دوستان باید رو ملافه هایی که بهمون دادن هم با لاک علامت بزاریم؟
Printable View
دوستان باید رو ملافه هایی که بهمون دادن هم با لاک علامت بزاریم؟
وقتی تو گروهان تقسیم شدین و رفتین تو اسایشگاه و تخت تحویل گرفتین کمد هم بهتون میدن.نقل قول:
داش اخه برا چی گیر بدن اگه وسایلت جا میشه تو همون کوله انفرادی جا بده اگه نه که یه ساک کوچیک دستی هم با خودت بردار.
همون لباس راحتی که بهت دادن بسه دیگه.
سرباز اموزشی اصلا حق نداره با لباس شخصی بیاد بیرون یا بره تو پادگان . ما تو یگان بودیم روزهای شلوغ از ترس اینکه بگیرت بزننمون با هزار بدبختی لباس شخصی میپوشیدیم میرفتیم بیرون.
خواش میکنم .
حالا فکر میکنی با مدرک دانشگاهی بری اونجا میخوان رو تخم چشمشون نگه میدارنت.نقل قول:
اگه سن خدمتت گذشته باشه بیشتر از 5 کماه طول نمکشه ولی اگه تازه همین خرداد دیپلم گرفته باشی اونموقع شاید یه هفت وهشت ماهی الاف بشی.
نور رو که به ما هم ندادن خودمون خریدیم شما هم باید خودتون بخرید.نقل قول:
باید دو طرف بزن.
اخه ملافه علامت زدن میخواد چیکار موقع انکارد ملافه استفاده میشه و نهایتا اگه کسی از تو کش رفت تو هم میتونی بری راحت از کس دیگه کش بری :21:چون همه مثله هم هست کسی نمیفهمه:27::27:نقل قول:
یه سوال دیگه کلا این وسایلی که به ما می دن پس می گیرن مثلا لباس نظامی و این کولی و پوتین و از این چیزا ؟
برگ سفید من اومد. مازاد!
مازاد ؟ مگه تاریخ اعزامتون کی هست ؟ تاریخ اعزام من 1 شهریور هست نوشته که بعدا اعلام میشه . واسه شما از الان نوشته مازاد ؟نقل قول:
برگ سفید من اومد. مازاد!
تاریخ اعزام:4/19
من کسری دارم ولی تو این برگه ننوشتن. تو برگه سبزم نوشته بود.
روزهای پنجشنبه عصر و جمعه در 01 ارتش در صورتی که نخواهیم از مرخصی استفاده کنیم چه جور می گذره مثلا به حال خودمون می گذارندمون یا باید کار خاصی انجام بدیم
يه اتفاق نادر براي يكي از دوستانم افتاده. سريال شناسنامش يك حرف "ر" داره كه متاسفانه تو سيستم "د" ثبت شده. تو پليس +10 ثبت كرده و حالا براي كميسيون ميخواد بره. خودش ميخواد صداشو در نياره چون ميگه سريال شناسنامه مثل رنگ چشم و... هست كه موقعي كه تو سيستم ثبت ميشه زياد موردي نداره يه حرف اشتباه باشه مهم خود شماره شناسنامه هست. حالا به نظرتون اين بشر بايد چيكار كنه؟ چون پليس +10 هم بهش گفته ديگه به هيچ وجهي نميشه تغييرش داد و امضاش كرده.
