سلامنقل قول:
دوست عزیز شما برو اینجا همه چی رو توضیح داده به ضورت کامل
کد:http://www.wimax.irancell.ir/
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما برو اینجا همه چی رو توضیح داده به ضورت کامل
کد:http://www.wimax.irancell.ir/
به نکته ی خوبی اشاره کردی در ضمن تنها اون برچسب پایین نیست اصل کاری اون هولوگرامی هست که خود نصاب میزنه و مودم ایشون هم با بازکردن از گارانتی خارج شده:27:نقل قول:
ولی یک چیزی مشخص نشد این مال هواوی هست یا مال یکی دیگه؟نقل قول:
قربون شکلت برم من ..نقل قول:
بیشتر دوس داشتم در مورد این موضوع کاربرای سایت صحبت کنن معایب و مزایاشو بگن وگرنه خودم که میدونم توی سایت ایرانسل همه چی نوشته و جنبه ی تبلیغاتی داره.
کسانی که با این سرویس کار میکنن بیشتر میتونن راهنمایی کنن.
مودم های wifi ایرانسل هیج تفاوتی به جز شکل ظاهری با هم ندارن :31: طبق گفته خودشون
شایدم طرف بگه هه هه هه یادشون رفته برچسب بزنن :21: اصلا کی به این چیزا نگاه میکنه :10: این پی ام فقط جنبه ی دلگرمی دارد و فاقد اعتبار میباشد ( لطفا در این قسمت چیزی ننویسید ) :31:نقل قول:
اینجا کسی هست که جدیدا مودم ایرانسل wifi bm632w گرفته باشه؟ سال 90... هنوزم مشکل هنگ کردن و ریست داره یا بر طرف شده؟ :41:
من گرفتم ولی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
آقا ما این سوالو 2روز پیش پرسیدیم ولی جواب نگرفتیم...کسی بلده با ادمین مودم bm632w پهنای باند رو برای یوزرهایی که با وای فای به شبکه وصل میشوند رو محدود کرد؟
نقل قول:
تعرفه هاش که از 128 هست تا 2mb که از 128 تا 512 هم به صورت محدوده هم به صورت نامحدود
ولی 1mb و 2mb فقط نامحدود هست
- گزینه های اشتراک سرویس اعتباری وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خانگی 128 بیشتر نمیدن
ولی با نامه از یه شرکت میتونین 512 تا 2mb هم بگیرید
سرعت هاش هم بستگی به منطقه داره یعنی شما اگه توی منطقه سبز باشید و 5 آنتن هم پر باشه به طور مثال سرع دانلود 128 میشه 16 و 512 میشه 65 که بیشتر مواقع روی این سرعت ثابته
مودم هم شما میتونی مودم Bm632 w بخری که هم به لپ تاپ متصل باشی هم به سیستم معمولی قیمتش هم 80000 تومانه
پول مودم ها هم متفاوته و بستگی به طرح هایی که ایرانسل میذاره هم داره یعنی اگه جشنی چیزی باشه مودم ها رو به صورت ارزون تر میده
هزینه نصب و راه اندازی هم 8000 تومان هست یکمی هم مالیات و عوارض داره
برای نصب هم 7 روز طول میکشه تا بیان نصب کنن
برای شارژ تعرفه هم میتونین از کارت های شارژ استفاده کنید
بازی آنلاین هم میشه راحت کرد
اگه سوال دیگه ای داری بپرس جواب بدم
موفق باشید:11:
سوال جالبیه... برای کافی نت میخوای؟ یک برنامه هست برای کافی نت که سرعت باز کردن صفحات وب و بالا میبره سرعت دانلود و میاره پایین نمیدونم به درد وایمکسم میخوره یا نه :41: به صفحه 319 هم یک سری بزننقل قول:
سلامنقل قول:
من قبلا مودم bm635 داشتم الان هم bm632w دارم . با 635 که خیلی مشکل داشتم ولی با bm632w مودم خوبی هست . WiFi این مدل کلا بعضی اوقات مشکلات داره .مثلا کلاینت ها نمی تونن بعضی اوقات وصل بشن و یا اینکه وصل میشن و اینترنت ندارن که با ریست مشکل حل میشه.
نه برای استفاده خونگی هست ولی چون 2تا کامپیوتر هست میخوام محدود کنمنقل قول:
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
صفحه 319 چه خبره؟ چیزی پیدا نکردم
اونجا گفته فقط با استفاده از router میشه... کسی نیست کمک کنه؟ :41:نقل قول:
احتمالا فقط با برنامه های کافی نت بتونی کاری که میخوای انجام بدی به اینجا هم یک سری بزن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=194206
هیچ کدوم از مودم های ایرانسل و مبین نت این قابلیت رو از تو کنترل پنل مودم نداره و باید به وسیله نرم افزار های جانبی و یا راتر انجام بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
BM635 است که مشکل دارد.
BM632W مشکلی ندارد.
بعد از ظهر و شبها سرويس 512 من تبديل به دايال آپ ميشه!!! فقط صبح زود واقعا 512 است نزديك ظهر 256 ميشه و .............
اين ها هم كم فروشي رو خوب ياد گرفتند
بعدازظهر از ساعت 7 تا 10 به دلیل ساعت اوج مصرف و استفاده زیاد از خدماتی مثل تلفن همراه و همچنین وایمکس این مشکلات به وجود میاد... اگه با گوشی هم وصل باشی سرعت میاد پایین... این که چیز عجیبی نیست تا بوده همین بوده :31:نقل قول:
ولی برای من توی 24 ساعت هیچ تغییری نمیکنه و همیشه سرعت ثابته روی 65 سرویس 512 دارم
قبلا اينطوري نبودهنقل قول:
ونبايد هم باشه من دارم پول سرويس 512 براي 24 ساعت و 30 روز ماه ميدم .
ما يوزر ها نبايد براحتي زير بار بريم و بگيم عجيب نيست
من 2 بار زنگ زدم بار دوم با سماجت زياد پاسخ گرفتم كه درحال ارتقاي سيستم هستند .
اگر باز درست نشد ميرم دفتر مركزيشون اعتراض :32:
مشکل ورود به پنل وایمکسمو دارم شما هم همچین مشکلی دارین؟
سلام . 2 تا سوال دارم :
1- من با موبایل و gprs ایرانسل که با کامپیوتر به اینترنت وصل میشم قطعی زیاد داره میشه نتیجه گرفت وایمکس هم مثل این عمل کنه؟اصلا ربطی داره؟
2-واسه خونه مودم کله قندی (داخلی) بهتره یا wifi ?
من با مودم usb خیلی خوب وصل شدم ولی با مودم wifi نمیتونم وصل بشم قضیه چیه ؟ مگه این مودما قویتر نیست؟ :31:
نقل قول:
خیر دوست عزیز وایمکس با GPRS خیلی فرق می کنه.
انتخاب مودم بستگی به نیازتون داره
مطمئن باش که موفق میشی:39:نقل قول:
سلام
تفاوت بین مودم BM632W و WIXFBR-105 چیه؟ کدومشون بهتره؟:46:
یه سوال داشتم، از دوستان ممنون میشم که جواب بدید.
در حال حاضر 512 کیلوبیت پایه دارم و از این ماه (خرداد) می خوام نامحدودش کنم، این درخواست تغییر تعرفه رو دقیقا چه زمانی باید ارسال کنم؟ اول ماه؟ یا اینکه همین الان درخواست رو بفرستم؟
الان بفرستید احتمالا از اول ماه اعمال میشه. پایه به آزاد که اینطوریه.نقل قول:
طبق گفته اپراتور ایرانسل: اگر قصد تعویض سرویس رو دارین چند روز مونده زنگ بزنید تا براتون درست کنیم در غیر این صورت همون سرویس مجددا برای شما شارژ میشهنقل قول:
سلام
الان چند روزی هست که واسه من از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد سرعت در حد دیال آپ میشه
این کیفیت سرویس 512 کیلوبیت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام سرویس 128 وایمکس رو بگیرم کسیایی که گرفتن راضی هستند یا نه
نقل قول:
من همین امشب درخواست تغییر از 512 به 1mb رو دادم و حسابم رو هم 82000 تومان شارژ کردم و گفتن که از سر ماه یعنی 5 روزه دیگه سرویسم به 1mb تبدیل میشه
الان تغییر تعرفه بده که از سر ماه نامحدود بشه برات:46:
بدک نیست ، کار راه اندازه دیگه حداقل مثل دایال آپ نبست:27:نقل قول:
انتندهی مودم wifi با مودم usb به همراه سامانه ی تقویت کننده هیچ تفاوتی نداره شاید حتی ضعیف تر باشه :41:
من دیروز رفتم ثبت نام کردم گفتن 1 ماه دیگه میان وصل میکنن برا شما هم اینجوری بود.:41:
نقل قول:
نه اصولیش اینه که 1 هفته ای بیان ثبت نام کنن برای من 6 روزه اومدن
من تا الان 2 تا مودم تحویل گرفتم یکیش یک ماه طول کشید یکی هم 20 روز ... :31: اونایی هم که یک هفته ای براشون اومده شانس داشتن حتما :27:نقل قول:
نه نمی تونی . این امکان رو نداره برا محدود کردن . با روتر میشه فقط . ولی با روتر هم نمی تونی . چون باید خروجی رو به مودم وصل کنی که امکان پذیر نیست . من الان یه مودم adsl که وایرلس پخش می کنه رو بستم به خروجی روتر . که همه کارو روتر انجام می دهنقل قول:
یا باید access point جدا بگیری . اون خودش می تونه این کارو انجام بده
من درخواست سرعت 512 رو دادم . یارو گفت حتما باید نامه از یه شرکت داشته باشید که مهر و امضا داشته باشه تا بهتون این سرعت رو بدیم. دوستان دیگه چجوری گرفتن؟ بدون نامه و کارت دانشجویی و این چیزا نمیشه؟
میتونم موبایلمو وقتی با wifi کانکت میشم به pc هم وصل کنم و از اینترنت استفاده کنم؟ اگه اره توضیح بدین لطفا مرسی :20:
نه اینکه من میگم یک هفته ای اومدن نصب کردن خود پشتیبانی گفت که مدت زمانی که برای نصب میان 6 تا 8 روز هستش که برای من همون 6 روز اومدننقل قول:
نه بدون نامه اصلا امکان نداره کسانی هم که گرفتن نامه از شرکت یا از دانشگاه دادن که تونستن سرویس 512 به بالا بگیرننقل قول: