من نمیدونم این شرکت پاس ماناماد کی میخواد پرداخت آنلاینش رو فعال کنه !!!!!
کلی مشترک داره اما هنوز پرداخت آنلاینش غیر فعاله
کسی اطلاع داره ؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من نمیدونم این شرکت پاس ماناماد کی میخواد پرداخت آنلاینش رو فعال کنه !!!!!
کلی مشترک داره اما هنوز پرداخت آنلاینش غیر فعاله
کسی اطلاع داره ؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=9vin;7251577]اره همین .... من به این تغییر دادم کلا مشکلم رفع شد و سرعت نت هم واقعی ....
سلام دوستانی که سرعت مخابرات رو کم میدونن و مشکل دارن بدونن که هیچ ربطی به تغییر annex نداره و این دوست ما که این رو نوشته اصلا نمیدونه چی هست و بگم که اندازه جلبک هم به قول خودش نمی فهمه ولی به اطلاعتون برسونم که کندی سرعت رو مشترکین مخابرات دارن به خاطر مشکلی که در یکی از getway هاش به وجود امده در ضمن پاس مانا ماد 2020 نیست عقلای کل هر کس مشکل داره همین جا پیغام بذاره (در خدمتیم)
سرغت پیج عوض کردن خیلی افت کرده وسرعت دانلود هم بد نیست
سرعت دوباره خراب شد
نمیدونم این نامردا چیکارش میکنن یه روز حال میدن یه روز حال میگیرن:n21:
بندر امام خمینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی این دیگه چیه؟از کشور امریکا اینترنت میگیری؟نقل قول:
از ارگان دولتی یا موسسه آموزش عالی چیزی تست گرفتید که از خدمات پهنای باند استفاده میکنه ؟نقل قول:
راستی اینم سرعت 1مگ نامحدود من : سرور تهران رو قبول ندارم . فقط سرور خارج از کشور باید خوب باشه :
این کارو کردم ولی تاریخ جدید ثبت نشده توی سایت و هنوز زده 128 یک ماهه 2 گیگ !!! مثل اینکه فعال نشده!!! ای بابانقل قول:
اصلا میشه همچین کاری کرد ؟
باید بشهنقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید
نشد. دیروز همین موقع انجام دادم و فقط میزان اعتبار باقیمانده افزایش پیدا کرد مثل همون اشتراک 2 گیگ روز اول. البته بگم که حدود 300 مگ از حجمم مونده بود که این کارو انجام دادم!! پشتیبانی این مشکل رو حل میکنه ؟نقل قول:
256 نامحدود (خارج از داخل!:n02:)
پارس آنلاين كه داشتم نمي شد همچين كاري كرد. اگه يه قرارداد داشتي يكي ديگه مي زدي مي رفت به عنوان قرارداد رزرو. و از توي اينترنت فقط مي شد ترافيك اضافه خريد.نقل قول:
قطعا تماس بگيريد مي تونن حلش كنند.
ممکنه رزرو شده باشه !؟نقل قول:
بله. براي من كه چند بار اتفاق افتاده بود روالش اينطور بود كه اگه ترافيك تموم بشه و يك هفته از سرويس فعلي مونده باشه اگه يه سرويس ديگه خريداري بشه شروعش ميشه هفته بعد كه اين يكي تموم شد. و قرارداد دوم به عنوان رزرو ثبت ميشه تا اين يكي تموم بشه.نقل قول:
فقط يه موردي به صرفه نبود برات كه ترافيك بخري براي روزهاي باقي مونده؟
راستش نه. نیاز دارم به دانلود زیاد. نمیشد دو هفته صبر کنم و 4 تومن مدام حجم بگیرم. یعنی الان اگه همین حجمم تمام بشه اون سرویس که خریدم فعال نمیشه تا دو هفته دیگه که این دوره تمام شه ؟نقل قول:
شما این مشکل رو به واحد فروش ارجاع بدید واستون درستش میکنن.نقل قول:
فردا تماس بگیرید با واحد فروش و شاکی بشید
ميگم روال پارس اينطور بود تجربه مخابرات رو ندارم. فعلا اين ترافيك باقي مونده رو مصرف كن هيچ عجله اي هم نداشته باش به هرحال پول كه فقط براي ترافيك نيست براي روزها هم هست! من خودم 100 مگ رو يه هفته نگه مي داشتم همش شبا دانلود مي كردم:n02:نقل قول:
بعد كه مصرفش كردي اگه فعال نشد غمت نباشه يه زنگ بزن اوكي مي كنن برات.
من این مشکلمو به پشتیبانی گفتم، گفت که یادداشت کردم و امروز حتما فعال میشه!! حالا واقعا راست گفت یا عصز دوباره زنگ بدنم?
مجدادا تماس بگیریدنقل قول:
دوستان این سرور لندن کجاست تو speedtest.net هر چه میگردم پیداش نمیکنم؟
توی اروپا بگردید پیداش میکنید مشخصه بریتانیا کجاستنقل قول:
حل شدنقل قول:
یه مشکل دیگه! من یه مدم جدید گرفتم البته کار کرده که هرچی میکنم وصل نمیشه ! زنگ زدم پشتیبانی گفت مک آدرس این مودم رفته توی بلک لیست !!! به علت استفاده غیر مجاز و باید جریمه شو بدید تا وصل بشه!
استفاده غیر مجاز یعنی چی؟ اینا نمیتونن درستش کنن؟ آخه گفتن ما نمیتونیم کاریش کنیم !
اینترنت من حدود 1 هفته هستش که سرعتش عالی شده.یعنی کلاً در تمام دقایق روز سرعتش بالای 130 هستش.با توجه به اینکه سرویس من 256 نامحدوده عالیه و دارم کلی فیض میبرم.
من 128 نامحدود دارم و سرعت 40 هست!! اولین باره که نامحدود میگیرمنقل قول:
امروز بعد از ظهر سرعت كم بود براي من. تست كن روزهاي ديگه بعد خبرش رو بده.نقل قول:
اينطور كه به نظر مي رسه 256 كه ماهي 2500 گرونتره به صرفه تره.
قبلا كه 2 گيگ داشتي سرعت چقدر بود؟
تست الان:
اره درسته 5/6 روزه سرعت عالی شده همش 120/130 میزنه 512 نامحدود دارم حالا نمیدونم برای ماه بعدی 256 نامحدود بگیرم چون فکر کنم 512 و256 از نظر سرعت یکین چون پسرخالم با 256 نامحدود سرعت دانلودش مثل منه 120 برای چی پول بیشتر بدم؟
برای اینکه سرعت بالاتر از 128 بخوام بگیرم یعدا چه مدرکی لازم هست بفرستم ؟
پینگ کولاک کرده :n09: سرعت دانلود نوسان داره ولی کلا این هفته وضعیت خیلی خوب بود :n01:
کارت دانشجویینقل قول:
ثبت نام به اسم منه ولی من دانشجو نیستم. کارت دانشجویی داداشم رو میتونم بفرستم؟نقل قول:
غیر از کارت دانشجویی دیگه نمیشه چیزی فرستاد ؟
128 نامحدود همین الان
از سرور خارجی تست بگیر سرور ایرانی معمولا تست سرعتش زیاده.کدوم شهری؟نقل قول:
اوکی. بهبهاننقل قول:
مهم تست گرفتن از این سایت نیس مهم عملکرد سرعت دانلودم تو برنامه IDM هستش که سرعتم این روزا همش بالای 120 میزنه
تا حدود زيادي درسته ولي من كه تا حالا با 256 به همچين سرعتي دست پيدا نكردم. اختلاف ممكنه كم باشه ولي بالاخره 10 تومن اضافي يه مزايايي داره!نقل قول:
من مي خواستم 128 بگيرم گفتن 2048 هم مي خواي هيچ مدركي نمي خواد بدي.نقل قول:
بعد دوره كه تموم شد برو از توي سايت هر سرويسي خواستي بگير عمرا بيان بگن مدركت رو بده و گرنه اينترنت رو قطع مي كنيم! فقط پول مي خوان:n02:
ولی من امتحان کردم از قسمت تمدید سرویس و 1 مگ رو انتخاب کردم که سیستم اجازه نمیداد و میگفت باید با پشتیبانی تماس بگیری !!نقل قول:
1 دقیقه سرعت خوبه 1 دقیقه افتضاح !! الان پینگ و سرعت داغون داغون !! معلوم نیست باز دارن چه غلطی میکنن همه جا خراب شده :n29::n23:
دقیقا.. خراابهنقل قول: