سلامنقل قول:
از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)
Printable View
سلامنقل قول:
از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)
نه نیست الان رو اندروید سیستم هم تست کردم رو همه چی شده همین:41::41::41:نقل قول:
رو سیستم بدون انتی ویروس هم تستیدم شده ۸۰۷ نمیدونم این چه مدلشه امشب
بعضی وقتها اینجوری میشه دیگه.... دلیلش هم ....نقل قول:
پیغام خصوصی را داشته باش......
سلام .
اگه من از اینترنت سکیوریتی اواست همراه فایروال کومودو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد....اخه این اواست یه کم خوبتر به نظر میاد.
چه طوری یه برنامه رو تو فایروال کومودو بذارم.......
اگه در مورد اون سوال های که فایروال کومودو میپرسه یه توضیح بدین ممنون میشم...
اوست فری- فایروال کومودونقل قول:
اوست اینترنت سکیوریتی
پس دو فایروال یا آنتی ویروس Real Time نباید کنار هم نصب بشند.
برنامه رو می خواید بگید به کومودو سالم هستش یا اینکه بلوک کنید؟
برای اعلام سالم بودن به کومودو:
با سلام
به دوستانی که قصد استفاده از کمودو و اوست را در کنار هم دارند باید بگم که همینطور که جناب pcsoft فرمودند باید فقط از یک فایروال استفاده بکنید.(مهم). و همچنین از یک سندباکس> از سندباکس کمودو استفاده بکنید.
ضمنا این کار را هم انجام بدید. در ران تایپ کنید: services.msc و اینتر کنید >بعد برید و سرویسهای ویندوز فایروال و ویندوز دیفندر را غیر فعال کنید تا مشکلی ایجاد نکنند با کمودو و اوست.
بعد کمودو را باز کنید و وارد +Defense بشوید و بخش Defense+ Settings و سربرگ Execution Control Settigns و بعد در پایین پنجره روی Exclusions کلیک کنید و از پنجره باز شده Add را بزنید و حالا به مسیری که اوست را نصب کردید(مثلا درایو C) بروید و پوشه اوست را انتخاب و اضافه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار را در اوست برای کمودو هم انجام بدید.
COMODO Mobile Security
ورود کمودو به دنیای امنیت موبایل
ارائه یک نرم افزار امنیتی و رایگان دیگر از کمودو
قابل نصب بر روی گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید
ما که نصبیدیم.... از اینجا:
کد:https://m.comodo.com/
این شد یه چیز درست :دینقل قول:
من یه چند تا امار و تست تو سایت های مختلف نگاه کردم Bullguard تو سیستم عامل اندروید رتبه 1 رو اورده بود...
دوستان نظرشون چیه؟
با سلام و تشکرنقل قول:
در نسخه avast pro قابلیت auto sanbox رو میتونم غیر فعال کنم اما خود sandbox رو نمیشه غیر فعال کرد در این صورت تداخلی بوجود میاد یا نه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
من این ترکیب را ندارم.... خیلی هم نمیخوام در موردش صحبت کنم. آخرین باری هم که از اون محصول! استفاده کردم اصلا یادم نمیاد. ولی میدونم اونموقع سندباکس نداشت. ولی در جوابتون باید بگم همون اتوسندباکس را خاموش کنی کفایت میکنه.
در کل نباید دو محصول همزمان در یک فرایند شرکت کنند و با هم گلاویز بشوند.
1- در مورد فایروال که گفتم یابد فقط یک فایروال را نصب و استفاده بکنید.
2- در کنار آنتی ویروس اصلیتون میتونید از محصولات دیگه فقط به عنوان اسکنر استفاده کنید.
3- اگر از من بپرسند در کنار CIS بهترین اسکنر! چیه؟ (برای استفاده روزمره، کاری به انجام تست ندارم)من میگم:
VirusTotal Uploader :دی
یک نکته از کمودو (فایروال)
کمودو برای امنیت بیشتر در فضای واقعی اینترنت، و برای ایجاد فضای امنتر و حتی سریعتر برای کاربرانش، دست به راه اندازی DNS امن زده است. و همواره سایتهای واقعی خطرناک را شناسایی و وارد لیست سیاه خودش در دی-ان-اس میکند. و یکی از مزیتهای این امکان این است که علاوه بر یک وبگردی ایمن تر، کاربر هیچگونه تاثیر منفی در سرعت اینترنت و وبگردی و دانلود خود نخواهد داشت. هنگام نصب CIS میتوانیم استفاده از Comodo SecureDNS را انتخاب کنیم و شاید بعد این سوال پیش آید که اگر بخواهیم بفهمیم که واقعا در وبگردی کامپیوتر ما از دی-ان-اس کمودو استفاده میکند چیکار باید بکنیم. بنابراین با سوالی مثل سوال زیر روبرو میشویم:
سوال: از طریق فایروال کمودو چگونه بفهمیم که Comodo Secure DNS کار میکند و ارتباط کامپیوتر ما با آن برقرار است؟
جواب:
باید IP دی ان اس کمودو را بدانیم ،آی-پی سابق سرورهای کمودو :
156.154.70.22
156.154.71.22
و آی-پی جدید هم اضافه شده است:
8.26.56.26
8.20.247.20
و باید بدونیم که پورت مورد استفاده جهت برقراری با DNS همواره پورت 53 است. خب با این اطلاعات حالا کمودو را باز میکنیم و به پنجره Active Connections نگاهی میندازیم و .....همینطور که در عکس زیر میبینید ارتباط با DNS کمودو برقراره ،عکس:
امتحان کردم. ولی انگار از DNS کومودو استفاده نمیکنه. باوجود اینکه حتا مرورگرم هم کومودو دراگون هست.
سلامنقل قول:
اگر هنگام نصب کمودو، DNS را انتخاب کرده باشید نباید مشکلی داشته باشید. در هر صورت، از کانکشن خودتون Properties بگیرید و بعد از سربرگ Networking روی Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4) کلیک بکنید و بعد Properties را بزنید و از پنجره باز شده ، طبق عکس IP ها را وارد کنید و بعد OK و یکبار سیستم را ریستارت کنید.
اگر از کمودو دراگون استفاده میکنید بطور پیش فرض مرورگر دراگون از Comodo SecureDNS استفاده میکند. عکس:
لطفا از فواید استفاده از این dns هم بگید ممنون.
استفاده ازش رایگانه؟
برای من ظاهرا فعال نبود.
جناب Jadda ، ممنون.
یادم اومد. من وایمکس مبین نت دارم و یکبار که مشکل داشتم، پشتیبانی مبین نت بهم گفت که آی پی ها را پاک کنم و obtain را کلیک کنم.
الآن هم در active connection هام این آیپی ها را دارم:
174.129.237.192:80
173.194.41.170:80
67.227.243.118:80
میبینی که پورتهاش هم همه 80 است، نه 53.
حالا میترسم آی پی ها را وارد کنم و باز دوباره مشکل پیدا کنم.
مثلاً صبح مکفیلتر را پرکردم و مشکل پیدا کردم و پشتیبانی برام ریست کرد تا دوباره وصل شدم.
سلامنقل قول:
فواید را که اشاره کردیم؛؛ رایگانه...
پورت 80 پورت پرکاربردیه، مرورگرها ازش استفاده میکنن، مثلا اگر با فایروالت ببندیش یا (.... اونو ببندند!) دیگه همه چی تمومه... پورت 53 را هم که توضیح دادیم چیه، پس اینها با هم فرق میکنه.اگر از دی-ان-اس کمودو استفاده نمیکنی حداقل باید روی پورت 53 اینو داشته باشی: 8.8.8.8نقل قول:
اون آی-پی ها هم که قرار دادی چیز خاصی نیست، در حال گشت و گذار توی نت بودی....
خوب، این پورت 53 را از کجا باید ببینم؟ توی اکتیو کانکشنها که نبود.نقل قول:
حالا اگر CIS را داشته باشم و از کومودو دراگون هم استفاده کنم، دیگه نیازی به DNSکومودو هم دارم؟
من Dragon رو چک کردم ، از dns های پیشفرض سیستم استفاده میکنه .نقل قول:
حالا اگر CIS را داشته باشم و از کومودو دراگون هم استفاده کنم، دیگه نیازی به DNSکومودو هم دارم؟
پورت 53 استفاده اش برای ارسال در خواست به DNS سرور هست و شما کاری بهش نداشته باش ، فقط جهت اطلاع ذکر شده .
فرضا اگر این پورت رو Block کنید دیگه مرورگر نمیتونه درخواست رو به DND Server بفرسته .
DNS که به سرورهای ویس یاهو کاری نداره چرا وقتی ست میکنم با ویس یاهو مشکل دارم و صدا قطع و وصل میشه؟
شایدم کلا امروز سرعت پایینه
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟
سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش
سلامنقل قول:
برو توی تنظیمات آنتی ویروس و طبق عکس تیک قسمتی که نشون دادم را بردار:
Dns تاثیر آنچنانی رو سرعت نداره ! چون فقط کارش تبدیل آدرس به ip هست و کلا به این موضوع ربطی نداره .نقل قول:
DNS که به سرورهای ویس یاهو کاری نداره چرا وقتی ست میکنم با ویس یاهو مشکل دارم و صدا قطع و وصل میشه؟
شایدم کلا امروز سرعت پایینه
تو قسمت تنظیمات آنتی ویروس یک گزینه هست ، فکر کنم به این اسم : Automatically quarantine threats found during scanning تیکش رو بردارید .نقل قول:
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟
Total Security یک سوئیت کامل هست شما پاکش کنید فایروال Comodo رو نصب کنید بعد فقط آنتی ویروس Bitdefender رو نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه .نقل قول:
سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش
سلامنقل قول:
Bitdefender Total Security یک بسته کامل هست که دارای فایروال هم هست. بنابراین نه تنها نیازی نیست در کنارش از یک فایروال دیگه استفاده بکنید، حتی این کار باعث بروز مشکل هم میشود.
بنابراین از همون بیتدفندر استفاده بکنید و فایروال کمودو را حذف بکنید.
یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟نقل قول:
نه به هیچ وجه ! فرضا اگر یک صفحه آلوده رو یک هاست که جزو بلک لیست این DNS Server ها نیست قرار داشته باشه راحت میتونه به شما صدمه بزنه !نقل قول:
یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟
دقیقاًنقل قول:
درست مثل این میمونه که من در یک تصور اشتباه بگم با داشتن وب گارد همه چیز اوکی هست و خیالمون راحت.....
هیچ چیز 100% نیست.
با سلام
با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من :20:دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟
عموما اگر ip آدرس درخواست شده در بانک Dns Server مورد نظر نباشه یک صفحه با پیغامی مثل Host Not Found مشاهده میشه + اسم Dns Server چه پیغامی به شما داده میهش ؟نقل قول:
با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟
باسلامنقل قول:
تنها پیغام مربوط به مرورگر هست که از ناموفق بودن جستجو اطلاع میده در صورتی که با تعویض dns مشکل برطرف میشه کلیر کولد هم dns خود را غیر فعال کرده فعلا با ip قدیم درانجمن هستم
با تشکر
سلامنقل قول:
من الان با sDNS کمودو اینجام و مشکلی ندارم. فکر میکنم مشکل از سرورهای اینجاست.
بالاخره DNS کمودو دارید یا کلیر کلود! شنیده بودم که DNS کلیر کلود کار نمیکنه ولی دیگه پی اش را نگرفته بودم که ظاهرا خبر درست بود....
خب صحبت DNS هست دلم نمیاد این نرم افزار را معرفی نکنم: DnsJumper
میتونید مثل آب خوردن بین DNS های مختلف شیفت بکنید.....
از اینجا میتونید بردارید:
میتونید از Norton DNS هم استفاده کنید .
جریان این نسخه 2012 کمودو چیه ؟
آخرین نسخه اینترنت سیکرتی کمودو که بتا نباشه کدومه ؟؟؟
لینک دانلود
سلامنقل قول:
آخرین ورژن الان اینه: 5.9.219863.2196
دانلود
سلام دوستان
دیروز میخواستم Avast رو کنار Comodo Fw نصب کنم منتهی Comodo خیلی اذیت میکنه ( Defense + ) ...
من کلا تو فایروال فقط Comodo رو قبول دارم ، از طرفی Avast امکانات خوبی داره مثل Web Shield و ... ، برا همین تصمیم گرفتم ترکیب اینا رو استفاده کنم .
تقریبا مشکلی از جانب Avast ندیدم ، Comodo رو گذاشتم جزو لیست exception ا behavior shield رو هم غیر فعال کردم ولی باز Defense مشکل ساز بود . همه فایل ها تو SandBox باز میشدن ، یک فایل خود به خود میرفت تو Trust کلا برنامه داشتیم ، ولی فکر کنم بدون Defense مشکلی نداشته باشم حالا تست کردم بهتون میگم .
اما اگر جایی رو فراموش کردم تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ، همینطور اگر اسکنر دیگه ای مد نظرتون هست که با Comodo سازگاره ...
کلا Comodo اگر رو Av بیشتر وقت بزاره میتونه بهتر بشه ، البته تا حدودی به Av نیازی نیست ، یکی از سیستم هام 1 سال بیشتره که Av نداره و فقط Fw نصب کردم روش ... اما داشتن یه Av خوب هم بد نیست .
با سلامنقل قول:
من که هیچ مشکلی با نصب این دو کنار هم نداشتم من هم نسخه رایگان اواست رو در کنار کومودو داشتم و هم نسخه pro رو
یکی از ترکیبات خوب به نظر من نسخه free اواست به هماره کومودو فایروال هست
خوب شما اشاره نکردید به مشکل defense
حتما فایلهاتون مشکل دارن که در سند بوکس اجرا میشن . البته خودتون میتونید به لیست trust اضافه کنید
در چند صفحه قبل هم جناب jadda نحوه اضافه کردن اواست به لیست کومودو رو توضیح دادن می تونید ببینید
موفق باشید
مشکل از فایل ها نیست ، Defense هر چیزی که Run بشه رو اشتباه برسی میکنه ! کلا سیستم میره هواخوری ، وقتی برمیگرده میبینید که Defense پشت سر هم pm میده که این برنامه ها و فایل ها تو SandBox اجرا شدن . درصورتی که بدون Avast مشکلی نداره .
منم مدت زیادی هست که از این ترکیب استفاده می کنم.هیچ مشکلی نداره.
فقط یک نکته:
اگر AvastSvc.exe داخل فایروال کومودو trust نشه وقتی Web Shield اوست فعال باشه اینترنت قطع میشه.
نه مشکل این چنینی ندیدم فقط مشکل با Defense دارم که امشب یکم با دقت بیشتر چک میکنم ! behavior shield اوست شما فعال هست ؟ با Comodo درگیر نمیشه ؟ :دی
کلا Web و Email و im Shield اوست رو چه طور میبینید !؟
بله فعاله. در اون حدی نیست که بخواد مشکلی ایجاد کنه. فعلا که سازگارن.نقل قول:
در حد قابل قبول هستن.