سلام
امروز یه دونه s2 خریدم 710 هزار تومان از بازار موبایل.حالا همین اول کار یه سوال پیش اومد که چطوری میشه شماره تلفن هایی رو که روی سیم کارت هستند رو پیدا کرد و روی گوشی کپی کرد؟
ممنون:11:
سلام
امروز یه دونه s2 خریدم 710 هزار تومان از بازار موبایل.حالا همین اول کار یه سوال پیش اومد که چطوری میشه شماره تلفن هایی رو که روی سیم کارت هستند رو پیدا کرد و روی گوشی کپی کرد؟
ممنون:11:
سلامنقل قول:
برو داخل شماره تلفن ها
option>import/export>import from sim card
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺴﺘﺮﯾﻢ ﺯﯾﺮ ﺳﺮﻡ
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﺴﺘﻦ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺮﺍﻡ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﯿﻦ
ﺩﻭﺳﺘﻮﻥ ﺩﺍﺭﻡ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آقا دوستانی که با این کابل تونستن فلش به این گوشی وصل کنن ازسرعت فلش راضی هستند؟
من امروز این کابل رو به قیمت3تومن خریدم امیدوارم اشتب نکرده باشم!
من همین روش استفاده میکنم آره خوبه سرعت!نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه موقع روشن کردن گوشیت علامت مثلث زرد اومد و توی منو آیکون سوپر یوزر بود بدون که گوشیت روت هست
این قضیه روت چیه؟
سلام،
فیمت گوشی ها که تو اروپا گرونتر از ایرانه، تو کره جنوبی چطوره؟
یعنی الان این گوشی اس2 تو کره از ایران ارزون تره یا گرونتر؟
وقتی گوشی روت بشه میتونید فایلهای سیستمی را تغییر بدید.شبیه ه ک تو سیمبین.بعضی برنامه ها نیاز به روت دارند.همچنین برای نصب کاستوم رام هم به روت نیازه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای با گوشی و بازیهاش حال کنی هم باید خرج کنی هم باید وقت بزاری
adsl که داری ؟ اگه داری یه مودم وایفای بخر مستقیم بزار کل بازی دانلود بشه و حالشو ببر
اگر مودم وایفای نخری تقریبا 50 درصد نمیتونی با S2 صفا کنی
مودوم وای فای یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه مودم لینکسیس دارم که ADSLمیگیره وایرلس میده وبه لپ تاپم وصل میشه خب با همین میتونم به GS2 وصل بشم یا نه؟
هر جایی که لبتاب وصل بشه گالاکسی s2 هم میتونه وصل بشه.نقل قول:
وای فای همون وایرلسه دیگه :31:نقل قول:
بله می تونید:46:
پ.ن:پست بالا رو الان دیدم
سلام
من وقتی مثلا sms میدم هر حرفی رو که می زنم یه بار میره رو ویبره .حالا می خواستم بدونم راهی داره که این ویبره رو off کنیم ؟
دوستان رام خاورمیانه 2.3.4 اومده ! کسی تست کرده ؟! چجوریاست ؟!
برو به setting/sond اونجا تیک haptic feedback رو بردار.نقل قول:
این مال اون دو تا کلید لمسی هاستنقل قول:
از settings>Language and keyboard تو تنظیمات هر کیبردی که داری استفاده می کنی تیک ویبره رو بردار
مثلا برای اسمارت کیبرد مسیرش اینه:
Settings>Language and keyboard>smart keyboard pro settings>Sound and Vibrate>Vibrate
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺑﺮﻭ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺣﺎﻝ ﺩﯾﺸﺐ ﺍﺗﺎﻕ ﻋﻤﻞ ﺑﻮﺩﻡ apandis ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﻧﺒﻮﺩﻥ
ﺍﻻﻥ ﺭﻭ ﺗﺨﺘﻢ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮ ﯾﻪ ﭼﯽ ﺑﮕﻢ
ﮐﻪ ﺭﺑﻄﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﯾﺎ ﻣﻦ ﺭﺍﻡ ﮐﺎﺳﺘﻢ ﺯﺩﻡ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯾﻪ
آقا خدا بد نده.خوب میشی ایشاللا. :11:نقل قول:
من که مشکلی ندارم چیزی به هم نمیریزه.
دوست عزيز اومده مال كشور مصره وفارسي رو ساپورت ميكنه با گ ژ پ چنقل قول:
.لي كيبورد فارسي نداره و منو فارسي نداره و فقط فارسي ساپورت ميكنه
I9100JPKI1 اين كده رامه
انشا الله زود خوب شی و برگرد به اغوشه p30world:10::11:نقل قول:
کمتر کسی از منوی فارسی استفاده می کنه مگر اینکه......کیبرد هم با نصب اسمارت کیبرد حله :46:..نقل قول:
پ.ن: یا حضرت عباس این دیگه چیه؟:دی
*
Quad-core 2.0GHz processor.
*
1.5GB RAM, expandable memory with 32GB built-in.
*
4.65-inch Super AMOLED III display developed specially for this phone with an odd 1280 x 1024 resolution, which will give it a pixel density of 352-PPI, the highest on a smartphone so far.
*
10 megapixel camera capable of recording 1080p videos at 60fps.
*
Metal body with 9mm thickness and a 2,250mAh battery.
*
Built-in NFC.
امیر این حقیقت داره یا دارم خواب می بینم؟:دیکد:http://www.gsmarena.com/purported_samsung_galaxy_s_iii_specs_revealed-news-3149.php
یه نیروگاه هسته ای همراه:31:نقل قول:
Quad-core 2.0GHz processor.
*
1.5GB RAM, expandable memory with 32GB built-in.
*
4.65-inch Super AMOLED III display developed specially for this phone with an odd 1280 x 1024 resolution, which will give it a pixel density of 352-PPI, the highest on a smartphone so far.
*
10 megapixel camera capable of recording 1080p videos at 60fps.
*
Metal body with 9mm thickness and a 2,250mAh battery.
این که تا روشن شده خاموش میشه!:31:
کی تا روشن نشده خاموش میشه؟نقل قول:
ایشالا که مهندس زودی برگردی به آغوش اسلام و خوب و سرحال شی عزیزم.نه گوشی من مشکلی با این بهم ریختگی نداره و قرص و محکم همه آیکونا سر جاشونننقل قول:
سلام راستش من دنبال این سه تا هستم اگر کسی تو تهران سراغ داره به ما پ.خ کنه بریم دنبالش!:
1-کابل HDMI
2-دنبال:
البته رنگ کامل مشکیش!!!!!
کد:
3-شارژررو میزی:کد:http://gooshi-bazar.com/products/accessories/frame/485.html
کد:
خب این سه تا تو مبایلستان یا هرجایی دیگه ای تو تهران گیر میاد؟کد:http://gooshi-bazar.com/products/accessories/battery/466.html
تهرانش برام مهمه!
نظرتون در مورد عكس هاي پست216 تاپيك زير چيه؟
بنظرتون واقعي هستن؟
يعني صفحه نمايش اس2 دستكاري نشده؟
:18::18::18::18:
اين تاپيك رو ميگم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6474971#post6474971
سلام خدمت دوستان
خب بنده نيز مختر شدم به جمع SII داران گرامي بپيوندم.اين اولين تجربه من با گوشهاي لمسي و سيستم اندرويد هستش.
از بازار موبايل گرفتم با گارانتي اصلي 790.Made By Samsung isja.لازم به ذكر هست بدون گارانتي 740 بود و شايع بود كه باطري گوشيهاي بدونه امكان تعويض شدگي دارن.لذا بنده نيز ريسك نكردم و با گرفتم.
از صبح جمعه كه شارژش فول شد تا همين الان شارژ رو نگهداشت البته حدود 15 درص هنوز داشت كه زدم به شارژ.
تو اين مدت هم فقط ور رفتم باهاش و كلي شماره توش ذخيره كردم. تو اينترنت نرفتم. بازي هم ندارم تست كنم.
سوال:
1-اين گوشي به صورت ديفالت بازي نداره،اين بچه هام منون كشتن؟اصلا پوشه اي به نام گيم نداره؟
2-هيچ گونه كليپي نداره؟
3-ولتاژ خروجي شارژ خيلي كمه؟5 ولت و 0.7 آمپر؟همگي شارژر گوشيهاتون همين اعداد هست؟
در كل خيلي راضيم
خروجی استاندارد از USB همین هست دوست عزیز ، ممکنه نسبت به شارژرهایی که بالای 1 آمپر شارژ میکنن ضعیف باشه ولی باتری کامل پر میشه و پایدارتر میمونه ، عمرش هم بیشتر میشهنقل قول:
3-ولتاژ خروجي شارژ خيلي كمه؟5 ولت و 0.7 آمپر؟همگي شارژر گوشيهاتون همين اعداد هست؟
ماشینه پرایدمونو میگم:31:خوب این گوشیو میگم دیگه البته مزاح بید ولی در کل خیلی نسبت به باتریش قویتره شما اینطور فکر نمیکنید دوستان؟نقل قول:
بابا بیخال این دیگه از تابلو گذشته شده بیلبورد شده دیگه که نورش در کمترین حده.تو همه REVIEW ها نوشته که این SII از همه بهتر در زیره نور افتاب عمل کرده اینا فقط میخوان ادمارو بپیچونن و این بهش نمیگن اطلاع رسانینقل قول:
علی آقا اون قاب که عکسشو گذاشتی من دارم (تمام مشکی)
دو لایه هست لایه اول لاستیکیه و یه لایه خشک هم میاد روش(همون طلاییه) ولی مال من پشتش هم پوشیدست
از طبقه پنجم علاالدین فروشگاه تورنتو گرفتم 25 تومن ولی بگرد ببین کسی به غیر از اون داره چون بعد از چند بار خرید متوجه شدم بد فرو می کنه :31:
اقا علی اون چیزایی رو که میخوای میتونی سفارش بدی از export prive بخرن برات.....تو موبایلستان این کارو میکنن....دو هفته ای هم میرسه دستت
وای خدا واقعاًکامل مشکی رو گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
علی آقا اون قاب که عکسشو گذاشتی من دارم (تمام مشکی)
دو لایه هست لایه اول لاستیکیه و یه لایه خشک هم میاد روش(همون طلاییه) ولی مال من پشتش هم پوشیدست
از طبقه پنجم علاالدین فروشگاه تورنتو گرفتم 25 تومن ولی بگرد ببین کسی به غیر از اون داره چون بعد از چند بار خرید متوجه شدم بد فرو می کنه
اونم25تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!
