چه جالب. حالا از کجا بفهمیم مال ما ساخت اسپیکو هست. خدا کنه اشکالات همیشه در همین حد باشه.نقل قول:
Printable View
چه جالب. حالا از کجا بفهمیم مال ما ساخت اسپیکو هست. خدا کنه اشکالات همیشه در همین حد باشه.نقل قول:
اگر در اون لحظه دنده مناسبی داشته باشی شاید از استپر یا دریچه گاز باشه. شاید هم دیاگ بزنی ایرادی نشون داد. باز هم دوستان حرفه ای بهتر میتونن راهنمایی کنند.نقل قول:
میتونم 100درصد بگم که دور 3 دنده 5 سرعت ماشین 100 هست. شماها مطمئنید؟نقل قول:
1- برای منم صدا میده ولی با پذیرش میزان کیفیت محصولات ایران خودرو چندان برای من صدای عجیب تلقی نمیشه.
2- در حالت سلو؟؟ متوجه نشدم
3- مال من تعویض دنده از همون ابتدا نرمال بود.
1- تو اینترنت دیدم نوشته بود جاده آبعلی خیابان اتحاد تعمیرگاه مرکزی شماره 2نقل قول:
2- مدت خواب رو حتی خود تعمیرگاه هم ممکنه حدسی بگه ضمن اینکه با اینکه مقصر هستی فکر کنم باز هم برای هر روز خواب مبلغی پرداخت بشه. حتما تو سایت کارت طلایی اطلاعات دقیقش رو مطالعه کن.
3- مطمئن نیستم ولی فکر کنم 10 یا 20 درصد به عنوان فرانشیز اخذ میشه. باز هم تو این مدت تو اینترنت شرکت خدمات طلایی هم بخون هم تماس بگیر که اطلاعات دقیق بگیری و حقتو بگیری.
دوستان دیروز که کمی بارونی بود متوجه شدم با فشار دادن پدال ترمز از چرخهای عقب یه صدای نه چندان بلند شبیه صدای مالش دو تکه فلز میاد.(در حالت خلاص محسوس تر بود) البته شاید ارتباطی به بارون و خیسی نداشته باشه. مثل همیشه سوالم اینه که طبیعیه؟ چقدر ایرادات ایران خودرو همش طبیعیه؟!:n33: منتظرم کارکرد ماشین به چند هزارتا برسه اونوقت یه لیست بلند بالا از تمامی صداها که لزوما ممکنه ایجاد مشکل نکنن ارائه خواهم داد.
داداش من ایربگ وقتی باز میشه حداقل نصف کاپوت رفته باشه نه یه سپر!!! اصلا دلیلی نداره با این تصادف باز بشه! چون جز دردسر و خرج اضافه چیزی نخواهد داشت برای راننده! شما هم قطعا اتفاقی خداروشکر براتون نیافتاده پس ایربگ لازم نبوده و نیستنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
من یه سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس مدل 93 با کارکرد 54 کیلومتر گیر آوردم برا خرید
طرف میگه 31.500 میخوام ببینم بنظرتون قیمت منصفانس یا زیاد داره میگه؟
ماشین اصلا استفاده نشده و تا الان تو پارکینگه
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
دوستان عزیز خوشحال میشم منو تو انتخابم راهنماییم کنید، با تشکر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس مدل 93 با کارکرد 54 کیلومتر گیر آوردم برا خرید
طرف میگه 31.500 میخوام ببینم بنظرتون قیمت منصفانس یا زیاد داره میگه؟
ماشین اصلا استفاده نشده و تا الان تو پارکینگه
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
به نظر ماشینو گرون میگه با 32 تومان ماشین خشک بدون پلاک با همین مشخصات بگیری اگه توسایت بگردی خیلی فراوانه
خب زیر عقربه دور موتور انگلیسی نوشته اسم شرکتنقل قول:
شما ماشین ایرانی رو زیاد از حد جدی گرفتیدنقل قول:
تمام محصولات وطنی صدا ,تلق تلوق توشون زیاده .صداگیری و این حرف هم فایده نداره .شما یکم صدا ضبط بیشتر کن
همه مشکلاتتون حل میشه
ماشین صفر هستنقل قول:
قیمت ماشین صفر هم مشخصه
قیمتش هم درسته
زیر 100 (البته واقعی)ماشین صفر محسوب میشه و قیمت 31.5 براش مناسبه. اما یه چیز مهمتر تاریخ تحویل ماشینه اگه بیشتر از یکماه پیش هست در خریدش بیشتر فکر کن. چون در اینصورت به نسبت تاریخ تحویل از زمان کارت گارانتی کارت طلایی و مهمتر بیمه اش گذشته.نقل قول:
با آقا حسین کاملا موافقم. این صداها مخصوص سمند نیست بلکه در ماشینهای دیگه بیشتر باشه. فقط خدا نکنه یکی از این صداها خبر از یه خرابی مزمن بده. صدای داشبورد، گیرباکس و موتور تنها علاجش همون بلند کردن صدای ضبطه که حسین بجا گفت.نقل قول:
نقل قول:
هفته پیش مدارکش اومده ، با احتساب اینکه هزینه سند هم حدودا 500 در میاد بازم بصرفس خریدش؟
یه سوال دیگه :
انتقال سند ضروریه؟ یا فقط تعویض پلاک کافیه؟
اگه تعویض پلاک انجام بدم و یه وکالت نامه جهت انتقال سند ازش بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون از راهنماییتون
من خودم تازه ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم. متاسفانه کمتر از 500 تا رفتم پس نمیتونم از ماشین خودم با اطمینان بگم فعلا سرعت شتاب و ترمزش خوبه حس امنیت و درکل میتوان گفت در کوتاه مدت پرفورمنس خوبی داره. صداهای اضافه خفیفیی از ماشین شنیده میشه که مخصوص سمند هم نیست ولی اینو بگم اگه مشکل خاصی برای موتورش رخ نده و همینطور بمونه یکی از بهنرین گزینه هاست. اینو یادتون باشه تمامی محصولات سایپا و ایران خودرو ایرادات کوچیک و بزرگ دارند که اجتناب ناپذیره. شما نمیتونید بین محصولات یک شرکت تحت یک مدیریت فاسد اختلاف زیادی انتظار داشته باشید. دراین میان سمند از همشون به لحاظ قیمت و امکانات مناسبتر هست. اختلاف قیمت 10 میلیونی با l90 و 7 /8میلیونی با پارس جلب توجه میکنه. از پارس که میدونم بیشتر بزک و ظاهر محبوبترشه. وگرنه هیچی به لحاظ فنی نداره. همه ی اینها مشروط بر اینه که ماشین خاصی تو مخت نرفته باشه. جمله آخر این که همه محصولات ایرانی آبستن هرگونه خرابی زودهنگام هستند.نقل قول:
ببین قیمت کارخانه این ماشین دقیقا 31230000 . پس با توجه به اینکه انتظار برای تحویل نداری قیمتش مناسبه. اتفاقا سند خیلی مهمه چون درنهایت روزی که خواستی بفروشی به احتمال زیاد خریدار ازت سند محضری میخاد یعنی اونحا باید پول دوتا سند بدی. پس یادت باشه به وکالت بسنده نکن. پس بی دلیل نیست که 31.5 میده چون نمیخاد پول سند بده.نقل قول:
سلامنقل قول:
صدای چق چق یا جیر جیر برای من موقعی که هوا سرده و ماشین رو روشن میکنم میاد. اینجا پرسیدم که گفتن بخاطر جنس تسمه است. تو نمایندگی و دو سه جا دیگه هم همینو گفتن. برای صندوق عقب هم دوبار کلید رو برای 3ثانیه نگه دارید. یعنی 3 ثانیه نگه دارید دکمه رو رها کنید و دوباره فشار بدید. در رابطه با گیربکس هم با نظر شما موافقم. الان خیلی بهتر شده.
الان که پست شما رو خوندم دلم خواست یه دقیقه برم این روش باز کردن در صندوقو امتحان کنم ولی چون 4 طبقه باید برم پایین گذاشتم برای فردا صبح خدا کنه اینی که گفتید جواب بده. دعات میکنم. آخه حداقل 10 بار میزنم یهو باز میشه خیلی آزار دهنده هست. راستی من متوجه صدای تسمه ام نشدم شاید هم دقت نکردم. اما اگر همون تسمه بزرگه سمت چپ ماشینه دیروز دیدم روش نوشته بود made in korea . بعید میدونم شرکت تقلبی بذاره. برای من صدای زوزه وقتی تو دنده های پایین پام رو از رو گاز برمیدارم محسوسه که طبیعیه و حساسیتی ندارم.نقل قول:
دوستان عزیز بین:
سمند ال ایکس EF7 بنزینی
و
سورن ELX EF7 بنزینی
چه تفاوت هایی وجود داره؟ یعنی درواقع اختلاف قیمت 4میلیونی به ازای چه چیزهایی هست؟
و آیا سورن ELX EF7 سال یا ویژه باز هم تولید میشه؟ و اینکه قیمتش چنده و آیا نسبت به قیمتش ارزشی برا خرید داره؟
مرسی
صبح متوجه شدم دیشب که هوا به دفعه سرد شد صدای آژیر ما رو از کار انداخت گذاشتم ظهر در موتور ور باز کردم دیدم یه صدای خفیفی ازش میاد. جالبه چطور یه سرمای مختصر روی مدار صدای آژیر اثر گذاشته. درست کار میکنه اما صداش خیلی ضعیف شده. کسی میدونه کجاش مشکل دار شده؟ ضمن اینکه سرما باعث شد یکی از آینه های بغل ترک برداره. اینجوریشو دیگه ندیده بودیم.:n13:
سلام
امروز رفتم سمندمو گرفتم
همونی که چند پست قبل گفتم میخام بخرم
خدارو شکر تا اینجا مشکلی نداشته و همه چیزش خوبه و عالیه
مبارکه. انتظار معجزه نیست. خداکنه دست کم تا 50 هزارتا چرخش مثل روز اول بچرخه.آخرش چند؟ سند زدی؟ محاسن و معایب احتمالیش رو اطلاع بده. اینکه فراتر از انتظارته یا برعکس. ولی مطمئن باش در بدترین شرایط ، بهترین انتخاب رو کردی.نقل قول:
ممنون انشاالله برا همه خوب باشه
همون 31.5 ، اما سند هم مونده که با منه هزینش
اینجا (اهواز) هزینه سند با خریداره
ممنون از راهنماییتون
احتمالا توي آژير بخار يا آب بودهنقل قول:
براي آينه هم احتمالا خيس بوده و سرما باعث يخ زدگي و فشار روي شيشه آينه شده
ماشين اگر توي پاركينگ نباشه اين چيزا متحمل هست
فرق شامل نماي ظهري سورن نسبت به سمندنقل قول:
و همچنين نماي داخلي كه اصطلاحا داشبرد سونانايي ميگن
از نظر فني هيچ فرقي نميكنند
دقيقا مثه فرق ٤٠٥ با پرشيا
سورن ماشين كاملي هست و فعلا توي توليدات داخلي بالاترين كيفيت را داراست
البته استثنا هم داره كه اين مثله شانسيه
سورن سال ديگه صفرشو نديدم
اونايي هم كه بيرون دادن ،نمايشگاهي بود كه بعدا فروخته شدند
نمونه هاي كاركرده اش توي بازار تك و توك هست
البته به نظرم اصلا خوب نيستند چون قابليت تعويض سيسستم صوتي را نداره
دوستان امروز که کاپوت ماشینو زدم بالا یه صدای تر تری که مثل اینکه واسه تسمه ها بود به وضوح شنیده میشد
تو اتاقم خیلی کم این صدا تو حالت درجا میاد
ماشینم گرم بود
این عادیه یا مشکلی هست؟
مطمئنيد از تسمه ها بودهنقل قول:
شايد صداي رگلاتور گاز بوده
بذاريد روي بنزين ،ببينيد كه بازم صدا ميده
ماشین بنزینیهنقل قول:
از سمت چپ موتور که تسمه ها میچرخیدن این صدا میومد
به احتمال زیاد شیلنگ بخار بنزین پاره شده.نقل قول:
sent from my glx sky using tapatalk
برای منم این صدا به صورت صدای چق چق از همون تسمه ها میاد ولی وقتی موتور خیلی سرد باشه. نمایندگی بردم گفتن تسمه نوئه به خاطر اینه. بعد از یه مدت صدا برطرف میشه. الان هم صدا کمتر شده و کم اتفاق میفته که صدا بده. کیلومتر ماشینم 600تاست.نقل قول:
مصرف رو که اندازه گرفتم تو سیکل ترکیبی( البته بیشتر شهری) صدی 8.1 سوزونده.
