واقعا کار کونامی محشر بوده
ساخت چهره ها و جزئیات و حرکتان بسیار زیبا کار شده
ترکیب چیدن و نوع تاکتیکها خیلی بهتر و واقعی تر شده
در کل پیشرفت چشمگیری رو داشته
Printable View
واقعا کار کونامی محشر بوده
ساخت چهره ها و جزئیات و حرکتان بسیار زیبا کار شده
ترکیب چیدن و نوع تاکتیکها خیلی بهتر و واقعی تر شده
در کل پیشرفت چشمگیری رو داشته
آقا من این عکس رو همین الآن در حالت reply از pes2009 گرفتم! همونطورکه می بینید پای بازیکنا تو چمن فرو رفته ... حالا با توجه به اینکه من دموی 2010 رو بازی نکردم می خواستم یعنی چی که دوستان می گن چمن سه بعدی نیست ، یعنی مثل این عکس دیگه پا و توپ تو چمن فرو نمی ره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من شرمنده جواب شما رو ندادم توی پ.خ . راستش من نمیتونم برات بفرستم بندرعباس ! خیلی کار داره :10:نقل قول:
دوست عزیزم ربطی به کونامی نداره. چون اکثر کسانی که دانلود میکنند, فایل ستاپ دمو رو توی داکیومنت یا دسکتاپ میریزن واسه همینه یعنی وقتی که شما رو فایل exe ی دمو کلیک میکنید اون در واقع باید اکسترکت بشه واسه همین به فضا در درایو C نیاز داره.نقل قول:
شما اگر فایل دمو رو توی درایوی به جز C بریزید و از اونجا بخواید نصب کنید راحت تره البته به شرطی اینکه اون درایو هم فضای خالی داشته باشه.
این یه عکس از pes 2010 که نه توپ رفته تو چمن نه پای بازیکننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این دموش هست شاید توی نسخه ی اصلی اینطور نباشه.
پچ لگوی HD برای دمو:
بعد از باز کردن فایل.فایل را داخل فولدر img در جایی که بازی رو نصب کردید کپی کنید.کد:http://www.gamingaccess.com/download/hosted/dt04.rar
سلام دوستان حقيقتش اينكه نميدونم چرا تو بازي تصوير يه موج از بالا مياد ميره پايين اين مشكل رو تو ساكر 2009 هم داشتم كه نميدونم چجوري ولي درست شد بعد از يه مدتي
سيستمم بالاست گرافيك 4870 و رم 3گيگ و سي پيو 3.5 دوال ولي علت اين امر رو نميدونم در ضمن مانيتورمم t220p هست ولي الان تو دمو اين مشكل رو دارم خواهشن كمكم كنيد
آقا با مشکل ما کسی بر نخورده ؟خیلی حیاتیه ! اگه میشه یه کاری برام بکنید !نقل قول:
این فایل هایی که نصب کرده . اگه کسی اینترنتش سرعتش بالاست بقیه این ها و فایل های توی فولدر اصلی ( فایل اجرا و ... ) رو برام آپلود کنه ... فکر نکنم زیاد باشه !
مشکل از 2 فایل بعدیش هست ! بعدیش 2 کیلوبایته و بعدیش 40 مگه که تا میخواد بریزه ارور میده ... لطفا کمکم کنید ( روز عید ثواب داره ! )
سلامنقل قول:
شما تو تنظیمان گرافیکی بازی گزینه Wait for Vsync رو فعال کنید تو 2009 هم باید همین کار و میکردید. اگر هم نتونستید از این تنظیمات اون رو فعال کنید از طریق برنامه ATi catalyst بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh رو تا آخر ببرید به طوری که always on باشه.
نقل قول:
شما اکه با گرافیک بالا بازی کنین چمن هم 3 بعدی میشه مثل 09 :31:
نقل قول:
فكر ميكنم كلا چمن بازي تخت هست و فرمش رو عوض كردن...
چون براي دوستم كه سيستمي خيلي قوي ايي هم داره و همه آپشنا براش good بود و همه گزينه ها فعال بازم جمن بازي تخت بود...
تخت باشه كه بهتره!!!
چيه مدل سيخ سيخي از زمين اومده بيرون...
اگر واقعا حجمي turf رو درست ميكنن بايد مثل واقعيت باشه نه يك سري سوزن سبز مسخره كه از زمين بياد بيرون...
با سلام و خسته نباشيد به همگي لطفا كسي كه انگيليسيش خوبه قسمت تركيب چيدن تيم ها روبه طور كامل معني كنه سيستم كارت و استراتژي تيم و ... با تشكر
یکی از بچه ها این رو گذاشته بود چند روز پیش متاسفانه کاربریش یادم نیست من همینطور کپی کردم کل مطلبش رو چون خیلی متن با ارزشی هستنقل قول:
نقل قول:
Exit
Assisted Settings
Lineup
Set Formation
Tactics
Set Piece Settings
Date Management
تغييراتي که اين نسخه نسبت به pes 2009 داشته شامل قسمتهاي زيره:
در قسمت Assisted settings هفت قسمت وجود داره که عبارتند از Lineup ، Auto Subs ، Change Formation ، Auto Form Change ، Change Game plan ، Auto-Tactics و Attack Balance که در ادامه به بررسي هر کدوم مي پردازم:
Assisted settings>Lineup: در اينجا 4 حالت وجود داره که مي توني به کامپيوتر اجازه بدي بازيکنايي که براي شروع بايد وارد زمين بشن رو انتخاب کنه:
0. به ترکيب اصلي تيم دست نزنه 1. ترکيب رو بر اساس آمادگي جسمي و رواني بازيکنا بچينه 2. ترکيبو بر اساس هم آمادگي جسمي و رواني و هم توانايي فوتبالي بازيکنا بچينه 3. ترکيبو بر اساس توانايي فوتبالي بازيکنا بچينه.
Assisted settings> Auto Subs: در اين قسمت هم 6 حالت وجود داره که مي شه به کامپيوتر اجازه داد در حين بازي ، تعويض هايي رو انجام بده:
0. اصلا کاري به کار تعويض هاي شما نداشته باشه 1. وقتي بازيکني کاملا نيروشو از دست داد تعويض بشه(معمولا خيلي دير اتفاق مي افته) 2. وقتي نزديکه که بازيکني تمام نيروشو از دست بده ، تعويض بشه(معمولا دير اتفاق مي افته) 3. وقتي بازيکني خسته شد ، تعويض بشه 4. وقتي بازيکني تقريبا خسته مي شه ، تعويض شه(معمولا زود اتفاق مي افته) 5. وقتي بازيکني تازه داره خسته مي شه ، تعويض شه(که اين حالت خيلي زود اتفاق مي افته)
Assisted settings> Change Formation: در اين قسمت 4 حالت وجود داره که مي توني سيستم کلي و ابتدايي بازيتو انتخاب کنه:
0. هيچ تغييري در سيستم بازي شما ايجاد نشه 1. سيستم مناسب براي حمله از عمق 2. سيستم مناسب براي حملات متنوع 3. سيستم مناسب براي حمله از طريق فضاهاي باز.
Assisted settings> Auto Form Change: در اين قسمت مي تونين به کامپيوتر اجازه بدين که سيستم بازيتونو در حين بازي تغيير بده:
0. کلا کاري به سيستم شما نداشته باشه 2. سيستم شما رو در حين بازي و متناسب با شرايط ، تغيير بده.
Assisted settings> Change Game plan: منظور از اين قسمت ، تغيير برنامه هاي کليدهاي ترکيبيه(مثلا LT+X):
0. هيچ تغييري در کليدهاي ترکيبي ايجاد نشود 1. کليدهاي ترکيبي طوري انتخاب بشن که به تيم شما اجازه بده ساختار کليش رو حفظ کنه 2. کليدهاي ترکيبي طوري انتخاب بشن که متناسب با ساختار کلي تيم شما باشه 3. کليدهاي ترکيبي طوري انتخاب بشن که ساختار کلي تيم شما رو تغيير بده.
Assisted settings> Auto-Tactics: در اين قسمت شما مي تونيد به کامپيوتر اجازه بدين که تاکتيک کلي تيم شما رو تعريف کنه:
0. کاري به تاکتيک شما نداشته باشه 1. تاکتيکي انتخاب کنه که انرژي بازيکناي شما رو حفظ کنه و زياد خسته نشن 2. متناسب با سطح انرژي بازيکناي شما تاکتيکتون رو انتخاب کنه 3. بدون توجه به سطح انرژي بازيکناي شما تاکتيکتون رو انتخاب کنه.
Assisted settings> Attack Balance: در اين قسمت مي تونين ميزان دفاعي يا هجومي بازي کردن تيمتون رو مشخص کنين:
0. شکل هجومي تيم شما بصورت اتوماتيک تغيير نکنه 1. تيم شما خيلي دفاعي بازي کنه 2. تيم شما دفاعي بازي کنه 3. تيم شما حد تعادل بين دفاع و حمله حفظ کنه 4. تيم شما هجومي بازي کنه 5. تيم شما خيلي هجومي بازي کنه.
جاي انتخاب کاپيتان تيم هم تغيير کرده و براي اينکار بايد به قسمت LineUp برين و در اونجا روي بازيکن مورد نظرتون دکمه مربوط به شوت رو فشار بدين.
:set informaton>player indexدر قسمت player index يه سري کارتهاي(دفاعي ، هجومي و تکنيکي) تعريف شده که شما مي تونيد با انتخاب اونا مشخص کنيد بازيکن شما چه مسئوليتي رو تو زمين داشته باشه و چطوري بازي کنه که اين انتخاب واقعا روي نحوه بازي بازيکن شما تو زمين تاثير چشم گيري داره و شما کاملا متوجه مي شيد که بخاطر انتخاب شما بازيکنتون داره اينجوري بازي مي کنه البته اين قسمت جايگزين همون قسمتي در ورژناي قبل شده که شما مي تونستيد تنظيم کنيد که بازيکن شما در موقع حمله به کدوم طرفاي 8 گانه بره يا موقع دفاع چه قدر به عقب برگرده(کم ، متوسط يا خيلي زياد).
همچنين در قسمت set information>edit position بعد از اينکه بازيکن مورد نظرتون رو انتخاب کردين و احياناً جابجاش کردين ، در مرحله آخر که بايد تاييد کنيد ، چنانچه بازيکن شما توانايي بازي کردن تو چند پست رو داشته باشه ، به هر کدوم از اون پستها يه نمره اختصاص داده شده که بهتره پستي انتخاب بشه که بيشترين نمره رو داره چون اون پست ، پست تخصصي بازيکن مورد نظره.
در قسمت Tactics>Team Style مي شه تاکتيک کلي تيم رو تعريف کرد. اين قسمت شامل 8 بخشه که 4تاش مربوط به مسائل هجوميه و 4تاش مربوط به مسائل دفاعي و هر بخش رو مي شه از 0 تا 100 تعريف کرد که اين بخشها عبارتند از: Player Support ، Support Range ، Position Switch ، Attacking Style ، Pressing ، Defensive Line، Compactness ، Defensive Strategy که در ادامه در مورد هر کدومشون صحبت مي کنيم:
Tactics>Team Style>Player Support: تو اين بخش مي توني تعيين کني که وقتي بازيکني از تيم شما صاحب توپه ، بقيه بازيکنا تا چه حد به جلو نفوذ کنن.(بديهيه که هر چي عدد شما به 100 نزديکتر باشه ، بقيه بازيکنا ، بيشتر نفوذ ميکنن)
Tactics>Team Style>Support Range: تو اينجا هم مي توني مشخص کني که وقتي يکي از بازيکنات صاحب توپه ، بقيه براي حمايت کردن از اون تا حد بهش نزديک بشن. .(بديهيه که هر چي عدد شما به 100 نزديکتر باشه ، بقيه بازيکنا ، بيشتر به بازيکن صاحب توپ ازتيم خودتون نزديک مي شن ميکنن)
Tactics>Team Style>Position Switch: در اينجا مي شه تعيين کرد چفدر دو بازيکني که نوع بازيشون شبيه به همه در طول بازي ، جاشونو عوض کنن.
Tactics>Team Style>Attacking Style: در اينجا ، مي شه ميزان فاصله معقول بين بازيکن صاحب توپ و ساير بازيکنان تيم رو تعيين کرد.
Tactics>Team Style>Pressing: در اين قسمت مي شه ميزان تحت فشار قرار دادن بازيکن صاحب توپ حريف و همچنين تعداد بازيکنايي که به سمتش هجوم مي برن رو مشخص کرد.
Tactics>Team Style>Defensive Line: تو اين قسمت مي توني مشخص کني که خط دفاعي شما تا چه حد به خط مياني شما نزديک باشد.
Tactics>Team Style>Compactness: اينجا هم مي شه تعيين کرد که چه تعداد از بازيکنات براي گرفتن توپ از بازيکن صاحب توپ حريف ، بهش نزديک بشن.
Tactics>Team Style>Defensive Strategy: در اينجا هم مي توني مشخص کني که دفاع تيمت خطي باشه يا سويپر(يعني هميشه يه دفاع آخر داشته باشي).
بازي منتشر شد؟كي؟چون من رفتم تو يه مغازه يارو گفتش soccer 2010 اومده الان تموم كردم.حالا قضيه چيه؟
مشکل اینجاست که اون یار هایی که توی مغازه ها هستن (بعضیاشون) خیلی زرنگ می دونن خودشون رو و عقده دارن مردم رو سر کار بذارن. نفهمیده چی خواستی ازش نخواسته بگه نمی دونم و ندارم گفنه تموم کردم. بازی فقط دمو قابل بازیش موجوده که اونم چیزی نیست که تموم بشه. کلا اگه از کسی گیم خواستی به جای اینکه بگه ندارم بگه تموم کردم بدون یه ریگی تو کفشش هست مگه CD/DVD چیه که تموم بشه وقتی داره رایت می زنه چیو تموم کرده.نقل قول:
شک نکن که دروغ گفته یا همین دمو رو زده رو dvd و میفروشهنقل قول:
بچه ها سایتی بازی رو برای فروش نیوورده؟؟؟؟؟ demo
این عکس شیرژه زدن 4 تا بازیکنه بعد از گرفتن توپ توسط دروازه بان که هنوز یکیشون مثل بازی مکس پین رو هوا
فکر کنم می خواد ضربه فنیش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه شوت زیبا
با سلام. آقا اگه کسی جایی رو بلده که دمو رو می فروشن آدرس بده. ما بدبختا که adsl نداریم تو کفش موندیم!
نه فقط باید از اینجا دانلود کنینقل قول:
[کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/sports/proevolutionsoccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe?rs=150&e=1253485172&h=e96ddf7d248a2feb59b0eaba2111fecd&file=PES2010_PC_DEMO_Setup.exe]
اقا اگه کسی جایی رو بلده که دمو رو می فروشن ادرس بده.ما که adsl نداریم تو کفش موندیم!
من از فوتبالي كه سرعتش بيشتر باشه خوشم ميادنقل قول:
كامپيوتر معمولا فوتبالش از ps كند تره
اگه در اين وژن چنين آهسته باشه كه كلي مايوس شدم
:13:
راستي يكي از بچه ها ميگفت صداي تماشاگران خوب نيست
ميگفت در موقعيتها مختلف عكس العمل چنداني ندارند
در حالي كه شما خلاف اينو ميگين
حالا كدومش راسته ؟
در مورد مالكيت توپ منظورت چيه ؟
من كه نميدونم از اينكه عجيب غريب عوض ميشد منظورت چيه
بلاخره بعد از دانلود ونصب ، وقت شد که منم یه 1 ساعتی بازی کنم :دی مواردی که برام پیش اوده و نظراتم رو میگم :
1-بازی چیزی بین PES 2009 و PES 6 هست !!
2-توپ گویا خیلی سنگینه !!
3-تماشاگران بیشتر شبیه میت هستن تا تماشاچی !!
4-بازی دمو پر از باگ ، برای نمونه بازیکن حریف رفت نزدیک کرنر تا سانتر انجام بده ، تا پایان نیمه همونجا موند و تلاش من برا گرفتن توپ بی نتیجه بود !! و یا هنگام تکل ، بازیکنان مرحمت فرموده از درون هم رد میشن !!
5-دفاع ها خیلی عجیب هستن !! بعضی زمانها هوش ،قوی و بعضی وقتها هم مزخرف !!
6- گرافیک و فیزیک بازی خیلی بهتر شده
7-سیستم مدیریت تیم و تاکتیکهایی که میشه برا تمیم ها در نظر گرفت خیلی خوبن
8-فعلا برا من تو این دمو صدای تماشاگران دلچسب و جذاب نبود و چنتام مورد داشت !! گل زده شده بود ، خبری از صدای شادی نبود !
9-زدن گل به واقعیت نزدیک تر شده
.......
در هر صورت من خیلی امیدوارم به PES 2010 و به شدت منتظر نسخه ی اصلی و کامل
دوست عزيز گزينه Wait for Vsync فعاله در ضمن تو ي بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh همچين گزينه اي رو پيدا نكردم البته ريفرش ريتم 60 هستنقل قول:
عكس گرفتم
كه قسمت بالايي نشون ميده كه تو سيتينگ ساكر گزينه Wait for Vsyn فعاله
و عكس زيري بخش 3D برنامه ATi catalyst هست كه گزينه Wait For Vertical Refresh درش وجود نداره
با نهايت تشكر
کد:http://xs.to/xs.php?h=xs343&d=09380&f=3774.jpg
نقل قول:اين گزينه معنيش چي بود ؟نقل قول:
در سيستم من تيك نداشت
اما موردي هم نداشتم
البته اين مشكلي كه دوستمون گفت قبلا با مانيتور crt اين مشكلو داشتم
مخصوصا وقتي گرافيك رزوليشن را بالاتر ميذاشتم
الان در اين سيستم مشكلي ندارم
گرافيم 8600 جي تي 1 گيگ مانيتور WLED AOC V22
اتفاقا صدای تماشاگران خیلی عالیهنقل قول:
نقل قول:
اين دو تا عكس خيلي باهم فرق دارندنقل قول:
در يكي چمن بزرگ هست چند سانتي ميشه
و در يكي چمن كوتاه هست
البته اينطوري به نظر ميرسه
در عكس اولي مشخصه كه كيفيت بازي خيلي بالاتره ...
bebakhshid english type kardam chon windows ro taze avaz kardam va fonte farsi nadareنقل قول:
agha man windows ham avaz kardam vali dorost nashod
chikar konam dge in errore data1.cab dahane maro service kard
torokhoda komak konid
جناب پویا بد دانلود شده شما باس دوباره دانلود کنی این لینک هم مستقیم هم ریزوم داره از نظر من بهترین لینک همینه دانلود کن دوباره:
در ضمن من خیلی می ترسم این مشکل توپ از پا جدا شدن توی نسخه نهایی حل نشه آخه اگه اینطور هست چرا برای ما اینطوره و مکث های طولانی در زمان دیرافت توپ یا کنترل توپ و عدم توانایی در کنترل توپ ها برای جلوگیری از خارج شدن کنترلشون از دست فقط برای ما اتفاق می افته نه برای حریف اگه کد وارد نشده پس باید حریف هم این مشکل رو داشته باشه کلا اگه گیم پلی بازی همین باشه بی تعصب می گم بچه ها نمره خوبی نمی تونه بگیره این خط این نشون ببین کی زدم این حرف رو. دریبل ها هم یه حالت رندوم پیدا کرده خیلی راحت می تونست مثل فیفا کل دریبل ها رو به آنالوگ راست انتقال بده. در هر صورت هر چه قدر زور میزنم که گیم پلی رو بپسندم نمی تونم خدا به خیر کنهکد:http://largefiles.fifasoccer.ru/files/pes2010_pc_demo_setup.exe
منم باهات موافقم.نقل قول:
ولی نمیدونم چرا هر چی بازی میکنم خسته نمیشم ! :دی البته این بر میگرده به سختر گل زدن که وقتی گل میزنیم خیلی شاد میشیم :27:
سلام دوستان
من بعد از چند دور بازی کردن اصلا نتونسم خودمو با این کندیش وفق بدم خیلی این قسمتش کندهههههههههههههه!!!
واسه ما که عمری فیفا بازی کردیم سخته که با این مشکل پیس بتونیم کنار بیایم یا حداقل من نمیتونم سریعا خسته میشم!!!
سلام
با وجود این که نظر من نسبت به بازی خیلی مثبت تر شده ولی نکته ای هست که واقعا اذیتم می کنه:
به نظر من کونامی سی پی یو رو قوی تر(سخت تر) نکرده بلکه این گیمر و امکاناتشه که ضعیف تر شده دلیل هم دارم براش:
اولین نکته همین response time هست که ظاهرن برطرف شده که مشکل اصلیه گیمره چرا؟ خوب مشخصه دفاع تو این سری چند نفره به یه بازیکن یورش می کنند که اگه response time بهبود پیدا کنه که بعید می دونم با یه پاس ساده موقع یورش چند نفره دفاع می شه همشونو جا گذاشت یه حالت دیگه ای هم هست که دفاع به صورت تقریبا خطی با یورش مهاجم به عقب می ره که طرف اقدام به پاس عمقی کنه که در این صورت هم یا پاس خیلی آهسته داده می شه که نمی شه دیگه اسمشو عمقی گذاشت و یا این که باز کن مورد نظر به دلیل جاگیری نامناسب تو پو نمی تونه بگیره و یا این که با کند کردن سرعتش دوباره توپ رو از دست می ده(من اون چیزی رو که دیدم به نظرم اومد پاس های عمقی رو کونامی داره روش کار می کنه که گاه واقعن این طوری نباشه تمامی زحمات دیگه شونو به هدر دادن) مسئله دیگه چرخش و تغییر جهت بازیکناست که باز به دلیل response time بد باعث ضعیف تر شدن گیمر می شه البته این کند کردن تغییر جهت خوبه به شزطی که به نظر نیاد که خواستن امکانات گیمر رو ازش بگیرن
حالا اگه کونامی بخواد response تایم رو بهبود بده این حالتی که داریم و همه اون چیزایی رو که بالا گفتم به غیر از پاس عمقی(شاید) تحت تاثیر می ذاره به نظرم این قضیه باعث می شه که خیلی بهبود نده این مسئله رو
من واقعن موندم به جای این کارها می تونستن ریباندارو که مثل pes 6 شده رو کمتر کنند واقعن اگه قصدشون سخت کردن گلزنی بود
من فقط امیدوارم که کونامی این روشی رو که برای بهبود cpu در نظر گرفته رو تا نسخه نهایی دستکاری کنه (هر چند که بعید) چون خیلی مسائل دیگه شونو که واقعا روشون وقت گذاشتن رو تحت تاثیر می ذاره و باعث می شه گیمر از بازی زده شده مثل سانتر ها و تجمعی که تو محوطه جریمه ایجاد می شه که واقعن طبیعیه یا مثلن پاس ها , پنالتی ها که واقعن خوب شدند و ...
يك احتمال وجود داره
شايد كونامي خودش نسخه دمو را اينطوري بيرون داده
تا وقتي نسخه نهايي را منتشر كرد اونو بدون باگ پخش كنه
و همگي اساسي حال كنند (سورپرايز مانند)
اما در غير اينصورت تعصب معني نداره و بدرد نميخوره
به هر حال تا نسخه نهايي بايد صبر كنيم
منم موافقم انقدر حساسیت به خرج ندیدنقل قول:
البته من دمو را بازی نکردم و تا اونجا که در سایتهای خارجی تا حدودی دنبال کردم همه از این خوشحال بودن که بازی حس PES 5 را به نوعی منتقل میکنه و بازی کندتر و ...........نقل قول:
در ضمن من خیلی می ترسم این مشکل توپ از پا جدا شدن توی نسخه نهایی حل نشه آخه اگه اینطور هست چرا برای ما اینطوره و مکث های طولانی در زمان دیرافت توپ یا کنترل توپ و عدم توانایی در کنترل توپ ها برای جلوگیری از خارج شدن کنترلشون از دست فقط برای ما اتفاق می افته نه برای حریف اگه کد وارد نشده پس باید حریف هم این مشکل رو داشته باشه کلا اگه گیم پلی بازی همین باشه بی تعصب می گم بچه ها نمره خوبی نمی تونه بگیره این خط این نشون ببین کی زدم این حرف رو. دریبل ها هم یه حالت رندوم پیدا کرده خیلی راحت می تونست مثل فیفا کل دریبل ها رو به آنالوگ راست انتقال بده. در هر صورت هر چه قدر زور میزنم که گیم پلی رو بپسندم نمی تونم خدا به خیر کنه
حالا شاید شما از PES 5 بدت میومده و حالت فوتبال آرکید را دوست داری مثل PES 2008 , 2009 !,ولی به شخصه بهترین PES به نظر من 6 بود ولی 5 را من بیشتر دوست داشتم به خاطر همین حالتش کنترل توپ سریع از دست خارج میشد پاسها را باید شدید دقت میکردی و ................
حالا اگه دمو بیاد دستم بازی کنم بهتر میتوانم صحبت کنم
از دوستان کسی نیست به داد ما دیال آپی ها برسه و این بازی رو بفروشه
قیمتش هم مهم نیست .
ممنون
بجز مورد پاس عمقی تقریبا با بقیه صحبتهای شما موافقم چون بجاش سانترها دقیق تر شده و میشه بعضی جاها بجای پاس عمقی ازشون استفاده کرد .نقل قول:
اما علیرضا جان من یک چیزیو به شما بگم بطور کل هنوز خیلی کار داره تا هوش مصنوعی بازیهای گروهی اینقدر پیشرفت داشته باشه که بتونه انسانو شکست بده . روی همین حساب طراحان بازی مجبورن از تواناییهای بازیکن تحت کنترل گیمر کم کنن .
در ضمن همونطوریکه بارها توی تاپیک گفتم یکی از کاربران بنام آدام که رابط بین کونامی و گیمرهاست چند شب پیش گفت توی کد ریویوو مساله زمان پاسخ دهی خیلی بهتر شده . من که راستش کم کم به این مساله دارم عادت میکنم و از این خبر آدام نه تنها خوشحال نشدم بلکه مقداری هم نگران شدم چون بازی از این سختیش کاسته میشه . توی این بازی از پایه ها و ارکان گیم پلی pes 5-6 استفاده شده حقیقتا من که دوست ندارم زیاد تغییر بکنه .
جالبه درست برعکس من من هیچ وقت از PES خوشم نیومد فقط PES 2009 بود که گیم پلی اون منو جذب خودش کرد من واقعا شیفته روان بودن PES 2009 شدم واسه همین بیشترین گیمی که من در سال گذشته روش وقت گذاشتم PES 2009 هست برام خیلی سخته که دوباره با گیم پلی PES های قدیمی مواجه بشم چون از مه اونها بدم میاد حتی PES 6 که اینقدر تعریف می کنید ازشنقل قول:
حسین جان بله در جریان هستم..من این تاپیکو تعقیب می کنم فقط زیاد اهل پست زدن نیستم اخیرا هم به خاطر این که احساس کردم کونامی داره با گیمرها بازی می کنه پست دادمنقل قول:
حرفای شما درست الان تمامی گیم ها همین جوریند واقعا هوش مصنوعی مطلوب وجود نداره فقط بینشون خوب و بد وجود داره ولی کونامی هر سال به هر قسمت از بازیش که اشکال می گیرند یا کلن اونو حذف می کنه و یا این که برای بهبود اون قسمت از بخش های دیگه مایه می ذاره که همین باعث می شه یه سیر پله ای به وجود بیاد
من هم رو همین حسابی که ادام گفته رسپانس بهتر شده این حرفا رو زدم چون واقعن اگه خیلی بهینه شده باشه از سی پی یو چیزی نمی مونه..این جوریشم بالاخره عادت می کنیم ولی مسئله اینه که وقتی یه بازی مثلا 20 دقیقه ای بازی می کنی تو یه سیر زمانی احساس می کنی که دیگه خسته شدی خستگی که از بازی کردن نیست و به خاطر نحوه بازیه
تکراری لطفا حذف شود