فروشگاه تورنتو هنوز داره من فردا صبح ساعت10اونجام!!!!!!!!!!!
هنوز داره یا نه نمی دونمنقل قول:
مارکش هم melkco هست ولی بگرد شاید جای دیگه هم داشته باشه ارزون تر:46:
سلام به همه دوستان
آق من متاسفانه به مشکل برخوردم(wifi)
البته باید راست بگم دیگه
بلد نیستم با گوشی به wifi وصل بشم
دوتا از دوستام wifi داشتن اما هیچی نتونستم دانلود کنم
مثل جت میشناسه اما مثلا وقتی تو مپ میرم یا اصلا هر کاره دیگهای میخوام بکنم هیچ اطلاعاتی دریافت یا سند نمیکنه
چکار کنم
آموزش.آموزش.آموزش
یه عکس ازش میذاری؟نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
اینم سایز اصلی
کد:http://8200.6.-----.net/out.php/i62397_2011-09-19-07.21.25.jpg
کد:http://8200.6.-----.net/out.php/i62399_2011-09-19-07.21.58.jpg
سلام به همه دوستان
آقا من متاسفانه به مشکل برخوردم(wifi)
البته باید راست بگم دیگه
بلد نیستم با گوشی به wifi وصل بشم
دوتا از دوستام wifi داشتن اما هیچی نتونستم دانلود کنم
مثل جت میشناسه اما مثلا وقتی تو مپ میرم یا اصلا هر کاره دیگهای میخوام بکنم هیچ اطلاعاتی دریافت یا سند نمیکنه
چکار کنم
خو وقتی میشناسه شما روش کلیک میکنی تا کانکت شی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان يه سايت هست همه چي رو داره و اگر چنتا از بچه ها با هم جمع شن و سفارش بدن هزينه پست اون مياد پائين.
ظاهرا لينك دادن سايتهاي همسايه ممنوع هستش هركسي خواست به من PM بده براش بفرستم.
من دنبال آداپتور MHL هستم،چنتا از بچه ها پايه هستن تا با هم سفارش بديم؟قيمت تك فروشش 65 تومن هست.
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان يه سايت هست همه چي رو داره و اگر چنتا از بچه ها با هم جمع شن و سفارش بدن هزينه پست اون مياد پائين.
ظاهرا لينك دادن سايتهاي همسايه ممنوع هستش هركسي خواست به من PM بده براش بفرستم.
من دنبال آداپتور MHL هستم،چنتا از بچه ها پايه هستن تا با هم سفارش بديم؟قيمت تك فروشش 65 تومن هست.
آقا مهدی ممنون بایت معرفی تورنتو ولی خداییش خدا تورنتو رو بیامرزه!
امروز من کل کل بازار های تو تهران رو گشتم همه جارو مثل:
بازار موبایل ایران
بازار علائدین وکل مغازه های اطراف وکل مغازه های طبقات وکلاًهمه جاشو
پاساژبزرگمهر رو زیرو رو کردم.
مرکز تجارت ایرانیان تو ترکوندم!
واز همه جالبتر تو کل پایتخت هم گیر نیومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخر سر یه کیف هارد اکستر نال قرمز رنگ گرفتم واسش!10تومن عالیه!
یه کاور خوب هم گیر آوردم 10تومن سیلیکون بود جنسش خیلی علی بود!
خلاصش رم میکرو هم 32گیگشو مارکTranscend ازبازار خودمون گرفتم50تومن.
کابل usb هم جوره!
فقط مونده کابل Hdmi وشارژر رومیزیش!والبته اگر باتریش ازیتم کرد باتری2000میلی آمپری البته شارژر یو اس بی دوتا دارم که 4پورت هستند و1.2آمپرکه یکیشو ساختم یکیشم هاب مدل D-LINKهستش که USB رو از منبع میگیره وبرق رو از آداپتور!!!!!!!!!
بهترین وسیلس!
آقا من پایه هستم بیان چند نفری بریم دنبالش البته سر برج پایه ام!!!!!!!
گفتم که توش کنه:31:
ولی خداوکیلی این قاب که من گرفتم عالیه .. بیشتر از بیست بار درآوردم دوباره جا زدم ولی نه ترک برداشت نه جا باز کرد:46: