من منظورم نمایندگی پخش ایرانول در شیراز هستنقل قول:
دوست عزیز نمایندگی اصلی ایرانول که گفتین کجاست؟
اگر شما هم شیراز مد نظرتون هست از طریق PM بفرمایید تا آدرسش را اعلام کنم
هر چند که آدرس نمایندگی ها در سایت ایرانول موجوده
Printable View
من منظورم نمایندگی پخش ایرانول در شیراز هستنقل قول:
دوست عزیز نمایندگی اصلی ایرانول که گفتین کجاست؟
اگر شما هم شیراز مد نظرتون هست از طریق PM بفرمایید تا آدرسش را اعلام کنم
هر چند که آدرس نمایندگی ها در سایت ایرانول موجوده
آره همونجا را میخام(شما هم فرمودین نمایندگی اصلی که میخام بدونم اصلیش کجاست)؛لطف کنین آدرسش را PM کنین
درضمن قیمت روغن موتور ایرانول ریسینگ و رویال و فیلتر روغن و هوا را ازش نگرفتی؟چند بود؟
اینا کیفیتش از الف پایینتره؟نقل قول:
قیمتش چقدر تفاوت داره؟
سلام دوستان من بهمن سال ۹۲ تندر ای دولوکس بنزینی تحویل خرداد از پارس خودرو ثبت نام کردم می خواستم بدونم در نظر سنجیتون کدوم مدل تعلق میگیره و کسی هست که تحویل گرفته باشه اواخر سال ۹۲ و اول سال ۹۳ می خوام بدونم این مدل تندر ای دولوکس بنزینی یورو ۴ ایا ایربگ شاگرد را هم داره یا خیر با تشکر
سلام.
دوستان مقدار مایع خنک کننده ماشینم هنگام سرد بودن مقداری از ماکس بالاتره. اگه در حالت سرد درش رو باز کنم و با سرنگ مقداریش رو بردارم از نظر هواگیری مشکلی پیش میاد؟؟؟
با تشکر
فعلا معلوم نیستنقل قول:
سلام دوستان من بهمن سال ۹۲ تندر ای دولوکس بنزینی تحویل خرداد از پارس خودرو ثبت نام کردم می خواستم بدونم در نظر سنجیتون کدوم مدل تعلق میگیره و کسی هست که تحویل گرفته باشه اواخر سال ۹۲ و اول سال ۹۳ می خوام بدونم این مدل تندر ای دولوکس بنزینی یورو ۴ ایا ایربگ شاگرد را هم داره یا خیر با تشکر
تا قیمت های جدید مشخص نشه تحویلی صورت نمی گیره
در مورد ایربگ هم با توجه به اینکه پارس خودرو با شرکت تولید کننده ایربگ قراردادش را فسخ کرده و رنوپارس هم مجوز جدید برای سایر شرکت ها را نمیده فعلا از ایربگ شاگرد خبری نخواهد بود
از لحاظ هواگیری مشکلی نداره ولی اگر بیشتر از یکی دو سانت نیست دست بهش نزننقل قول:
سلام.
دوستان مقدار مایع خنک کننده ماشینم هنگام سرد بودن مقداری از ماکس بالاتره. اگه در حالت سرد درش رو باز کنم و با سرنگ مقداریش رو بردارم از نظر هواگیری مشکلی پیش میاد؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان من ال90ثبت نام کردم اما تا الان سوار نشدم درسته که صندلیهاش خشکه یا توی پیچها تعادل نداره؟با تشکر
نقل قول:
بله درسته صندلی های بسیار بد و بدتر از پژو جات و تو پیچها هم کاملا سرنشین رو رها میکنه
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
عمده دلیلی که من تندر رو انتخاب نمیکنم همین موضوع صندلیاش هست . جنس ضعیف ، نشیمن گاه کوتاه و زبان شکل و نازک که خیلی خسته کنندست . آدم حس میکنه روی چارپایه نشسته .نقل قول:
مشکلات دیگه هم هست مثل هندلینگ ضعیف ( که میشه با ارتفاع زدن و لاستیک پهن حلش کرد ) و آینه های بسیار کوچک ( میشه با آینه بزرگتر عوضش کرد ) و باد زیاد گلگیرای عقب که عرض عقب رو از جلو بیشتر کرده و اگر دقت کنید بیشتر L90 ها گلگیر عقبشون خورده چون جلوی ماشین رد میشه اما عقبش میگیره .
دید عقبش هم که ...ظاهرش هم که ...
اما انصافا موتور و فنی و بی صدایی و مصرف کم این ماشین حرف نداره و خیلی سرتر از حتی پارس ELX هست .
مشکلی نداره ولی دست نزن الان وارد فصل گرما شدیم خودش به مرور کم میشهنقل قول:
مدتی که تندر داشتم فقط و فقط دلم به موتور و گیرباکس و فرمونش خوش بود.نقل قول:
صدای وحشتناک تو کابین صندلی ها افتضاح هندلینگ داغون مخصوصاتو سرعتای بالای ۱۴۰ خلاصه حرفی واسه گفتن نداره و فقط با اون قیمتای سابق می ارزید اگه یادتون باشه قیمت بازارش ۱۵.۵ بود در مقابل سمند ۱۶ بود. الان اصلا نمی ارزه. پارس سال مخصوصا ال ایکس ارزشش خیلی بیشتره
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده
موتور و گیربکس چیز کمی نیست عزیز.ضمن اینکه النود ترمز خیلی خوبی هم داره.نقل قول:
حیف پول دوست من. N جور ماشین داشتم. حرفم از روی یافته های دیگران نیست. ماشین خوبیه اما در مقایسه با دیگران و هم قیمتاش خوب نیست. درست مثل مگان که شدیدا حیف پولهنقل قول:
اخه من بخاطر کیفیت پایین بقیه ماشینها یه جورایی انتخاب دیگه ای نداشتم حداقل از 206 های ایرانیزه بهتر نیست؟
دوست عزیز شما انتخاب درستی انجام دادی اصلا از بابت کیفیت جای نگرانی نیست زیادی هم حساسیت به خرج ندیننقل قول:
در مورد کیفیت سواری که بحث در مورد این خودرو بیشتر از اینکه علمی باشه تعصبی هست
اکثر مراجع معتبر که تندر و سمند را با هم تست کردن هندلینگش را تقریبا برابر با هم می دونند و حتی کمی برتر از سمند
اینکه مثلا کسی میگه تندر سر پیچ عقبش در میره شک نکن که نه تا به حال سوار تندر شده و بررسی انجام داده چون تندر مشکل در ناپایداری قسمت عقب نداره و بیشتر مشکلی که وجود داره در سرعت بالا سر پیچ ها قسمت جلو هسست که خوب فرمان نمی گیره و اصطلاحا under-steer هست.
شما کیفیت تعویض دنده تندر را در هیچ خودرو تولید داخل تجربه نخواهید کرد
کیفیت صندلی هاش را قبول دارم که زیاد جالب نیست مخصوصا برای افراد کوتاه قد
دید عقبش فوق العاده افتضاح هست اما جانبی در ترافیک بینظیر هست
به نظرم کاملا اشتباه فکر میکنی اتفاقا جزو معدود ماشینهایی هست که نسبت به قیمتش از لحاظ فنی خیلی سر هست حالا موتور گیربکس و ترمز رو شما ول کردی چسبیدی به صندلی و داشبورد!!البته خوب علایق هر کسی فرق میکنه.نقل قول:
عرض کردم که همه جور ماشینی داشتم.نقل قول:
اول هم در مورد موتور و گیرباکس و فرمون هم بنده صحبت کردم.
اما در امتیاز دهی کلی وقتی توی ماشین داری با سرعت 120 تا میگازونی و صدای موتور توپش گوشت رو خراش میده و یهو یه تریلی از روبرو میاد و از پهلوت رد میشه اون اتاق مکعبی تندر چنان جلو باد تریلی تکون تکون میخوره که نگو.
بیش از یکسال تندر داشتم. صندلی اش واقعا توسفر کمرشکنه.
کلا رنو ماشینای خوبی نداره در مقایسه.
والسلام
والا اون مواردی رو که شما در مورد صندلی فرمودید کاملا قبول دارمنقل قول:
ولی در مورد صدای موتور این ماشین و تکون خوردنش با باد تریلی اصلا قبول ندارم و با این حرفتون حتی شک کردم تابحال سوار النود شده باشید. تندر یکی از کم صدا ترین موتور ها توی رنج قیمتی خودش رو داره .شما فکر کنم این تاپیکو با تاپیک پراید 141 اشتباه گرفتی حالا دوستان هم هستن در این موارد نظر بدن.
اصلا متعصبانه نبود به هیچ وجه.نقل قول:
از بحث کناره گیری میکنم به خاطر جملات پایانی سرکار و اینکه به هر شکل میخواهید از حرف خودتون دفاع کنید.
عرض کردم بیش از یکسال تندر داشتم و از سری اول میفرمایید شک دارم!! یعنی من چه دروغی دارم برای جنابعالی.
واقعا که. لطفا کمی رعایت ادب بفرمایید.
آیا این کلام به جا و شایسته یک گفتگوی بدون تعصب هستش یا نشانگر..........
سلام. من چند بار دیدم شما از سمند تعریف کردیدنقل قول:
و سمند رو بهتر از L90میدونستید
حالا با توجه به دلایل بالایی که خودتون گفتید پس چرا L90 از سمند چند میلیون قیمتش بیشتره؟
سمند مثلا خودروی ملی هستش و یک برند مثلا داخلی هست و خود ایران گاری هم قیمت سمند رو از برند پژو پایینتر در نظر میگیره به همین دلیل.نقل قول:
و صد البته همه میدونن خیلی قطعات سمند و پژو و مخصوصا موتورش یکی هست.
علت اختلاف قیمت کمتر بازار و کارخونه هم به نسبت پژو بالاتر بودن درصد فراوانی صفر کیلومتر این ماشین هست چون تیراژ بیشتری داره. ایران گاری باید یه جوری ثابت کنه خودروی ملی هستش
نقل قول:
L90 خودروی روز حساب میشه و یکم طرفداراش زیاد هستن و یه جورایی خواهان داره ؛ یعنی کسی نیست که داشته باشه و ازش ناراضی باشه . در همین راستا و بدلیل خواهان بیشتر L90 که روزگاری جایگزین پیکان میخواست بشود از پارس هم گرانتر شد .
نمونه های دیگه :
سال ۸۲ پارس سفید خیلی مشهور شده بود . ایران خودرو ( حیف اسم ) رنگ روغنی سفید رو گرونتر از رنگ متالیک میفروخت!
پراید ۱۱۱ که فاقد صندوق است قطعا آلیاژ کمتری در آن بکار رفته و بر همین استنباط و طبق ضوابط خودروهای دنیا خودروی هاچ بک باید از نمونه ی صندوقدار ارزانتر یا حداقل هم قیمت آن باشد اما سایپا به دلیل جوان پسند بودن هاچ بک ! یک ملیون تومان از مدل صندوقدار و حتی فیس لیفت شده ( ۱۳۲ ) گرانتر به خلایق نالایق ( دوراز جون همه ) می اندازد .
حکایت L90 نیز همچنان باقیست و این روزها گاه مرز ۴۰ ملیون تومان را میدرد ...
سلام
دوستان L90 کدام یکی از کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو بهتر و با کیفیت تر هست ؟
دنبال یک L90 مدل 89 یا 90 هستم..
من تفاوتی در L90 های سایپا ، ایران خودرو و پارس خودرو ندیدم اما گفته میشه L90 های پارس خودرو به دلیل تیراژ پایین با کیفیت تر از سایر هست ، در رده بندی کیفی هم L90 پارس خودرو همیشه بالاتر بوده .نقل قول:
هیچ فرقی ندارن اما تو بازار تبلیغات به نفع پارس خودرو هستش.نقل قول:
شما که میخوای کارکرده بخری هم از نظر قیمت فعلی و بعدی فرقی برات نداره
عزیز برعکس هست و تیراژ ایران خودرو بسیار پایینتر هست.نقل قول:
ایران خودرو ها تا سال 91 همه موتورشون از DACIA بود و پارس خودرو از مگا موتور ایران. الان رو نمیدونم چطور هست. هر دو عملکرد خوبی دارند. ایران خودرو بگیرید. ارزونتر هست.
دوستا کسی گریس سیلیکون سراغ نداره ؟ برای شمع ها میخوام.
سلام ... البته ماشین ما مدل ۹۱ هست و پارس خودرو و شماره موتور با d شروع میشه که اینجور که در تاپیک خوندم وارداتی هست .نقل قول:
Sent from my iPhone 5
در مورد این شماره روایات بسیار زیاده. گمون نمیکنم سایپا و مگاموتور دیگه تو سال 91 موتور تمام وارداتی رو ماشینا نصب کرده باشننقل قول:
به شخصه فکر نمی کنم که پارس خودرو موتور تندر را وارد کرده باشه و در سالهای اخیر تمام موتور های تندر این شرکت ساخت مگا موتور هستند
اینکه گفته میشه مثلا تندر پارس خودرو با کیفیت تر هست به نظرم بیشتر جنبه بازاری داره تا واقعیت چون تفاوت خاصی با هم ندارند
شاید به این خاطر که خط مونتاژ تندر در پارس خودرو تمام رباطیک هست(برعکس ایران خودرو) بشه به این نتیجه رسید که اشکالات جزیی که ناشی از خطای انسانی هست در تندر های پارس خودرو کمتر دیده میشه
باز هم میگم که تفاوتی بین تندر تولیدی پارس خودرو و ایران خودرو نیست.
-----------------------------
پ.ن : خودم تندر تولیدی پارس خودرو دارم
دوست عزیز یکم منطقی تر برخورد کنین...صندلیاش نمیگم خوبه ولی اینجور که سما میگی من یاد صندلی پلاستیکی اتوبوس واحد میوفتم،والا من که متوسطم زیاد اذیتم نمیکنه...نقل قول:
ارتفاعش را واقعا قبول دارم+دید بد عقب و بغل،اینکه هم که گفتن باد میگیره زیرش تایید میشه ولی برای سرعت غیرمجاز یعنی بالای110 و120 محسوسه نه سرعت مجاز که توی جاده دوطرفه باید95تا بری!!!!قیمتش تنده،بنظرمن خرید رانا از لحاظ اقتصادی بصرفه ترین خرید و مناسبترین قیمته ولی اونم حرف و حدیث پشتش زیاده ولی بنظرمن بهترین انتخابه،موتور کم مصرف،آیرودینامیک خوب(فقط کمبود فضای صندلی هقب+کمبود لوازم یدکی مثل سپر و چند تا ایراد مونتاژ)..ال90 بدرد کسی میخوره که میخاد ماشین بی دردسر سوارشه،فقط تعویض روغن و فیلتر
ولی دیگه هرچی ال90 سر باشه توی موتور و شتاب اصلا به پای پارس ELX نمیرسه،پارس ELX تقریبا پابه پای زانتیا راه میره و ترمزاش واقعا از تندر سرتره4چرخ دیسکی!!!موتور 16 سوپاپ 1.8 XU7کجا و 16 سوپاپ 1.6 الممد کجا؟؟؟
دوستان کسی گریس سیلیکون سراغ نداره برای تعویض شمع میخوام؟
توی خیابان سعدی وسط خیابان تقریبا بین داوری و مکتبی کی مغازه گریس فروشی هست انواع گریس ها و بلبرینگ ها را دارهنقل قول:
یکسری بهش بزن
----------------
یک سوال : این شمع های ایساکویی تندر که ساخت مکزیک هست آیا فیلر گیری شده یا زمان تعویض خودمون باید فیلرش را بگیریم؟چون اگر فیلر گیری شده باشه خودم عوض می کنم اگر نه بدم یکجایی عوضش کنه چون فیلر ندارم!!
سلامنقل قول:
اگه برای تعویض شمع می خواد و میخواهید گیریس به رزوه شمع بزنید و ببندید باید بگم که هم گیریس های نسوز معمولی هم کا آدم را راه می ندازه کلا باید موقع بستن شمع خودور به قسمت رزوه ی شمع گیریس نسوز مالید و بعد بسته بشه .
چون ممکنه رزوه هرز بشه . و دردسر های دیگه .
سلامنقل قول:
بله بصورت فابریک فلیر شمع نتظیم شده و احتیاجی نیست تنظیم بشه ولی اگه آچار فیلر دارید فیلرش را اندازه بگیرید و بعد شمع را ببنید گرچه فیلرش تنظیمه.
من فیلر دارم یه زنگ بزن بیا چک کن ولی باید تنظیم باشه خودش.
چرا ایساکویی گرفتی. ngk و denso هست هم ارزونتر و هم بهتر. با تندر هم سازگاری داره.
گریس سیلیکون برای قسمت سرامیکی میخوام. برای آببندی الکتریکی و رطوبت هست و تحمل دمای بالا داره. سری اول که باز کردم دیدم داشت همه رو پاک کردیم فک کردیم چربی از جایی دیگه اومده! نگو باید باشه.هر سری هم باید زده شه.
علت سوختن کوئل فقط تعویش دیر شمع عنوان میشه همه جا در حالی که این گریس هم تاثیر داره در سوختنش.
ببخشید میشه یه خورده در مورد این گریس توضیح بدید؟ موقع تعویض شمع باید ازش استفاده کرد؟اصلا چی هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از این گیرس برای رزوه ی شمع و قسمت چینی شمع استفاده می کنند برای قسمت رزوه چون که هرز نشه و برای قسمت چینی شمع به دلیل اینکه ترک نخوره و باعث برق دزدی بشه چون گاهی مواقع همین ترک خوردن شمع باعث برق دزدی از کوئل ها میشه و در نتیجه ممکنه که خود کوئل ها بسوزه .
و همچنین در برارت رطوبت و حرارت از قسمت چینی شمع محافظت می کنه .
سلامنقل قول:
اگه چربی به مقدار زیادی بر روی قسمت چینی شمع وجود داشته باشه یکی از دلایل این چرب شدن میتونه نشتی از قسمت قالپاق سوپاپ باشه که باعث میشه قسمت بالایی شمع ها چرب بشه .
قسمت داخلی کوئل ها را چک کنید ببنید چربه یا نه ؟
ببخشید یعنی موقع تعویض شمعها حتما باید از این گریس استفاده کرد؟به خود نمایندگی بگم میدونه چکار باید بکنه؟چون خودم که اصلا بلد نیستم شمع عوض کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
به قسمت رزوه ی شمع بهرته گیریس زده بشه و بسته بشه چون راحت تر بسته میشه و رزوه ها از بین نمیره . به قسمت چینی شمع زیاد مهم نیست زده بشه یا نه ولی زده بشه هم بد نیست یه نوع مهمکم کاری به حساب میاد با اصطلاح می گند کار از مهم کاری عیب نمیکنه .
خود نمایندگی ها که به زور شمع را عوض می کنند و هیچ کدوم از این موارد را در نظر نمیگیرند به نظر من خودتون شمع ها را عوض کنید کار زیاد سختی نیست بهتره یک آچار فیلر هم داشته باشید و فیلرش را تنظیم کنید و بعد ببندید .