hd player چه مدل و چه مارکی بگیرم ؟
Printable View
hd player چه مدل و چه مارکی بگیرم ؟
وسترن دیجتال لایو:نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1219&smid=28
این hd player ها ورودی اطلاعات فقط usb هست ؟ dvd یا cd میخوره ؟ :31:نقل قول:
با FreeAgent GoFlex TV HD چه فرق هایی داره ؟!
http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=33319
درود
لطفا یه سینمای خانگی تا قیمت حدود 600 $ بهم معرفی کنید میخوام با 6960 سامسونگ ستش کنم.
فقط یو اس بی میخورن.اینم تاپیک وسترن.اگه سوالی داشتین تو تاپیکش مطرح کنین.با گو فلکس هم تقریبا میشه گفت هیچ فرقی نداره.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=300976
با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
ببخشید که اینترنت من چند روزی قطع بود و پاسختان تاخیر شد
کاتالوگ جامع 2010-2011 محصولات صوتی خانگی پایونیر حاوی انبوهی از اطلاعات شامل توضیحات و تصاویر بسیار عالی و کامل و مشخصات فنی و جداول مقایسه ای کلیه آمپلی فایر ها و اسپیکر ها و سینماهای خانگی و دی وی دی پلیر ها و... پایونیر به زبان انگلیسی در قالب یک فایل PDF از سایت پایونیر مالزی :
پیروز باشید.کد:http://www.pioneermalaysia.com.my/uploads/catalogues/AV%20Components%202010%20-%202011.pdf
1سینما خانگی که تو برند ال جی و سامسونگ باشه که این ویژگی داشته باشه و mkvپخش کنه و زیرنویس فارسی جواب بده از usb کیفیت صداش خوب باشه جزئیات صدا مهم برام نه صدای زیاد.قیمش هم تا 500 تومان
2برای xbox36 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال همه را با hdmi وصال کردم به lcd میشه یه خروجی اپتیکال از ال سی دی EX700 46 بگیرم بدم به ورودی سینما خانگی صدا فقط از سینما خانگی پخش بشه
من الان چند روزه که ایکس ویژن 333 خریدم ازش راضیم مشکلی فعلا نداره
اگه فیلم با اون حجم داری بفرست اصفهان تا برات تست کنم :31:نقل قول:
تا حجم 8 گیگ را بعید می دونم نتوانه اجرا کنه ولی 16 را دیگه نمی دونم!
مدل موجود در بازار ایران C5550/HAC ساخت چین است و با سیم. از یرویس اینترنت هم توش خبری نیست. کاملا برای بازار ایرانه!!نقل قول:
نظرتون در ورد سینا های سامسونگ چیه؟قبلا که صدای خوبی نداشتند مدلهای 2010 فرقی نکردن؟ این قابلیتهایی که تبلیغ میکنه مثل:Crystal Amplifier واقعا چقدر در کیفیت صدا موثره؟( البته در قیاس با همه رده های خودش مثل سونی و ال جی)؟منHT-C555 مد نظرم هست!ولی تا حدود 500 تومن چی یپیشنهاد میکنید؟
به نظر دوستان بهتر نیست به جای سینمای خانگی برم یک hd player و dvd player و باند حرفه ای کامپیوتر بگیرم ؟
به نظر من با توجه به اینکه TV شما 3D هست ، میتونید philips HTS5580 بگیرید که سینما بلوری پلیر هست و 3D رو هم ساپورت میکنه ، قیمتشم 590هزاره.نقل قول:
دوست عزیزم ممنونم از پاسخت .نقل قول:
من Playstation 3 دارم و برای پخش دیسک 3 بعدی به دستگاه احتیاج ندارم .
فقط برام کیفیت صدا مهم هست . اما ارزان تر این قیمت که فرمودین .
مثلا تا 300 تومن .
البته ورودی دیجیتال هم داشته باشه . چیه اسمش !؟ کواکسیال فکر کنم . همون که نور قرمز داره
با 300 شما كيفيت صدا هم ميخواي!نقل قول:
اگر براي اتاق خواب باشه و بازي PS3 ميشه از اين بلندگو كامپيوترها خريد! اما اگر صحبت صداي HD اين حرفا بي خيال شو:41:
با سلام
آيا كسي در مورد كيفيت Soundbar ها اطلاعاتي داره؟ من ميخوام مارك فيليپس بخرم كه قيمتش در حدود 1 ميليون تومان است آيا با اين قيمت مي ارزه؟
با تشكر
يك مجموعه بلندگوي كوچيك داخل يك جعبه هست كه صدا هارو با فركانس مختلف پخش ميكنه و حالتي مثل 5.1 ايجاد ميكنه.نقل قول:
با نصف اين پول يه سيستم واقعي بخر.
دوستان من قصد خرید سینمای خانگی دارم.
محل قرارگیریش هم در یک سالن پذیرایی 12 متری هست ؛ که از عرض به هال 18 متری متصل میشود.
به نظر شما چه سیستمی میتونه جوابگوی همچین فضایی باشه؟
ممنوننقل قول:
یعنی برای یه خونه 50 متری با 300 تومن نمیشه یه سیستم خوب تهیه کرد ؟
پلیرش هم مهم نیست ، فقط باند ها کیفیت خوبی داشته باشن .
فقط باند در كيفيت نقش ندارهنقل قول:
شما با 280 ميتوني يه سينماي پايونير بخري بايد ببيني خودت از صداش خوشت مياد؟ تو اين رنج قيمت نميشه گفت محصولي ساخته ميشه كه بشه در مورد صداي اون نظر داد. ببين چي بكارت مياد اگر از صداش خوشت اومد بخر. زياد خودتو درگير چي خوبه چي بده نكن.
من یه سینما میخام با حداقل قیمت اما زیبا باشه. یعنی فقط ظاهرش واسم مهمه:20:
چی بخرم؟
شما برو تو بازار يه مدل بپسند و بخر! اينجا كه سليقه شمارو نميدونن:31:نقل قول:
سلام
دوستان یه راهنمایی مهم میخوام ازتون
من میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم که فایلهای HD هم از روی هاردم پخش بکنه
بنظرتون چه مارکی بهتره ؟ ایکس ویژن 333 خوبه ؟ مارک دیگه چی هست ؟
زیرنویس خیلی مهم نیست ، اما درست پخش کردن فرمتهای مختلف مهمه
ممنون میشم کمک کنید.
لطفا به من هم کمک کنید:
بین ایکس ویژن 131 و بلوسنس از نظر روانی و بدون اشکال بودن در پخش فایلهای MKV و همینطور بدون اشکال بودن و نشان دادن زیر نویس فارسی آن کدام بهترند؟ آیا فرقی ندارند؟
با سلام خدمت اساتيد گرامي
بودجه من براي خريد يك ميليون تومان است و سينمايي ميخوام كه 1- همه فرمتها اعم از mkv را پخش كند 2- صدايي كاملا شفاف و واضح داشته باشد 3- اسپيكر هاي آن بي سيم باشد 4- داراي شبكه باشد 5- شكيل باشد 6- ديسكهاي blue ray را پخش كند 7- امكان استفاده از usb را داشته باشد 8- ورودي و خروجي hdmi داشته باشد
با تشكر
مدلهایی که باندهای عقب آنها با سیم است چند متر سیم دارند ؟ آیا امکان اضافه کردن سیم در صورت نیاز به آنها هست ؟ در صورت اضافه کردن سیم تاثیری روی کیفیت صدا دارد یا نه؟
یک سوا دیگه. آیا مدول بیسیم برای سینما خانگی سامسونگ یا پاناسونیک به صورت مجزا برای فروش هست ؟ قیمت چند ؟
سلام.نقل قول:
پیدا کردن یک چنین سیستمی در حال حاضر اینچا امکان پذیر نیست.هنوز مدل ها محدود هستند و هر کدوم هم یک ضعفی در مقابل نیازهای شما دارند.شما اگه بتونید ورودی hdmi رو فاکتور بگیرید میشه مدلی از سونی و مدلی از فیلیپس پیشنهاد داد.
مدل HTS7540 فیلیپس و مدل BDV-E970W سونی.که البته لازم به ذکر که در مورد پخش mkv اونها اطلاعی ندارم و بایستی از خود نمایندگی ها سوال کنید.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
معمولا 10 متر سیم دارند.نقل قول:
امکان اضافه کردن هم وجود داره ولی بایستی به صورت اصولی و با استفاده از سیم های مرغوب اینکار صورت بگیره.
بله مدول بیسیم هم معمولا وجود داره.بایستی از نمایندگی ها پرس و جو کنید و قیمتی تقریبا بالای 100 تومن دارند.
دوستان خیلی در خصوص تفکیک صدا در سینما ها صحبت میکنند.
میشه دقیقا بگید منظور از تفکیک چیه؟ فرکانسهای مختلف را از یک باند تفکیک کردن یا یفکیک فرکانسهای برای باندهای عقب و جلو (بویژه صدای 2 کانال)؟
منظور تفکیک صدای فرکانسهای مختلف و شنیده شدن همه فرکانسها.نقل قول:
تفکیک فرکانسهای کانال های صدا بر می گرده به بحث DSP.
سلام به همه
با عرض پوزش از این که اینجا این سوال رو مطرح میکنم اما جای دیگه کسی اطلاعاتی نداره فکر کردم اینجا بچه ها فنی تر هستن. میخوام DVD RECORDER بخرم اما بجز LG , SUMSUNG که البته سامسونگ مدتیه تولید این نوع دستگاه رو متوقف کرده. چیزی که الان پیدا کردم SONY و PANASONIC هست. PIONEER در حال حاضر رکوردر نداره و فیلیپس هم گفتند مدل جدید رو تا یک ماه دیگر یا بیشتر و عرضه میکنه. مدل دیگه ای که مطرح و شناخته شده باشه سراغ ندارم. بین سونی و پاناسونیک هم موندم. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون هستم که راهنمایی کنه.
سپاس
من هم مي خوتم ايكس ويژن 333 رو بگيرم . سوال ها من هم اينه كه كجاي تهران نمايندگي اش هست چون مي خوام مطمئن باشه .
سوال بعدي اينه كه اينها جنس اصلي يا تقلبي هم دارند و بايد از كجا بفهميم؟
دوستان سلام
کدوم گیرنده دیجیتالی توانایی پخش فرمت RMVB دارن ؟؟
ازنظر مدیاپلیر بودن بلوسنس +T14 عالی است،توی کیفیت هم خداییش نسبت به بقیه مارکها خیلی خوب استنقل قول:
اگه با قیمتش مشکل داری بلوسنس T16 با X.Vision 333 توی یک مایه است (دلیل پیشنهادم : 1-هنگ نمی کنه، 2-اندازه کوچک و وزن کم، 3-HDMI سر خود است و نیاز به کابل نداره، 4 - طراحی و لیسانس اسپانیا، 5-من به عنوان یک فروشنده تا حالا برگشتی جنس یا کوچکترین شکایتی از این مارک "بلوسنس" نداشتم)
""" ویرایش"""
مدل تی 16 یک مقدار مشکل صدا توی پورت HDMI داره و به بعضی از تلویزیون ها نمی سازه! مثلا سامسونگ و پاناسونیک با صدای تی 16 مشکل دارند و تعداد اعتراض مشتریان زیاد شده
آپدیت فارسی دستگاه هم مشکل داره که علت مشکل بالایی توی 70 درصد موارد بعد از آپدیت کردن بوجود آمده"
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""
اگه HDMI نیاز داری و ارزان بودنش برات مهم است مارک لومکسی LE-1000 هم به نسبت قیمتش و یک کابل HDMI هدیه که روش داره و تیونرش که مال مالزی است و مشخصاتش عین X333 است و قیمت ارزانتر از آن به صرفه است
بلوسنس T16 , X.Vision 131 از این نظرهایی که عرض کردید تقریبا یکی است،نقل قول:
تفاوتی که با هم داره این است که ایکس ویژن از اول مشکل هنگ کردن داشته و تا حالا با آپدیت هاش هم برطرف نشده ولی T16 این مشکل را نداره (حداقل خبرش به من نرسیده)
"""ویرایش"""
تی 16 هم مثل ایکس ویژن یک مقدار مشکل پیدا کرده و مشکل به خاطر آپدیت جدیدش است که صدای دستگاه با HDMI قطع میشه(توی تلویزیون های سامسونگ و پاناسونیک)
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""
قیمتش با هم یکی است (البته 131 ارزانتر است ولی کابل HDMI نداره و بعد از خریدن کابل براش قیمتش با بلوسنس T16 که نیاز به کابل نداره و مستقیم به پورت HDMI تلویزیون متصل میشه یکی در میاد! یا به عبارت بهتر همون ایکس ویژن 333 میشه!)
T16 ظاهر زیباتر (طراحی ولیسانس اسپانیا) و اندازه کوچکتر و وزن کمتری داره
یک سال ضمانت تعویض هردوتاش داره ولی بلوسنس یک سال بعدش هم تعمیر بدون اجرت داره
و دیگه خود دانید...:8:
سلامنقل قول:
من که فعلا پیام خصوصی نمی توانم بدهم حداقل اگه اینجا دیدی جوابم را بده
اونهایی که توی پیام برام نوشته بودی چطوری امکان داره به دستم برسه،تا با بلوسنس و بقیه تستش کنم؟
من هم سامسونگ هم ال جی داشتم هر دوتاش خیلی خوب بودن و کاملا جوابگو فکر کنم ال جی یک مدل با 320 گیگ هارد هم زده
خیلی ممنوننقل قول:
حالا بنظرتون کدوم بلوسنس بهتره؟ T14، T14+، یا T16؟
در ضمن مثل اینکه T14+ گیر نمیاد، درسته؟
من هم مي خوتم ايكس ويژن 333 رو بگيرم . سوال ها من هم اينه كه كجاي تهران نمايندگي اش هست چون مي خوام مطمئن باشه .
سوال بعدي اينه كه اينها جنس اصلي يا تقلبي هم دارند و بايد از كجا بفهميم؟
با سلام به دوستان
لطفا راهنمايي كنيد....دوستان و اساتيد نظر بدهيد...
من ميخوام يه سيستم صوتي براي فيلم و موزيك(رسيور) و بازي(ايكس باكس) بگيرم...
حالا موندم كه سينما خانگي بگيرم؟؟؟ يا اسپيكر لاجتيك z5500 با يك دستگاه مديا پلير از ايناييكه همه فرمتي رو از روي هارد و فلش ميخونه ؟؟؟
آخه من همه فيلمام توي هاردمه و نمي تونم از سي دي و دي وي دي استفاده كنم....
درضمن با سينما خانگي موزيك هم حال ميده يا نه؟؟؟
با اين تفاصير چي بگيرم؟؟؟
سلام به همه دوستان به دادم برسید که داغون شدم یه Sینما خانوادگی خریدم سونی مدل DAV-DZ9108 حالمو بهم زده ز بس نز میاره اینو نمیخونم اینو نمیتونم ینو ساپورت نمیکنم.
وای خسته شدم.
خلاصه بگین من چه کنم که بتونم سی دی یا فلش رو که میزارم بیشترشو بخونه. دستگاهی هست که بشه همین VCR رو عوض کرد ویکی دیگه جای این گذاشت که بخونه؟ فقط فورمت AVI اونم نه هر AVVI و MPEG4 اونم نفهمیدم چه مدلشو میخونه .خل شدم. مثلا از ماهواره ضبط میکنم نمیخونه.
کمک کمک