این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه
Printable View
این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه
ممنون از جوابت ولی ویندوز من xp هست...نقل قول:
کسی نیست بگه من چی کار کنم؟؟؟؟:41:نقل قول:
چنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.
آره مشکل بزرگی هستنقل قول:
چنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش
تنها راهش اینه که بری از بخش خوانندها موضوع ها و غیره آهنگ ها رو جدا سازی کنی
مثلا
یه فولدر کپی مثلا سیاوش. تو بخش ادیت فایل خواننده اسم خواننده رو توی بخش artist بزنین
بعد توی گوشی که کپی کنین توی بخش Artist فولدر سیاوش جدا میشه و میشه به ترتیب خواننده آهنگ ها رو جدا سازی کرد
ولی به طور کلی آره قبول داره. مشکل بزرگیه
-
فریم ور شما قدیمی هست
الان من هم فارسی خوب تایپ میکنم هم تشخیص دست خط فارسی هم دارم. شما فقط باید فریمور رو آپدیت کنین!!
باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.نقل قول:
این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه.
نقل قول:میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپرنقل قول:
در مورد صفحه کلید هم،گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!
یعنی چی؟ شما فقط عکس وسطی اون سه تا رو میبینی توی دسکتاپ گوشی بقیه توی 2 تا دسکتاپ دیگن که با کشاندن صفحه به راست و چپ میشه دیدشون.نقل قول:
به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
یه سری به vimeo بزن فیلمای کار باهاشو ببین میفهمی.
درضمن کیبورد فارسی qwerty هیچ استاری نداره. ولی عربی داره.
در مورد والپیپر شما میری تو این مسیر Settings > Display and light > Wallpaper > Images بعدش عکسی که میخوای رو انتخاب کن. ولی اصلا به اون کادر و تنظیمش کاری نداشته باش Set رو بزن و بیا بیرون. حالا اگر دوباره بری تو Wallpaper اون عکسی که قبلا انتخاب کرده بودی تو همین جا هست، یعنی نیازی نیست بری تو Images. اگر از این لیست انتخاب کنی خود گوشی عکس رو fit میکنه. البته رزولوشن عکس باید 400*240 باشهنقل قول:
این هم یکی از والپیپرهای خودمه ( همچین یه کم 16+)
کد:http://www.imgplace.com/viewimg87/38/53digigirlswallpaper.jpg
چطور میتونم زنگ اس ام اس رو تغییر بدم؟
ممنون مشکل همین بودنقل قول:
حاجی یه هشدار راجب والپیپرت میدادی!!
برو تو Menue > Settings > Phone profiles کنار هر profile یه << هست، اونو بزن. بالای صفحه جدید یه منوی آبشاری هست که از ابتدا روی Incoming هست که مربوط به زنگ گوشیه. از اونجا New Messages رو انتخاب کن. تو قسمت Message alert tone میتونی زنگ sms رو انتخاب کنینقل قول:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
هشدار لازم داده شده بود. مدارکش هم موجوده :31:نقل قول:
منبع تم های سامسونگ:
240x400.net.ru
سلام دوستان ..
من دوستم یه گوشی Samsung S5230W Star WiFi خریده ... دنبال یه گوشی صورتی بود که wifi داشته باشه ...!!!
حالا می خواد از نرم افزار چت nimbuzz روش استفاده کنه ... این نرم افزار واسه این گوشی هست و روش به درستی نصب میشه .... ولی مشکل اینه که روش راه اندازی و جستجو و وصل شدن و در کل استفاده از wifi رو بلد نیست ...
منم خودم گوشیم n95 نوکیاست و تا حالا سامسونگ نداشتم !!!!!!!!!!!!!!
میشه کامل و جز به جز با اسکرین شات یکی به من بگه که چه جوری میشه nimbuzz رو به اینترنت با wifi وصل کرد ؟؟؟
ممنون میشم ....
تم رو چطوری می شه نصب کرد ؟نقل قول:
منبع تم های سامسونگ:
240x400.net.ru
سلام
من یک GT-S5233A دارم که با فریمور زیر آپدیتش کرده بودم:
S523AJPIK3
حالا بعد از چند ماه گوشی کمی کند شده میخواستم بدونم ورژن بالاتر از این با ساپورت فارسی اومده؟
من گوشی رو با فریمور S5233AJPIK5 آپدیت کردم که از سایتنقل قول:گرفته بودمکد:www.samfirmware.com
اینجوری که دیدم فریمور دستکاری شده هست و اصلاً خوشم نیومد حالا میخوام به همون S5233AJPIK3 برگردونم گوشی رو ولی نمیشه توی رایت کردن FFS توی 42 درصد گیر میکنه و مجبورم با همون S5233AJPIK5 گوشی رو بالا بیارم
راهس هست که بشه دان گرید کرد به ورژن قبلی؟
و اینگونه بود که به خود کفایی رسیدیم :دی
MultiLoader ورژن 5.62 گرفتم به راحتی انجام داد
این ورژن JPIK5 که من گرفتم دسکاری شده بود و اصلاً جالب نبود پیشنهاد نمیکنم کسی استفاده بکنه
اگر این ورژن بدون دستکاری هم موجود هست لطفاً لینک دانلودش رو همینجا قرار بدید
این چند پس زمینه رو برای گوشی خودم درست کرده بودم گفتم بزارم بقیه هم استفاده بکنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریزید توی حافظه داخلی و از قسمت والپیپر انتخاب بکنید سایز و حجمشون مثل فابریک گوشی هستکد:http://cid-cdae833a0b4289d4.office.live.com/self.aspx/.Public/Images/08/Samsung-Star-Wallpaper-1.zip
سلام
این گوشی واسه خانوما چه رنگاییش تو بازار موجوده؟
لطفا عکساشونم بزارین
برای خانوما روی گوشی های ال جی بهتره سرمایه گذاری کرد. cookie و cookie fresh و pop تنوع رنگ جالبی دارند.
استار رنگهای سیاه، نقره ای، سفید و صورتی داره. قبلا رنگ نقره ای خیلی کم بود الان رو نمیدونم. برای خانومها هم رنک سفید یا صورتی خوبه. اما به نظر من بهتره کوربی بگیری که تنوع رنگش خیلی زیاده و قابهای فانتزی زیادی هم داره. اگر Corby Beat بگیری که خیلی بهتره. در ادامه هم دو تا عکس اولی از استار و سومی هم از corby beatنقل قول:
کد:http://bestbuyfromusa.com/cart/images/SAMS5230PINK.jpg
کد:http://www.byonpc.com/wp-content/uploads/2009/09/samsung-star-think-pink.jpg
کد:http://www.mygadgetplanet.com/wp-content/uploads/2010/01/Samsung-Lindy-M5650.jpg
ممنون از راهنماییت ولی کوربی و کوربی بست صفحه نمایشاشون کوچیکه
حداقل 3.2 اینچ باید باشه
گوشی دیگه ای هم هست مثل کوربی طرح های فانتزی داشته باشه؟
استار هم 3 اینچ هست، الان انتخاب های بهتری داریدنقل قول:
شما میتونید روی S5330 و S5250 فکر بکنید قیمت بدون گارانتی 200 و 190 هست حدوداً
صفحه 3.2 خازنی
سیستم عامل بادا
GPS
WIFI
...
تاپیک مربوطه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455800
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455802
سلام دوستان
من متاسفانه رفتم s5233aگرفتم
اصلا هم ازش راضی نیستم
(آخه با گوشی قبلیم کلی حال میکردم و از زیر و بمش خبر داشتم)
حالاااااااا
چند تا سوال
چرا با 30 تا اس ام اس این باکسش پر میشه و باس قبلی ها رو پاکید ؟ یه راه حل بگین که اینجوری نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
این آپ گرید ماپ گرید رو هم لطفا از سطح مهد کودک آموزش بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای سیستم عامل بادا .. اینا که میگن تو گوشی ما هم میکاره؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چند تا صفحه رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که همين الان تو اينباکسم 80 مسيج دارم.
سلام
اساتید یه راهنمایی کنند :
من میخوام از گوشی به عنوان یه مودم برای سیستم استفاده کنم ( با ایرانسل به اینترنت وصل بشم و بعدش گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و از طریق کامپیوتر برم اینترنت ) اگه این کار عملی هست دوستان لطف کنند توضیح بدند راستی اون کدی که برای ایرانسل هست و برای یک روز اینترنت میده 1000 تومن رو هم لطف کنید
ممنون
سلامنقل قول:
از طریق برنامه PC Studio که همراه گوشی ارایه شده می تونید کانکشن بسازید برای وصل شدن به اینترنت
غیر از این هم فکر کنم مثل ساخت عادی کانکشن باشه. فقط مودم را گوشی خودتون انتخاب کنید و به جای شماره تلفن هم این را بدهید *99# (ستاره سمت چپ هست)
کد ایرانسل هم توی سایتش میشه پیدا کرد
من هم یه سوال این مدلی دارم ،در مورد اینترنت و گوشی.
میشه بگید چطور میشه اینترنت ، گوشی موبایل رو فعال کرد؟بعدش مضرات و فوایدش چیه؟
به نظر من که خیلی مفید نمیاد اما چون اطلاع دقیقی ندارم پرسیدم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
بخوام بفروشم با یک مموری 4 گیگ به نظرتون چند بخرن خوبه؟
یه آموزشی هم دوستان لطف کنند.از کدوم قسمت برنامه میشه وصل شد ؟نقل قول:
دوستان کسی کد ایرانسل رو نداره ؟
ویرایش : وصل شدم فقط کد ایرانسل رو که میزنم میگه موقتا غیر قابل دسترس میباشد
چند بار امتحان کنیدنقل قول:
بعضی مواقع اینجوری میشه
چندین بار پشت سر هم امتحان کردم ولی هی ارور میده که به علت یه سری تغییرات شبکه غیر قابل استفاده است.نقل قول:
برای بقیه ی دوستان هم اینطوریه ؟
من که دلم نمیاد زیر 150 بدم همین حدودا هم اگر مشتری باشه با رم 4 میدم برهنقل قول:
با اینکه تازه خریدم!
شما چرا میخوای بفروشی؟
بلاخره تو فریمورهای جدید این صفحه کلید کامل کوفتی فارسی اضافه شد یا نه!؟
خفه شدیم از بس به عربی و اردو و برعکس سوییچ کردیم...
من که با رم 4 استار تیوی که 1 ماه و نیم بود خریده بودم دادم 108.
بعدش آیپاد تاچ خریدم .
دوستان من الان میخوام با موبایل وصل بشم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری هم کردم درست نشد
سلام
2تا سوال
1- کیبردفارسی و SMS فارسی رو هیچ مشکلی نداره ؟
2- باتری در چه حدی هست ؟ با صحبت متوسط ذر روز 3 روز نگه میداره ؟
3- قیمت مدل Wifi الان چنده ؟
ممنون
1) کیبورد فارسی در حالت کوورتی نداره و باید از عربی و اردو (برای گ چ پ ژ) استفاده کنی ولی کیبورد معمولیش واسه فارسی هست.نقل قول:
2) باتریش معرکه است. با کارکرد معمولی (بدون گوش دادن به آهنگ) راحت یه هفته کار میکنه
3) قرار بود دو تا سوال بپرسی واسه همین این یکی رو جواب نمیدم :31: (راستش نمیدونم)
بابا كسي سايت گيم مخصوص اين سراغ نداره ؟
بازي هاي كه با امكان گرافيك بالا و استفاده از شتاب سنج داشته باشن
با سلام چند تا سوال داشتم لطفا سایتها یا لینکهایی که برنامه ها و بازیهای گوشی استار را دارند معرفی کنید
آیا برنامه یا آپدیتی هست دوربین گوشی را قویتر کنه چون بنظر میرسه حجم عکساش پایینه و در حد 3 مگاپیکسل که باید نزدیک یک مگ سایز عکس باشه نیست ؟
آیا آپدیت گوشی نیازه و چگونه اینکار را بکنم با تشکر از شما