برنامه غذایی مصوب ارتش جمهوری اسلامی ایران در فصل تابستان
ایام هفته - صبحانه - ناهار - شام
شنبه : کره مربا - زرشگ پلو با مرغ و سوپ جو - ماکارونی با زیتون
یکشنبه : پنیر با خرما - چلوخورشت قرمه سبزی - مرغ سوخاری با سیب زمینی
دوشنبه : خوراک لوبیا با گوشت - چلو کباب کوبیده با گوجه و دوغ - سیب زمینی با تحم مرغ همراه میوه
سه شنبه : کره عسل یا عدسی - چلوخورشت قیمه با ماست - استانبولی یا مخلوط گوشت چرخ کرده
چهارشنبه : پنیر با حلواشکری - سبزی پلو با تن ماهی یا عدس پلو - سیب زمینی با تخم مرغ
پنچ شنبه : عدسی - چلو جوجه کباب - کتلت با گوجه فرنگی
جمعه : پنیر با تخم مرغ - استانبولی پلو با ماست - کوکو سبزی با ماست
------------------------
بعد بگین ارتش بده :27:
سلام دوستان
من معافی سه برادری گرفتم ...باید آموزشی برم؟؟
ما 5 شنبه رفتیم ساچمه پلو دادن که ! تازه قاشق هم نداشت : دینقل قول:
بدبختی اینجاس که 15 دقیقه بعدش از حلقوممون کشیدن بیرون ! اینقد بشین پاشو دادن همونجا هضم شد !
نقل قول:
آقا غذای نیروی انتظامی چیه؟؟
شما چند نفر بودین؟ بچه های شهرستان هم بودن؟نقل قول:
ما اولش 87 نفر بودیم آخراش نزدیک 200 تا شدیم
واسه ما یه سرگرد که لهجه کردی هم داشت(قد تقریبا بلند و سبیل کوتاه) بشین پاشو داد
به ما که نهار تا 5 ندادن بعدشم گفتن بیایذ نفری یه نصفه کتلت که اونم اکثرا نیومدن
راستی اونجا عنوان ما "دانشجو" هستش :31:
دانشجو بشین دانشجو برپا دانشجو برو و ...:46:
کسی نمی دونه ؟نقل قول:
نیروی انتظامی به همین شکل بود
به حال خودمون بودیم
اما چون خیلی ها نیستن و مرخصی هستن افراد دیگه باید به جاشون پست بدن
لوحه نگهبانی عوض میشه
سلام منم این سوالو داشتم من معاف کفالت میشم باید آموزشی یا چیزی شبیه اینو برم؟نقل قول:
یا سلام من چند تا سوال داشتم اگر اینارو جواب دادید قول میدم تا دو ماه دیگه اصلاً این طرف ها پیدام نشه
1-روی لباس دو تا اتیکت باید زده بشه یکی نام و نام خانوادگی و اون یکی هم سه رقمی که روز اول بهمون گفتند ، درسته؟
2-میشه ماشین ریش تراش ببریم ؟
3- به نظر شما لباس شخصی ببرم یا نه؟
4-این کیسه ای که لباسا توش بود رو باید ببرم؟
با تشکر
آقای دوست عزیز اگه معافی گرفتی دیگه گرفتی. هیچ جا قرار نیست بری. شما هم همینطور TURBO_BOY2006نقل قول:
بدرود
زمان ما که نمی ذاشتند صورت رو کامل اصلاح کنیم.(البته نیرو مقاومت-شنیدم تازگی ها ادغام شده)
اوایلش گیر می دادند ولی بعدش بچه ها توی شرتشون همه چی رو می بردند داخل(شیر تو شیر بود)
اما تیغ و خودتراش و غیره رو نمی زارند ببری تو.
در کل خدمت مقدسی هستش(فقط الافی هستش و اعصاب خورد کنی)
کادری می ره بر خودش می چره و تو باید الاف بشی و کارها رو انجام بدی.
خب داداش لباس باید با خودت ببری دیگه.
ما که رفتیم یزد و بعدش به ما جیرمون رو دادن.یادمه همه چی رو چپکی دوخته بودم
به صورت شلخته.(خدا هیچ بنده ای رو به یزد نفرسته-شهرش رو ادم می بینه غمش می گیره
چه برسه توی اونجا باشی اون هم تابستون با اون افتاب...که دهن ادمو سرویس می کنه
فقط هر موقع می ری تابستون نرو که دهنت کاملا سرویس می شه)
اگه سپاه باشی.توی تهران باشی.و تحصیل کرده.به احتمال زیاد توی مدرس کرج اموزشیت هست.نقل قول:
بهترین جا برای اموزشی.فقط حال می کنی.بعدش هم ادامه خدمت توی تهران هستی.با یه تیر دو نشون.
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
همش ماله خودته.نقل قول:
به قدری از این ها اخر خدمت حالت به هم می خوره که همونجا می ریزی دور.تا اخر عمرت هم یادت نمی یاری.
از همون روز اول باید با لباس باشین . لباس کامل ( وضعیت کامل )نقل قول:
خود 01 خیاطی داره . اما یا بسته ـس یا خیلی شلوغه .
آرم و علائم و اتیکت اسمتون رو بزنید و برید .
توی خونه مامان تون هم میتونن بدوزن . لازم نیست پیش نظامی فروش ها ببرین .
1- وقتی توی گروهانتون گروه بندی شدین ، تخت بهتون میدن . کنار تختتون هم کمدتون هست . قفل زبانه دار 808 ببرین ( به همراه پیچ ) . بوفه هم داره . میتونی بخری .نقل قول:
2- وسایل غیر ضروری رو بریز توی کیسه و ضروری ها رو که بیشتر بهشون احتیاج داری توی ساک دستی بزار . توی کمد باید فرم ( آنکادر ) باشه و هرچیزی رو نمیذارن توش بذاری .
3- لباس شخصی ببر . برای مرخصی ها به درد میخوره .
فکر کنم 01 تنها پادگانی باشه که اجازه میدن توی گروهانتون شخصی کنید و از پادگان برین بیرون . از مرخصی هم که برمیگردی توی گروهان لباسات رو عوض میکنی .
دژبانی فقط به کلاه شخصی گیر میده . توی پادگان کلاه شخصی سرتون نذارین . دستتون بگیرین و بیرون بذارین سرتون
نوار قرمز رو کنار شلوار ، روی دوخت باید بدوزین . از زیر جیب کناری تا بالای جیب پایین ، و از زیر جیب پایین تا پاچه شلوارنقل قول:
هشتی ـه نارنجی هم روی آستینتون بدوزید . پایین آستین
به اینا استحقاقی میگن . پس نمیگیرن .نقل قول:
فقط یه سری وسایل مثل کلاه فیبری و چهاربند فانوسخه بهتون میدن و دوباره پس میگیرن .
خواب . بهترین گزینه .نقل قول:
رسیدگی به امورات شخصی ( ناخن گرفتن - ریش تراشیدن - لباس شستن - توت خوردن و ... )
اگه نگهبان نباشید در اختیار خودتون هستین .
1- بهله . بالای اتیکت اسمتون ( که سمت راست میزنین ) شماره گروهانتون رو میزنین .نقل قول:
2- بله . سه تیغ . موزر . ژیلت ... . هرچی میخوای ببر
فقط حواست باشه ازت بلند نکنن .
برای ساک شخصیتون حتما قفل ببرین .
3- اگه مرخصی بهتون میدن ببر .( کدوم پادگانی ؟ )
بر و بچ . برای شب ها یه زیرشلواری گشاااد ببرین . خیلی حال میده .
مخصوصا اگه عرق سوز شده باشید . :31:
4- کدوم کیسه ؟
کیسه انفرادی ؟
کیسه انفرادی حتما باید باشه .
پادگان 01 تهراننقل قول:
بسیار عالینقل قول:
حتما ببر
به ما یه دست کرکی دادن و لباس نظامی هم فقط یه دست. میتونم یه دست کرکی هم خودم بخرم ببرم یا گیر میدن. آخه گفتن شخصی نیارین.
جوادنیای قزوین
داداش بدجایی افتادی.من شنیدم جای خیلی ازار دهنده ایه.اذیت می کنند.نقل قول:
فقط شانس رو بیار تقسیم کردنت نیفتی خوزستان.چندتا از بچه ها رو می شناسم
که توی 01 و 02 افسریه بودند که می گفت نامردا هرکی پارتی نداشت همین طوری انداختن خوزستان.
(البته امریه بهتون می دن که بری فلان جا بعدش تازه از اونجا تقسیمت می کنن).
والا ما تا اونجایی که شنیدیم بهترین جا برای آموزشی همین 01 هست ، چطوری شد حالا ؟نقل قول:
شایعات زیاده!
میگن بدترین جا نیروی دریایی ارتش هست. چون 80 درصد پادگان هاش توی دریای جنوب (( بندر عباس - جاسک - چابهار - بندر بوشهر - خرمشهر - خارک )) هست.
بقیه اش هم شهرهای شمال کشور و 3 جا هم مناطق دیگه که میشه سیرجان و تهران و منجیل که باز منجیل پادگان تکاوری هست . یعنی هرکی بره اونجا 40 روز دوباره باید دوره ی تکاوری رو بگذرونه!!!
با تمام این اوصاف من الان تهران خدمت میکنم و 99 درصد روز رو خونه ام!!!! ( خدا رو شکر..!)
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یک هفته قبل آموزشیم رو اونجا تموم کردم .
این حرفا رو از کی شنیدی ؟
تقسیم هم که شدیم ، دوره کد رو افتادم شهر خودم
منم فردا باید برم 01 هشت صبح گروهان 531
چه وسایلی با خودم باید ببرم؟؟؟
با لباس شخصی برم یا لباس نظام؟؟
قفل خریدم
ساکه خاکی رنگ که بهمون دادن هم باید ببرم؟؟؟
رفیق من 01 بود همش با لباس شخصی میومد با لباس شخصی هم میرفت پادگان!!!!!!!!
البته اون ارشد سلف غذاخوری بود بود ( ربطی داره ؟؟ ))
بچه ها 06 چطوریه آمارشو دارین؟ 3 شنبه باید اونجاباشم
آموزشی باید با لباس نظامی برینقل قول:
ساک یا همون کیسه انفرادی تا آخر آموزشی باید همراتون باشه!!
یه جستجوی مختصر انجام بدیننقل قول:
قبلا خیلی بحث شده
دوستان ، پدر من کمی مشکل شنوایی داره.
یعنی پرده یکی از گوش هاش مشکل داره و ما یه حرفی بهش میزنیم 2-3 بار باید بهش بگیم تا بشنوه.
البته من 2 تا داداش دارم که ازدواج کردند.
ولی مشاور گفت اگر بهزیستی و دکتر نظام تایید کنه معافی.
کسی میدونه شنوایی پدرم چقدر باید کم باشه تا من معاف شم؟
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
والا من 7 ماه تو ارتش خدمت کردم و الان میخوام با لیسانس برم.نقل قول:
از اینایی که گفتی اصلا من ندیدم.
غذاهای ظهرشون که چون کاردی ها هم میخورن خوب هست.
ولی غذاهای شب همش دم پایی ابری و سیب زمینی و تخم مرغ فاسده.
چیزی به عنوان مرخ سوخاری و کتلت و گوشت چرخ کرده وجود خارجی نداشت.
شاید الان فرق کرده.من سال 85 که بودم همش ات اشغال میدادن.
درود دوست عزیز شما متاسفانه تحت هیچ شرایطی نمیتونی معاف کفالت بگیری چون دو تا برادر دارینقل قول:
درود.نقل قول:
دوست عزیز ولی مشاور گفت چون دو تا برادر داری تنها راهش این هست که بری از این طریق معافیت بگیری.
یعنی اون اشتباه کرده؟
فردا صبح دوباره برم پیشش شایدم سر کارم گذاشته یا احوالاتش خوش نبوده که این حرفو زده.
پ.ن:یه رفیق داشتم 5-6 تا داداش داشت.اونم مثل من بود و به خاطر شنوایی معافیت کفالت گرفت.پس حتما راهی داره.درسته؟
خوش به حال ارتشیها:دینقل قول:
برنامه غذایی مصوب ارتش جمهوری اسلامی ایران در فصل تابستان
ایام هفته - صبحانه - ناهار - شام
شنبه : کره مربا - زرشگ پلو با مرغ و سوپ جو - ماکارونی با زیتون
یکشنبه : پنیر با خرما - چلوخورشت قرمه سبزی - مرغ سوخاری با سیب زمینی
دوشنبه : خوراک لوبیا با گوشت - چلو کباب کوبیده با گوجه و دوغ - سیب زمینی با تحم مرغ همراه میوه
سه شنبه : کره عسل یا عدسی - چلوخورشت قیمه با ماست - استانبولی یا مخلوط گوشت چرخ کرده
چهارشنبه : پنیر با حلواشکری - سبزی پلو با تن ماهی یا عدس پلو - سیب زمینی با تخم مرغ
پنچ شنبه : عدسی - چلو جوجه کباب - کتلت با گوجه فرنگی
جمعه : پنیر با تخم مرغ - استانبولی پلو با ماست - کوکو سبزی با ماست
همین الان تو نیروی انتظامی تهران بزرگ غذاهاش همش شده کلاغ و دمپایی یه روز درمیون کلاغ داریم... 2-3 بار در هفته هم شام دمپایی داریم...... البته دیروز که وضعشون خوب شده بود هندونه دادن ناهار بعنوان دسر!! :دی البته بگذریم که یه مقدارش خراب شده بود ولی اینهمه ولخرجی از ناجا بعید بود
دوست عزیز نمی خوام نا امیدت کنم ولی شما اصلا نمی تونی معافی بگیری منم شرایط شما را دارم یکی از برادرام ایران نیست اون یکی هم ازدواج کرده و پدرم هم 59 سال تمام و دارای بیماری قلبی و سابقه دو سکته داشته ولی من نمی تونم معافی بگیرم چون دو برادر دارم . اون دوستتون احتمالا از قانون سه برادری معافی گرفته نه کفالت .نقل قول:
متاسفانه تائيد ميشوديه!نقل قول:
اگه برادر بزرگتر از خودت داشته باشي آسمون زمين بياد هم معافيت نميدن (پدرسوخته ها!) ، حالا هر شرايطي كه ميخواد داشته باشي
نقل قول:دوستان عزیز 5-6 تا داداش رو شوخی کردم.نقل قول:
2 تا داداش داره.همسایه مان بود.از همه جیک و پوکش خبر داشتم.
اتفاقا پدرش رو برای معاینه به بهزیستی و نظام وظیفه با هم بردیم.
بعدش 3 ماهی رفت خدمت و وقتی کارای کم شنوایی پدرش انجام شد معافش کردند.
واسه همین میخوام بیوفتم دنبالش.چون میگن اگر داداشا رفته باشند و تو خونه تنها باشی و پدرت به علتی از کار افتاده باشه تو رو معاف میکنند.
دیگه اگر فایل صوتی از این دوستم بذارم تا باورتان شه.میدونم که همچین چیزی بوده.
میدن اما به سختینقل قول:
منم تائید می کنم میدن
اما جدیدا خیلی سخت گیرانه تر شده
من یه عمو دارم که بالای 70 سال سنشه
2 تا پسر داره
پسر بزرگش کارمنده و زن و بچه داره و خیلی سال پیش خدمت رفته
پسر عمو کوچیکم از پدرش مراقبت میکنه چون زن عموم عمرشو داده به شما
خلاصه با نامه های بهزیستی و چندین بار آزمایش و ....
پسر عموم رو معاف کردن
حتی با توجه به این قضیه که پسر عموی بزرگم تو شهری زندگی میکنه که فقط 45 کیلومتر با شهر خودمون فاصله داره و تو یک استانه
خلاصه دادن میدن اما به سختی
تازه بعدش هم شنیدم که میگن بهزیستی رو فقط وقتی تائید میکنن که معلولیت کامل بزنن
(عموم با اینکه یه کمی بینایی داشت جوری فیلم بازی کرد که معلولیت کامل زدن براش :دی)