عزیزان تو رو خدا یکی سوال ما رو جواب بده :
ترم تابستان از کی شروع میشه و تاکی به پایان میرسه و زمان امتحانش کی هست . کسی قبلا ترم تابستان در دانشگاه علمی کاربردی گرفته ؟؟؟؟؟
Printable View
عزیزان تو رو خدا یکی سوال ما رو جواب بده :
ترم تابستان از کی شروع میشه و تاکی به پایان میرسه و زمان امتحانش کی هست . کسی قبلا ترم تابستان در دانشگاه علمی کاربردی گرفته ؟؟؟؟؟
سلام. ببخشید دوستان یه سوال دارم
میشه وقتی داری کارشناسی توی دانشگاه غیرانتفاعی میخونی، کارشناسی یا کاردانی یه رشته دیگه رو توی دانشگاه علمی کاربردی بخونی؟
یعنی به طور همزمان، توی 2 تا دانشگاه مختلف درس بخونی؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین :n16:
سلامنقل قول:
خیر نمیشه ....
در تاپیک های زیر هم این مبحث آورده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان خواهشا فوری راهنمائی کنید
دانشجوی کاردانی ترم اول هستم دانشگاه علمی کاربردی
یکی از درسها را زیاد بلد نیستم و احتمالا اگر امتحان بدهم نمره قبولی را شاید نگیرم
و امتحان هم پس فردا است
بعضی ها گفتند که میتوانی حذف اضطراری بدهید و یا حذف پزشکی بدهید
لطفا بفرمائید که مثلا حذف اضطراری را تا چه تاریخی میتوانم اعلام کنم یا اینکه دیر شده ؟
در مورد حذف پزشکی چی ؟ چون جائی گفته بود تا 48 ساعت بعد از امتحان میتوانی حذف پزشکی دهید
لطفا راهنمائی کنید و اصلا اگر حذف پزشکی کنم آیا اصلا مزیتی و خوبی داره ؟
یا اینکه بروم و امتحان را بدهیم اما نمره قبولی نمیگیرم مشروط میشوم ؟
کلا آیا اگر بدانم که نمره قبولی را نمیگیرم بهتره که حذف پزشکی بکنم ؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
خداحافظ
سلام
یکی از درسها را زیاد بلد نیستم و احتمالا اگر امتحان بدهم نمره قبولی را شاید نگیرم
و امتحان هم پس فردا است
لطفا بفرمائید که مثلا حذف اضطراری را تا چه تاریخی میتوانم اعلام کنم یا اینکه دیر شده ؟
در مورد حذف پزشکی چی ؟ چون جائی گفته بود تا 48 ساعت بعد از امتحان میتوانی حذف پزشکی دهید
خداحافظ
سلام
و امتحان هم پس فردا است
از مدیران خواهش میکنم تاپیک را نبندن چون خیلی فوری است و گفتم جداگانه بپرسم که زودتر بهم پاسخ بدهند تا دیر نشده
خداحافظ
سلام
1)تو بعضی دانشگاه ها ، غیبت غیر موجه سر جلسه امتحان باعث میشه اون درس حذف بشه.
2)تو یه سری دانشگاه های دیگه غیبت غیر موجه سر امتحان باعث میشه اون درس صفر بشه.مگه اینکه اون درس حذف پزشکی بشه.
من قانون دانشگاه شما رو در مورد نمی دونم ولی بپرسین مشخص میشه.
اگه دانشگاه شما مورد 1 باشه که به راحتی میتونید با نرفتن سر جلسه اون درس رو حذف کنید.
اگه دانشگاه شما مورد 2 باشه باید با حذف پزشکی غیبت رو موجه می کنن و اون درس حذف میشه.
حذف پزشکی هم به این صورته که شما یک گواهی از پزشک میگیرین که روز قبل امتحان یا صبح امتحان حالتون خوب نبوده و ... خلاصه یک بهونه ای باید تو گواهی باشه که نشون بده شما توانایی اون رو ندارین که تو امتحان شرکت کنید.اگه دکتر متخصص باشه و تو دفترچه هم یک نسخه دارو بنویسه مدرکتون محکتم تره و ریسکش کمتره.
تا 48 ساعت بعدد امتحان فرصت دارین که اون گواهی پزشک رو به همراه مدارک دیگه ( نسخه دارو در صورت وجود ) به دانشگاه ارائه بدین و تو جلسه تو شورای دانشگاه مطرح میشه و اگه با موجه بودن غیبت شما موافقت بشه ، درستون حذف میشه.و اگه موافقت نشه درستون صفر میشه.
البته معمولا زیاد سختگیری نمیکنن و با غیبت شما موافقت میشه.
حذف اضطراری هم به احتمال 90 درصد مهلتش تموم شده.بازم تاریخ دقیقش رو بپرسین.
به نظر من اگه درس اصلی یا پایه مهم هستش، درس رو حذف نکنید و برین سر امتحان حتی اگه درس رو پاس نکنید به نفعتونه.
چون اگه حذف بشه ، ترم بعد فقط میتونید این درس رو بدارین ولی اگه درس پاس نشه ترم بعد میتونید این درس رو همراه یک درس بعدی ( پیش نیازش این درس پاش نشده باشه ) بردارین و از درسا عقب نمی افتین.
اگه درسی هستش که پاس نشدنش باعث نمیشه یک ترم عقب بیفتین میتونید درس رو به روشی که گفتم حذف کنید و ترم بعد بردارین.
با یه درس مشروط نمیشی.
آقا ممنون
این درس فیزیک پیش دانشگاهی است بنظر شما خوبه حذف بشود و مشکلی ندارد برای آینده ؟ یعنی اگر این درس حذف بشود ترم بعد فقط میتونیم همین 2 واحد را باید بگیریم ؟
خوب پس به شرطی باید درخواست حذف پزشکی بکنید که امتحان ندیم درسته ؟
بعد در این شرایطی که هستیم و توضیح دادم آنوقت این امتحان ندادن و حذف کردن به سودمان است ؟
یعنی خوبیش این است که اون درس را نمی افتی و مشروط نمیشوی درسته ؟
بعد ترم بعد دوباره باید همین درس را بخوانی و امتحان بدهی درسته ؟
اگر لطف کنید بهم بگید دیگه چه خوبی هائی دارد و آیا این این حذف پزشکی هم ممکنه مشکلاتی پیش بیاره ؟
خیلی لطف کردید چون وقط زیادی نمونده
دوست رگامی این درس رو پاک ( : حذف نکنید )چون معمولا اگه به استاد بگین 9 رو بهتون میده شما فقط باید 1 نمره دیگه بگیرید بشید 10. اگر دیگر درس ها رو هم بالای 12 گرفته باشید مشروط نمیشید.ولی به هر روی شما می توانید تا چند ساعت پیش از آزمون گمان کنم نیم ساعت هم قابل پذیرش است درس رو پاک کنید. البته تعداد این کار در کل زمان تحصیل محدود است گمان کنم 3 بار.این برای کارشناسی بود کاردانی رو نمیدانم.
سلام
ممنون این استاد اصلا اهل کمک کردن نیست یعنی اگر 1 بگیرم فوقش بهم 4 بدهد
بعد این دانشگاه حالا دیگه کسی از مدیراش انجا نیست که بهش بگیم درس را حذف کنن و فقط بلکه با امتحان ندادن و حذف پزشکی بشود یه کاری کرد
حالا بنظر شما دوستان بروم و امتحان بدهم و اگر درس را افتادم مشکلی نیست کلا اگر 2 درس هم بی افتم و نمره قبولی نگیریم مشکلی نیست و مشروطی نداره ؟ چون ترم اولی هستم
خیلی ممنون
حذف اضطراری : حداکثر 2 هفته قبل از شروع امتحانات . فقط میتونی یک درسرو حذف کنی . فقط عملی نباشه . یا نظری و عملی باشه.
حذف پزشکی : روز امتحان سر جلسه امتحان نمیری . به جای باید از دکتر اون روز رو گواهی استراحت پزشکی بیارید . (مهلت 3 روز بعد از امتحان فرصت داری برای ارائه گواهی پزشکی) . میتونی تک تک امتحانات رو با گواهی پزشکی حذف کنید .
پس فقط یک سوالی دارم
یعنی بروم امتحان بدهم اگر قبول نشدیم معدل را کم نمیکنه ؟
اگر در 2 درس نمره قبولی را نگیریم چی ؟
مشروطی یا چیزی نداره ؟
خواهشا فقط بهم بگید اگر امتحان قبول نشوم چه مشکلاتی را میاره ؟
ترم اولی هستم لطفا راهنمائی کنید
در ترم های بعدی میشود این درس را نگیریم یعنی خودمون حق انتخاب داریم ؟
ممنون
-اگه این درس حذف بشه ، ترم بعد باید دوباره این درس رو بردارین ، و نمیتونید درس بعدی این درس رو بردارین.نقل قول:
اگه رشته فنی هستین ، حتما حتما امتحان بدین.چون اگه حذف بشه یک ترم عقب می افتین.
- برای حذف پزشکی باید تو امتحان غایب باشین.
- توضیح دادم.
- اگه درس رو بیفتی شانس مشروطی بیشتره.چون یک نمره زیر 10 تو معدل ترم اعمال میشه. ولی اگه درس حذف بشه ، شانس مشروطی کمتر میشه.
- اگه درس بیفته.میتونی ترم بعد این درس رو همراه تنها یک درس بعدیش برداری.
اگه درس حذف بشه ترم بعدی نمیتونی درس بعدیش رو بداری و تنها باید این درس رو برداری.
- حذف پزشکی مزیتش فقط تو موارد مشابه شما کاربرد داره.مشکلی هم آینده ایجاد نمیکنه.
در ضمن مشروطی هیچ ارتباطی با تعداد واحد و ترم اول بودن و... نداره.
در هر صورت اگه معدل ترم شما زیر 12 بشه مشروط هستین.مگه اینکه ترم تابستونی باشه یا ترم اخر باشین.
ممنون فقط یک سوال فوری دیگر اگر این درس را قبول نشویم ترم بعد میتونم مثلا 14 یا 16 واحد یا بشتر را انتخاب کنم یا خیر
سقف انتخاب واحد ترم بعد هیچ ارتباطی با پاس شدن این درس نداره.نقل قول:
شما اگه این ترم مشروط بشین ترم بعد نهایت 14 واحد میتونین بردارین.
اگه این ترم مشروط نشین هم ترم بعد میتونید نهایت 20 اوحد بردارین.
ببخشید ثبت نام کاردانی کی میشه و دفترچش کی میاد؟
سلام بچه ها
خیلی دزد شدن تازگیا ، الان نمیذاشتن امتحان بدم میگفتن باید 15 % شهریه رو بدیم بریزیم واسه سایت درحالی که اول ترم کل شهریه رو گرفتن حالا یه 15% دیگه دارن میگیرن .
من ندادمش تا حالا سر امتحانات هم میرم ، به مشکل نخورم ؟
تا دو هفته دیگه توی سایت سنجش دفترچش میاد.نقل قول:
دوستان، کسی در مورد اعتبار مدارک علمی کاربردی برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس از کشورهای دیگه اطلاعی داره؟ این مورد رو با توجه به متفاوت بودن سیلابس دروس رشته های دانشگاه علمی کاربردی با بقیه دانشگاه ها عرض می کنم.. سرفصل دروس رشته های علمی کاربردی با تمام دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور و غیرانتفایی و در نتیجه با سرفصل های استاندارد رشته های دانشگاهی در دانشگاه های کشورهای دیگه فرق میکنه.. ممکنه با توجه به این موضوع نتونیم پذیرش بگیریم؟ البته می دونم که مدارک علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم هست! ولی خواستم ببینم عملا کسی در این مورد به مشکل برخورده؟
یه سوال دیگه هم دارم.. آیا علمی کاربردی در مقطع فوق لیسانس مثل دانشگاه های دیگه از دانشجوهایی که معدل بالا دارن، بدون کنکور پذیرش میکنه؟ معدل بالای 17 فقط برای کارشناسی ناپیوسته لحاظ میشه یا اینکه میانگین مقاطع کاردانی و کارشناسی باید بالای 17 باشه؟ شرط سه سال سابقه کار برای این دانشجویان هم اعمال میشه؟ این سابقه کار حتما باید شرایط خاصی داشته باشه؟ مثلا اگر توی شرکت خودم برای خودم 3 سال بیمه رد کنم مورد قبوله؟ یا اینکه حتما باید دولتی باشه؟
داداش مجتبینقل قول:
حالا من معدلم رو نمیدونم چیکار کنم؟چند بزنم؟پایین تره یا بالاتر ؟
دقیقا این سوال من هم هست . فکر کنم بیشتر دانشگاههای المان و اتریش مثل علمی کاربردی هستند. بعید میدونم مسکلی باشه از خودسایت دانشگاه هم سوال کنید
سرفصل دروس کاردانی علمی کاربردی با آزاد یکی هست. فقط توی بعضی موارد اسم درسها فرق میکنه اما محتوا یکی هست. با دانشگاه دولتی هم بیشتر واحدها یکی هست.نقل قول:
پایین تر بزن.نقل قول:
سلام
من یه ریاضی گسسته را سر کلاس نرفتم . آموزش گفت که می تونی مونده به امتحان ها حذفش کنی . بعد مراجعه کردم گفتن باید نامه پزشکی بیاری عمه ننه ها :n03:.
نامه پزشکی بردم گفتن زمانش گذشته:n30:
سوالم این آیا چیزی به نام حذف درس در علمی کاربردی وجود دارد ؟ اگر هست زمانی دارد؟ .
با این اوصاف نمره من صفر رد می شه تو کارنامه(امتحان ندادم) ؟
ممنون
بله دوستان اینگونه شد نمره ریاضی ما صفر رد شد تو کارنامه . ترم بعد این ریاضی پاس کنم نمره معدلم اصلاح می شه ؟
کاردانی رو اطلاع ندارم.. ولی کارشناسی ناپیوسته که من الان دارم میخونم با کارشناسی آزاد یا دانشگاه های دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه.. در واقع خیلی از رشته های علمی کاربردی رو دانشگاه های دیگه ندارن.. مثلا رشته بنده یعنی مهندسی شبکه های کامپیوتری اصولا زیر مجموعه فناوری اطلاعات هست، ولی سرفصل دروسش با درس کارشناسی رشته IT دانشگاه آزاد یا دانشگاه های دیگه کاملا فرق میکنه..نقل قول:
اصولا به این نوع دانشگاه ها، تو کشورهای دیگه پلی تکنیک یا اکول گفته میشه.. دانشگاه ها به دو دسته آکادمیک یعنی دانشگاه های عمومی و عادی، و همین پلی تکنیک ها تقسیم میشه.. از حیث بازار کار و اینا دسته دوم بهتره اما خیلی از دانشگاه های عادی، فارغ التحصیلان ی پلی نکنیک هارو در مقاطع بالا پذیرش نمیکنن..نقل قول:
علمی کاربردی از 2 سال پیش اومد کارشناسی نرم افزار رو حذف کرد و اونو تقسیم به 6 تا زیرشاخه مدیریت فناوری کرد.نقل قول:
این 6 تا رشته هر کدوم دروس تخصصی خودشون رو دارن که دانشگاه های دیگه برای کارشناسی فقط نرم افزار دارن.
علت تفاوت داشتن سیلابس ها همین هست، شما 1 رشته از آزاد رو دارین با 6 تا رشته از علمی کاربردی مقایسه میکنید.
دوستان کدوم دانشگاه الان ثبت نام ترم تابستانی داره برای رشته حسابداری
با تشکر
ثبتنام علمی کاربردی کاردانی کی هست؟
من الان رشتم کامپیوتر هست هنوز نگرفتم دیپلمم آبان آماده میشه.
حالا سوال اینجاست که من میتونم به غیر از رشته کامپیوتر برم جای دیگه؟یعنی برم معماری؟
موقع تحویل مدارک تعهد میگرن ازمون؟یا سخت میگیرن؟
معدل رو چطوری بزنم؟من اصلا نمیدونم چند میشم چون تخصصی ها هنوز نگرفتم
سلام
دوستان در مورد دروس جبرانی سوالی دارم برای کاردانی ترمی
1 مثلا یکی درس جبرانی را نتونه قبول بشود بعد این قبول نشدن در معدل هم تاثیر میزارد ؟ یا تاثیری ندارد در معدل ؟
2 خوب چون ترم اول بودیم خودشون برامون انتخاب واحد کردن حالا در ترم بعدی انتخاب واحد با خودمان است درسته ؟ خوب اگر ار ترم اول یک درس جبرانی را قبول نشویم در ترم بعدی اجازه میدهند که خودمون معلم دیگری را که همان درس را میدهد انتخاب کنیم ؟
3 در ترم بعدی میشود بجای این درسی که قبول نشدیم درس دیگری را جایگذین کنیم ؟
4 سوال بعد اینکه اگر کسی در ترم اول درس جبرانی را قبول نشود و باز در ترم دوم هم همان درس جبرانی را قبول نشود مشروط میشود و یا خیر
ممنون میشوم کامل راهنمائی کنید
خداحافظ
نقل قول:
دوست عزیز دروس جبرانی هم مثل باقی درس ها قطعا در معدل تاثیر گذار هستند
اصول دانشگاه علمی کاربردی بر اینست که ترم اول رو خودشون انتخاب میکنند و ترم های بعدی برنامه دروس و ساعت هارو در اختیار دانشجو میذارند تا خودش انتخاب کنه که البته خیلی با انتخاب اجباری فرقی نداره!
اگر اون واحد جبرانی در ترم بعدی ارائه بشه حتما توی برنامه ترم منظور میشه و شما میتونید اون رو انتخاب کنید حالا شاید استاد همون استاد ترم قبل باشه!
اگر دروس جبرانی پیش نیاز درس دیگه ای باشه باید حتما برای انتخاب درس همنیازش پاسش کنید در ترم جدید وگرنه اجباری وجود نداره که هرچی توی هر ترم ارائه میشه رو انتخاب کنید! البته تحربه ثابت کرده اگر درس افتاده ای توی ترم جدید ارائه شد برش دارید چون ممکنه تا چند ترم بعد ارائه نشه مخصوصا دروس ترم اول که اگر ترم جدید ارائه نشه میره تا زمان پذیرش جدید تا ارائه بشه.
مشروط شدن یعنی معدل زیر ده و ربطی به افتادن درسی نداره.شما ممکنه درسی و رد شید ولی معدل بالای ده بیارید!
موفق باشید:n16:
اگه دیپلمت آبان آماده میشه نمیتونی شرکت کنینقل قول:
ببین قبلا هم بهت گفتم، ثبت نام ترم مهر رو فقط کسایی میتونن انجام بدن که تا آخر شهریور مدرکشون رو بتونن بگیرن و معدلشون مشخص شده باشه.
ثبت نام هم تا یکی دو هفته دیگه دفترچه ها میاد.
نقل قول:
احتمالا تا اواخر تیر ماه اوایل مرداد اعلام کنه سایت سنجش برای دریافت دفترچه و ثبت نام ، مشکل دیپلم شما با یه گواهی موقت پایان تحصیلی از مدرسه حل میشه و از شما سفته میگیرن تا مدرکتونو برای دانشگاه بیارید.
امکان تغییر رشته هست اما اول الویت با بچه های همون رشته ست،تمام این نکات توی دفترچه هست.میتونید دفترچه پارسالو از سایت سنجش دانلود کنید و بخونید تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید.
منظورتون از تعهد چیه؟
از شما فقط یه سفته و یک فرم که توش امضا میکنید که مدرک دیپلمورو میارید در موقع ثبتنام گرفته میشه.
بحث معدل خیلی مهمه چون بودن خیلی ها که توی ثبتنام معدلشون رو بالاتر از حد زدن و قبول شدن اما موقع ثبت نام که دانشگاه متوجه شد که مغایرت معدل دارن لغو قبولی شدن!
احتمالا تا زمان ثبت نام نمره های دروس تخصصی میاد ولی اگر نیامد شما میانگین کلی معدلتون رو در نظر بگیرید، اگر فکر میکنید معدلتون کم میشه توی ثبتنام معدل بالا نزدید،البته مغایرت به اندازه نیم نمره خیلی مشکل ساز نیست ولی بیش از یک نمره قطعا باعث لغو قبولی میشه.
حتی اگر شما ثبتنام کنید و سر کلاسم برید و بعد مشخص بشه که معدلتون مغایر بود لغو ثبتنام میشید .
موفق باشید:n16:
ادیت شود
ممنون
1 پس یعنی اگر درسی را زیر 10 بگیریم و قبول نشویم هم اون در در معدل تاثیر میزارد چون یک درسی را 6 بهم داده ؟ چون این را میخواهم بیشتر متوجه شوم
2 سوال دیگر که شرط مشروطی برای دانشجویان کاردانی ترمی معدل کل باید 10 باشد یا 12 که مشروط نشوند ؟
3 یکی از درسها را بهم داده ثبت موقت خوب این یعنی چی ؟
خوب تا کی میشود به نتایج اعتراض کرد و حالا به این درسی که بهم 6 داده آیا وقتی اعتراض کنیم تاثیری دارد ؟ خود دانشگاه میتواند روی اعتراضات تاثیر بزارد و تعغیر دهد و بهمون 10 بدهد و یا باید حتما همان استاد مربوط به درس روی اعتراضات تعغیرات دهد ؟
ممنون از شما
دوستان کسی میدونه . واسه ورودی مهر93 بازم ثبت نام دارن یا نه ؟
زودترین تاریخ ثبت نام کی هست ؟
ممنون
یعنی شما چند تا پست بالاتر رو نخوندید؟نقل قول:
یعنی یکی دوهفته دیگه میاد ؟ اگه اره فقط شرط معدله یا ازمونم داره ؟نقل قول: