در کل یک سرویس کاملا متوسط با نوسان و قطعی و ...نقل قول:
با کارت دانشجویی سرعتهای بالا میشه گرفت
Printable View
در کل یک سرویس کاملا متوسط با نوسان و قطعی و ...نقل قول:
با کارت دانشجویی سرعتهای بالا میشه گرفت
ممنون عزیز :11:نقل قول:
اگه ممکنه این چند تا سئوال هم پاسخ بدین:
اگه قطعی داشته باشه ارزش نداره. همه جا قطعی داره یا ممکنه توی شهرهای مختلف متفاوت باشه؟
اگه ممکنه یه توضیح مختصر از مودم های وایمکس بدین که چطوری کار میکنه؟ شباهتی به مودم های wireless داره؟ چند تا سیستم میتونن با هم استفاده کنن؟
من الان شاتل دارم و فقط مشکل سرعت داره. 512 شاتل رو دارم. شبها حداکثر 70kb/s دانلود دارم. به نظرتون چطوره؟
اول بگم که سرعت فعلیتون خیلی خوبه. 512 مبین به 70 نمیرسه و همون حدود 64 و ایناس...
در مورد قطعی تقریبا تمام دوستان از نقاط مختلف تجربه شو داشتن. نمیشه گفت مثلا هرروز قطعی داری ولی بلاخره پیش میاد هفته ای یه بار یا گاهی در طول یک روز دو-سه بار(مخصوصا در ساعات رایگان)
مودمهای وایمکس خیلی کار باهاشون راحته. میزنی به برق و بعد از حدود یک دقیقه به اینترنت وصل میشه. انواع مختلف دارن برای من مدل وای فای Bm635 هستش که چهار تا سیستم با کابل لن میتونن وصل شن و خب با وای فای هم که تا هرچندسیستمی که باشه میتونه وصل شه. ولی مودمهای معمولی فقط یک سیستم میتونه وصل شه. اگر بازم سوالی بود بپرس.
فروم وایمکس نیوز اعلام کرده تا چند ساعت دیگه طرحهای تابستونی مبین نت رو اعلام میکنه
امیدوارم طرحهاش اینبار خوب باشه :(
wimaxnews.org
اینطوری که من شنیدم ، تو طرح های تابستانی باز قرار هست قیمت بره بالا و دانلود رایگان جمعه برداشته بشه .
احتمال زیاد میدم قیمت بره بالا چون هر فصل قیمت رو بردن بالا .
دانلود رایگان رو نمی دونم ...
خیلی ممنون از راهنماییت عزیز.نقل قول:
1-اگه 3 تا سیستم با هم استفاده کنن, سرعت به چه شکل هست؟ سرعت کل تقسیم بر 3 میشه؟ یا مجموع سرعت ها ممکنه بیشتر باشه؟
2-و اینکه برد مودم چطوریه؟ یک یا 2 طبقه بالاتر هم میشه استفاده کرد؟ هر چی از مودم دورتر بشین, سرعت کمتر میشه؟
3- از این مودم ها میشه برای isp های دیگه هم استفاده کرد یا نه؟
ممنون :11:
طرحهای تابستانی مبین نت اعلام شد تو فروم وایمکس نیوز
تنوع بیشتر شده ولی گرونتره یکجورایی
1-هر سرعتی که خریداری شده تقسیم بر 3 میشه بین 3 تا کامپیوترنقل قول:
2-بستگی به نوع دیوار ها و فاصله داره ولی وای فای تا 100 متر دید مستقیم و حدود 20 30 متر بدون دید مستقیم کار میکنه و بله هرچی دور تر بشین سرعت میاد پایین تر
3-میشه ولی هیچ کدوم مودم های هم دیگه رو قبول نمیکنن
روزهای تعطیل مثل امروز ترافیک مجانی هست یا نه ؟
ممنون. من الان شاتل 512 دارم. قطعی نداره. سرعتشم به گفته ی دوستان خوبه. ولی پینگم افتضاحه. توی speed test پینگ رو میزنه 460-480 . توی بازیهای آنلاین هم تا 650 میره. :2:نقل قول:
پینگ 512 مبین نت در چه حده؟
پینگ 512 مبین نت حدود 400 500 هست و از 400 پایین تر نمیاد منم مبین نت رو پس دادم و الان واسه ایرانسل اسم نوشتم شاید اون بهتر باشهنقل قول:
نقل قول:
اگه امکانش هست تعرفه ها رو اینجا هم بگذارین.
ممنون
2 تا عکس خیلی کوچیک گذاشتن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما چیزی دیدید به ما هم بگید !!! :13:
سلام بر دوستان من مودم بیرونی سرعت 512 دارم حدودا 7 ماه هست از دیشب ساعت 22 تاریخ 89/04/08 قطع شده یعنی آنتن ندارد تا به امروز وصل نشده من از طریق ایرانسل الان به اینترنت متصل شدم کسی این مشکل واسش پیش آماده میدوند از چی هست.من زاهدان زندگی میکنم.
دوستان خواستم برای اونهایی که نمیدونن بگم که برای سرویس هایی که نیاز به تایید مدارک دارند معمولا یکی دو روز سرویس DEMO فعال میشه که حجمشم حساب نمیشه (بد نیست برای دانلود)
البته سرعتش خیلی جالب نیست :
چ
و اینم صفحه confige شون :
پینگش هم توی سرور های گارنا خیلی جالب نیست حدودا 110 - 120
من بیشترین زمان قطعی که تا حالا داشتم اگه اشتباه نکنم حدود 4 ساعت بود (در ساعات شبانه رایگان)نقل قول:
اگر زیاد طول کشید (حدود یک هفته) حتما پیگیری کنید.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
نه دوست عزیز. تعطیلات رسمی جزو روزهای رایگان نیستن.نقل قول:
اگه این درست باشه تا حدودی مشکل کندی پنج شنبه (از 12 شب به بعد) و جمعه ها حل میشه چون جمعه فقط از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر رایگان هست.
و البته اینم وضع اسف بار سرعت در ساعات دانلود رایگان البته با اکانت DEMO
جمعه ها رایگان تقریبا نصب شد :
جمعه ها از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر رایگان شده .
سایت مبین که در خواب زمستانی به سر میبره. واقعا مسخره است که توی این شرکت یه نفر نیست که ماهی 100 تومان حقوق بگیره و هفته ای یکبار این سایت رو آپدیت کنه. هنوز طرحهای بهاری در سایت هست و تغییر نکرده
سلام
من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم. ولی جوابی نشنیدم.
می خواستم بپرسم که چجوری می شه نحوه ی استفاده از مودم وایمکس رو به این صورت تغییر داد که فقط از کد های کارت شبکه ای که قبلا برایش تعریف شده است اجازه ی استفاده از ترافیک را بدهد.
الان نحوه ی استفاده از مودم به صورت رمز پیش فرض است که من شنیده ام که این نحوه ی رمز نگاری به راحتی -- می شود. اما یه روش دیگه برای استفاده از مودم وجود دارد که با توجه به کد کارت شبکه ای که بهش وصل می شه ، اگه قبلا این کد برایش تعریف شده باشد اجازه ی استفاده از ترافیک اینترنت را می دهد.
می خواستم من رو راهنمایی کنید که چگونه می توانم این روش را فعال کنم؟ تو قسمت کانفیگ مودم هم اصلا قسمتی به نام Secutity وجود ندارد.
نوع مودم هم به قول خود نمایندگی ای که خریدم ، کوزه ای است.
ممنون می شم لگه راهنمایی ام کنید.
شما اولا حتما و حتما با internet explorer یا firefox به ستینگ مودم برویدنقل قول:
قسمت security مودم من در مسیر زیر است
networking > wifi
user defualt را از auto به user defaul تبدیل کنید و next را بزنید
تمام قسمت security در آنجا می باشد
عجب *%&$#$* هایی هستند ها! اگر جمعه رایگان شون حذف شده باشه باید به تمام مشتری های قبلی با اس ام اس اطلاع بدن که ترافیک شون نسوزه! اون وقت توی سایت هم نمی نویسن؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اتفاقا امروز به طور تصادفی متوجه شدم داره برام ترافیک می اندازه (چون زمزمه هایی شنیده بودم که قراره جمعه ها رو ساعت رایگانش رو عوض کنند با در اوردن آداپتور از برق تست کردم)، البته کامل به اندازه ای که دانلود کردم برام ننداخته بودند، ولی یه مقداری افزایش پیدا کرده بود.
این جه کاریه که جمعه های رایگان حذف کردن
وقتی که ما قرار داد بستیم جمعه ها رایگان بود پس بر این اساس تا انتهای قراردادمون شرایط زمان قرارداد و مندرج در قرارداد باید پا برجا باشه
از همه دوستان خواهش می کنم به این مورد اعتراض کنند
به جایی بیان شبکه شون درست کنن میان ...
اصولاً كه براي مشترياي قبلي نبايد ترافيك بندازه شما تو وبلاگشون بگيد بلكه جواب دادننقل قول:
سایت مبین نت هم بروز شد
قیمت های جدید رو نوشتن
مشتری های قبیلی نیز دیروز جمعه تماما دانلود رایگان داشتند
سرعت طرح 512
مال همه این قدر افتضاحه یا شانسه منه
امروز افتضاح شده. دیروز بهتر از امروز بود.
تست های امروز.
به تست دوم دقت کنید. متاسفانه با سرعت دانلود 24.8 و آپلود 85.9 کیلوبایت و پینگ 354 میلی ثانیه نوشته سرعت من از 99% ایرانی ها بیشتره.
امروز خیلی سرعت بد شده
امروز خیلی سرعت بد شده
امروز برای من هم بد شده،
سرعت 1 مگ دارم و تهران هستم.
بخدا روم نمیشه اسپید تست رو براتون اینجا لینک کنم، بخدا شرمندم، والاه روم نمیشه بگم اینترنتم 1 مگه.
بچه ها شرمنده
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
امروز برای من هم بد شده،
سرعت 1 مگ دارم و تهران هستم.
بخدا روم نمیشه اسپید تست رو براتون اینجا لینک کنم، بخدا شرمندم، والاه روم نمیشه بگم اینترنتم 1 مگه.
بچه ها شرمنده
بجز تورنت بقیه سایت ها خوب هستن
دوستان سلام.
مودم من وای فای ix350 یا dx350 شرکت greenpacket هست. تو قسمت status و جاهای دیگه وضعیت مدولاسیون رو نشون نمیده.
دوستان دیگه که از این مدل دارند همینطوریه؟
فریمور شو میشه اپگرید کرد ؟
امروز یکم مشکل داشت موقع وصل شدن. الان بدک نیست.
جالبه با برداشتن ساعات رایگان جمعه عملا مبین نت صورت مساله رو پاک کرد. یعنی به جای افزایش ظرفیت و پهنای باند شبکه اومد و امتیازی که به مشترکین داده بود ازشون گرفت. البته مبین نت داره ثابت میکنه که شرکت رو به رشدی نیست. سایت شرکت گویای همه چیز است
واقعا هم واقعا مسخره است من خودم بخاطر همین جمعه ها رایگان مبین گرفتم وقتی گرفتم دیدم جمعه هاش به درد خوودشون می خوره حلا هم که برداشتنش
ولی این کارشون بر خلاف قرارداد و قانونن حق چنین کاری ندارن
چــــــــــــــــــــــــ ـــــی مـــــــــــــــــیگی؟!!نقل قول:
یعنی جمعه ها دانلود رایگان بی دانلود رایگان؟؟:18:
همینطوری کشکی!!! مگه صاحاب نداره هر کی هر کاری خواست بکنه؟
من هنوز حدود چهار ماه از اعتبارم مونده اگه اینطوری باشه می رم اونجا رو بر روی سر مبارکشان خراب می کنم.
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)نقل قول:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21