آها پس فرقی نداره؟ ممنون
Printable View
آها پس فرقی نداره؟ ممنون
من از يه كركي استفاده مي كردم كه خودش سرور مجازي درست مي كرد يعني مي رفتي توش وآدرس بازي رو مي دادي و بازي اجرا مي شد
متاسفانه گمش كردم كسي لينك دانلودش رو داره؟ اگه بذاره بي نهايت ممنون مي شم
کرک skid بهتر هست
از اون استفاده کن
با اینکه با وجود کرک SKIDROW, دیگه شبیه ساز سرور کاربردی نداره, اما خوب... بفرمایین:نقل قول:
Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907 | Size: 7.1 MB
در صورت مایل بودن... دریافت کرک SKIDROW هم از آدرس زیر:کد:http://gf.wiretarget.com/ac/Assassins.Creed.2-OFFLINE.SERVER.v0.44.Crack.1907.rar
Assassins Creed II v1.0 Crack | Size: 0.7 MB
کد:http://gf.wiretarget.com/ac/sr-aciif.7z
چرا نمی تونین بنویسین؟ عکس بگیرین پسنقل قول:
خب لااقل از بازی نصب شدتون یه perperties بگیرید ببینید حجم کل چقدره.نقل قول:
نگفتین اون بمب اتم ها ربطی به بازی داره یا نه؟
من مطئنم این بازی نسخه های مختلف داره همون طور که بازی Need for Speed Undercover در دو نسخه به فروش می رسید. یه نسخه 1dvd که دموهای مگی کیو (همون پلیس خائنه توی بازی) پاک شده بود و یه نسخه 2dvd که کامل
بود. این اتفاقات به نظرم طبیعین توی ایران. چرا باورتون نمیشه؟ بازی Need for Speed Pro Street هم همین طور بود بازم.
ام بازی من 1 دی وی دی هست و همه ی دمو ها هستند خودشم بازیم اصل هست با CD-key و یک دی وی دی هست خودشم COLLECTORS EDITION میخواستن بهم بدن یکم گرون تر بود اما کلی ماشین اضافی توش بودند گویی ولی اونم 1 دی وی دی بود
سلام علي رضا تو اين بازي رو اجرا كردي .يعني كركشو داري؟
لااقل یه properties بگیرین اگه بازیتون نصبه. بابا مگه یه properties گرفتن چند ثانیه طول میکشه؟نقل قول:
من همین حالا هم اون need for speed هارو دارم به خدا.
اصلا شما از کجا می دونید همه دمو ها هست؟ اگه یه دمو حذف بشه که شما نمی فهمید. این جوریه که باید یه جا یه دمو ببینید ولی مثل اینکه skip زده باشید ادامه بازی میاد. از کجا می گین همشون هست؟ هم منظورم need for speed ه هم Assassin
یکی تو رو خدا کمک کنه :(
من هر چی فایل server.exe رو دانلود می کنم (از source های مختلف) ولی همشون موقع اجرا این ارور رو میدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینه که کرک کردن شما مشکل داشته یا کرکتون مشکل داشته . بازی رو حذف و نصب کنید و از یه کرک مطمئن استفاده کنید .نقل قول:
اگه ميشه يكي از دوستان لطف كنه و يك بار ديگه لينكه اين سرورو بزاره ممنون ميشم:20:
بفرما:نقل قول:
....................نقل قول:
سلام. بچه ها بازي داخل كدوم پوشه سيو ميشه؟؟؟
بايد ويندوز عوض كنم نياز دارم اساسي.
سلام. من ميخواستم ويندوز عوض كنم نميدونستم سيو بازي كجاست. تا داخل محل نصب بازي يه پوشه ديدم به نام storage كه داخلش چنتا سيو بود منم ازش يه كپي گرفتم گفتم شايد به درد بخوره. حالا كه ويندوز رو عوض كردم ميتونم اين سيوارو وارد بازي كنم ؟
اصلا بازي داخل همين پوشه سيو ميشه؟؟؟ در ضمن بازي رو با كرك SKIDROW اجرا كردم.
اگر ميشه چجوري سيوارو وارد بازي كنم؟؟
آره . مسیر سیو بازی همونجاست . می تونید دوباره استفاده کنید . باید همونجای قبلی کپی کنید . اول وارد بازی بشید و کرک کنید و یه پروفایل جدید و یه سیو جدید بسازید تا پوشه storage دوباره به وجود بیاد . حالا می تونید کپی کنید قبلی هارونقل قول:
نقل قول:
مرسي ممنون. :10::10::10:
آقا من کراک اسکیدرو هم اجرا کردم ولی بازی وقتی از شیشمین tomb توی ونیز خارج میشه صفحه سفید میشه! یکی کمک بکنه!
با سلام دوستان ، آیا این بازی کرکش آنلاینه ؟ یعنی من نمیتونم این بازی رو بخرم ؟
كرك آفلاين هم خيلي وقته اومده شما بازي رو بخر احتمالاً اجرا مي شه اگه نشد مي توني كرك رو دانلود كنينقل قول:
سلام به همگي بچه ها من توي AC2 خرابكاري كردم يعني نميخواستم اينجوري بشه .
من اون قسمتي رو كه اتزيو لوناردو داوينچي رو كنار كالسكه ميبينه بعد براي اولين بار سوار كالسكه ميشي وقتي سربازا ميپرن رو كالسكه . ميخوان منو بندازن پايين گفت كه shift رو بزنم .من هم زدم ولي يه دفه پريد بيرون و يه پيغام آورد و پايينش گزينه هاي yes ,no اومد من همyes زدم وبعد رفتم تو بازي ديدم كه ديگه شيفت رو خودش ميگيره(مثل اينكه شيفت رو مدام نگه داشته باشم) كه بعد از چه قدر ور رفتن فهميدم كه بازدن شيفت از حالت اونجوري در مياد ولي با زدن مجدد اون به حالت اول برميگرده من ميخوام كه كاملا اين حالت از بين بره چون اعصاب آدم رو خراب ميكنه تو بازيو اين رو بگم كه من براي اجراي اين بازي از حالت ساخت سرور مجازي استفاده كردم. لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييد. :19::42::45::sad:
سلام
من با دو تا دي وي دي خريدم ولي وقتي نصب ميگه بايد به اينترنت وصل باشي تا سرور اصلي جواب بده.
ممنون ميشم كمكم منيد.
کرک رو هم نصب کنید دیگه:46:نقل قول:
اگه منظورتون هون كپي كردنه كه كردم ولي درست نشد.:13:نقل قول:
سلام من سیو بازی رو میخام البته تا یکی دو مرحله بعد از همونجا که با وسیله پرنده داوینچی می پره و همینطور چطوری بتونم سیو ها رو قرار بدم با تشکر
من هنوزم مشكل دارم .هي ميگه بايد به اينترنت وصل باشي .كرك هم كه ريختم.
ممنون ميشم كمك كنيد:10:
این بازی 3 تا DVDداره. احتمالا شما از جای خوبی خرید نکردین!!
کرکش فقط آفلاین هست و کرکی که بچه ها اینجا معرفی کردن چیزی در مورد اینکه بخوای بری توی نت وجود نداره!!
بازیتون کامل نیست احتمالا!!!
چی میگین ؟ بازی 2 دیویدی هستش ... من خودم 2 دیویدی دیروز خریدم ... یعنی چی 3 دیویدی هستش ؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ... با تشکر در ضمن قیافه Ezio بهتر از Altair هستش دوستان مقایسه کنین :
تصویر :
[HTML]http://img.mundoxbox.net/albumes/img/10010/Assassins_Creed_Altair_vs_Ezio_by_Agnet%5B3%5D.jpg[/HTML]
من متن پيغامو گزاشتم.2 dvd با كرك
.کد:an internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please varify that your internet connection is functional and try again
دوست عزیز این که مشکل از دیویدی نیست ...:27: شما چی میگین !!! این پیغام که میگه باید به اینترنت وصل بشین ...:11:نقل قول:
من كه نگفتم مشكل از دي وي ديه:18:نقل قول:
حالا اين مشكلو چيكارش كنم؟ نبايد به اينترنت وصل بشم نه. شما وصل ميشين؟:13:
شما برو به این آدرس :نقل قول:
control panel > network connections
بعد local area connection رو enable کن . همین .
enable ه ولي يه علامت ضربدر بقلش داره و ميگه
a network cable is unplugged
یه بار از کرک صفحه اول تاپیک استفاده کن ببین شاید مشکل از اون باشه .نقل قول:
دوستان نمی خوان یه راهنمایی بکنن!؟؟
من با هر دو تا کرک سرور افلاین و skid آزمایش کردم! بعد از گرفتن آخرین tomb توی ونیز( همون که بعد از گرفتن ماسک از داوینچی روی نقشه ظاهر میشه) و باز کردن در خروجی اون دیگه صفحه سفید میشه و هیچ چیزی نشون نمیده, ولی میشه رفت توی منوها!
کمک کنید منم این بازیرو تموم کنم!
آقا یه کرک درست و حسابی برای این بازی سراغ ندارید، لطفا؟
نقل قول:
به پست اول مراجعه کنید .
لینک هایی که اونجا دادن همش مشکل داره (ویروسی ـه) هیچکدومش کار نمی کنه... لینک دیگه ای نیست؟نقل قول:
من مشكلم حل شد دوستان كامپيوتر رو خاموش و روشن كنيد تا از اين حالت در بياد.خدا رو شكر كه اي مسئله رفع شد.:42:
شرمنده..
اینجا دکمه E رو میزنم و صفحه ابی میشه. توی منطقه خانم ها میرم..اما هیچی نمیشه...!!!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم nod32 ميگه ويروش داره:41:نقل قول: