به امید برد لیور و باخت منچستریها(هم سیتی و هم یونایتد:31:)مخصوصآ سیتی!!!:21:
اگه سیتی ببازه یه ذره امیدوار میشیم به لیگ قهرمانان(هر چند فقط یه ذره:41:)
از این ارسنال هم فکر نکنم ابی گرم بشه:31:
احتمالآ بازم میبازن:41:
Printable View
به امید برد لیور و باخت منچستریها(هم سیتی و هم یونایتد:31:)مخصوصآ سیتی!!!:21:
اگه سیتی ببازه یه ذره امیدوار میشیم به لیگ قهرمانان(هر چند فقط یه ذره:41:)
از این ارسنال هم فکر نکنم ابی گرم بشه:31:
احتمالآ بازم میبازن:41:
بله . شرط اصلی رد شدن تمام حجم توپ از خط هست ( و نه اکثرش ) .نقل قول:
توپ باید 100 در 100 رد بشه از خط ؟
والا برباتوفی که این فصل از نظر آمار گلزنی هم خوب بود که دارید میکنید بیرون چه برسه به هارگریوز همیشه مصدوم:دینقل قول:
خبنقل قول:
دیگه؟؟؟:دی
ما که فصل بعد تو فینال مونیخ حاضریم،دعوا سر اینه که کدوم تیم رقیب بایرن تو فینال هستشنقل قول:
البته اگه 2009 رو میگرفتید و امسال هم بر فرض قهرمان بشید اونوقت با لیورپول تو 5برابر میشدید چون تعداد قهرمانیای بایرن 4تا هستشنقل قول:
ترجیح میدادم این دوره رئال قهرمان میشد چون چه بارسا چه منچستر هر کدوم قهرمان بشن همراه با بایرن میشن چهارمین تیم پرافتخار اروپا
امیر جان تمام توپ از تمام خطنقل قول:
اشکالی نداره...فوتبال یعنی همین...من همین چیزهاش رو دوس دارم....ما 10تا مساوی داشتیم که اگه 3تاش رو میبردیم الان قهرمانیمون 100% بوده...حالا داوری یا هرچی...همینش جذابه...دوس داشتی مثل اسپانیا هفته 25 به بعد بارسلونا بیاد جشن قهرمانی بگیره؟:31:حال نمیده اینجوری اخه:13:
درست هست...من فکر کردم بایرن 5 قهرمانی داره...ولی ببین چه جنجالی بشه سال های بعد...بایرن منچستر بارسا همه واسه سبقت گرفتن از هم تو تعداد قهرمانی میجنگن:40:دوز میداریم:31:نقل قول:
البته اگه 2009 رو میگرفتید و امسال هم بر فرض قهرمان بشید اونوقت با لیورپول تو 5برابر میشدید چون تعداد قهرمانیای بایرن 4تا هستش
ترجیح میدادم این دوره رئال قهرمان میشد چون چه بارسا چه منچستر هر کدوم قهرمان بشن همراه با بایرن میشن چهارمین تیم پرافتخار اروپا
اینم برای هوادارای منچستر که دیگه خیالشون راحت بشه
Schalke's Manuel Neuer: 'My goal is to transfer to a club inside Germany'
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/04/30/2465632/schalkes-manuel-neuer-my-goal-is-to-transfer-to-a-club
خبر تکراری نده دیگه:31:...من قبلا همین جا اعلام کردم این قضیه رونقل قول:
من فکر میکردم که باید اون قسمت از توپ که روی زمین هست فقط از خط رد بشه:20:نقل قول:
خواستم داغ دلتو تازه تر کنم:31:نقل قول:
واسه همین اواتارت رو عوض نکردی؟:دینقل قول:
عوضش کن دیگه واسه شما نویر
خدا کنه پاستوره نره منچستر،حیف ارزانینیها نیست برن منچستر؟؟؟:41:
این دیماریا و هیگواین رو هم هرگز نباید بخشید،چون رفتن رئال...:31:
پاستوره مال بارساس...:46:
ازت تعریف کردیم مثلا....هنوز عوض نشدی تو:31:نقل قول:
با این قیمتی که رئیس باشگاش میده بارسا هم همچین پولی واسش نمیده
چرا یه خورده عوض شدم،ولی خداییش نمیتونم یه ارزانتینی رو تو لباس منچستر ببینم!!!:31:نقل قول:
ااااااااا...
شرمنده....
ندیده بودم....
شما خودت گلی و همه رو به چشم گل میبینی...:40:
فرانک لمپارد: حالا بايد بنشينيم و منتظر بمانيم
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، پس از پيروزي 2-1 تيمش مقابل تاتنهام تاييد کرد که آبي ها با خوش شانسي توانستند به دو گل برسند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او که گل اول چلسی را به ثمر رساند، در گفتگویی گفت:" آیا خوش شانس بودیم؟ روی آن صحنه، شاید تا اندازه ای. روی گل اول توپ از خط عبور نکرد اما من در جام جهانی یک گل زدم که توپ کاملا از خط گذشت اما داور گل اعلام نکرد بنابراین خوش حالم که این بار گلم پذیرفته شد. آنها کمی بدشانس بودند.
شما به چیزی دست پیدا می کنید که شایستگی آن را دارید. ما شایسته پیروزی بودیم. ما موقعیت زیادی ایجاد کردیم و برای پیروزی به اندازه کافی خوب بودیم.
ما تا پایان جنگیدیم. ما برای چند ماه بد کار کردیم اما شما در این دیدار شخصیت ما را دیدید. ما برای رسیدن به این جایگاهی که اکنون در آن قرار داریم، تلاش زیادی کردیم. ما کاری که باید را انجام دادیم و اکنون باید بنشینیم و انتظار بکشیم."
جان تري: گفته بوديم هرگز تسليم نمي شويم
جان تري، کاپيتان چلسي، پيروزي 2-1 تيمش مقابل تاتنهام را نشانه اي از شخصيت بالاي آبي ها مي داند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این دیدار جنجالی ابتدا تاتنهام با گل ساندرو پیش افتاد اما گل های لمپارد و کالو سه امتیاز حساس این دیدار را نصیب آبی ها کرد.
تری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما چند هفته قبل که 12 امتیاز از منچستریونایتد عقب بودیم، اعلام کردیم که چلسی هرگز تسلیم نمی شود. این همه کاری است که ما انجام دادیم.
یونایتدها هفته پیش گفتند ما بزرگترین رقیب آنها برای قهرمانی هستیم. آنها اکنون برای اینکه بار دیگر فاصله شان را با ما زیاد کنند، باید در یک دیدار دشوار به پیروزی برسند."
خوب به راحتی بردیم و الان فقط امیدوار به امتیاز از دست دادن سیتی!!!:5:
علیرضا جون تبریک میگم این برد شیرین رو...:46:
ببينم اين امار ١.٥ ميليارد بيننده اي كه جواتي اعلام كرد به ريال منظورش بود ديگه؟:دي
جواتی حرف نداره
15 دقیقه اول داشت هواشناسی و اب و هوای تهران تفسیر میکرد :دی
عجب داوری داره این بازی
پنالتی - اخراج به اون واضحی ندید
ویدیچ یه بار هم همچین حرکتی تو جام جهانی با المان کرد
بیشتر از بازی گزارش جواد جان حال داد تعریف وقایع 1 ساعت پیش و جمعیت 1.5 میلیاردی :18: . بعدش هم تو یه با یه لحن جالبی گفت
"این اقا که می بینید پت رایسه "
انگار راز بقاست
بابا اعصاب نذاشته واسه ما ، میگه منچستر تیمهای بزرگ رو نمیبره ، تیمهای کوچیکو میبره و قهرمان میشه .
پس من نمیدونم تیم عمه من بود که امسال لیورپول و منچستر سیتی و آرسنال و تاتنهام رو برد ؟
-----------------
باید اعتراف کنم که این داوره یکم نیمه اول به نفع ما عمل کرد .
همش توی دست و پای بازیکنای آرسناله .:31:
لیورپول هم برده منچستر !نقل قول:
اعتراف به جایی بود:46:
تبریک به طرفدارای ارسنال
نیمه اول واقعا بد بازی کرد . فقط تو دفاع بود .
