نه خب حقمه یعنی elo م بالاتر از اینیه که هستم حقمو میگیرم :دینقل قول:
نمیمونم باور سیلورم داره خز میشه :دی سیلور میشم ایشالا 2 تا وین دیگه
Printable View
نه خب حقمه یعنی elo م بالاتر از اینیه که هستم حقمو میگیرم :دینقل قول:
نمیمونم باور سیلورم داره خز میشه :دی سیلور میشم ایشالا 2 تا وین دیگه
چطور به شماها 10 پوینت میده.به من هر برد 3 پوینت میده باخت هم 3 تا کم میکنه.برنز 1 هستم.
hidden elo bro hidden elo
من هر برد 8 تا میده هر باخت 24 تا کم می کنه
دوستان هیچ راهی برا مشکل من نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو افلاین هم نمیتونم بازی کنم؟
بکس مال من Fps ام 85 هست با 400 هم میتونم بازی کنم
آخ جون این دست رو اگه ببرم لول 30 میشم هورا ! :دی
چقدر کم من 5 پوینت بیشتر نمیده نمیدونم چرا انقدر تفاوت
دوستان چرا spectate mode خرابه اه اه اه؟؟؟؟
:-&
سیلور 3 :دی Where is your god :n08:؟
بچه ها این آرامش قبل طوفانه :n29: چمپ جدید + 2 تا چمپ ری آرت + مپ و مود جدید برا آرام :n14: تخمین بزنین با سرعت دانلود 4 kbps چقد طول میکشه یه 1 gig اینا دان کنیم :n30:
بیشتر از اینا چون بازم اینترفیس تغییرات دادن بعد بخش جدید برای پروفایل و همچنین بخش tururial جدید اضافه شده که با مود جدید تلفیق کردن و اسکین جدید ...نقل قول:
بچه ها این آرامش قبل طوفانه چمپ جدید + 2 تا چمپ ری آرت + مپ و مود جدید برا آرام تخمین بزنین با سرعت دانلود 4 kbps چقد طول میکشه یه 1 gig اینا دان کنیم
احتمال دو تیکه بدن یکی دو تا 500 اینا شاید بشه .........
امروز خبر جدید احتمالا بیاد :n09: میزارم....
سرور امریکا لاتین .... اضافه میشه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنز سلور 1 یا 2 باشین پوینت کم میده من یادمه 2 تا پوینت داد برنز 1 که بودم :n17:نقل قول:
دوستان اگه این تاپیک راهنمایی بازی lol هست یه اموزشی بم بدید:
الان من لول 20 م و darius بازی میکنم mastries رو چجوری بچینم؟
بعد یه سوال master yi زیادی op نیست؟ همه غلطی میکنه دمیج هم که خدایی میزنه
جون میده خودش سرعت میده به خودش قدرت میده به خودش دفاع میده به خودش
mark و quintessence (قرمز ها و قهوه ای ها :n02:) هاتو ad ببند کلن میشه +15نقل قول:
seal (زرده) آرمور ببند میشه +13
glyph (آبیه) مجیک رزیست لول 18 ببند که میشه +24 تو لول 18
مستری هم 9 تا offence بگیر 21ی defence برو
برو لول کینگ گاید هاشو ببین میفهمی چی کار کنی
آقا یه چیزی بگم واسه بهتر شدن سرعت خدایی خیلی تاثیر داره من امشب ساعت های 11:40 اینا بود زنگ زدم و حدود 40 دقیقه حرف زدم با ISP یه عالمه چیز میز گفت همه رو انجام دادم الان پینگم خیلی خوب شده و قشنگ پشت سر هم و دقیق هست !
اگه میخواین درست بشه باید به ISP تون زنگ بزنید !
بعد با نرم افزار name bench برین بهترین dns ها رو واسه خودتون انتخاب کنید و تنظیم کنید !
با Ip اختصاصی خیلی کم تر میشه Packet lost ها !
پهنا باند هم گفت تاثیر داره ولی نه زیاد !
خلاصه یه عالمه چیز میز گفت که همه رو همون موقع انجام دادم فقط مونده شدت میزان نویز که گفت اگه تا 2 روز دیگه درست نشد دوباره زنگ بزن تا راهنماییت کنیم.
بای همگی
GL
خب الان من لول 30 نیستم که 9/21 ببندم مثلا 1/19 ببیندم؟یا 8/12؟ به نسبت بین offense و defence تقسیم کنم؟ یا نه روی defence خرج کنم؟نقل قول:
به خاطر runes هم ممنون
دوستان کسی با این rune combiner کار کرده ؟... اگه بخوام با این ریون کمباینر magic penetration و AP بگیرم چه rune هایی باید بدم به خوردش؟ دوتا magic penetration زدم توش که بهترشو بده به جاش یه ریون افزایش mana بهم داد.حدود 820تا IP هدر رفت:n30:.
چرا پولتو اخه هدر میدی؟!نقل قول:
اون برای میدونی چیه کاربردش؟ برای اینه که مثلا tier 2 گرفتی دیگه نمی خواییش میریزی توش شاید بهت tier 3 بده همین نه اینکه همینجوری tier 3 اینارم بریزی توش.
مثل دستگاه های قمار می مونه همیشه تو برنده نیستی!:n06:
اول 1دونه مال ignite از offence بگیر بعد 21 تا دیفنس کامل کن بعدش هم بقیه offence هانقل قول:
چه آپدیتی بشه این آپدیت 100درصد بالایه 1 گیگه خخخخخخخخ این اسکینایه جدیدم میان
captain temmo on duty :D
خخخخخخخخخ
اون تصویر اول اسکین که قرار بدن + چندتا اسکین جدید تصویر زیر...
این اسکین مربوط به Freljord patch میشه سه ایکون جدید میاد این تصویرش
باااا یکی منو راهنمایی کنه! یعنی یه نفر اینجا نیست از این بازی سر در بیاره؟
بخاطر این آیکون ها هم که شده این اسکینارو میخرم :دی خیلی خوشگلن :n12:نقل قول:
ارور که میده گاهی اوقات خود من میاد ولی ok میزنم لانچر میاد بالا شما چون با اول میخوای نصب کنی شاید کمی زمان ببر لانچر بیادنقل قول:
باااا یکی منو راهنمایی کنه! یعنی یه نفر اینجا نیست از این بازی سر در بیاره؟
با برنامه های مثل networx چک کنید ببنید اصلا لانچر نمایش میده یا ctrl alt delet قسمت task manger
بعد چیز هست مودم فایروال مودم هست تو پنل مودم 192.168.1.1 برو ببین قسمت advanced - فایروال SPI خاموش باشه ...
یه سوال داشتم چه موقع lvl 3 vayne استان میده ؟!
وای خدا لول سرورش قاطی کرده پر از لگه !
باو دهنمون سرویس شد اصلا یه سه ثانیه ای لگ شد داشتم با فیدل ult میکردم کلا بازی عوض شد :n23:نقل قول:
وقتی تارگتت بخوره به درو دیوار استان میشه:n01:نقل قول:
تجربه کاملا شخصی
1 ماه قبل --- > من که پول جای بازی نمیدم ، همین 2 k چون بازیم با این چمپه خوبه زشته اسکینش و نداشته باشم :n05:
الان---- > این اسکینا خیلی قشنگن ! قول میدم دیگه پول ندم جای بازی :n01:
1 ماه دیگه ----> :n13:
نقل قول:
انها رو بگو من هم بکنم من از مخابرات گرفتم هر چی زنگ می زنم می گه ویندوز کامپیوترت رو عوض کن
هیچی حالیش نیست فرق پینک و سرعت رو از هم نمی دونه
اونایی که کردی رو بگو یا یه فیلم بگیر بگذار تا ما هم بکنیم ثواب داره
این نرم افزار name bench رو خودم پیدا کردم تنظیمات رو انجام دادم بقیه رو بگو
کلا بگو چی گفته از اینترنت سرچ کنم
مخابرات 1 به 10 هست در نتیجه افت سرعت عادیه .نقل قول:
در زمینه DNS هم چندین برنامه هستن میتونید دانلود کنید و بهتون بهترین DNS ممکن رو میده و شما توی کنترل پنل میتونید واردش کنید . برای بعضی ISP ها استفاده از DNS درست خیلی مهمه(مثل شاتل) ولی تو مخابرات من که تاثیر زیادی در این زمینه ندیدم .
زنگ هم که زدم گفتن برای این شیر هیچ راهی نیست که کمتر بشه و همیشه 1 به 10 میمونه اینطور که گفتن به من . (هر وقت خلوته من پینگ 120 و از همه نظر عالیه ولی اگه خیلی شلوغ بشه میره رو 500 )
:n09::n10::n08:نقل قول:
LOL
کشته مرده ذهن های خلاق ایرانی ام
ببین چی کشیده بیرون
این namebenchبرای من تاثیر معکوس داشت. طبق آنالیزی که کرد با DNS پیشنهادی باید 12 درصد پینگم کمتر میشد ولی پینگم رو بالا برد.در حالت عادی 175 میلی ثانیه بود ولی بعد از استفاده از DNS پیشنهادی به 189 رسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:n04::n03::n02:
ذهن فاسد همینه
بیا دستت داغ بگذارم دگه از این فکر ها در نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اینترنت مخابرات واقعا خیلی چرته!!! بعضی موقع هاا اینقدر عالی میشه سرعتش که پینک میره رو 170 ایناا!! بعضی موقع ها هم اصلا لاگین نمیکنه موقعی هم که لاگین میکنه توی بازی اصلا نمیره همش اررور میده!
تو بعضی بازی ها هیروو ثابت میمونه تا سرعت خوب بشه میای میبینی که کشته شده و باید از اول شروع کنی! خیلی پیش اومد برام!
من تو قسمت شاپ حدودا 30 تا اینا آیتم برای قسمت Runes خریدم اما الان هرچی میرم تو قسمت Runes هیچی نیستش!!
همچین چیزی ممکنه پیش بیادش>؟:n13:
آیتما رو باید خودت بچینی.همینطوری که نمیان وسط صفحه.الان سمت چپ صفحه آیتما رو دسته بندی کرده.رو هر کدوم مثلا رو mark دو بار کلیک کنی لیست آیتمایی که خریدی باز میشه.نقل قول:
آره اینو میدونم،مشکل اینجاست که تو قسمت سمت چپ هر چی روی قسمت های مارک ینا کلیک میکنم چیزی نمیاد!!!!نقل قول:
دو روز پیش خریدمشون و اون روز بودن اما الان هرچی نگاه کردم و روی منو مارک اینا کلیک کردم هیچ خبری نشدش!:n13: