اینجا تایپیک رایتل هستش دوست عزیز . مبین نت خودش تایپیک داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
اینجا تایپیک رایتل هستش دوست عزیز . مبین نت خودش تایپیک داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله اشتباه دیدم تاپیک رو.نقل قول:
سلام به دوستان
از اولین استفاده من از سیم کارت جدید 72 ساعت میگذره اما sms کد سیم کارت هدیه برام نیومده ! چطوری میشه دریافت کرد ؟!
یکم دیر تر میاد احتمالانقل قول:
یکی دو روز دیگه صبر کن اما اس ان اس نیومد با مرکز پشتیبانی به شماره ۲۰۰ از خط رایتلت تماس بگیرنقل قول:
زنگ بزنی بهت میگن !! برا دوستان من هم دیر اومد خودش زنگ زد پرسیدنقل قول:
رایتل با این قیمت گرونش چرا بچه های اینجا زیر بارش میرند؟
به نظر من خوبی ای که داره اینه پوشش شبکه اش برای من خوبه چون که قصد مکالمه در درجه اول و در درجه دوم تریجی در داخل ساختمان رو دارمنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
به عنوان کسی که به صورت حرفه از اینترنت استفاده میکنم از رایتل بسیار راضی هستم
الا تقریبا یک سال دارم و تازگی هم بسته ی بی نهایت رایتل رو فعال کردم ( سیم کارت من دائمی هست )
انصافا سرعتش مثل الا که دانلود میکنم ۲۰ گیگ شبانه دارم و ۱۰ گیگ روزانه
از ۱۰ مگابیت و یا ۷ مگابیت کمتر نیومده
بسیار روان بدون قطعی در حال دانلود هستم .
نقل قول:
سلام.ببخشید این دقیقا کدوم بسته هستش و قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
بسته ی بینهایت ماهانه ۶۰ هزار تومان
داخل شبکه که انگار همه چیز رایگانه
برای من خیلی خوبه
دیشب حدود ۱۰ گیگ دانلود کردم
درودنقل قول:
مصرف منصفانه داره ؟ چقدر هست ؟ چون به هر حال نامحدود واقعی فکر نکنم باشه
مثل اینکه نوشته 30 گیگ کلا میشه مصرف کرد با این 60 تومن
سلامنقل قول:
بله
۲۰ گیگ شبانه
۱۰ گیگ روزانه
- تماس درون شبکه: سقف مصرف منصفانه در هر دوره 30 روزه، 10،000 دقیقه میباشد.
- پیامک درون شبکه: سقف مصرف منصفانه در هر دوره 30 روزه، 10،000 عدد میباشد.
- پیام چند رسانهای درون شبکه: سقف مصرف منصفانه در هر دوره 30 روزه، 10،000 عدد میباشد.
دوستان یه سوال داشتم وقتی با اینترنت رایتل به طور ازاد میرم سرعتش حدود 80 کیلوبایت هستش. حالا اگر بسته حرفه ای هم بزنم همینه؟ یا ممکنه بالاتر بره؟
طبق ادعای شرکت رایتل، سرعت حرفه ای بالاتر از سرعت پایه است.نقل قول:
حرفه ای رسما زده ۱ مگابیت
اما امروز یه تست گرفتم حدود ۴.۵ مگابیت شد.
Sent from my iPhone 6
دوستان آپلود شما مشکل نداره؟ من حتی اینجا هم نمیتونم یک پست ارسال کنم، تستها هم همشون توی قسمت آپلود میمونن :n15:
HTTPS هم که مورد عنایت واقع شده...
من که هیچ مشکل ندارم
اینم تست همین الان
بسته عادی هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6
نقل قول:
سرعت شما بسته عادی خیلی عالیه.برای من به هفتاد کیلو نمیرسه:n13:
شما کدوم شهر هستی؟پوشش سیگنال چقده؟نقل قول:
نقل قول:
پوشش سیگنال رو چه جوری میبینین؟با چه نرم افزاری؟
با برنامه network signal info میشه،از طریق منو تنظیمات،درباره،وضعیت یا به انگلیسی setting>>about>>status مسیر را دنبال کنید و کیفیت سیگنال رو بگید،مثلا برای من در منزل 99- dBm . نگفتید کدوم شهر هستید؟نقل قول:
سلام
توصیه میکنم اگه سرعت بالاتری نیاز دارید حتما بسته های حرفه ای رو خریداری کنید
خیلی خوبه تا 9 مگابیت و نیم میره.اینجا بزور تا 1 مگابیت میره سرعت روی 124 کیلوبایت ثابت هستنقل قول:
سلام من با حداکثر سرعتی که ثبت کردم 350 کیلوبایت بیشتر نبوده من چون دانشجو بودم تو شهر رشت مودم وای فای خریدم و بسته حرفه ای ولی اصلا خوب آنتن نمیداد کل زمستان پارسال قطع بود مجبور شدم سوییچ کنم رو ایرانسل العان به کلی پشیمونم چون 4g هم تهران و رشت دوستانم سرعتشون بسیار بالا و بسته های ارزان قیمت تر داره ...:n27:نقل قول:
آپلود منم بسیار افتضاحه با اینکه تهران در پوشش ارغوانی پررنگ هستم سرعت آپلود من ۸ تا ۱۰ کیلوبایت در ثانیه هست حتی نمیشه یه فایل پیوست ایمیل کنیدنقل قول:
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
نقل قول:
-95 dbm و 9 asu
دوباره نگاش کردم -85 بودش.
محمدیه قزوین
کیفیت سیگنال 85 برای داخل ساختمان خوبه .نقل قول:
اشتباه دیده بودم 85 برای سیم یک بود. بین 95 تا 102 هستش.اکثر اوقات روی 99 و 101 هستش
یه سوال هم داشتم.جایی که علامت H میاد ولی دریافتی نداره. مشکل از ضعیف بودن انته.هیچ دریافت و ارسالی نداره درست مثل موقعی که نت قطعه
پوشش شما پس دقیقا مث پوشش ساختمان ما هست ،من توی ساختمان سرعت دریافتم متغیره اما گاهی روی ۳۰۰ کیلوبایت هم میره که حداکثر سرعتیه که با رایتل تجربه کردم.نقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره اگر از بسته یک ماهه اینترنت با حجم ۱/۵ گیگابایت ، سه روز و ۵۰۰ مگابایت مونده باشه و همین بسته رو دوباره بخرم،روزها و حجم باقیمانده بسته قبلی به بسته جدید انتقال پیدا میکنه؟
دوستان سرعت بسته نسل سوم حرفه ای که تا 4مگ زده سرعت دانلودش چنده؟
این تست دوماه پیشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رایتل تمام کشور سرعت رو باز نگذاشته . فقط نقاطی که پهنای باند مناسبی در اختیار داره رو باز گذاشته.نقل قول:
مشهد کسی خبر نداره چجوریه :n13:نقل قول:
من خودم رشت هستم بیشتر جاهای رشت پوشش خوبه آنتن ضعیف نیست ولی سرعت تو محل ما روی 124 کیلوبایت ثابت هست یکی گفته بود با بسته حرفه ای تا 18 مگابیت داده رایتل.تعجب کردم مگه میشه اینجا حرفه ای داره دوستم بزور تا 240 میره یعنی به 2 مگابیتم نمیرسهنقل قول:
این رو سرعت رو ببینید آخه با رایتل گرفته شده آدم تعجب میکنهنقل قول:
نقل قول:
رایتل عملا داره دزدی میکنه سرعت پایین به جای بسته حرفه ای تازه اگر بسته معمولیش بخری با همون حجم پولش کمتره :n03: در کل سرعتش باسه من حداکثر همونی بود که ثبت کردم
دانشگاه گیلان که 4کیلومتر خارج شهر هست افتضاح هست اصلا آنتن نمیده اتوماتیک میره رو رومینگ همراه اول ولی ایرانسل از اول سرعتش بالا بوده
دوستان تاپیکی اینجا هست معرفی کنید بهم این مودم سیم کارت خور (وای فای) رایتل چطوری ریستش کنم سیم کارت ایرانسل قبول کنه ؟؟
اینا اوایل راه اندازی هست که سرعت بالا میدن تعداد کاربرها بالا رفت باید زیرساختشون آماده باشه که نیست مجبورن پهنای باند کم کنن به همه برسه میشه همین 124 کیلوبایت !!نقل قول:
سلام
جهت اطلاع دوستان
بنده به اکثر نقاط موقعیتی ایران سفر کردم و سرعت همیشه بالای ۸ مگابیت بوده است
حتی در شمال کشور
غرب شرق کشور بنده حداقل سرعتی که داشتم ۴ مگابیت بوده است
شیراز سرعت بالاست