+
امشب هم حتما بازی اوساسونا و والنسیا رو ببینید .:31: حرف اقا جواد رو زمین نندازید
برد آرسنال رو تبریک به هوادارای این تیم خصوصا دوست عزیزم مجتبی...:10:
.
مرادی هم میتونست پنالتی روی اوون رو سوت بزنه... به هر حال...:13:
الان دارم میفهمم چرا اشکان یه مدت امضاش رو گذاشته بود "مرگ بر خیابانی"... من نمیدونم کسی که اطلاع نداره بازی برگشت یونایتد - چلسی در OT برگذار میشه برای چی باید گزارش کنه... :2: یعنی اینقدر سخته مسئولین شبکه سه عذرش رو بخوان؟!
تبریک به برو بچه های آرسنال و چلسی :8:
آرسنال خیلی خوب بازی کرد و حقش برد بود اون پنالتی هم که براش نگرفتن ویدیچ هم باید اخراج میشد و بازی بعد براون جلو چلسی دفاع آخر میشد که چی میشد :31:
اما ما به داوری کاری نداریم و کار خودمونو میکنیم فعلا که اختلاف 12 امتیازی کردیم 3 امتیاز :27:
نزنی میخوری...همین
واسه اینکه هند ویدیچ رو نگرفت،تابلو بود او پنالتی واضح رو اوون نمی گیره.
در هر صورت ما خیلی ضعیف بازی کردیم. نمیشه گله ای کرد از نتیجه.
نیمه دومم که انگار عذاب وجدان گرفته بود به نفع اونا گرفت که عدالت برقرار بشه .نقل قول:
من هنوز میگم اون هند نبود...حتی 1میل هم مسیر توپ رئ عوض نکرد...ون پرسی فکر کرد ویدیچ با دست زده کامل واسه هد نیومد...اگه کار خودش رو انجام میداد شاید توپ رو میزد...یه جوری ویدیچ نقش بازی کرد که داره توپ رو میزنه
فیلن دانکنقل قول:
برد آرسنال رو تبریک به هوادارای این تیم خصوصا دوست عزیزم مجتبی...
.
مرادی هم میتونست پنالتی روی اوون رو سوت بزنه... به هر حال...
الان دارم میفهمم چرا اشکان یه مدت امضاش رو گذاشته بود "مرگ بر خیابانی"... من نمیدونم کسی که اطلاع نداره بازی برگشت یونایتد - چلسی در OT برگذار میشه برای چی باید گزارش کنه... یعنی اینقدر سخته مسئولین شبکه سه عذرش رو بخوان؟!
من از دقیقه 65 دیدم و در حین بازی مشغول شمارش تعداد شیارهای توری پراش بودم !!! که البته با 17 تا خطا درست در آوردم
ولی به بروبچ آرسنالی تبریک می گم
تبریک به هواداران خوب آرسنال ...
خوب بازی نکردیم . می تونستیم حتی برنده ی این بازی بشیم ولی نیمه اول که محافظه کارانه بازی کردیم و اوایل نیمه دوم هم که گل خوردیم زیاد حملات زهر داری نداشتیم هر چند ژسنی خیلی خوب بود .. در مورد پنالتی هم بگم که صد در صد پنالتی بود ولی خب یه پنالتی هم واسه آرسنال نگرفتن نیمه اول پس زیاد نمیشه اعتراض کرد :46:
ولی حتی با یه مساوی با چلسی تو اولدترافورد هم می تونیم فاصله 3 امتیازی رو با چلسی حفظ کنیم و دو بازی آخر هم روی کاغذ بازی های چلسی که با اورتون و نیوکاسل هست سخت تره نسبت به بازی های ما که با بلکپول و بلکبرن هستن هرچند این دوتیم در خطر سقوط قرار دارن . هنوز هم سرنوشت قهرمای دست خودمونه .
باختن یه طرف . مزخرفات خیابانی یه طرف
+
تبریک به آرسنالی ها
تبریک به همه برو بچ آرسنالی
و خصوصا چلسی
هیچی واسه گفتن ندارم فقط حرس خوردم از این بی برنامه گی
دلیلی واسه بد بازی نکردن ندیدم
فقط ...
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
تبریک به همه برو بچ آرسنالی
و خصوصا چلسی
هیچی واسه گفتن ندارم فقط حرس خوردم از این بی برنامه گی
دلیلی واسه بد بازی نکردن ندیدم
فقط ...
تو هر هفته 2تا بازی +مسافرت از این کشور به اون کشور+خستگی راه عامل ضعیف بازی کردن بود....همین ترکیب 3شنبه با شالکه تو زمین بود....امروز با ارسنال 4شنبه با شالکه و باز شنبه با چلسی...ولی چلسی و ارسنال دیروز و امروز بازی کردند و میرند تا هفته بعد...تو الترافورد سند قهرمانی رو مهر میکنیم چشم حسودامون از کاسه در بیاد
شیاطینی هاش
بگن ایشالا
سلام
بازی خوبی بود البته در نیمه دوم خیلی خوب بود فقط چون برای اولین بار تو این فصل با گزارش گری خیابانی دیدم یکم فان تر شد هم این جملش که این بازی 1/5 میلیارد بیننده داشت و بازی منچستر و چلسی هفته دیگه احتمالا دو برابر این بازی تماشاگر داره یعنی 3 میلیارد نفر! :18::31:
و این نکته که منچستر بازیهای بزرگ همه باخته :18::31:
و کلا اینقدر سوتی داد یادم رفت :ی
ولی دقت کردین این هفته هر 4 تیم مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان شکست خوردن :31:
منچستر و بارسا و رئال و شالکه هر 4تاشون این هفته با شکست مواجه شدن ! عجیب بود :ی
خدا رو شکر ما خیابانی نداریم با اون حرف هایی که شما میگید زده حتما من میزدم تلویزیون رو میشکستم....نقل قول:
عجب غلط هایی کرده...
تو تاپیک لیگ قهرمان ها هم گفتم...ارسنال و چلسی 1بازی میکنند 1هفته استراحت دارند...اما منچستر و بارسا و رئال و شالکه هفته ای 2بازی +مسافرت و همه مسائل یه مقداری کار رو سخت میکنه....بازی های یونایتد هم مشکله...با ارسنال تو خونش با همون ترکیبی که تو خونه شالکه بود بازی کرد...تو 7 روز اینده هم باید شالکه و هم چلسی رو ببره...تیم یک مقداری کاراییش نسبت به بقیه تیم ها پایین میاد
الان خیلی دوست داشتم اون پنالتی نیمه اول برای ارسنال گرفته میشد شاید منچستر دفاع رو ول میکرد و روند بازی بکل عوض میشد
تائید میشه! به نظر من هم سختگیرانش مماس از رو دست ویدیچ رد شد... خیابانی داشت بزرگش میکرد... اگه اون قرار باشه پنالتی باشه، صحنه ای که اورا فرار کرد و مدافع آرسنال هم با دست کاملا شارژش کرد هم پنالتی بود... :20:نقل قول:
خیابانی اعجوبه ای که دیگه تکرار نخواهد شد :31:
اوساسونا - والنسیا خودش یه فیناله . این بازی هم فیناله ولی بازی هفته بعد با چلسی یه فینال دیگس ... همه بازی ها رو فینال می بینه ... یعنی الان 1.5 میلیارد نفر این بازیو دیدن ؟ الان جهان 7 میلیارد نفر جمعیت داره یعنی از هر 5 نفر یکی این بازیو می دید ؟ هفته بعد که که دو برابر میشه از هر دو نیم نفر یه نفر بازی منچستر - چلسی رو می بینه :31:
اینو الان دیدم!!:31::39::31:نقل قول:
تبریک به طرفدارای آرسنال و چلسی
بازی هفته دیگه حکم فینال رو داره
پارسال تونستیم منچستر رو رفت و برگشت ببریم یعنی امسال هم می تونیم :دی
خیابانی: خوب ببینیم تا ۳ نشه این توپ گل میشه یا نه، بله توپ گل نمیشه و تا سه نشه بازی نشه نمیشه :دی و اینجا این توپ گل نمیشه و ۳ میشه و گل نمیشه.
مردک کم مونده بود اتل متل توتوله رو هم بگه :دی