سلامنقل قول:
اين صداى چق چق مال سوپاپ هاست حالت يا مال خود سوپاپ هاست که بعد مدتى بر طرف ميشه يا ويسکوزيتيه روغن مناسب نيست که با تعويض روغن با ويسکوزيته ى مناسب و روغن مرغوب تر صدا کمتر يا از بين ميره
اين صدا از تسمه ها نيست صداى تسمه جير جير مى کنه يا سوت ميزنه
مصرف ماشينتون با توجه به کارکردش خوبه و تو کيلومتر هاى بالاتر پايين ترم مياد
سلامنقل قول:
اين صداى تر تر از تسمه نميتونه باشه
حالت ممکنه اگه خر خر يا لق لق مى کرد مى گفتيم از واتر پمپ يا هرز گرد هاست
ولى اين صدا احتمال از انژکتور ها يا مانيفولد هوا باشه احتمالت با کارکرد بيشتر کمتر بشه
اگه براتون مقدور اين صدا را ضبط کن و اينجا آپ کن تا بهتر بشه در موردش نظر داد
اهان يه مورد ديگه با بنزين سوپر هم تست کنيد ببينيد بازم صدا هست
-------------------------------
عذر خواهى بابت دو پست تکرارى مدير عزيز يکى از دو پست بالا پاک کنيد
ممنون
سلام
تاريخ 10-آذر EF7 دوگانه ثبت نام کردم ديروز 3 دي تحويل دادند
2 اير بگ ABS آينه برقي شيشه جلو و عقب برقي تفاوتش با قبلي ها در ايه که رينگ آلومينيومي نيست و رينگ فولادي قديمي هاست
فعلا همون صدايي که نميدونم از تسمه است يا از جايي ديگه را ميده ولي بيشتر که باهاش رفتم براتون مينويسم
دوست عزیز اپلود کردم..نمیدونم دقیقا میتونید متوجه بشید یا نهنقل قول:
از اگزوزم بوی بدی میاد..نمیدونم به هم ربط دارن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من این صدا رو نمیده. دقیقا صدای سابیده شدن لاستیک به آهنه مال من. این صدا بیشتر شبیه اینه که اگزوز سوراخ باشه.نقل قول:
سلام
1-سمند مولتی پلکس تازه تحویل گرفتم میخواستم بدونم چگونه میشه میزان حساسیت دزدگیرش را کم و زیاد کنم؟
2- آیا هشدار تعویض فیلتر هوا - روغن و .... در این مدل وجود دارد و چونه مشخص میکند؟
3- ضد یخ چه مارکی بهتر است؟
4- دنده عقب خودرو کمی با سختی عوض میشه دلیلش چیه؟
5- درب صندوق عقبش اگر باز بشه دیگه بسته نمیشه چرا؟
6- چه سرویس هایی دارد و هر کدام در چه زمانی باید یه نمایندگی مراجعه شود؟
7- واکس برای داخل خودرو - جلو داشبردی و چه مارکی بهتر است که هم قابلیت نرم کنندکی و ضد ترک خوردگی داشته باشد هم ضد جمع شدن گر د وغبار؟ آیا واکس کاسپین خوبه ؟
8- دربهای خودرو کمی با سختی بسته میشه و درز دارد؟
9- راست میگن مولتی پلکس مصرف سوختش کمتر است و از لحاظ سیم کشی بهتر است نسبت به مدلهای سخنگو ؟
10- آیا همه قابلیتها و هشدارهایی که در مدلهای قدیمی تر (سخنگو) وجود دارد در مولتی پلکس هم وجود دارد؟
11- نور صفحه کیلومتر و جلو داشبرد چگونه کمو و زیاد میشه؟
سلام دوستان یک ماهه که سمند را تحویل گرفتم از همون اول صدای ساییده شدن داشت که وقتی بردم نمایندگی گفتن طبیعیه و بعد یه مدت خوب میشه که نشد! با یه اشنا تو نمایندگی صحبت کردم و راهنماییم کرد رفتم تعمیرگاه نمایندگی و با اصرار مجبورشون کردم اینبار بیشتر رانندگی کردن و عیبشو فهمیدن و دو ساعته حلش کردن ، بلبرینگ پلوس را تعویض کردن الان دیگه اصلا صدا نداره و واقعا قبلش رو اعصاب بود!!
جهت اطلاع دوستان که مصرف سوخت سمند ef7 را دنبال میکنند باید بگم با یک مخزن کاملا تاکید میکنم کاملا پر با پرداخت دقیقا 8300 تومان یعنی 13.86 کیلو گاز(مخزن موقع پر شدن کاملا خالی بود) مسیر تهران فیروزکوه قائمشهر که غالبا سرپایینی است با سرعت غالبا 100 دور 3000 دنده 5 -دقیقا 310 کیلومتر- که معادل بنزین آن میشود صدی 3 . الان دیگه ماشین 1200 کیلو متر راه رفته.
ماشین من هم گهکاهی صدای خفیف ساییدن فلز مخصوصا وقتی ترمز میکنم داره البته خیلی کم پیش میاد ولی تا الان که 1200 رفته 3سه چهار بار این صدا شنیده شده.نقل قول:
یه سوال ؟ خواستم بدونم برای اینکه قفل شدن اتوماتیک درها در سرعت 20 را غیرفعال کنم دقیقا چیکار باید کنم. تو دفترچه نوشته فلان دکمه روی ریموت رو چند ثانیه نگه دارید ولی اینکار رو کردم نشد. میشه دوستان راهنمایی کنن.