از دوستان کسی از شیراز-مرکز مدرس(740) سرویس داره از صبانت وضعیت سرعت شبانه را اعلام کنه..
الان اسیاتک دارم سرعت دانلودشبانه همه سرویساش 30 کیلو هست میخواستم اگه وضعیت پارس توی مرکز ما بهتر باشه بیام اونجا...
شیراز هنوز ساعات دانلود 3تا7 هست؟!
Printable View
از دوستان کسی از شیراز-مرکز مدرس(740) سرویس داره از صبانت وضعیت سرعت شبانه را اعلام کنه..
الان اسیاتک دارم سرعت دانلودشبانه همه سرویساش 30 کیلو هست میخواستم اگه وضعیت پارس توی مرکز ما بهتر باشه بیام اونجا...
شیراز هنوز ساعات دانلود 3تا7 هست؟!
بنده الان ميخوام اينترنتي شارژ كنم ولي سايت صبانت باز نميشه. چه كنم؟نقل قول:
---
ضمنا از اينكه در سرعت اينترنت رايگان شبانه مشهد بهبود چشمگيري حاصل گرديده از شما تشكر مي كنيم.
الان چک کردم مشکلی نبود از لینک زیر جهت شارژ الکترونیکی وارد شوید:نقل قول:
کد:http://sales2.ngsnet.net/usercharge.aspx
با سلامنقل قول:
متاسفانه همینطوریه.
دو صفحه هست که شانسی جواب میدن و باز میشن.
یکی همین صفحه یکی هم صفحه ی ریز کارکرد کاربران.
هر موقع دلشون میخواد باز میشن...
موفق باشید.
3 ماهه 9 گیگ شارژ کردم. باقی مانده 9437184 هست. هدیه کجاست؟
سلام
من 2 سال و نیم هست بعد از شاتل با شرکت صبانت همسفر هستم تو این 2 سال و نیم اول 1 مگابیت داشتم سرعت 120 بود بعد یه مدت (سی یا سی) سرعت افت کرد یعنی 5 مگ اول 120 بود بعد میشد 50-60 دیدم که اینجوری شده رفتم سرویس رو تغییر دادم به 512 اونم همینطور بود. این اواخر دیگه دیدم واقعا پولم داره حروم میشه رفتم 128 گرفتم دیدیم بله اینم 5 مگ اول 120 بعد میشه 50-60 حال سوال من اینه الان کدوم سرویس آخر 1 مگ واقعیی هست که بگیرم ؟؟؟ حدود 1 سالی هست که دیگه سرویس 1 مگابیت رو تست نکردم آیا اون 120 ثابت هست که برم بگیرم یا نه؟
ولی اینجا نوشته که سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگاننقل قول:
لطفا این پست حذف شود
فکر کنم تو شارژ های رزرو باید باشه.:46:نقل قول:
سیستم شما مشکل با dns داره که سایت بعضی مواقع باز نمیشهنقل قول:
لطفا از dns های مخابراتی زیر استفاده نمایید:
217.218.127.104
4.2.2.4
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
هدیه طی هفته آینده به اکانت کلیه کاربرانی که خرید کرده اند اضافه خواهد شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
هدیه طی هفته آینده به اکانت کلیه کاربرانی که خرید کرده اند اضافه خواهد شد.
تا امشب هم میشه شارژ کرد ؟
یعنی شارژ برای دوره بعد کرد چون من هنوز این دوره رو تموم نکردم شما گفتی میتونی برای دفعه ی بعد شارژ کنی و این دو گیگ به اون اضافه شه آره ؟
میشه تا امشب ؟
سلام
از كجا بفهميم خط تلفن PCM هست
اگه باشه ADSL كلا رو اون خط كار نميكنه يا قطع وصل ميشه
نقل قول:
منم همین سوال رو دارم ....
تا قبل از ساعت 12 امشب میتوانید شارژ کنید و هدیه به دوره بعدی اضافه میشهنقل قول:
آقا چرا سرعت شبانه پایینه؟ چرا همش مارو به بازی میگرین؟؟؟
دیشب سرعت 0 بود
شما وقتی شمارتون را میدی به شرکت برای رانژه شرکت اول از مخابرات استعلام میگیره که پی سی ام هست یا نهنقل قول:
اگه پی سی ام باشه جواب نمیده مگر اینکه خط تلفن شما را بندازن روی خط معمولی بعضی از شرکتها این کار را میکنن فکر کنم مخابرات
روشن دیگه هم که خودتون تشخیص بدین هست که از نوع پست تلفن که توی کوچه هست مشخصه
نقل قول:اگر pcm باشه که کلا روی خط ADSL برقرار نمیشه و مخابرات پرونده را برگشت میزند و بهترین راه فهمیدن اینه که از مرکز مخابراتی خودتان بپرسید که خط سیم مسی است یا pcm .نقل قول:
بعضی از مراکز به درخواست کاربر و در صورت داشتن امکانات فنی خط را از pcm در میارن و به سیم مسی تبدیل میکنند که این نیازمند اینه که پیش رئیس یا معاون مرکز مخابراتی بروید و با خواهش و اصرار آنها را راضی کنید تا این کار را انجام دهند.
سرعت دانلود شبانه چند است
هیچ شارژ رزروی برای من ثبت نشده. کجاست این هدیه؟نقل قول:
من در مورد تنظیمات اینترنت سوال داشتم من چند وقت پیش با اینترنت شرکت که مال پارس انلاینه رفتم تو یه چت رومی بعد یه دفه بن شذم وقتی صغحه رو ریفرش کردم یه پیغام اومد در مورد اینکه اطلاعات سایت سیو نشده واگه خریدی انجام داده باشید اطلاعاتش از بین میره من ok کردم و صفحه رفرش شد و دیدم که بدون مشکل وارد چت رومی شدم که بن شده بودم میخام ببینم تنظیمات کجا رو باید دستکاری کنم تا با یه رفرش از بن در بیام
اخه با سیستم حودم با رفرش مشکله بن حل نمیشه
درست نفهمیدم ولی راه حل میگم شاید بکار بیاد :نقل قول:
1.اگه ایمیلی پسوردی وارد کردید از یکی دیگه وارد شوید! یا به عبارتی از اکانت دیگر
2.نرم افزار هایی هستند که کوکی های مرورگر رو میتونند پاک کنند.مثل CCleaner با پاک کردن کوکی های مرورگری که با اون بن شدید!!
البته اگر روش اول کار نکرد.
پ.ن : با مرورگر خودتون هم احتمالا میشه ولی باید قسمت مخصوص رو پیدا کنید و کوکی های مختص اون آدرس سایت رو پاک کنید.اگر با نرم افزار پاک کنید تمام کوکی ها و در نتیجه لاگین اتوماتیک سایت ها حذف میشه.مثلا برای ورود به فرم پی سی ورلد دوباره باید لاگین کنید!
3.احتمال هم داره IP بن شده باشد که اگر با چیز پی ان وصل نشده باشید آی پی دینامیک هست و عوض میشود پس مهم نیست ! (البته برای سرویس های خونگی اینظوریه شرکت ها معمولا static دارن)
در هر صورت با اطلاعات بیشتر دوستان بهتر میتونن کمکتون کنند.:40:
تو سایت وضعیت حساب منو نوشته:
وضعیت رانژه:
رانژه: (برقراری) خط آماده سرویس دهی
فردا واسه نصبش میان؟
هدیه طی هفته آینده به اکانت کلیه کاربرانی که خرید کرده اند اضافه خواهد شد.نقل قول:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
بله خط شما است اگر هم تماسی نگرفتن شما خودتان تماس بگیرید.نقل قول:
سلام
دوستان لطفا سریع پاسخ بدید... مودمم td- 8811 Tplink هستش میخوام که اتوماتیک کانکت شه.. تو تنظیمات مودم یوزر و پس رو وارد میکنم ولی بازم احتیاج به کانکشن داره.. لطفا راهنمایی کنید:40:
احتمالا شما تنظیمات را سیو نمیکنیدنقل قول:
من نمیدونم چرا اینقدر اطلاع رسانی ضعیفه؟؟! خب من چرا باید از تویه تاپیک پی سی ورلد بفهمم یه همچین هدیه ای بوده!نقل قول:
من قبلا شاتل داشتم این موارد رو عالی انجام میداد.
البته الان بجز بعضی موارد جزئی کاملا راضیم از صبا . 128 با 15 گیگ ترافیک دارم.
جا داره یه خسته نباشید هم به شما بگم .لطفا پیام من رو منتقل کنید تا شاید این وضع اطلاع رسانی یکم بهبود پیدا کنه.
موفق باشید.:11:
چرا save and reboot میکنمنقل قول:
Routingنقل قول:
pppoe
llc
0
)35اگه اشتباه نکنم برای پارس 35 vci هست) شاید هم 59
save and reboot
نباید مشکلی باشه اگه نشد یک بار به صورت دستی از پشت مودم ریست کن دوباره تنظیم کن
بازم درست نشد! از cd هم استفاده میکنم تو مرحله verfying گیر میکنه! و ارور 020 میده.. میگه تنظیمات WAN رو درست کن!:19:
supportجان! حتما امروز گزارش بده ... سرعت شبانه خیلی داغون شده.. الان سرعت حداکثر روی 15 میره .. (یاد ایام 200 کیلوبایتی به خیر! واقعا این صبانت ..............)نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گرامی غیر از اینجا در صفحه اصلی سایت صبانت نیز این خبر درج شده و اطلاع رسانی لازم انجام شده.
لینک خبر در سایت اصلی صبانت:
کد:http://sabanet.ir/pages/news/170.html
---------- Post added at 07:49 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
بله حتما اطلاع میدمنقل قول:
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
از cd هیچ وقت برای نصب و تنظیم این نوع مودم ها استفاده نکنید چون اغلب با مشکلات زیادی مواجه میشوید.نقل قول:
در ضمن به احتمال زیاد شما قبلا از bridge mode استفاده می کردین و حتما باید مک آدرس شما توسط بخش پشتیبانی ریست بشه تا با pppoe بتوانید کانکت شوید.
بهترین راه اینه که مستقیم از طریق کنسول خود مودم وارد شوید.
ip: 192.168.1.1
user: admin
pass: admin
مودم سیمفونی 800 منم گاهی که قرصاش رو سر وقت نمیخوره خودبخود میره روی bridge و کانکت نمیشه خودم داخل تنظیمات مودم میذارمش روی pppoe تا کانکت شه در حالیکه پشتیبانی گفت باید روی bridge باشه! مودم قبلم همین مدل بود و یکبارم مشکل نداشت در اثر رعد و برق سوخت و از اون زمان این یکی مودم گاهی بعد از روشن کردن سیستم توی کانکت شدن مشکل پیدا میکنه و ارور 691 (گزارش اشکال از مودم)میده بردم پیش فروشنده عوضش کردم بازم همون وضعه گاهی تا نیم ساعت و یا بیشتر همین اش و کاسه هست باید هی مودم رو خاموش و روشن کنم یا آداپتور لن سیستم رو disable - enable کنم و خلاصه هر کار عجیب غریبی که فکرش رو بکنین انجام بدم تا دوباره کانکت شه. در طول زمانیکه اینجوری موجی میشه وارد تنظیمات مودم هم نمیشه.نقل قول:
سلام به همه
بنده صبا نت دارم و اصفهانم
نمیدونم چرا ترافیکم این جوری تموم میشه ؟
قبلا شاتل داشتم این جوری نبود ؟؟!؟!؟!؟!
در 3 ماه 27 گیگ مصرف شده
سلام شما کجایی؟نقل قول:
تو قم سرعت اصلا خوب نیست
سلام مودم من چراغ link گاهي اوقات روشن ميشه و كانكت ميشه ولي 15 دقيقه طول نميكشه كه قطع ميشه بيشتر اوقات هم چراغ خاموشه به پشتيباني هم تلفن زدم ميگه اشكال از خط هست خط ضعيفه بايد چيكار كنم كه درست بشه خواهش ميكنم كمكم كنيد به ADSL خيلي نياز دارم
شما تهران هستین ؟نقل قول:
نهنقل قول:
يكي از شهرستاناي خوزستان اين مشكلو جاهاي ديگه مطرح كردم ولي جواب درستي نگرفتم
این مشکل به دلیل نویز بیش از حد روی خط یا فاصله بیش از حد مشترک تا مرکز مخابراتی مربوطه است.نقل قول:
شما باید مودم را ببرید و مستقیم به سیم اصلی که از کوچه وارد منزل شما شده بزنید و امتحان کنید که آیا باز هم این مشکل به وجود میاد یا نه
مشهد!نقل قول:
چند روزی سرعت خیلی خوب بود.
ولی الان ... (شاید هم من رو محدود کردن!)
مال من هم پایینه.امشب دانلود دارم.ببینم چی میشه.:41:نقل قول: