از سیمفونی اطلاعی ندارم اما خودم از زایکسل وایرلس استفاده می کنم که واقعا عالی و راضی کننده استنقل قول:
Printable View
از سیمفونی اطلاعی ندارم اما خودم از زایکسل وایرلس استفاده می کنم که واقعا عالی و راضی کننده استنقل قول:
دوست عزیز میشه یکم توضیح بدید چرا تقسیم بر 8 و اینکه این عدد 60 کیلو بایتی که فرمودید 60 کیلو بایت است یا 60 کیلو بیتنقل قول:
چون اون سرعت 256 بر حسب کیلوبیت هست و برای تبدیل به کیلوبایت باید تقسیم بر 8 کنینقل قول:
اون سرعت 60 کیلوبایت هست که تقریبا برابر 480 کیلوبیت میشه
دوست عزیز شما مودمتون چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
قیمت مودمتون چیه دوست من ؟؟؟شما از کجا سرویس میگیرید؟؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟روزانه چطور ممنوننقل قول:
من حدود 4 ساله که ASUS 602 دارم و با همین مودم از سه شرکت صبیانت , شاتل و در حال حاضر پارس آنلاین سرویس گرفتم و همگی ساپورتش می کردند.نقل قول:
چطور؟
مودم بنده P-660HW-T1 v3 Zyxel است به قیمت 85000 تومان و از پارس آنلاین سرویس می گیرم (سرویس 128 محدود).نقل قول:
سرعت داونلود روزانه اکثر مواقع 120 تا 180 کیلوبایت در ثانیه.
سرعت شبانه هفته به هفته فرق داره و یک هفته خیلی خوبه و با روزانه فرقی نمی کنه ولی یک هفته هم می بینی خیلی کم می شه و به 20 الی 30 کیلوبایت در ثانیه می رسه
فعلا چند شبه که سرعت شبانه خیلی خوبه و تو 5 ساعت حدود 2300 مگابایت داونلود می کنم.
می خواستم بدونم برای بازیهای آنلاین محدوده پینگ در چه حدودی باشه خوبه؟
با سلام .
از دوستان ، کسی با ایمیل یاهو مشکل پیدا نکرده ؟
ایمیل من به هم ریخته و کامل باز نمیشه
اول اينكه چيز نسبي هست هر چي كمتر باشه بهتره وقتي بازي ميكني متوجه ميشي طرف با پينگ 20 مياد ميكشدت شما با پينگ 300 اصلا نديدي كي اومد:31:نقل قول:
دوم اينكه پينگ كه ميگيريد از Speedtest با پينگ سرور بازي ممكنه متفاوت باشه.
الان من براي بازي cod4 پينگ به سرور بازي بين 90-120 هست.
و نظر خودم اينه كه پينگ براي خوب بازي كردن زير 100 و حداكثر 150 باشه.
مثل اینکه با کل یاهو مشکل دارهنقل قول:
الان امتحان کردم خود سایت یاهو رو هم ناقص باز کرد
نقل قول:چه خوب و ارزون!! شما چه شهری هستید؟نقل قول:
من خوزستانم.اینجا همچین سرویسی با این قیمت نداره و نمیدن!!
اولا اینجا بدون کارت ارشد دانشجویی ,سرویس 128 به بالا نمیده! سرویس 128 هم که نمیصرفه با 18k.
رفتم 256 بگیرم که گفت نمیدم و واسه من مسئولیت داره و از این جور حرفا:19:
منم رفتم ار تو پروفایلم 512 انلاین گرفتم :27: که شد 59700 تومن سه ماهه:18:
دوستم 256 3گیگ سه ماه گرفته 49800 سرعتش با من یکیه.یکی دیگه از دوستامم که 1024 2گیگ 3ماهه گرفته 62800 بازم سرعتش با ما یکیه :31:
حالا جایی نیست ما بریم اعتراض خودمونو به عرض برسونیم ؟
این لیست قیمت ها بدون عوارض و مالیات شهرداری و مخابرات و....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:انگار مشکل همگانی هست .نقل قول:
برا منم همینجوره .
چیکار باید کرد ؟
نقل قول:
من اصفهانم باید بالا 256 رو ندند بدون گواهی تحصیلی نه 128 اینجا که اینجوریه
مگه میشه این سرویس اونجا نباشه توی سایتش زده برای شهرستانها این سرویس هست
راستی سرعت شبانتون چطوره ؟ روزا چی ؟سرعت شبانه دوستانتون هم فرق نداره یا فقط روزانش یکیه ؟
راستی بچه ها پارس خوش قوله یا نه ؟واقعا تا 7 روز دیگه که گفت وصل میشه ؟
بعد یه سوال دیگه :یوزر پسورد من واسه اونی که شیرازه یا مثلا تهرانه کار میکنه یا هر شهر جداست ؟
نقل قول:
وصل کردنه خط شما ربطی به پارس انلاین نداره ، بستگی به مرکز مخابراتی شما داره ، پارس انلاین میره این برگه قرار داد رو میده به طرف و اون وصل میکنه ... حالا ممکنه برای یکی ( مثل خودم) دو روز طول بکشه و برای یکی دیگه دو هفته
این سوال دوم رو درست متوجه نشدم اگر منظرتون اینه که شما اگر یوزرنیم و پسوورد رو بدی به یه بنده خدای دیگه توی یه شهر دیگه که طرف پارس انلاین هم داشته باشه ، میتونه وصل بشه یا نه باید بگم که اره میتونه وصل بشه به شرط این که طرف حتما پارس انلاین داشته باشه
قیمت و سرویس باید برای همه شهرستان ها یکی باشه ولی اینجا انگار فعلا اینجوریه! تو سایت که چیزی ندیدم.کجای سایت زده؟نقل قول:
سرعت روزانه که 120 تا 180k هست.سرعت شبانه هم جند وقت که همین طوره و خوبه ,فقط یکم نوسان داره! سوریسم sr512-3go هست.
خوش قول که نیست ولی واسه راه اندازی دیگه به مرکز مخابراتی شهرتون بستگی داره.بخوان و سرشون خلوت باشه یک روزه وصله ولی به یک هفته نمیرسه زودتر وصل میشه.
ایول پس تا آخر هفته ای که میاد دیگه وصله.سرویس پیشگامانم تازه فردا شب تموم میشه پس زیا بی اینترنت نمیمونم کاش همون موقع که سیم پیشگامانو میکشه بیرون همون موقع هم پارسو بهش پیچ کنه یه جورایی به اینترنت معتادم حتی اگه هیج کاریم نداشته باشم باید حتما بیام یه سر بزنم
امروز از ساعت 1 تا 6 صبح 980 مگابایت داونلود کردم.
( سرویس 128 محدود)
امروز 128 شبانه قم 130 مگ دانلود کردم! از 1 تا 6.30
دیروز هم 170 مگ!
فکر نمی کنم کسی بتونه رکورد منو بزنه
سرعت دانلود 256 خوزستان هنوز درست نشده!
هنوز 30 می باشیم!
راستی برا تمدید اگه بخوام سرعتمو زیاد کنم از اینترنت فورا انجام می شه ؟
یا مث اول ثبت نام یه یه هفته ای رو معطلیم؟
صبح که بیدار شدم دیدم قطع شده اینترنت ولی بازم 1.400 گیگ دانلود کرده بود
بسم الله!نقل قول:
شما از كجا پيداتون شد؟
بابا همه كه دارن ميگن درست شده سرعت 256.
شما سرويست چيه؟
من ماه ديگه ميخوام برم 256 بگيرم!
فرقي نداره چه آنلاين چه حضوري پول كه رسيد همون لحظه سرعتت ميره بالا.
آنلاين بهتره چون گير نميدن رضايتنامه والدين بيار:31:
بنده این رو عرض کنم به محضی که سرویس منو وصل کردند سرعت همتون تا حداکثر 1 هفته بعد شدید افت میکنه از شانسو بد قدمیه من
همه منو آقای امیدوار صدا میزنند چون میدونند چه قدر بی امیدم
امروز سرویس دهنده قبلی از رانژه در اورد کاش زود وصل کنند
راستی vpi-vci پارس رو چی وارد کنم -dns رو چی ؟
وقتی وصل شد sms میدند ؟
علی جان کدوم مرکزی؟چی گرفتی؟نقل قول:
نقل قول:
سپاهانشهر -پورت خالی نداشتند کمتر از 1 هفتس که پورت اضافه کردند
256- سه ماهه 5 گیگ 33 تومن
ممنون یکی از دوستان جواب پست قبلی منو بده
راستی پورت اضفه کردند توی مرکز ما باعث کاهش سرعت نمیشه؟؟
توي شهرستان ها به ترتيب 0 و 59 هستند.نقل قول:
dns ميخواي چيكار؟!
نه فقط وقتي شارژش نكردي بهت اس ام اس مي دن:31:
من يكشنبه ظهر مدارك رو دادم دوشنبه صبح مخابرات زنگ زد گفت خط آماده است حالشو ببر.
منم به خيال خام خودم وصل شده رفتم گفتم پس چرا وارد نميشه؟ گفت 2-3 روز بايد صبركني.
فكر كنم يه هفته اي شد.
ولي مال دوستم 10-12 روز طول كشيد تازه اونم با كلي دعوا!
پورت كه الكي اضافه نميكنن بايد فكر پهناي باندش رو هم بكنن.
ولي از اونجايي كه از اين فكرها نمي كنند احتمالش هست.
توي روز مشكلي نيست چون كسي استفاده نمي كنه عوضش شب تلافيش درمياد.
سرویس SR و EP چه فرقی با هم داره ؟
چرا سرویس های EP گرونتره ؟
من اینو میخام بگیرم
EP5-3c-3GB
من اگه SR256-3GB بگیرم از نظر سرعت که محدود نیست ؟
چرا انقدر قیمتای یوزرهای خوزستان گرونتره ؟ سرویس SR256-3GB سه ماهه سه گیگ میشه 48000 تومان که توی همه شهرای دیگر زیر 27 - 28 هزار تومنه ....
به خاطر خالی کردن جیب ماها.وگرنه هیچ فرقی از نظر سرعت با هم ندارن فقط میگه که شیر EP کمتره و کابران کمتری دارن مثلا , البته خوزستان که اینجوریه!نقل قول:
اره دیکه.اینطوره اینجا فعلا.زورشون به ما رسیده.نقل قول:
SR256-3GB بگیری بصرفه تره.سرعتشم خوبه و با EP5-3c-3GB زیاد تفاوتی نداره!
منم سپاهان شهرم ، 5 گیگ کلا کم میاد واستنقل قول:
دیشب هم جاتون خالی 3 گیگ دانلود کردم که موقع ریبیلد کردنش IDM پکید و فرت همش پرید :19:
Bebakhshid injoori minivisam opera obile farsi nadareنقل قول:
Man khoozestan soraat danlodam hanooz 30e
Ghablan 60bood'
Chi kar konam??
من سرویس SR256-3GB رو دیشب گرفتم سرعتم برگشت روی 150نقل قول:
حدس میزنم این مشکل برای سرویس های EP که شما گرفتید باشه
سرعت دیشب چطور بود؟! من دیشب سیستم رو خاموش کردم.
یه سوال جدیدا خیلی DC میشم. شما هم چنین مشکلی دارید؟
دیشب رکورد زد
6 بار قطعی
تا صبح هم 0 گیلوبیت دانلود کرد!
lol
لامذهب حداقل این چند تا لینک آخری رو هم نمی گیره
توی رپید باز اد کردم می ترسم از روی سرور پاک بشه
نقل قول:
جدی ؟چه جالب همشهری و هم مرکز-همیشه اوضاعش خوبه ؟همیشه همین قدر دانلود میکنی ؟با قر میاد بعضی وقتا ؟
چند وقته از پارس سرویس دارید؟
سرعت بین 50-70 میچرخهنقل قول:
بله جدیدا زیاد dc میشه.که باید بیخیال لینکهای mediafire شد
می خواستم بدونم تو سایت speedtest سرور رو روی کجا باید تنظیم کنیم ؟ اصلا فرقی میکنه؟
دوستان سرعت من از امروز ظهر روی سرعت واقعی برگشته یعنی همون 256kb !! و با سرعت دانلود 20kb .
وقتی زنگ زدم به نماینده شهرمون گفتن چون از خود ما مودم نخریدید سرعت شما روی واقعی ست شده !!
خواستم ببینم بقیه دوستان از خود پارس مودم خریدن یا مودمی غیر از خود آنها بوده و سرعتشون بالاست ؟
نپرسیدی منظورش چیه؟ یعنی اینا هرکسی رو که ازشون مودم نخریده دان استریمش رو آوردن پایین یا میخواسته توجیه کنه که مودم غیر متعارفه؟نقل قول:
بچه ها من از شاتل می خوام بیام طرف پارس آنلاین. اکو 512 شاتل رو دارم و سرعتم رو 64 کیلو فیکس هست. 256 پارس آنلاین تو روز عادی چند کیلو می گیره؟ قطع شدن پارس آنلاین چطوریاست؟ یه اطلاعات کلی مثه این چیزا می خوام.
نقل قول:
من قبل از اینکه بیام رو پارس آنلاین از شاتل سرویس داشتم
از شاتل واقعا راضی بودم ولی از پارس آنلاین یکم راضی تر
256 تو روز معلوم نمیکنه از 30 بگیر برو تا 200 و شاید هم بیشتر و شب ها هم که دانلود رایگانه برای من حدودا 60 کیلو سرعت میده
از نظر قطعی هم تو ماه حدود 5 ساعت قطعی رو داری و زیاد محسوس نیست