واقعا تکنولوژیه مضخرفی، منم چند هفته پیش x64 گرفتم و با این مشکلات مواجه شدم!! ولی من چندجا خوندم انویدیا مشغول کار کردن رو این مشکل و تا چند وقت دیگه حلش میکنه !!نقل قول:
و ما همچنان باید منتظر بمونیم !!
واقعا تکنولوژیه مضخرفی، منم چند هفته پیش x64 گرفتم و با این مشکلات مواجه شدم!! ولی من چندجا خوندم انویدیا مشغول کار کردن رو این مشکل و تا چند وقت دیگه حلش میکنه !!نقل قول:
لطف میکنین این تکنولوژی رو توضیح بدین ؟نقل قول:
و این که روی چه مدلهایی از چه مارکهایی هستش ؟
پوريا جون شما كه اهل تحقيقي :11:نقل قول:
اگه خواستي داخل گوگل سرچ كني حدود 10 مقاله در موردش پيدا مي كني ولي خلاصه اينه كه در اين تكنولوژي قرار با يكپارچه كردن چيپ كارت گرافيك با پردازنده هاي داراي GPU اينتل منظور همين سري جديد چهار هسته اي و 2 هستهاي هست بتونن با كمتريم ميزان مصرف انرژي بازده بالايي بدست بياورن اما اينكه چطوري اين تكنولوژي كه منحصرا در اختيار اينوديا و اينتل هست روي كارت گرافيك ATI كار مي كنه براي بنده هم جاي سئوال داره اما به نظرم روي سري N61 , 71,81 و تعدادي از مدلهاي K شركت ايسوز پياده شده و بقيه شركت ها هنوز شروع به استفاده از اون نكردن .:46:
هر دو مدل خوب هستند اما شما برای چه کاری میخوای و چه بوجه ای برای این کار اختصاص دادی؟نقل قول:
بچه ها کسی نظری در مورد این داره ؟
Sony CW 2-QGX
قیمت و کیفیت وایناش ؟ واینکه ارزش خرید داره یا نه ؟
با استفاده معمولی مثل فیلم دیدن حدود 2.5 و با استفاده سنگین مثل گیم حدود 1 ساعت.:46:نقل قول:
این زمان واسه باطری 6 سل منطقیه ؟نقل قول:
کم نیست ؟
برای یک لپ تاپ با امکانات وسیع مالتی مدیا نه .:46:نقل قول:
سلام --من دیروز رفتم ایرانیان همه مدلای لپ تاپو دیدم --- از خرید ایسوس منصرف شدم با این تعاریف(
نوشته شده توسط hossein1111 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تکنولوژیه مضخرفی، منم چند هفته پیش x64 گرفتم و با این مشکلات مواجه شدم!! ولی من چندجا خوندم انویدیا مشغول کار کردن رو این مشکل و تا چند وقت دیگه حلش میکنه !!
)....ترجیح میدم همون sony dgx رو بگیرم --هم کیفیتش بهتره و هم سابقش وهم اینکه طراحی فوق العاده قشنگی داره ....البته زیاد برای بازی نمیخوامش ولی کار ازش زیاد میکشم...خواهش میکنم نظرتونو بگید؟؟؟؟؟
در ضمن این مدل جزء مدلایی که ایران رهجو گارانتی میکنه نیست و مغازه دارا میگن ازت 30-40 تومن میگیریم و ا سال گارانتی امرتات میکنیم .....به نظرتون خوبه
لطفا کمک کنید
با تشکر
این مدل سونی یکی از بهترین 14 اینچی های بازاره.اگه 14 اینچی میخوای،این مدل واقعآ عالیه.قیمتش هم حدود 1570000:46:نقل قول:
اولآ مدل لپتاپ رو کامل بنویس تا ما هم بفهمیم.بعد هم اون گارانتی که مغازه ها میکنند بدرد خودشون میخوره.شما حتما با گارانتی معتبر خرید کنید.:46:نقل قول:
سرعت هاردش 5400 یا 7200؟؟نقل قول:
رم گرافیکش GDRR3 isja???????
من نهایت بودجم 1300 .. برای همه کار..فیلم ..بازی..و میخوام یه چیزه همه کاره باشه جایگزین pc ..میدونم 5650 گرافیک بالاتری نسبت به gt330 اما میخوام بدونم با core i3 مشکل پیدا نمیکنم؟؟؟نقل قول:
والا من که توی فوروم های asus و nvidia سر زدم... همه فقط شاکی بودن و فحش میدادن... هیچ کس از ثاپورت تیم هیج حرفی نزده بود!نقل قول:
مجبورن به زودی حلش کنن... یا این لپ تاپ های آشغالشون رو پس بگیرن
من موندم این ATI رو شما از کجا شنیدی و میگی؟نقل قول:
این وسط ATI چکارس؟؟ ربطی به ATI و کارتهای اون نداره
این تکنولوژِی NVIDIA اس و در حال حاضر فقط روی چندین مدل از ASUS با کارتهای گرافیکی شرکت NVIDIA امتحان شده
نقل قول:
بهترین کار رو میکنی...
من 2 سال با وایو کار کردم... بزرگترین اشتباهم اینه که هفته پیش رفتم ASUS خریدم...
انصافا تو این 2 سال VAIO آخ نگفته بود... مرد بود... توی تابستون پارسال در حالی که روشن بود(اشتباها) گذاشتم توی کیفش و 1.5 ساعت بعد در حالی که نزدیک بود ذوب بشه درش آوردم... آخ نگفته بود
حالا این ASUS
اون از کارت گرافیکش خنده دارش...
توی این 3 4 روزه هم 2 بار اتفاقای عجیب توش دیدم که مجبور شدم ریستش کنم... یه بار صدای تق تق از توش میومد... یه بار گرافیکش قاطی کرد و رنگ و وارنگ نشون میداد صفحه رو!!!
تو 2 سال کار کردن با vaio یه بار هم اذیتم نکرد... دمش گرم انصافا... تجربه شد واسم که دیگه هیچ وقت سراغ برند دیگه ای نرم...
آقا جواب این سوالات رو هم بدین خیلی ممون میشم. نمیخوام بدون مشورت چیزی بخرم پشیمون بشم.نقل قول:
بالاترین کانفیگ مال Sony CW 2-QGX هست...نقل قول:
Ci7 2.6 up to 3.33 : CPU
4GB DDR3 : RAM
640 : HDD
DVD RW : Drive
14.1 LED : LCD
G320 Geforce :VGA
7-P :OS
2.4 : Weight
با سلام به دوستان
من بالاخره N61JQ خريدم . از همه کساني که توي اين مدت کمک کردند ممنونم و سپاسگزاري ميکنم .
و تشکر ويژه از دوست عزيزم VAIOMAN که خيلي زحمت کشيدن و کلي منو راهنمايي کردن ممنونم و تشکر ميکنم . مخصوصا امروز که کلي بهش زحمت دادم و با راهنمايي خوبش تونستم اين مدلو با قيمت خوب 1425 با گارانتي امرتات بگيرم . به زودي يه ريوي کامل از اين مدل و کار با اون ميزارم البته با اجازه علي آقاي گل ...
بازم ممنونتم دوست خوبم ....:11:
مبارك باشه داداشنقل قول:
با بلوري گرفتي اين قيمت؟
ممنونم . مرسينقل قول:
بله با بلوري و هارد 640 و گارانتي امرتات
اگر ميخواين بگيرين من آدرس و شماره مغازه رو بدم . من باهاش صحبت کردم گفت چند تايي داره و با همين قيمت به بروبچه هاي ما ميده . :10:
دمش گرمنقل قول:
قيمت خوبي داده
رمش 1333 ؟
اقا یکی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من یه لپتاپ همه کاره (بازی فیلم برنامه نیمه سنگین) خلاصه بشه هم باش حال کرد هم جلو اشناها پز داد :5:
بیشتر 1300 نمیتونم هزینه کنم از بین 2 تای بال کدوم بهتره و ایا بهتر از ایناهم چیزی گیرم میاد؟؟؟
دمتون گرم.. مارو از نظرات خفن خودتون بی نسیب نزارید..:20:
اقا هیچکی هیچ نظری نداره؟؟؟نقل قول:
من یه لپتاپ همه کاره برای بازی فیلم برنامه های نیمه سنگین و خلاصه تو هیچی کم نیاره و بشه باهاش جلوی رفقا اشنا ماسنا پز داد..:5:
از این دو مدل کدوم بهتره؟؟ گرافیک 5650 که میدونم از 330gt بالاتره اما ایا با core i3 کم نمیاره؟؟
با 1300 بهتر از ایناهم هست؟؟
دمتون گرم.. مارو از نظرات خفنتون بینسیب نگزارید:20:
سلام.نظرتون راجع به ASUS K42JR چیه؟CW21 بهتره یا این مدل.قیمت هر دو رو دارید؟
ببین دوست عزیز شما اگه میخوای با لپ تاپ بازیهای سنگین و با گرافیک بالا انجام بدی جفت این دو مدل بدردت نمیخوره.شما اگه میخوای که با خیال راحت یه لپتاپ جایگزین PC کنی باید یه مقدار بوجه رو ببری بالا در حد 1450 میتونی مدل لپتاپ من رو بگیری که کانفیگش تو امضام هست و در حد 1650 هم میتونی از مدلهای سری F سونی مثل 115 یا 116 بگیری.اما اگه در همین حد بوجه میخوای بگیری 5650 خیلی بهتر از 330 است و با i3 هم به مشکل خاصی نمیخوری.Core i3 تقریبآ در حد Core2Duo 2.53 است.اما حیفه به نظر شخصی من بوجه رو افزایش بده.:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
حالا که میخوای پز هم بدی پس حتمآ باید بوجه رو ببری بالا.:46:نقل قول:
دوستگلم اولآ من کلی شما رو راجع به خریدت راهنمایی کردم،اما کو گوش شنوا.به هر حال شما تو خریدت عجله کردی.دومآ چون مدل لپ تاپ شما به دلیل تکنولژی ناقص و تازه کار کارت گرافیکش خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که همه همینجور باشه.:13: الان من خودم و خیلی دیگر از دوستان Asus و یا برندهای دیگه غیر از سونی دارند و ازشون هم کلی راضی هستند.(من که خیلی دارم باهاش حال میکنم).شما هم اینقدر نا امید نباش Nvidia قول داده که بزودی این مشکل رو حل میکنه.:46:نقل قول:
نقل قول:
من زياد كارشناس نيستم مثل بقيه دوستان...
اما... مدل اول به نظر مخصوص گيم مياد...گرافيك خيلي بالا.... cpu معمولي و رزولوشن تصوير بالا...
اما مدل دوم... يه جورايي هم بازي و هم برنامه نيمه سنگين... گرافيكش ضعيفتر، اماCPU قوي تر...
اين CPU i5 تا 2.93 هم بوست ميشه كه خوب توي برنامه هاي نيمه سنگين... خيلي موثرتر از i3 ميتونه عمل كنه
با توجه به نيازهاي شما... به نظر ميرسه مدل دوم گزينه مناسبتري باشه واسه شما
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
نقل قول:
بله... من تا 1350 ميتونستم N61jQبخرم...بيشتر از 1300هزينه كردن واسم سختبود...
اگه از قبل ميدونستم اين مدل اين مشكلو داره امكان نداشت ميرفتم سراغش...
در مورد asus و vaio منتجربه شخصي ام روگفتم
اما اگه دوستان با vaioكار كنن و بعد برن سراغ يه برند ديگه، احتمالا همين نظر رو داشته باشن
نظر دوستان درباره ی لپ تاپ های hp تو این رنج قیمت چیه؟
کاملآ با شما مخالفم.من یه عمر با VAIO کار کردم و ازش هم راضی بودم اما الان از این مدل اسوس خیلی راضی ترم.:46:نقل قول:
قیمت مدل Asus K52jr در حدود 930.000 و مدل سونی حدود 1.050.000 است این دو مدل هر دو خوبند.اما اگه شما نوع کاربردت از لپ تاپ رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد.:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
K52 و K42 یک رنج قیمت رو دارن؟من در زمینه ی خاصی کار حرفه ای نمی کنم.کار گرافیکی می کنم برنامه نویسی انجام میدم اینترنت هم که دیگه هست.اما هیچ کدوم خیلی حرفه ای انجامم نمیدم3dmax,maya,photoshop کار می کنم اما نه خیلی زیاد و حرفه ای .
سلام. کسی اینجا فروشگاهی رو سراغ داره که Asus G73 بفروشه ..؟ هرکی میشناسه برای جلوگیری از تبلیغات pm بده ... من کل اینترنت رو زیرو رو کردم ولی هیچ شرکتی نداشت ... یا اگه باز کسی رو میشناسین که سفارش قبول کنه اونم معرفی کنین شاید فرجی بشه ... من به خاطر کارت گرافیکش شدیدا اینو لازم دارم ...
vaioman جان دمت گرم واسه جوابت..نقل قول:
اما من همین حالا هم بودجمو کلی افزایش دادم دیگه قلکی واسه شکوندن نمونده.:31:
در ضمن سونی میخوام.. ولی من تو notebookcheck چک کردم 5650 برای اکثر بازیا جواب میده برای چند تا هم روی ultra جواب میده..یعنی بخاطر cpu ممکنه کم بیاره؟؟ لطفا توضیح بده...:20:
[QUOTE=Kolang;5003967]من زياد كارشناس نيستم مثل بقيه دوستان...
اما... مدل اول به نظر مخصوص گيم مياد...گرافيك خيلي بالا.... cpu معمولي و رزولوشن تصوير بالا...
اما مدل دوم... يه جورايي هم بازي و هم برنامه نيمه سنگين... گرافيكش ضعيفتر، اماCPU قوي تر...
اين CPU i5 تا 2.93 هم بوست ميشه كه خوب توي برنامه هاي نيمه سنگين... خيلي موثرتر از i3 ميتونه عمل كنه
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
جناب kolang جان ممنون..
ولی شما گزینه bluray هم در نظر بگیر که فقط اولی داره..
بعد چند جا خوندم که سری E باتری کاملا ضعیف داره و برای جابجایی مناسب نیست..درسته؟؟؟
[QUOTE=Kolang;5003967]من زياد كارشناس نيستم مثل بقيه دوستان...
جناب kolang جان ممنون..
ولی شما گزینه bluray هم در نظر بگیر که فقط اولی داره..
بعد چند جا خوندم که سری E باتری کاملا ضعیف داره و برای جابجایی مناسب نیست..درسته؟؟؟
سلام
من ASUS PRO 64 JQ رو با 2سال گارانتی امرتات 1390 پیدا کردم
خوبه ؟
سلام آقایون 2170 دار!
یه سوال
این dv6 2170 فینگر پرینت هم داره؟
اره فينگر پرينتم داره
اما اگه 2100Ctoبگيري گرافيكش بهتره
تو سايت ايران اچ پي 2300 معرفي شده
سلام به همه
ممنون دوستان برای راهنمایی هاتون
من بالاخره خریدم !!! :11:
مبارکت باشه...نقل قول:
حداقل مدلش را میگفتی...:31:
ولی من تو نوت بوک چک نگا کردم، نشون میداد 230 از 320 قویتره!نقل قول:
ملاحظه بفرمایید
شاید هم تو نحوه مقایسه من مشکلی بوده، لطفا راهنمایی کنید!کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html