پس سوتی اول رو اونی داد که نفت تو یخچال گذاشته بود. راستی زنده ای الان ؟ چی شد ؟ بالا آوردی ؟ بستری شدی ؟ نفت گرفت تورو ؟ چی شد آخرش ؟ فکر کنم از همون موقع بود که تو شروع کردی به آتیش سوزوندن :31:نقل قول:
Printable View
پس سوتی اول رو اونی داد که نفت تو یخچال گذاشته بود. راستی زنده ای الان ؟ چی شد ؟ بالا آوردی ؟ بستری شدی ؟ نفت گرفت تورو ؟ چی شد آخرش ؟ فکر کنم از همون موقع بود که تو شروع کردی به آتیش سوزوندن :31:نقل قول:
بحث علمی - کارشناسی در سوتی بازار
نقل قول:
تلفن بود...
ولتاژش که قوی نیست!!
ولتاژ خط تلفن در حالت استند بای چیزی حدود 60 ولت هست و در حالت زنگ خودن بالای 100 ولت میشه ولی چون آمپراژش پایینه زیاد برق گرفتگی احساس نمیشه
صحبت نفت شد یه سوتی یادم اومد. پارسال زمستون که اینجا گاز قطع شده بود و ما کرسی و بخاری نفتی راه انداخته بودیم و روزها با یک عدد پیت نفت آواره بودیم اینور اونور هر جا نفت پخش میکردن میپردیم تو صف... چون نفت کم بود فقط تو یکی از اتاقها بخاری گذاشته بودیم و همه اونجا میخوابیدیم ( کلا زندگی خیلی سخت شده بود ) یه شب خوابیده بودم نصفه شب دیدم عملا دارم یخ میزنم پا شدم به بخاری یه نگاهی انداختم دیدم خاموش شده . در همین حین صدای ناله پدرم از زیرپتو شنیدم که میگفت الاغ چیو نگاه میکنی نفتش تموم شده برو نفت بیار بریز تو باک ... منم خواب آلود رفتم پیت نفت رو آوردم ( توضیح اینکه پدرم چسبیده به بخاری خوابیده بود. پیت رو بلند کردم قیف گذاشتم داشتم نفت میریختم تو باک ( من به شدت خواب آلودم ) یهو همونطوری ایستاده چشمام بسته شد البته نخوابیده بودم اما چشمام بسته شده بود... تو عالم نیمه خواب نیمه بیدار بودم که یه دفعه یکی پیت رو از دستم گرفت یه دونه زد زیر گوشم... پدرم بود.گفت بیشعور داری چی غلطی میکنی. خونه رو به گند کشیدی. لوله پیت یه کم کج شده بود میریخت رو لبه بخاری و از اونجا هم ریخت رو پدرم.. البته شانس آورد زیر پتو بود بیشتر پتو کثیف شد. هیچی دیگه پدرم مجبور کرد نصف شب تو اون سرما زیر برف پتو رو ببرم تو حیاط بشورم ( آخه مادرم مسافرت بود اگه میومد و میفهمید هر دومون اعدام میکرد ) فقط خدا رو شکر پدرم زیاد نفتی نشد وگرنه چیزی به اسم حمام یا آبگرمکن نداشتیم اون موقع و باید همونطوری میموند.
سوتیا داره کم کم خنک میشه ها!!
شما یه زحمتی بکش دو تیکه هیزم زیرش روشن کن.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
راستی این فیلمه چیزنقل قول:
یادمه رفت
اهان فیلمه ...... نبود :27::27::27::21::21:
دهن خیس کلی جیز میکنه آدمونقل قول:
تلفن بود...
ولتاژش که قوی نیست!!
یه باتری 1.5 ولت رو به زبونت بزن میفهمی
نقل قول:
ولتاژ خط تلفن در حالت استند بای چیزی حدود 60 ولت هست و در حالت زنگ خودن بالای 100 ولت میشه ولی چون آمپراژش پایینه زیاد برق گرفتگی احساس نمیشه
سوتی گرفتم.
عزیزم من تو آزمایشگاه 2500 ولت بار الکتریکی به بدنم وصل کردم هیچیم نشد اون آمپراژشه که آدمو اوف میکنه
عزیز برادر اشتباه کردینقل قول:
سوتی گرفتم.
عزیزم من تو آزمایشگاه 2500 ولت بار الکتریکی به بدنم وصل کردم هیچیم نشد اون آمپراژشه که آدمو اوف میکنه
خوب منم همینو میگم دیگه
خب منم سوتی میگیرم :
نقل قول:
2500 ولت بار الکتریکی
واحد اختلاف پتانسیل ولت هست نه بار الکتریکی
اومدم سوتی بدم پست دادم رفتم!
خوب دیشب رفتیم شهر بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کلی کیفیدیمو و اینا یه تعداد نیز عکس گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بچه ها گفتن بیاین بریم سوار این کشتی زشتا بشیم (همینا که میره بالا میاد پایین) ما هم از خدا خواسته گفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم سوار شدیم تا اومد حرکت کنه کلی طول کشید ما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه حرکت کردو کلی داشتم می هیجانیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یهو حال پسر عمو گرامیم به هم خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مجبور شد بیاد پایین خلاصه رفت یه استفراغی کرد و اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما نوبتمون تموم شد و رفتیم پایین پسر عموم هم گفت من نرفتم باید برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ناچار به پذیرش شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون هم رفتن هیجان ول کردن و اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم تا دوباره حال کنم البته با سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طوری که همزمان با پیاده شدن پسرعمو ما سوار شدیم
خلاصه یارو نفهمید چی شد از ما بلیط نگرفت فکر کرد من پسرعموم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چهار پنچ دفعه هی جامونو عوض کردیم مرتیکه مونگول نفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواین ما اصلاً به هم شباهتی نداریما فقط لباسامونو اون شب با هم ست کرده بودیم
خلاصه آخرش دیگه خیلی تابلو شد و..
طرف پس از کلی فکر کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوتی خویش پی برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه دیگه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتی در سوتی شدنقل قول:
نقل قول:
سوتی گرفتم.
عزیز برادر اشتباه کردی
خوب منم همینو میگم دیگه
خب منم سوتی میگیرم :
نقل قول:
2500 ولت بار الکتریکی
واحد اختلاف پتانسیل ولت هست نه بار الکتریکی
خوب من هم گفتم 2500 ولت بار الکتریکی نگفتم 2500 بار الکتریکی
یعنی 2500 ولت اختلاف پتانسیل الکتریکی جون تو بیخیال یادم ننداز باید برم بشینم فیزیک 3 بخونم
طبق استقرای ریاضی از دو جمله ی بالا این استنباط می شود که :نقل قول:
2500 ولت بار الکتریکی = 2500 ولت اختلاف پتانسیل الکتریکی
با ساده کردن 2500 و ولت از طرفین داریم :
بار الکتریکی = اختلاف پتانسیل
و از انجا که بار الکتریکی را با q و اختلاف پتانسیل را با V نشان می دهند ، لذا داریم :
V = q
و این یعنی فاجعه در علم فیزیک و لرزاندن تن دانشمندانی چون "بور" و "فارادی" در گور . :46:
در ضمن از دو جمله ی زیر :
ونقل قول:
جون تو بیخیال یادم ننداز باید برم بشینم فیزیک 3 بخونم
نیز می توان گفت دروست را مرور کن تا فیزیک رو تو کنکور 100 بزنی . :31:نقل قول:
خوب دیگه ما هم کم کم بار و بندیلمونو بستیم بریم تا سال دیگه هم برنمیگردیم آخه کنکور داریم!
در ضمن تاکید کردن بر سوتی دو تا محاسبه می گردد :دی
سلام خیلی تاپیک با حالی دارین.
من هم یک خاطره بگم خیلی خنده دار نیست ولی میگم.
یک روزی با یکی از دوستام تو خونه نشسته بودیم پای تلوزیون.(یکی از کانال های لس آنجلسی داشت تبلیغ می کرد)
پس فردای اون روز هم عید نوروز.(عید همین سال)
بعدش داشتیم درباره خواننده ها صحبت می کردیم که بحث کشیده شد به Alex.
بعدش دوستم گفت رفته زیر تریلی و سرطان معده داشته و اینا منظورش این بود که مرده.
همون موقع تلوزیون گفت کنسرت استثنایی Dj Aligator - Dr. Alban - Tatu - Alex.
این بدبخت هم سیخ مونده بود نمی دونست چی بگه.:41:
حالا جالب بود ؟
ایول... آواتورت رو عشق است پسر...
نه. بعدش یه فوت نفتی کردم و در همون لحظه یه کبریت روشن جلوی دهنم بود. که .......:8::19:نقل قول:
البته اگه بنزین بود قشنگتر میشد!!!!:31:
تایید میشه.:27:نقل قول:
میگم مهندسای آیندمون چقدر پر محتوا شدنا. :27:نقل قول:
یه سوتی P30worldی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تو پروفایل یکی از دوستان اومدم به طنز بنویسم: مشتکرم
نوشتم مشترکم
همين الان هم كه سوتي دادينقل قول:
یه سوتی P30worldی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تو پروفایل یکی از دوستان اومدم به طنز بنویسم: مشتکرم
نوشتم مشترکم
متشكرم نه مشتكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم که سوتی دادی. نوشته به اومدم به طنز بنویسم.نقل قول:
ولی خودمونیما راسته میگن اینجا یه کم یخ شده ولی عیبی نداره تو این گرمای تابستون و بی برقی میچسبه:20:
خودمم که سوتی دادم... " نوشته که اومدم به طنز بنویسم "نقل قول:
با دوستم دندون پزشكي رفته بوديم....اين دكتره آمپول و زد و رفت اونور تا اين ببيحس شه!
بعد دكتره گفت چه خبر؟؟!
منم گفتم لابد ميخواد حرف بزنم زودتر بيحس شه!..گفتم سلامتي!
گفت خوبي؟
مرسي ممنون
چي كارا ميكني؟
... ؟!......دوستم روي صندلي از خنده پهن شد بود!
برگشتم ديدم مرتيكه داره با تلفن حرف ميزنه!
-----
بگرديد ببينيد واسه فيلم نيست
:31: :31: :31:
يه بار يه کافي نتي رفته بودم که اسم هر اتاقش رو با اسم گلها نام گذاري کرده مثل نسترن ،شقايق ،شب بو ….
بعد که کارم تموم شد و داشتم پولش رو حساب مي کردم يه پسري اومد وگفتم يه سيستم مي خوام بعد منشي مغازه هم که يه دختري بود با صداي اروم گفت شب بو پسره درست متوجه نشد گفت چي ؟ دختره دوباره گفت شب بو ولي پسره باز متوجه نشد و با تعجب گفت : شب بيام؟ که اينبار دختره با صداي بلند گفت شب بو بشينيد . من که خيلي سعي کردم جلوي خنده ام رو بگيرم نتونستم و شروع کردم به خنديدن و پسره هم سرش رو انداخت پايين و رفت شب بياد نه ببخشيد رفت شب بو
:18: :18: :18:
سلام بعد از مدتها با سریه جدید سوتی هام اومدم:8:
سر کلاس رانندگی داشتم درباره ی باطری ها حرف میزدم یعنی داشت از من سوال میکرد گفتم هر باطری 6 کانه داره که در خامیون بیشتره:31:
رفتم خونه دوستم اینا این دوستم دو تا برادر داره یکی کوچیکه اسمش مهدیه 4 سالشه یکی بزرگه اسمش امینه 21 سالشه بعد این دادش بزرگش انقد خشک و جدیه ما بهش میگیم دیوااار خونشون بووودم همه خونه بودن مامان و باباش ما تو اتاق بووودیم اومدم با صدای بلند صداا کنم بچه رو جای اینکه بگم مهدی بلند گفتم امیییییییین:2:
زن داداش من حامله اس یه روووز با داداشم میره سونو گرافی:20:
از اونور خواهرم میزنگه خونمون کسی نبووود من برمیدارم میگه مامان کجاست بابا کجاست همه رو جواب میدم میگه زهرا اینا چی شدن میگم زهرا رفته سزارین:13: ( بچه اش هنوووز 3 ماهه)
خواهرم اونور هول میکنه میگه سزارین واسه چی رفته:18: میگم چیزی نیست که بابا سزارین همه میرن که آخرم نمیدونم چرا گوشی رو قطع کرد بعد زنگید گوشیه داداشم اون گفت رفتن سونو گرافی:46:
تو کلاس یه امتحان گرفت از بچه ها منم خیلی شادو خندون نمره مو گرفتم دیدم قبووول شدم :21:بعد کناریم که یه خانوم مسن بووود گفت مبارک باشه گفتم بابا امتحان که چیزی نبووود هر کی قبووول نشه باید خیلی خنگ و احمق و ( حالا منم خوشحال 4 .5 تا یگه اضافه کردم:27:)
همون لحظه برگه ی زنه رو دادن قبووول نشده بووود
و منم شرمنده:41:
گرمم شده بوود داغ کرده بووودم تند تند تو خونه میگشتم میگفتم این کولر کو؟؟؟ همه هم بهم میخندیدن میگفتن اووون بالا منم میگفتم اونو نمییگمم که کولر و میگم:31: ( منظورم کنترل کولر بووود واسه خودم فکر میکردم کنترل رو میگم اما نمیگفتم )
[IMG]file:///C:/Users/Amir/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/IMG]
چیزی گفتی؟:18: سوتیه؟:18: موتیه؟:18: بوقه؟:18: کرناس؟:18: ازرائیل اومده؟:18: نیومده؟:18: رفتن از اینجا؟:18: قهر کردن؟ :18:قهر نکردن؟ :18:نقل قول:
چه خبره! :18:نقل قول:
من که چیزی نگفتم! فقط اشتباه شد! :27:
داداش تو فکر کردی ما سوتی ها رو سرسری میخونیم و حواسمون نیست سر ما میخوای کلاه بزاری ؟ نه فدات شم من از همون صفحه اول تا اینجا همه سوتی ها یادم هست ( تیریپ قدیمی کار ) این سوتی تورو که خوندم درجا دوزاریم افتاد که قبلا تو همین تاپیک خونده بودمش خلاصه رفتیم تو کار سرچ و پیداش کردیم. نکن این کارو کپی رایت هم خوب چیزیه.نقل قول:
اینم سوتی اصلی :
اینم صفحه مورد نظر :کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2055942&postcount=2202
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=32119&page=221
مبارکه ... بالاخره حرف خودتو به کرسی نشوندی و اون بنده خداها رو مجبور کردی بچه دار بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زن داداش من حامله اس یه روووز با داداشم میره سونو گرافی
داداش گلم اين سوتي رو خودم تو كلكده.كام نوشتم ايدي منم عينك دودي اونجا حالا اين رفيقمون واسه منو كپ زده برو مچ اوشون رو بگير خواستي تو كلكده هم يه تحقيق راجع به ما بكن:46:نقل قول:
خوب آدرسشو هم میزاشتی تا من یه چک کنم ببینم کدوم قدیمی تره. اگه ماله تو قدیمی تر بود یه عذرخواهی ازت بکنم.
این قسمت رو من هم هستم هر دفعه موقع رفتن برق مخصوصاً اون قسمت سبز رنگ :دینقل قول:
عزيزم شما دست به سرچت خوبه يه سرچ ميكردي اونور اين سوتي هم تو ارشيو هاي منه قضيه هم واسه 1 2 سال پيشه لينكشو ميزارم برات غمت نباشهنقل قول:
اگر وقتی تو دهنته زنگ بزنه خدا بخیر کنه.نقل قول:
تلفن بود...
ولتاژش که قوی نیست!!
پیشنهاد میکنم رجوع کنید به سوتی من در همین مورد. البته مال من دهنی نیست.
----------------------------------------
دیروز رفتیم با بچه ها باشگاه ثبت نام کنیم. اسم و فامیل رو که گفتم طرف نگاه کرد گفت سبزواری هستی؟
یهو گفنم از رو شلوار هم مگه معلومه؟؟
طرف یکم نگاه کرد هیچی نگفت.
بعدش هرچی فکر کردم اون حرف چه ربطی داشت که من زدم خودم هم نفهمیدم.
---------------------------------------
دوباره دیروز پای تلفن سوتی دادم. طرف گفت امری نیست منم گفتم نه نیست و قطع کردم. من یه مشکل دارم نمیدونم جواب امری نیست رو چی باید بدم؟؟ میگن عرضی نیست فکر کنم. معمولا در جواب میگم خیلی ممنون!!!
----------------------------------------
بچه خواهرم حدودا سه چهار سالشه. دیروز تو پارک چند تا از این دخترا اینو نشونده بودن رو پاشون (تیریپ آمار گرفتن و از این چیزا. واسه همین همیشه میارمش پارک)
این طفلکی هم دستشویی داشته روش نمیشده به اینا بگه. اینا هم نمیزاشتن بره. دیگه فکر کنید همچین گندی زده بود که دختره فقط گریه نکرد. ما هم میخندیدیم.
ضمن قبول سوتی اعلام میکنم استدلالت غلطه حال ندارم 10 خط بنویسم توضیح بدمنقل قول:
طبق استقرای ریاضی از دو جمله ی بالا این استنباط می شود که :
2500 ولت بار الکتریکی = 2500 ولت اختلاف پتانسیل الکتریکی
با ساده کردن 2500 و ولت از طرفین داریم :
بار الکتریکی = اختلاف پتانسیل
و از انجا که بار الکتریکی را با q و اختلاف پتانسیل را با V نشان می دهند ، لذا داریم :
V = q
و این یعنی فاجعه در علم فیزیک و لرزاندن تن دانشمندانی چون "بور" و "فارادی" در گور . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دینامیک خرابمون نکنه احتمالش کم هم نیستنقل قول:
نیز می توان گفت دروست را مرور کن تا فیزیک رو تو کنکور 100 بزنی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سوتی بازار دیگه اومدیم سوتی بدیم مشکلی نیستنقل قول:
در ضمن تاکید کردن بر سوتی دو تا محاسبه می گردد :دی
یه سوتی دادیم، ملت 3 صفحه تفسیرش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جور برید جلو قانون های بنیادی فیزیک را متحول میکنید
:31: خودش یه سوتی بود!!!نقل قول:
به طور کامل تایید میشه!:19:نقل قول: