یه تبلت خوب واسه بازی معرفی کنید
Printable View
یه تبلت خوب واسه بازی معرفی کنید
حداکثر بودجه تون؟نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
2.5 میلیون توماننقل قول:
به نظرم آیپد اپل بهترین گزینه برای شماست iPad Air 64GB. اگر هم ترجیه میدهید یک تبلت اندرویدی داشته باشید بین اندرویدی ها بهترین گزینه Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition هست البته واسه شما که 2.5 میلیون پول دارید. :n02:نقل قول:
سلام
توی رنج 750 چی پیشنهاد میدید؟
نظر خودم روی ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB و Asus Google Nexus 7 - 32GB هست؟
شما مدل بهتری سراغ داربد؟
بین این دو مدل کدوم را پیشنهاد می کنید.
ممنون:n16:
دوستان یه سوال اساسی
این گوشیر و تبلت هایی که گوگل از شرکت های دیگه انتخاب میکنه اندرویید خالص بهشون میده
مث S4 & HTC ONE & LG GPAD & SONYZ ULTRA
چون معمولا نسخه های گوگلیش تو ایران نمیاد میشه نسخه های کارخونه سازنده رو خرید
بعد رام هایی که گوگل براشون میده رو دستی روش فلش کرد؟
دوست عزیز به نظرمنقل قول:
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
رو بگیر
چون هم دوربین پشت 5 مگاپیکسلی داره در مقابل بی دوربینی نکسوس نسل اول
هم قابلیت فخیمه سیکارت خوری
از همه مهمتر هم تا 32 گیگ رم میخوره با قابلیت انتقال دیتای برنامه ها به حافظه جانبی
تازه اندروییدش هم به 4.3 قابل آپدیته
سلام میشه لطفا سریع جوابمو بدین مرسی
فرق fonepad 7 و fonepad new چیه ؟
و یه سوال دیگه اینکه توی بازار قلمی واسه تبلت ها هست در حد قلم نوت ؟
سلام ،
بهترین تبلت اندرویدی قلم دار الان تو بازار چی موجوده؟
اگه جوابتون Note-10.1-2014 هست ، میشه مدل LTE گیر آورد؟ میشه بعدا به اندروید 4.4 kit-kat ارتقا داد؟
آیا تا اواخر دی ماه امسال تبلت اندرویدی یا ویندوزی (قلم دار) جدیدی بهتر از بالایی وارد بازار میشه؟ ارزش داره صبر کنم یا مدل LTE رو اگه پیدا کردم بخرم؟
لطفا یه سایت معرفی کنین که تمام تبلت های اندرویدی و ویندوزی که قلم دار هستند رو لیست کرده باشه ممنون.
:n16:
سلام
توی قیمت 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟اگه مدل بهتری بود تا 1200 قیمتو افزایش میدم
الویت ها: 1-سخت افزار 2-صفحه نمایش 3-قابلیت 3g
مکالمه زیاد مهم نیست اگه باشه که چه بهتر
هفت اینچی میخوای فون پد جدید ایسوس خوبه. هشت اینچی، جی پد ال جی خوبه قیمتش یک تومنه ولی سیم نمیخوره و تری جی نداره.۱۰ اینچی هم لنوو اس ۶۰۰۰.من خودم سومی رو گرفتم.نقل قول:
بزرگی صفحه نمایش اهمیت نداره
از نظر سخت افزار کدام بهتره؟
lenovo s6000-asus google nexus7
ببینید دوست عزیز اگر منظورتون نکسوس سون قدیمی هست که 3G دارش حدود یک تومن قیمتشه باید بگم که تفاوتش با این از لحاظ سخت افزاری زیاد معنادار نیست ولی صفحه نمایش به مراتب بهتری داره.اشکال اصلی نکسوس سون هم نخوردن کارت حافظه جانبی هست اما اگر ویرایش جدید نکسوس سون رو مد نظر دارید که قیمتش حدود 1350 هست و میتونید بازهم با نخوردن کارت حافظه جانبی کنار بیاید انتخاب شایسته ای انجام دادیدنقل قول:
حالا جدا از مسایل فنی دو تا توصیه دارم براتون که از تجربیاتم هست.ببینید بهترین تبلت اون تبلتی هست که نیازهاتونو برآورده کنه.
1-اگر بهترین سخت افزار رو برای اجرای بازیها میخواین و اگر مثل من عادت دارید که بهترین بازیهای کامپیوتری و یا کنسول ها رو بازی میکنید میتونم بگم که گیم پلی بازیهای سنگین اندرویدی زیاد جذاب نیست و اصلا انتظار یک بازی با گیم پلی خوب که بیتونه شما رو به هیجان بیاره رو روی تبلت نداشته باشید .مثلا من خودم از بازی کردن کال آف تو تبلتم هیچ لذت خاصی نبردم. با اینکه بدون هیچ لگی اجرا کرد ولی گیم پلی بازی جذاب نبود به نظر من تتبلت بیشتر مناسب بازیهایی فانتزی مثل انگری برد یا فرویت نینجا و بازیهایی از این دست هستند که همشون سبک هستند و نیاز زیادی به سخت افزار خیلی قدرتمند ندارند
2-شما گفتید که 3g واستون مهمه و اگر درست برداشت کرده باشم با تبلتتون قراره زیاد اینترنت برید.نظر شخصیم اینه که هفت اینچی ها واسه گشت و گذار در اینترنت زیاد مناسب نیستند و برای خوندن یک مطلب باید هی زوم کنید و از زوم در بیارید که اگر به طور متوسط روزی 3 ساعت رو صرف اینترنت کنید همین کار تبدیل به یک عمل طاقت فرسا خواهد شد.سعی کنید یک هفت اینچی رو دستتون بگیرید و باهاش کارکنید و ببینید که خوندن صفحات وب واستون آسونه یا نه.به نظرم چون اکثرا تو ذهن ما تبلت ها نسبت به گوشی ها سنجیده میشند فکر میکنیم هفت اینچ کم نیست اما واقعیتش اینه که کمه. توجه کنید که اپل در زمان حیات استیوجابز معتقد بود هیج وقت تبلتی کوچکتر از 10 اینچ تولید نخواهد کرد ولی وقتی استیو جابز مرد بخاطر از دست ندادن بازار تبلت مینی هم عرضه کرد منتها 7.9 اینچی نه 7 اینچی.سامسونگ هم سری نوت که مخصوص نوت برداری و خوندن و نوشتن هست و درکنار استفاده دیگه تبلت ها در این موارد به طور تخصصی تری کاریرد داره رو،8 اینچی ساخت.کلام آخر اینکه همونطوری که گفتم حتما قبل خرید هفت اینجی تجربه در دست گرفتن و کار باهاش برای کاربردهای مورد نظرتون رو کسب کنید
البته این دو نکته آخر تجربه شخصی بود قبل از هر تصیمی با دیگران هم حتما مشورت کنید
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
فکر کنم برای من 32gig-lenovo ideapad s6000 بهتره چون زیاد با google nexus 7 از نظر سخت افزار فرق نداره ولی صفحه ی بزرگتر داره
هر چی میخرید مبارکتون باشه.به تاپیک های دیگه هم سر بزنید و مطالب دوستان رو هم بخونید. در ضمن 32 با 16 زیاد فرق نمیکنه.چون کارت حافظه جانبی میخوره.اگر تفاوت قیمتشون زیاد بود(بالای 100 تومن) همون 16 رو بخر با یه مموری 16 گیگ کلاس 10 که قیمتش حدود 45 تومنه.نقل قول:
یه تبلت برای اینتر نت میخوام که 3g ساپورت کنه و قیمتش حدود 600 یا نهایتا 700 باشه
حافظه و اینچ صفحه و بازی و ... هم مهم نیستند .
یه تبلت viera دارم 300 ت گرفتم هنگ کرده میاد روی ارم اندروید قفل میشه بنظرم باید فلش بشه باچه برنامه ای بای تبلت های چینی رو فلش کنیم
شما این سوال تو یه تایپیک دیگه هم پرسیده بودید باهم جواب میدمنقل قول:
از برند های اسم رسم دار تنها چیزی که وجود داره ایسر مدل iconia a1 811 که سیم کارت خور هست خودم تهیه کردم فقط قابلیت مکالمه نداره
مشخصات هم که
نقل قول:
مشخصات کلی:ابعاد: 208.7 × 145.7 × 11.1 میلی متر - وزن: 430 گرم
پردازنده:MediaTek MT8389W, Quad-core
حافظه داخلی:حافظه داخلی 16 گیگابایت
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی از نوع TFT LCD - اندازه 7.9 اینچ - 768 × 1024 پیکسل
امکانات:قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - قابلیت نصب سیم کارت - GPRS - GPS - بلوتوث - قابلیت نصب کارت حافظه - دوربین - وب کم - حسگر شتاب سنج - microUSB - HDMI
سایر مشخصات:Google Android v4.2 JellyBean - کارکرد باتری 10 ساعت کاربری ترکیبی
نقل قول:
بسیار ممنون . قیمتش هم مناسب هست ( 670)
فقط برای این مدل کیف کیبورد دار پیدا میشه ؟ 7.9 اینچ !!
بعد اندازه صفحه اش برای دیدن صفحات وب مناسب ؟
کسی ج من نمیدهنقل قول:
نقل قول:اگه گارانتی داره بدید از طریق گارانتی خودشون مشکل حل می کنننقل قول:
ولی فلش کردن واسه یه سری تبلت ها موجوده که اکثرا از برند های معروف هستن چون اون تبلت ها بیشتر تو دست مردم هست واسه همین توسعه دهنده ها سعی می کنن بیشتر روشون کار کنن
خواهش می شه :n16:نقل قول:
راسشتو بخواید دنبال کیف کیبرد دار واسش نبودم یه استند واسش خریدم از دیجیکالا و یه محافظ صفحه نمایش خریدم
البته اگه تهران باشید قطعا بگردید چیزی پیدا می کنید
واسه من خوبه و من راضیم نمیدونم شما هم می تونه راضی کنه یا نه آخه ممکن من بگم خوبه بعد شما تهیه کنید بعد دوس نداشته باشید من شرمنده بشم :n30:
تبلتی هست که قابلیت مکالمه داشته و 3g رو پشتیبانی کنه
سلام
میخواستم نظر دوستان را در مورد تبلت Acer Iconia A1- 810 16GB بپرسم اگر ممکن است بفرمایید برای کارهای نسبتا" ساده با توجه به قیمت این مدل مناسب است و آیا این مدل مشکلاتی دارد یا خیر.
اگر در حدود همین قیمت هم مدلهای مناسب تری هست پیشنهاد کنید ممنون میشوم.
به عنوان نمونه asus فون پدنقل قول:
من که نسخه سیم کارت خور مدل 811 دارم مشکلی نداره من راضیم اگه سایز کوچکتر نیاز داشتید asus ممو پد HD هم گزینه خوبیهنقل قول:
تنها چیزی هست برنامه ها فقط باید روی حافظه داخلی نصب کنید و قابلیت انتقال به مموری نداره مثل بعضی از مدل های سامسونگ البته واسه من زیاد مهم نیست چون چند تا بازی اچ دی نهایت نیازه واسه آدم نهایت جا نباشه پاک می کنه
بررسی تبلت ها از این سایت پیگیری کنید کاملا بررسی می کنن
نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lenovo-Ideatab-A3000
Huawei MediaPad 7Vogue
لنوو که سی پی یوش Quad-core Cortex-A7 هست چه طوره ؟ چون 4 هسته ای هست باید قوی باشه ولی چون A7 فکر کنم ضعیفه ولی خیلی نه درسته؟
در مورد هووای من فکر میکنم با اس ۳ برابر درسته؟ یعنی مشکل خاصی تو پخش فلیم و بازی نداره!!!.... و این مدل هووای در مقایسه با asus fonepad چه طوره؟ سخت افزارشون که خیلی با هم فرق نمیکنند هر دو اطراف اس ۳ هستند حالا یکم بالاتر یا یکم پایین تره درسه؟
اینجا را ببیننقل قول:
سلام . میخوام برای خانمم تبلت بخرم . بیشترین استفاده اش اینترنت خصوصا فیس بوک و اسکایپ و بازی های بسیار ساده مثل ماجونگ ( شانگهای ) ، بازی های ورق و ... نه کارهائی مثل WORD , EXCEL و ... داره و نه هیچ استفاده تخصصی. البته اگر بشه سیم کارت هم بخوره خوبه.
دوستان چی پیشنهاد می کنن ؟
هفت اینچیفون پد ایسوس.۱۰ اینچی s6000 لنوو.اگه اینترنت استفاده غالبتون هست حتما ۱۰ اینچی یا حداقل ۸ اینچی بگیر.نقل قول:
دوستانی که می خوان تبلت بخرن به این لینک یه سربزنن.اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این لینک همون تست های بزرگ 3dmark از همه تبلت های ساخته شده
است.میتونید قدرت همه تبلت های وگوشی های اندروید رو ببینید وبهتر برای
خرید تبلت خود تحقیق کنید.:n06:
سلام بر همه دوستان
من یه تبلت می خواستم بگیرم تا 800 تومن با تشکر از کامنت های همتون نتیجه گیریم موند سر این دو مدل
asus fonepad 7 me372cg and lenovo a3000h
با توجه به کانفیگشون ایسوز خیلی قوی تره اما من سره چند مورد نمی تونم تصمیم قطعی بگیرم
1- با اینکه تمامی شواهد نشون میده مانیتور ایسوز بهتره اما سایت نت بوک چک بهش امتیاز 74 رو داده در مقابل 84 لنوو برای من هم مانیتور خیلی مهمه چون اصلا میخواستم گوشی بگیرم اما سر کوچیکی مانیتورشون نظرم اومد رو تبلت
2- کیفیت ساخت بدنه لنوو که ضاهرا بهتره مخصوصا قسمت پشت
3- 100 تومن اختلاف قیمت
4- هارد 16 لنوو
لطفا با جوابهای منطقی و کارشناسیتون کمکم کنید
سلام دوستان
من یه تبلت میخواستم بگیرم فقط بودم کمه ، بین 220 تا 260 می تونم هزینه کنم .
1. وای - فای
2. سیم کارت خور (کال داشته باشه)
3. برای اجرای بازی ها مشکل نداشته باشه .
4. نسخه آندروید های جدید رو هم پشتیبانی کنه
از چند نفر پرسیدم مغازه دار ، این دو مدل رو پیشنهاد دادند :
cardin PC 704 و Wintuch Q75s
اگه همین دو مدل خوب هستند که کدوم بهتره و اگه پیشنهاد بهتری دارید ممنون می شم کمکم کنید .
ممنون . :n16:
داش اگه یکم صبر کنی و پولتو بیشتر کنی ایسوس memo pad HD 7 بخری بهتره.نقل قول:
اما اگه بودجت همینقدر پیر گاردین رو بخر .چون من هم با وینتاچ کار کردم هم با پیر گاردین.
به چند دلیل میگم پیر گاردین رو بخر : اول ، سی پی و رم و رزولوشن بالا تری داره .
دوم ، باطری وینتاچ اصلا به درد نمیخره یک بار مصرفه.
سوم ، پیر گاردین تبلت چین اما به سفارش فرانسه یعنی از چینی های معمولی سرتره.
چهارم ، هنگ پیر گاردین بخاطر داشتم رم و سی پی یو خوب کم است.
دوست عزیز ولی اگه پولتو بیشتر کنی بهتره.
صبر کن صبر کلید همه خوشبختی است.
سلام دوستان . من یه تبلت احتیاج دارم صرفا برای کتاب خوندن و وب گردی . یعنی اصلا اهل بازی و اینجور حرفا نیستم . تا 600 تومان چی کار منو راه میندازه ؟
asus memopad hdنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه 7 اینچی نیاز دارید Asus Memo pad HD
اگه 8 اینچی نیاز دارید Acer Iconia a1 810 8G
سلام به دوستان
من به اشتباه اینجا تاپیک زدم
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
بله منهم نظر دوستم رو تایید می کنمنقل قول:
سلام
من یک تبلت احتیاج دارم فقط برای اینکه کتاب ها و جزوات که پی دی اف و ورد هست رو بشه خوند و روش دیکشنری بابیلون هم نصب بشه ، سایر امکاناتش اصلا مهم نیست ... ال سی دیش هر چه بزرگتر باشه بهتره چون راحت تر میشه مطالعه کرد
در مورد بودجه ، ارزان ترین مدلی که این امکانات رو داشته باشه و اسباب بازی هم نباشه یعنی امروز خریدم سر ماه خراب نشه
حقیقتش اصلا بودجه براش کنار نذاشتم ولی ضرورتی پیش اومده که باید تهیه ش کنم پس با حداقل بودجه بفرمایید
ممنون اگه راهنمایی کنین
سلام دوستان.
تصمیم دارم تبلتLenovo Ideapad A3000 - 16GB رو بخرم.
فقط چند تا سوال داشتم.
1-قیمتش الان تو بازار چنده؟
2-آیا باید با گارانتی خواصی بخرم؟(کدوم گارانتی بهتره)
3-فرق بین A3000 و A3000H چیه، آیا میشه از اینترنت (gprs) توی هر دوش استفاده کرد؟
در آخر اینکه نظرتون درباره این تبلت چیه، آیا تو این رنج قیمت انتخاب مناسبیه؟
از همه برای لطفی که میکنید متشکرم.