اخه نمیزاره همین کار رو خواستم بکنم ظرفشو میگره دستش الا اجازه نمیده تعویض کنم . خیلی پر رو تر از این حرف هاست .نقل قول:
Printable View
اخه نمیزاره همین کار رو خواستم بکنم ظرفشو میگره دستش الا اجازه نمیده تعویض کنم . خیلی پر رو تر از این حرف هاست .نقل قول:
وقتی میخواد غذا بکشه با صدای بلند که اطرافیان بشنون بگین نمیخوام و سیر شدم و این حرفا وقتی هم که کشید نخورید
آخر کار هم کسی چیزی گفت بگین من به فلانی گفتم نمی خوام ولی به حرف نمی کنه که و ... (حالا یه تیکه هم میتونید بندازید بهش در این مرحله!)
ضمنا فکر نکنم با این حرکت ایشون شما چاق بشین یعنی اون قدر تاثیر نذاره و لازم نیست خودتون رو ار این لحاظ ناراحت کنید
سلام دوستان
یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه ه شوخی گف الکی.البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
سلام دوستان
یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه به شوخی گف الکی.. البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
مسئول آزمایشگاهتون خانم هست یا اقا ؟نقل قول:
آیا همیشه این رفتار رو دارد و مسائل شخصی رو در حضور همه بازگویی میکنه ؟؟؟
اگه فقط یک مورد بوده چیزی نگید بهتره . چون همونطور که خودتون فرمودید دستتون زیر سنگش گیره . منم بودم چیزی نمیگفتم .
اما اگر همیشه مسائل شخصی شما را بازگو میکنه . یک بار پیش خودش وقتی تنهاست مودبانه بگید که اگر میشه مسائل شخصی رو دوست ندارید که بازگو بشه . بنا به دلایلی .
احتمالا عذر خواهی کنه . اگر نکرد یکم جدی تر برو جلو .:n24:
سلامنقل قول:
خیلی به شرایط بستگی داره...
آخه مگه شما با ایشون شوخی داری؟ بحث خاصی بوده قبلا؟
مرد یا زن؟ مجرد یا متاهل؟
از این شوخی ها بین دوستان و فامیل رایج هست ولی من متوجه نشدم دقیقا این صحبت ایشون توی یک محیط رسمی چه معنی میده!؟
البته متاسفانه شنیدن از این حرفهای بی ربط از برخی افراد .... عجیب نیست. برای خودم پیش اومده توی محل کار، با طرف نهایت سلام و خسته نباشید دارم، اومده میگه چند سالته!؟ نمیخوای زن بگیری :n04: :n13:
خانم متاهل، دیگه سطح پایین فکری موجب این جور رفتارها میشه. دوست دارم تو جمع اگر دوباره همچنین رفتاری کرد یه جواب همون لحظه بهش بدم در عین ادب. بنظرتون بگم این شایعات چیه بده؟نقل قول:
سلام،نقل قول:
هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
اما نظر من رو بخواید، سکوت و بیمحلی بهترین پاسخ هست.
اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.
- - - Updated - - -
سلام،نقل قول:
هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
اما نظر من رو بخواید، سکوت و بیمحلی بهترین پاسخ هست.
اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.
سلامنقل قول:
بنظرم در جمع سکوت و اخم و کم حرفی بهترین جواب هست براشون
ولی
تایید میکنم نظر اون دوستمون رو که وقتی تنها هستید محترمانه بگید که لطفا دیگه از این شوخی ها نکنن و برای اینکه جلوه بهتری داشته باشه تقصیر رو متوجه جو هم دانشگاهی ها کنید و بگید که اخه میدونید بعضی دوستان جنبه بالایی ندارند و میتونه براتون دردسر باشه و این حرفا...!
- - - Updated - - -
فرض کنین یکی از اقوام نزدیک ، حال به دلایلی عمدی شما رو برای عروسیش دعوت نمی کنه و به نحوی میگه من راضی نیستم فلانی توی عروسیم باشه . شما هم با ایشون کم ارتباط هستین .
حال به نظر شما کار درستی هستش که اگر خودتون مراسم عروسی دارین ، ایشون رو دعوت کنین ؟
به نظر من تو کار خودت رد بکننقل قول:
شررط ادب اینه دعوتش کنی، حالا اومد خوش اومد نیومد هم مهمون کمتر یعنی هزینه کمتر[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
و چقدر هم که از این اتفاقا زیاد میفته داخل فامیل :n02:نقل قول:
ببخشید صریح میگم، ولی عمل بچگانهای هست این کار، در واقع از دید دیگران بچگانه برداشت میشه.
یعنی ایشون شما رو دعوت نمیکنن (یا مثلاً دعوت کنن و شما نرید) و همه میفهمن که رابطه خوبی ندارید.
و اگر خانواده شما هم ایشون رو دعوت نکنه، همه به اطمینان میرسن که یه مشکلی بین شما هست!
اما اگر دعوت کنید ارزشتون نزد فامیل خیلی بالاتر میره.
اگر نظر نزدیکانتون رو بپرسید اونا هم احتمالاً بگن مقابله به مثل کن. اما چند سال که بگذره شاید همه بفهمن که کار کی درست و کار کی اشتباه بوده.
پس به نظر من شما اگر هم ایشون رو نمیخوای نکنی، بهتره دلیل دیگهای به جز دعوت نشدن خودتون پیدا کنید!
حس میکنم توی این شرایط بی محلی بهتر باشه.اگر باز شوخی های شخصی کرد، خصوصی بهش بگید که زیاد از این نوع شوخی خوشتون نمیاد... ببخشیدا :n02:نقل قول:
اگر کارتون گیره این شخصه، جلوی جمع چیزی بگید، ممکنه عواقبش خوب نباشه
فرضا من در چنین شرایطی باشم، نه تنها دعوت میکنم، بلکه طوری دعوت میکنم که همه هم بدونن فلانی دعوت بوده و نیومده(بیاد هم مهم نیست)نقل قول:
به نظرم وقتی آدم داره اینهمه هزینه میکنه و عروسی میگیره و آخرش هم ملت ..... پس حداقل یه طوری مراسم رو برگزار میکنه که همه باشن و بعدا حداقل تو این قسمتش حرف و حدیثی نباشه
اینکه همه آشناها در عروسی آدم باشن، حداقل در دید و فرهنگ من، یک نکته مثبته. حالا هزارجور مشکل در هر فامیل هست
مگر اینکه با اون شخص مشکل جدی وجود داشته باشه. مثلا مسائل مالی و ناموسی و ... . بالاخره اگر فردی مشکل جدی داره و حتی ممکنه مشکل ساز بشه، بهترین شب زندگیت نبینیش به نظرم بهتره
دوستان من خانمى رو ميشناسم كه شوهرش وقتى توى يه جمعى قرار ميگيره كلا خونوادشو فراموش ميكنه و همش خودشو ميچسبونه به ديگران و به زنش كم محلى ميكنه (يه جورايى ميخواد جلوى بقيه خودنمايى كنه)
يا مثلا همش در خدمت ديگرانه به حدى كه هر كس كارى داره اولين نفر به اون ميگه و خيلى هم ازش سوء استفاده ميكنن ولى باز...
بنظرتون راه حل چيه؟
در اون زمانی که میخواد برات غذا بکشهنقل قول:
سریع بشقات رو بگیر تو دستت ببر دورترش
حتی انقدر اینورو ونور کن که غذایی که کشیده بریزه زمین
یه بار اینکارو کنی دیگه میذاره کنار عادت رو
(یه بار لباست کثیف میشه یا زمین و ..) ولی دیکه برای همیشه درس عبرت میشه برای اون و همچنین اطرافیان که اوناهم جلوگیری کنن
اتفاقا تو این شرایط مقصر کار خود اونم میشه البته بگو نمیخوام سیرم و ...
دوستان کمک
اون دختری که گفتم ازش خوشم میومد بعد هیچی نگفتم بعد رفت بایکی دوست شد الان باهاش یه مشکل دارم
من نمیتونم باهاش خوب باشم حتی به عنوان یه دوست عادی حرفاش رو یه ریال قبول ندارم اعتقاداتش رو هم همین طور نمیدونم اینا اصلا تحملش برام سخته دیگه زود عصبانی میشم از دستش و زود ناراحت میشم هر چی میگه به خودم میگیم دست خودم نیست چیکار کنم سر خیلی چیزا با هم بحث میکنیم بی خودی اصلا بحثایی که من خوشم نمیاد و با هیچ کدوم از دوستام ندارم یا اصلا بگیم ازش تفره میرم خوشم نمیاد از اشون چون بی نتیجه و بیخودن یه جورایی
مثلا یه بار میگفت تو ازادی بیان توهین مجازه گفتم نیست و اونم همین طور هر جا میرسه میاد یه چیزی مینویسه که از نظر من پا رو دم یکی میزاره من از این کار متنفرم یا مثلا یه چیزایی با این مدل
خوشم نمیاد از این بحث ها و ...
دوستان کمک میخواهم درست بشم نمیدونم تقصیر منه یا نه فقط میدونم حوصله این وضع رو ندارم یه راه حل یه چیزی که بتونم جلو این چیزا رو بگیرم دیگه کم مونده همه جا بلاکش کنم هر مدل دوری بود انجام دادم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
خودمم نمیدونم دقیقا چی میخواهم :n41::n41::n41::n41::n41::n41::n14::n14:
هیچی به نظرم با هم فکراتون با هم برید سراغ خانواده اون ۲ حالت داره یا از حسادت خودش میاد سمت خانوادش یا نه بازم ادامه میده شما میتونید برید سمت خانواده اون و خوب وضیفه اون دوستتون رو انجام بدید البته بگم که شما نباید مثل اون باشید خانواده خودتون رو فراموش کنید از خانواده خودتون کم نزاریدنقل قول:
تجربه ثابت کرده حرف زدن خیلی تاثیر نداره هر چی هم بگید بازم طرف شما کار خودشو انجام میده پس بهتره که خودتون عمل کنید البته میشه توصیه ای که دارم اینه که باهاش حتما حرف بزنید اول و بگید داستان رو شاید متوجه نباشه بعد روش بالا
البته این نظر منه شاید خیلی درست به نظر نیاد اما خوب دیگه یه روشه به نظرم حتی میتونید خود اون خانواده رو هم تحریک کنید که یاد بگیرن به هم دیگه کمک کنن یه جورایی هر کسی در حد توان جای عضو خالی رو پر کنه یه جورایی خوب حذف میشه طرف و یا متوجه میشه که داره کنار گذاشته میشه یا نه اون وقت میشه گفت دیگه از دست کسی کاری بر نمیاد در مقابل حذف شدن اون شخص بجز رفتار خودش که اونم باز بسته به شرایط حتی از خودشم ممکنه کاری بر نیاد این روش رو بزارید رو اخرین تلاش اگر به نظرتون خوب اومد البته
من مطالب قبلی شما رو نخوندم، اما این دوستی که میفرمایید اینترنتی هستن؟نقل قول:
هدفتون چی هست از ارتباطی که باعث ناراحتی و عصبانیت شما بشه یا اینکه بخواید به قول خودتون بلاکش کنید؟!
راستش من که اصلاً متوجه نشدم الان مشکلتون چیه که انتظار حل شدنش رو دارید؟! چند سال سن دارید؟
مقابله به مثل معمولاً مخربترین روش هست! چرا که شاید آقا علاقهای کمی به خانم داشته باشن و دنبال همچنین بهانهای باشن تا بخوان حد و مرز روابط خودشون با دیگران رو کمتر کنن.نقل قول:
به نظر من این جور مسائل پیچیدهتر از اون هستن که بشه با یه کامنت برای طرف نسخه پیچید. باید همه ابعاد این مشکل بررسی شه و هیچکس به جز خود شخص هم نمیتونه مشکلش رو حل کنه.
مشخصا شما به نوعي قصد جبران اون قضيه رو داريد و چون نميتونيد متحمل فشار عصبي هستيد و در نتيجه بقول خودتون تحملش رو نداريد...!نقل قول:
ولي اساسي ترين مسئله اينه كه كلا شما هدفتون چيه؟ من قبلا هم ازتون پرسيده بودم ولي جوابي نگرفتم
اينو بدونيد كسي كه تكليفش براي خودش هم روشن نباشه نميتونه انتظار توجه و جدي گرفته شدن توسط طرف مقابلش رو داشته باشه
از ديدگاه يك دختر بهتون ميگم دخترها اصولا از ابتدا انتظار دارن تكليف معلوم باشه از پادرهوايي و اينكه حالا ببينيم چي پيش مياد متنفرن و علاوه براين چه برسه كه سنشون هم بالاتر باشه با كمال احترام اونوقته كه كلا يك رابطه ي بي هدف رو با پسر كوچيكتر به هيچ عنوان جدي تلقي نميكنن كه بخوان رفتار يا مسئوليت خاصي در قبالش داشته باشند
دخترها (از ديد من) از يك مرد مقتدر بيشتر خوششون مياد تا كسي كه نميتونه تصميم قاطعي بگيره!
هرچند بنظرم اين ارتباط به درد تجارب آينده و بعدي شما خواهد خورد وگرنه با توصيفات گذشته و كنوني شما هيچ ادامه ي قابل توجهي براش متصور نيستم
:n16:
شما هر راهي هم كه بنظرتون برسه درست نيست عملي كنيد! بخاطر اينكه شما شخص سومينقل قول:
مسائل خصوصي ديگران بايد در حيطه خودشون حل بشه نه توسط ديگران يا با نظر ديگري مگر شخص پزشكي مشاوري چيزي باشه
نه واقعی هست در واقع من از یکی از فامیلا خیلی خوشم اومدنقل قول:
دیگه هیچی اون موقع یه جورایی دوست دختر اما ۱۰۰٪ در مورد ازدواج اصلا فکرم نمیکردم(گفتم چون احساس کردم که چون فامیله باید این مورد هم گفته بشه که برداشت اشتباه نشه و البته که دیدگاه فعلیم میگه احمقانه ترین کار دنیا ازدواجه و بد تر از اون بچه دار شدن یعنی خیلی مهربون بگم به گند کشیدن زندگی)
18 مشکل اینه نمیتونم دیگه تحملش کنم حرف هم بزنه حالا هر چی بگه من عصبانی میشم ازش یه جورایی وجودش شده مایه زجر میبینمش یا اسمش میاد یا هر چی که مربوط به اونه رو مخمه و متاسفانه بعضی جا ها هم دیگه دست خودم نیست و تحملش نمیکنم میپرم بهش و همیشه هم من مقصر میشم ولی بازم این کار رو میکنم
میخوام این حالت خودمو از بین ببرم:n01:
:n11:نقل قول:
یجورایی منو بردی تو قدیما....:دی
بنظرم احساساتت زیادی پخش و پلاست. تمرکز نداری. و همیه چیز رو میخوای کنترل کنی ولی توانش رو هم نداری چون هم تجربه نداری و هم صبر پس سریع رابطه رو خراب می کنی.
کمی با ملایمت باش از خشونتت کم کن باقیش درست می شه...هر رابطه ای که قرار به شدنی بودن یا تحت کنترل شما بودن نیست عزیز.بقیه هم آدمند و طبق فراگیری و تجربه خودشون عمل می کنند.این کارتون بیشتر منزویتون می کنه هرچن به قول معروف نیتتون خوب باشه.
پاک بشه خواهشا
سلام دوستان.
با عرض معزت واسه پست ناقصم که صبح زدم/
یه سوال دارم
با یه خانوم مجرد که اشنامون هم هست داشتیم درمورد ازدواج و .... شوخی و بحث میکردیم (اختلاف سنی هم داریم) که گفتم:
....... شما خودت چی، وقت ازدواجت دیر میشه ها!!!!!!
میگن دختر مثل یه میوه رو درخته، اگه به موقع چیده نشه، میپوسه !!!!
دیدم ساکت شد .
منم یه معذرت خواهی کردم البته.
حالا سوال،
چطوری این گند رو جمع و جور کنم؟؟
ممنون
دوست عزیز حرفتون خیلی سنگین بود!
وقتی حرفاتونو خوندم کاملا و کاملا اون دختر رو درک کردم
یعنی من دقیقا همین کارو باطرفم خواهم کرد....
نه منظورتون دقیقا و شدیدا اشاره به اصطلاحا! ترشیده شدن بوده و هبیچ برداشت دیگه ای نمیشه داشت
دخترا عموما ببینهایت حساسن و این موارد خیلی زیاد توی ذهنشون حک میشه
پیشنهعادم اینه به هیچ عنوان در مورد این مسله دیکه هیچ حرف و اشاره ای نداشته باشید!عذرخواهی که انجام شد بیش از این یاداوریش بیشتر اذیتش میکنه
فقط بهش محبت کنید پیامهای قشنگ یا مثلا هرکاری که توجه و محبتتون رو میرسونه
اگر خیلی براش ارزشمند باشید در هفته ها یا ماههای اینده به تدریج باهاتون صمیمی تر خواهد شد
ممنونم دوست خوب من.نقل قول:
اخه من همیشه میگفتم سنت بالا رفته، رو دستمون میمونی و ..... باهم میخندیدم،
ولی سر این حرف، یه دفعه بهم ریخت.
--------------
پس زمان لازمه.
من پست خودم رو ویرایش میکنم ، تا یه وقت یه اشنا نخوندش و اوضاع خراب تر نشه. (البته مفهموم کلی رو میرسونه)
امام علی (ع):زبان جرمش سبک و جرمش سنگین است
بازم ممنون.
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوستان ممکنه راهنمایی کنید .
وقتی میری خونه کسی میگه خیلی خوش اومدی باید چی بگی (چند تا جمله بگید و به یکی اکتفا نکنید:n02:)
- - - Updated - - -
دوستان ممکنه راهنمایی کنید .
وقتی میری خونه کسی میگه خیلی خوش اومدی باید چی بگی (چند تا جمله بگید و به یکی اکتفا نکنید:n02:)
خوش باشیننقل قول:
سلامت باشین
مرسی
خیلی ممنون
خواهش میکنم
و کلی جواب کوتاه دیگه البته خواهش میکنم رو کمتر شنیدم
به نظرم همین داستانتون با دوستای خودتون رو بگید البته طوری که فکر نکنه که بهش نظر دارید ممکنه اوضا بد تر بشهنقل قول:
در کل من باشم خیلی صاف و پوست کنده میگم ببخشید منطوری نداشتم و یه جوری با توجه به اشنایی و شناختی که دارید ازش از دلش در میووردم
همین پروژه در حال حاضر داره انجام میشه امیدوارم موفق بشم دعا کنید دوستان البته این دفه فقط دوست نه چیز دیگه
سلام
دوستان وقتی یه فردی میره و میسپره از فلانی از طرف من خدافظی کنید
و اون فلانی شما باشید
وقتی این پیام رو نفر سوم میده به شما در جواب میشه گفت؟(فلانی رفت گفت از طرفش از شما خداحافظی کنیم)
اگر سلام باشه من میگم سلامت باشند
ولی در جواب خدافظی نمی دونم چی بگم؟بهتره چیزی در جواب بگیم؟
در پناه خدا باشندنقل قول:
ایشالله سلامتی برن و برگردن
مرسی اتقیای عزیزنقل قول:
این مورد بیشتر تو محیط کاری پیش میاد یعنی یه جورایی یه روال عادیه نه مثل سفر رفتن یعنی طرف میره به سلامتی منزل و برمیگرده
:n02: بهرحال ممنون:n16:
بازم اگر دوستان جواب بهتری بنظرتون رسید ممنون میشم بگید
من ترکم به طرف میگم که یاشاسیننقل قول:
کسی که هر موقع منو میبینه بهم فحش میده و جنگ راه میندازه وافعا آداب معاشرت بلده؟:n15:
سلام دوستان.
من تا میرم ارایشگاه یا یه جایی (معمولا اشنا ها و همسایه ها) سوالات عجیب و غریب و خصوصی میکنن ازم.
پدرت بازنشست نشده، خودت چی، درست فلان شده، ال شده ، بل شده.
من نمیخوام جواب اینارو بدم ، چیکار کنم؟؟؟
چی بگم که طرف ناراحت نشه و بیخیال پرسیدن شه؟
ممنونم
Sent from my C5303 using Tapatalk
نقل قول:
بهترین کار استفاده از شوخیه .... مثلا در جواب پدرت بازنشسته شده میتونی بگی پدرم همیشه با زن نشسته بوده :دی یا در جواب درست چی شد یا کار پیدا کردی میشه گفت :
دیپلم دارم دیگه !! یا در مورد دومی هممون سر کاریم میتونی همه سوالات رو با یه جمله طنز سرهم بیاری این دیگه به شوخ طبعی خودت برمیگرده .
در اکثر موارد هم فرد مورد دیگه ادامه نمیده سوال کردنو مگه این که نسبتی با سریش داشته باشه !!
البته این مواردی که گفتم در مورد همه نمیشه استفاده کرد مثلا کسی که سنش خیلی بیشتر از شماست و داره کاملا جدی سوال میکنه .
در جواب این افراد باید جواب سر بالا و محترمانه داد .
واقعا امان!نقل قول:
یعنی دقیقا این افراد خیلی هم پررو هستند و اصلا از رو نمیرن!بهشون بر هم نمیخوره در حد پرسیدن حقوق هم هستند ینی!
بنظر من جوابشون رو باید محکم داد و خیلی رک و کوتاه
مثلا بازنشست شدن؟در حد اره یا نه اونم با بی میلی بعدم خودتون رو مشغول کار با موبایل یا حرف زدن با یک نفر دیگه کنید
یا هم در مورد کار مثلا پرسیدن میتونید بگید کار که هست مهم اینه باب میل باشه اینجوری نه اره گفتید نه جوابتون منفی بوده یجورایی پیچوندنه
- - - Updated - - -
واقعا امان!نقل قول:
یعنی دقیقا این افراد خیلی هم پررو هستند و اصلا از رو نمیرن!بهشون بر هم نمیخوره در حد پرسیدن حقوق هم هستند ینی!
بنظر من جوابشون رو باید محکم داد و خیلی رک و کوتاه
مثلا بازنشست شدن؟در حد اره یا نه اونم با بی میلی بعدم خودتون رو مشغول کار با موبایل یا حرف زدن با یک نفر دیگه کنید
یا هم در مورد کار مثلا پرسیدن میتونید بگید کار که هست مهم اینه باب میل باشه اینجوری نه اره گفتید نه جوابتون منفی بوده یجورایی پیچوندنه
خب منم منظورم این بود که خود زنه باید چیکار کنهنقل قول:
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
آهان در مورد خودتون هست پس:n06: من به جای شما بودم سعی میکردم که هیچ جا با اون اقا مهمونی نرم! یکی دوبار که اینکار رو انجام بدید اونوقت بخاطر حفظ وجه خودش هم که شده نمیتونه مدام مهمونی ها رو نره اونوقت براش شرط بگذارید که اگر فلان طور رفتار کنی اخرین باری میشه که باهات میام خونه اقوامت/اقواممنقل قول:
دروود
یکی از یک شرکتی زنگ میزنه و میگه اقا مثلا شما شکایت کردید. بعد اون اسم و فامیل ما رو میدونه
بعد میگه من فلانی هستم. ما باید چی بگیم؟ :n21: