این دیگه چه لینکی بود تو این داغونیه اوضاع نت اونم تک لینک با 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود شد ؟!!!!!نقل قول:
مخابرات واقعا داره چیکار میکنه با ما ؟! :(
Printable View
این دیگه چه لینکی بود تو این داغونیه اوضاع نت اونم تک لینک با 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود شد ؟!!!!!نقل قول:
مخابرات واقعا داره چیکار میکنه با ما ؟! :(
من اکانت پریمیوم هیپ فایل دارم. قبلا خوب بود. ولی الان دیگه خیلی سرعت اومده پایین.نقل قول:
مثله اینکه سرعت تو ساعت های مختلف فرق می کنه. الن ساعت 9 صبح سرعت خیلی خوب شده. ولی بعد از ظهر خیلی افت سرعت داره.
ملت هیچ دیگه. فقط مراکز دولتی.
سلام دو ستان وضعیت من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه. دان استریم شما هنوز رو 4000 به بالاست!!!!نقل قول:
همیشه انقدر خوب باشه.
فقط اینکه اگه میتونی بعد از ظهر هم یه تست بزار تا ببینیم
بستگی به ساعت اتصال داره.صبح همینجوری.ظهر که اصلا هیچی.شب هم رو 3000یا 2000هست.نقل قول:
کامل روی 4000بسته نشده تغییر میکنه
برای من از 600kb/s پایین تر نمیادنقل قول:
قبلا هم لینک هایی گذاشته بودم که سرعتشون بالای 600 بود اما از بعضی سرور ها!!!!!
من اونطور که فهمیدم بعضی ISP های دیگه هم مشکل دارن
یکی از دوستان از شرکت پارسیان سیستم بابل (که نمایدنه نوین نت توی بابل هست )نت داره میگه چند وقته اینترنتش مثل ما شده =تو آفسایده
حالا مشکل از کجاست نمیدونم
دوست عزیزنقل قول:
مقدار SNR شما روی مرز هست
اما مقدار Attenuation یا تضعف سیگنالتون خیلی بالا هست یعتی دیتایی که به مودمتون میرسه تضعیف شده هست
باید برسی کنی ببینی مشکل از کجاست
قبلا هم مقدار SNR و Attenuation شما همینقدر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز بعد از کلی این ور اون ور رفتن با یکی مثلا مهندس صحبت کردم گفت : خطوط انتقال ما (مخابرات) نویز داره و کشوری هست و اضافه کرد:sq_2: درحال درست کردن هستند!!:sq_22:نقل قول:
خسته نباشینقل قول:
اینو که توی فروم میگفتی بهت جواب میدادم
مشکل از فیبر های خارج کشور هست:n09:
وعده جدیدشون اینه که تا آخر این هفته همه مشکلات برطرف میشه:n08:
خلاصه واقعا خسته شدم:sq_17: ولی من بعید میبینم حالا حالا ها درست شه!:sq_11:نقل قول:
یا ابرفرض اینا گفتن یه هفته یعنی 2 ماهی طول میکشه :n28:
آره قبلا هم تو وعدهاشون تاخیر زیاد داشتندنقل قول:
دوستان موج محدود کردن سرعت به بابل هم رسید:n03:
Attainable Rate (Kbps): 22017 1194 Rate (Kbps): 3294 997
دان استریم تا 22017 قابل دسترس هست اما به 3294 محدود کردن:n27:
تا یک ساعت قبل روی 19 مگ بود اما الان .....:n23:منتظر کم شدن سرعتتون باشید
محمد جان درست میگی من اهل ساری هستم خیلی وقته سرعتم رو 3296 بسته شده سرعتم ، 2 کیلو بایت از مال تو بیشتر :n02:ظاهرا همه سرعتا داره برابر میشه ، گاماس گاماس :n02:نقل قول:
واسعه ما هم اومده رو 3292 :n03:
برای من همین بود 3295
[QUOTE=mohammad6947;7409763]دوستان موج محدود کردن سرعت به بابل هم رسید:n03:نقل قول:
Attainable Rate (Kbps): 22017 1194 Rate (Kbps): 3294 997
دان استریم تا 22017 قابل دسترس هست اما به 3294 محدود کردن:n27:
تا یک ساعت قبل روی 19 مگ بود اما الان .....:n23:منتظر کم شدن سرعتتون باشیدتبریک می گم اما رایان نواز هم چنان رو 10 مگه :n20:
سرعت پورتای قدیم الان 4096 هستش،پورتای زایکسل 3200 :n19:حالا دوباره برگردونین رو پورتای قدیم :n19: من که بهتون گفتم:n08:
اینترنت من کلا به ف.. رفته
امروز زنگ زدم آسیاتک گفت که سرویس 256 آخرین سرعت 290 هست.
2مگ 600 تا میره.
به نظر شما آسیاتک با این سرعت بهتره یا مخابرات؟
آسیاتک:n09:نقل قول:
سلام
دوستان یه راهنمایی اساسی میخواستم.
امروز ترافیکم تموم شد بعدش میخوام که من از آسیاتک سرویس بگیرم یا همین مخابرات رو داشته باشم؟
سرویس 256 3گیگ 15000تومن 2/8نیم بها سرعت 220/300 (آسیاتک)
الان این سرویسی که دارم برای (مخابرات)
سرویس 256 8گیگ 14000 1.6رایگان سرعت الانی که افتضاحه هست تا ساعت 11صبح 380 قبلا همینجوری بود اگر پایین میومد میشد200
حالا به نظر شما کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
همین مخابرات خوبه آسیاتک رو ولشنقل قول:
آسیاتک شبانش 30 میشه
اگه اینجوری بمونه 70 گیگ باقی مونده من
تا فروردین سال بعد تمام میشه؟؟
:n13:
کسی می دونه وضعیت دانلود شبانه آسیاتک چطوره؟
مثلا اگه 256 داشته باشی سرعت دانلود شبانش 30 یا 35 هست من خودم 1 مگشو داشتم زیاد تعریف نداشتنقل قول:
وبگردی افتضاح شده
روز به روز به سمت ارمان ها داریم پیش میریم:n02:
تازه یکی از رفیقام که توش شیراز هست بهم گفت اینجا اینترنت 20 مگ مخابرات هم امده شانس ماست دیگه :(
حالا اینجا مخابراتش هر روز بازی در میاره و اینترنت رو قطره ای میکنه بعد میگه ما اینترنت 4 مگ داریم میدیم !!!
برای انتخاب اپراتور ADSL یا Wimax میشه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر زد در این سایت اطلاعات تمامی شرکتها وجود داره و قیمتها قابل مقایسه هست در ضمن میشه فهمید در هر مرکز مخابراتی چه شرکتهایی سرویس می دن
پارسیان سیستم نمایندگی فن اوا هست نه نوین نتنقل قول:
قطع و وصلی خیلی کم شده سرعت هنوز افتضاح برا شماها چجوریه ای خدا یعنی اون دوران 10 گیگ شبانه برمیگرده...... مردیم واسه دانلود :n28:
حتما دوباره کشتی خورده به فیبرها ، شایدم رزمایش بود نیرو دریایی بمبارانش کرد :دینقل قول:
عجب کلاه برداری هست این مخابرات . من یه مگ شاتل داشتم خیلی عالی بود. الان تو این طرح یه ساله دومگ گرفتم از مخابرات . دایل اپ هست به خدا. گنجیشک رو رنگ کردن جای قناری انداختند به ما . (چمستان - نور):n15:
برای من 350 کیلو بایت بر ثانیه
چماسن نور هسسسه :n20:نقل قول:
دستشون درد نه ببخشید دهنشون سرویس این چه وعضیه حتی نمیشه ایکاریام بازی کرد با این سرعت تایم اوت نیست تایم اوفه گشت مارو:42:
مروری بر سرعت طلایی دایل آپ!!
هرشب از ساعت 7 تا آخر شب!
از شبکه مخابرات استان مازندران:n02:
البته هدف مخابرات خیره
به قول شاعر گفتنی:
هرکسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روز گار وصل خویش
به هر حال اینجا ایرانه وما هم اصل مون دایل آپهههههههه!!!