ابن پچ فقط با کامپیوتر هست؟ممکنه واسه کنسول بصورت دی ال سی عرضه بشه؟
Printable View
ابن پچ فقط با کامپیوتر هست؟ممکنه واسه کنسول بصورت دی ال سی عرضه بشه؟
دوستان این لینک آپدیت ترانسفرهای بازی تا 31 مارس هست ولی من نتونستم نصبش کنم کسی میتونه امتحان بکنه ببینه مشکل از چیه؟
این پچ ، پچ رسمی نیست و از طرف EA ارائه نمیشه . فکر کنم کنسولی ها یا باید فقط ارجینال داشته باشن یا قید این پچ های غیر رسمی رو بزنن .نقل قول:
این همه ظلم سر pc میشه بالاخره باید یه جا سر کنسول تلافیش کنه :n02:
کسی کار اب modding way رو بلده؟
سلام دمت گرم کمک کردی مشکل یه کاربر دیگه هم حل بشهنقل قول:
این دریبل که سریع توپ رو میندازه پشت مدافع چجوریه؟
این رو شانسی زدم یادم نیست :دی
روش خاصی داره؟
کد:http://www.mediafire.com/?4fxsihe2z4eu6hx
آنالوگ راستو زدی!! به فراخور زمان و موقعیت سنجی طرف برمیگرده ک با چه جهتی و چه موقعی بزنی...نقل قول:
آلوده ی سرتوپ کشوییتم کا!!D
اینو رو گونی برنج زدی یا پر مرغابی؟؟؟DD
اولین اطلاعات FIFA14 فردا ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میتونه یه سیستم واسه دفاع و ضد حمله پیشنهاد بده؟
5-4-1 بچین . البته بستگی به تیمت داره که چه 5 دفاعه ای رو بچینی . بیشتر به درد بازی با cpu میخوره اما واسه بازی با ادم هم بد نیست و میتونی 4 دفاعه اش هم بکنی که بهتره و به صورت 4-1-2-1-2 . CDM خیلی نقش مهمی توی این دوتا ترکیب داره .نقل قول:
واسه بارسا خیلی خوب جواب نمیده اما واسه رئال خوبه . مخصوصا سیستم دومی .
باید حتما تاکتیکت رو هم درست کنی . قسمت play speed رو بالا بزار به همراه free form . قسمت chance creation رو هم هر جور دوست داری بسته به سیستمت درست کن . اما معمولا بزارش روی risky و بقیه اش هی چی خواستی . قسمت دفاع رو فقط pressure رو بزار روی low و خط دفاعی رو cover کن .
بچه ها موافقید هر سری در مورد بهترین ترکیب و ارنج هر تیم صحبت کنیم؟؟
واسه هر تیمی هرکسی تجربه شخصیشو بگه!!
مثلا یه ترکیب واسه هر تیم میتونه چ نقاط قوت و ضعفی تو بازی داشته باشه.
فکر کنم بیشترین انتخابا رئال بارسا هستن.
اگه موافقین بحث کنیم در موردش!!
مدت دو روزه که وقتی از طریق اریجین Sign in می کنم به نظر میاد سر کاریم ! با اینکه به اینترنت وصلم اون بالا Go Online می نویسه (دقیقا مثل زمانی که آفلاین Sign in می کنید)
این طوری نمی شه آنلاین بازی کرد
کسی آنلاین باز هست اینجا چنین مشکلی داشته باشه ؟ دو روز میشه که این طور شده
با چلسی ترکیب 4-2-3-1 مناسبه
کول تری لوییز (کیهیل) ایوانویچ
میکل (اسکار) لمپارد
هازارد ماتا رامیرس
تورس
چلسي فقط تو FIFA 11 . يعني اين تيم عجيب فوق العاده بود. تركيبش هم 4-1-2-1-2 بود.نقل قول:
فقط به درد لايو ميخورد.
بعضي از دوستاي همين جا هم باهاش آشنايي داشتن :n02:
کلا 4-1-3-2 ترکیب جالبیه! هم میتونی دفاع کنی هم حمله فقط خودت باید تیمو عقب جلو کنی خودش متوسطه
ترکیبی که الان واسه بارسا میزارم اینه:
(LWB) آلبا ن پیکه(LCB) ن پویول(RCB)ن آلوز (RWB)
فابرگاس (CDM)
مسی (LCM) ننننننننننننننننن پدرو (RCM)
اینیستا(LAM) ئئئئئئ ژاوی (RAM)
ویا (CF)
با یه سری تغییرات توی کاستوم تاکتیتک که مربوط میشه به سرعت و جایگیری سریع بازیکنا که دفاع حریف رو به هم میریزه و میشه تیکی تاکا کرد.
تغییر هافبکا با مهاجما تاثیر زیادی تو به هم ریختن دفاع حریف داره،مثلا مثی با ژاوی!!
با این سیستم رئال رو 3-1 و 2-1 رو لجندری زدم،سیستم شناوریه...D
نقاط قوت:
1 استفاده از عرض زمین به راحتی،وقتی تو عرض بازی میکنید راحت میشه مدافع هارو دور زد!
2 گزینه های زیاد واسه پاس کاری
3 سرعت بالا تو حمله ها
نقاط ضعف:
کلا سیستم دفاعیه که باید با تجربه عمل کنید و از همون جلو خنثی کنید توطئه هارو.:دی
البرز :n02:
لجندری کیلو چنده پاشو بیا PSN ببین با رئال چجوری تیکی تاکا رو به فنا میدم :n02:
4-3-2-1
کاسیاس
کوئنترائو راموس پپه مارسلو
مودریچ الونسو اوزیل
رونالدو دی ماریا
کریم
با هافبک ها هم وینگای حریف و من مارک می کنم و دیگر هیچ :n02:
همشم نکته مثبته موشکل نداره اصن :n02:
+
هی وااای اقا یادمون نیار :n14::n02:نقل قول:
چلسي فقط تو FIFA 11 . يعني اين تيم عجيب فوق العاده بود. تركيبش هم 4-1-2-1-2 بود.:n02:
فقط به درد لايو ميخورد.
بعضي از دوستاي همين جا هم باهاش آشنايي داشتن
کابوس بود .... دروگبا ، الکس !!!! فوتبالیست نبودن که غول بودن !
تعریف سیستم دوم رو خیلی شنیدم ولی مشکلی که هست اصلا این ترکیب تو بازی من نیست!! خودم باید بسازمش؟! راستی با سیتی بازی میکنم، سه تا دفاع سرعتی کلیشی، مایکن و ریچاردز دارم با یه CDM که یحیی توره باشهنقل قول:
آرمینی شنیدن کی بود مانند لجندری!!نقل قول:
آخ آخ اگه با بارسا بیفتم جلوت آرمین،:n23:
با تیکی تاکا کاری میکنم درصد مالکیتت بره زیر خط فقر:n10:
من ک میدونم ازون رئالیا هستی که اگه کریس رونالدو رو ازش بگیری میشه تیم بتامتازون بوشهرDD
+
کلاس درس وا شد:
از هافبکای کناری واسه مارک کردن استفاده میکنی؟؟
این سیستم در fifa 13 با نام 442 diamond و 442 diamond wide هستنقل قول:
مالکیت چیه برادر من ،وقت کشی مدرن من اسمشو میزارم :n02: اقا یه تیمی بود پارسال تو لیگ قهرمانان 89 درصد مالکیت داشت بعد همون بازیو باخت ، حالا من اسمشو نمیارم ریا نشه :n02:نقل قول:
آرمینی شنیدن کی بود مانند لجندری!! آخ آخ اگه با بارسا بیفتم جلوت آرمین،:n23::n10:
با تیکی تاکا کاری میکنم درصد مالکیتت بره زیر خط فقر
من ک میدونم ازون رئالیا هستی که اگه کریس رونالدو رو ازش بگیری میشه تیم بتامتازون بوشهرDD
+
کلاس درس وا شد:
از هافبکای کناری واسه مارک کردن استفاده میکنی؟؟
من تکذیب میکنم اقا ! ما از زمان قدیم طرفدار بودیم اینا شایعست همش :n02:
+
عزیزمی من درس پس میدم و از این تعارفا :n02:
اره البرزی این کار شدید جواب میده بخصوص اگه بخوای بازیو ببندی و فضا به حریف ندی . دو تا مزیتم داره این کار ، اولیش اینه اگه با دفاع هات من مارک کنی حریف میتونه با یه جابجایی ساده تو خط حمله کل خط دفاعیتو به هم بزنه ، حالا اگه با هافبک ها مارک کنی حریفو ( بخصوص وینگ های سرعتی رو ) اگه حریف جابجایی توی خط حملش بده خط دفاعی ساختارشو حفظ میکنه و فضا به حریف نمیده .
مزیت دوم هم اینه درسته اسمش من مارک هست ولی بعضی وقت ها پیش میاد که دوست داری حداقل دو نفر بازیکن حریفو مارک کنن و بیان رو پاش :n02: فیفا اجازه این کارو نمیده پس با این مارک کردن در اصل بازی رو دور میزنی ! وقتی مهاجما به خط دفاعی نزدیک شدن نزدیک ترین مدافع به مهاجم حریف به صورت خود به خود میاد اون بازیکنو مارک می کنه ، حالا اگه یه هافبک هم اون بازیکنو مارک کرده باشه به راحتی میتونی اون بازیکنو دو نفره تحت فشار بزاری تا توپو لو بده
مثلا اگه بخوام جلوی ترکیب بارسایی که چیدی بازی کنم ویا رو با الونسو مارک می کنم ، پدرو و مسی رو هم با اوزیل و مودریچ ( می خوای منو گول بزنی وینگاتو یه خط عقب بردی ؟:n24: من گول نمی خورم :n02:) حالا با این ترکیب فقط برادر مهندس و رفیقش ازاد میمونن که اونام میتونن با هم پاسکاری کنن موشکلی ندارم من :n02:
احسان جان این سیستم برای من سیتی واقعا جواب میده بخصوص با داشتن یه بازیکن مثله یحیی توره که یه تنه میتونه کل تیم حریفو نابود کنه ! حتما امتحان کننقل قول:
تعریف سیستم دوم رو خیلی شنیدم ولی مشکلی که هست اصلا این ترکیب تو بازی من نیست!! خودم باید بسازمش؟! راستی با سیتی بازی میکنم، سه تا دفاع سرعتی کلیشی، مایکن و ریچاردز دارم با یه CDM که یحیی توره باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قدرت کنترل توپ افزون تر، دفاع هوشمندانه تر و کنترل گرهای سرعت جدیدتر از ویژگی های معرفی شده از سوی EA Sports شرکت سازنده بازی های فیفا برای نسخه 2014 این بازی است.
به گزارش Bleacher Report، فیفا 14 از سرعت بالاتری برخوردار است. این نسخه از بازی همچنان قدرت مالکیت توپ بالاتری به بازیکنان داده و کاربردهای استراژیک نوتری را هم در برخواهد داشت.
اولین تصویرهای منتشر شده از فیفا 14 به شرح زیر است:
--------------------------------
اینو بگم که خودم Pes بازم و از Fifa خوشم نمیاد ،ولی گفتم حالا به خاطر مسی و بچه ها یه خبری از Fifa14 بزارم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها هرکی آنلاین بازی میکنه منو ادد کنه Origin ID: milixi
دوستان من بعد از fifa 11 دیگه بازی نکرده بودم
امروز 13 رو گرفتم
میخواستم بدونم این شادی های بعد از گل مثل قبلی ها راهی نداره که خودش نشون بده ؟
تو اون شماره ها وقتی دو تا دکمه فکر کنم rb و lb بود که باهم میزدیشون بعد از گل ، خودش نشون میداد و تلویزیونی میشد
این نداره ؟
-عاسق این تصاویری سری جدید هستم.بابا اینا که همونن...کی میتونه ثابت کنه این تصاویر که موجوده مربوط به ورژن بعدی بازیه؟
نه دوست عزیز این امکان در 13 برداشته شدنقل قول:
دوستان مسابقات انتخابی تیم ملی هفته بعد تو تهران برگزار میشه، کسی هست بره؟ جالبی مسابقات اینه که PES رو حذف کردن از رشتهها!!!
دوستان برای اینکه یه با یه تیم بتونیم لیگ رو بازی کنیم و به لیگ قهرمانان بریم و .... کدوم حالت باید بازی کنیم ؟(Xbox360)
کریر رو انتخاب می کنم ولی وارد بازی نمیشه اصلا
یعنی هرکسی میتونه بره یا کسای که قبلا تو جام دجیتال رتبه اوردننقل قول:
این همون کاریه که من میکنم واسه دفاع کردن . واقعا تیمی که CDM نداشته باشه یا cdm اش قوی نباشه دوی دفاع لنگ میزنه .نقل قول:
من واسه بازی های افلاین مثل کریر سیستم رو میزارم روی 5-4-1 diamond و سیستم رو تقریبا ضد حمله ای میکنم ولی با کمی تغییرات . بدون همون کمی تغییرات توی تاکتیک کلا بازی از این رو به اون رو میشه و به شدت میبازم . ولی تاکتیک رو که اعمال میکنم یادمه با اسپانیول رئال رو روی ورلدکلاس 8-0 زدم . باورم نمیشد . اونم توی کریر که اکثر بازی ها رو میباختم . دو تا پاشن جلوم بود . یا دوتا cdm و 4 تا دفاع یا یک cdm و 5 تا دفاع . کلا من با 2 تا cdm مخالفم و به نظرم تو کار هم یا تداخل ایجاد میکنن یا اون وسط رو به شدت خالی میکنن . یه cdm خیلی خفن داشته باشی میارزه به داشتن دوتا cdm معمولی . از اون طرف 5 تا مدافع هم هم موقع دفاع خیلی با هم هماهنگ کار میکنن . lwb , rwb چون موقع حمله میان جلو خیلی موقع دفاع مزاحم بقیه دفع نمیشن . کلا سیستم خوبی بود در مقابل cpu .
ولی من انلاین که بازی میکنم سیستم اینه . 4-4-2 diamond (طرح الماس مخابرات :n02:) . منتهی با کمی تغییر . کمی rm و lm رو میارم جلو و کمی هم پایین تر . cam رو کمی عقبتر . دوتا مهاجم رو کمی به هم دیگه نزدیک تر و cdm هم ذره ای به دفاع نزدیک تر . چون فاصله دفاع با هافبک تهاجمی ها زیاده با کمی سرعت بازی سازی رو زیاد کرد ولی نه به اندازه ضد حمله . این سیستم به شدت واسه رئال و همچنین در مقابل رئال تست شده و جواب گرفته . CR رو منتهی دیگه lm نمیزاریم و به جاش اوزیل میاد . رونالدو میره یا cam یا st در کنار بنزما . ولی St بهتره و مودریچ بیاد cam بهتره . واسه cdm خدیرا رو به الونسو ترجیح میدم چون دفاعی تر بازی میکنه به درد این سیستم بیشتر میخوره .
این ترکیب تقریبا همون ترکیب پیش فرض رئاله منتهی من اومدم همه جاهای توی فرمیشن رو غیر از خط دفاعی قرینه کرده . یعنی به جای دوتا فافبک دفاعی و یه حمله اومدم یه فابک دفاعی و دو حمله گذاشتم . تیم به شدت هم توی دفاع خوب کار میکنه و هم توی حمله . من اغلب بارسا بر میدارم منتهی باید اعتراف کنم رئال توی 13 بیشتر به درد انلاین میخوره . از اونایی هم نیستم که فقط یاد دارن با کریس دریبل کنن یا از توی خط دفاع پاس هوایی تو عمق بهش بدن و اونم فرار کنه تو دروازه . برعکس با استایل رونالدو اصلا نمیتونم دریبل بزنم . بیشتر با دی ماریا توی رئال و با سانچز و مسی توی بارسا دریبل میزنم . کریس رو فقط واسه سرعتش و شوتاش میخوام و واسه همین میزارمش st .
شما چه طوری آنلاین میزنید؟کارت دارید دیگه درسته؟وگرنه فری که نمیشه آنلاین زد.
نه به جام دیجیتال ربطی نداره، فدراسیون ورزشهای همگانی برگزار میکنهنقل قول:
واسه انتخابی استانم مسابقات برگزار کردند که نفرات اولشو میفرستن، منم میام! البته من خودم نمیدونستم این مسابقات واسه اینه برای همین یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم دو روز پیش بهم خبر دادن الان دارم مثلا تمرین میکنم!!! نفرات شاخی مثل منتظرالظهور و خویی از چند ماه پیش خودشونو داشتن آماده میکردن
شما شرکت کردی قبلا؟؟نقل قول:
این مسابقات چ قوانینی داره کلا؟؟
نقل قول:
نه متاسفانه قبلا تو این مسابقات نبودم، البته پارسال برای اولین بار تو جام دیجیتال شرکت کردم! قوانینش تا اونجایی که به ما گفتن همون قوانین بین المللیه همونیه که تو جام دیجیتال اجرا میشه
اقا احسان فکر کنم پارسال خودت بودی توی ارومیه اول شدی اره ؟ حتما امسال هم برو . جدیدا قهرمانی توی فیفا خیلی ارزش داره . چه از لحاظ مالی چه اینده نگری . منتظرظهور که با FG کلا همه رو دارن درو میکنن امسال . البته خویی پارسال یه کم مشکل داشت با فیفا 12 فکر کنم . ولی امسال واقعا شاخ شدن همشون . جلوی اونا هم بخوای برنده بشی باید شانس هم داشته باشی . راستی ارجینال هم داری دیگه ؟ یا کنسولی ؟
آره درسته ، امسالم میرم ولی وقعیتش هیچ امیدی ندارم :n27: قبل اینکه بهم بگن میریم مسابقات شاید باورتون نشه ولی یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم و جالبه اینه که الانم که باخبر شدم روزی بزور میرسم دو سه دست بازی کنم!! این منتظرالظهور و خویی کلا کارشون اینه و با این تمریناتی که دارن بایدم نتیجه بگیرن! البته قهرمانی امسال منم باید اعتراف کنم کمی شانسی بود، با اون بازیای ضعیفی که انجام دادم خودمم نمیدونم چطوری تونستم بیام بالا :n02:نقل قول:
متاسفانه با توجه به ناخن خشکی بنده ، آنلاین ندارم و رو پی سی با نسخه کرک شده بازی میکنم :n02: اکثرا با دوستم بازی میکنم!
همون بهتر . من الان از ارجینال خریدن پشیمونم . وصل نمیشه ناکردار جدیدا . وصل هم که میشه اصلا لگ داره حسابی . دیلی که کلا نگو . فقط اگه وقت کنم یه کم کریر میزنم .نقل قول:
بنظرم بازی با کامپیوتر اونم تو حالت لجندری خیلی میتونه تو سطح بازی کمک کنه، من خودم تو هیچ بازیکنی تا حالا همچین قدرتی ندیدم :n06:نقل قول:
راستی قرار بود از این به بعد در مورد ترکیب تیم هم صحبت کنیم، اینم ترکیب من با منچستر سیتی:
اره بازی با لجندری خیلی به قوی شدن دفاعت کمک میکنه . واقعا حمله های خفنی میکنن که به سرعت عمل زیادی احتیاج داری .نقل قول:
ولی راجع به ترکیبی که گفتی بالشخصه اصلا با 3-5-2 حال نمیکنم . یعنی کلا اگه بخوام یکی از دفاع کم کنم و به بقیه اضافه کنم ترجیح میدم به فوروارد اضافه کنم تا به هافبک . مثل سیستم 3-4-3 diamond که فکر میکنم هجومی ترین سیستم بازی باشه . البته این مال فیفا 12 بود و بارسلونا . اون زمان چون دفاعم ضعیف بود و هر چی تعداد دفاع رو زیاد میکردمم تاثیری نداشت گفتم بیام قید دفاع رو بزنم و تا میتونم هجومی کنم تیم رو . کلا تاکتیک رو هم کاملا هجومی میریختم . قید دفاع رو کلا میزدم . مثلا توی بازی انلاین . 5 تا میزدم 4 تا میخوردم . البته ریسک خیلی زیادی داشت .