وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!نقل قول:
وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!نقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسانی...نقل قول:
دوستانی که k43sm دارن، احیانا این مشکل رو ندارن؟
اوه اوه...من که کلا قید سی k رو زدم...سری A هم مثل kست؟
دوست من سری های n ایسوس فقط.یه نگاه به n53svبنداز.من پیشنهاد میکنم این مدل رو بخر.هم ظاهر زیبایی داره هم صفحه نمایش عالی و در کل همه چیش تکمیلهنقل قول:
سلام. من یه لپ تاپ دیدم توی مغازه با این کانفیگ:
k45
cpu: i7 3610qm
ram: 6
grafic: 2 gt630
hard ?: 750
با گارانتی یکساله 2/050/000
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FULL HD بودن نمایشگر مزیت یه لپ تاپ به حساب میاد و اصلا هیچ تاثیری در پائین اومدن کیفیت تصویر در فیلم های کمتر از 1080 و بازی نداره.نقل قول:
دوست عزیز اگر میخوای نوت بوک Fhd بگیری درش شک نکن که در انتخاب نمایشگر کار درستی کردی البته این نظر من شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشند:23:نقل قول:
من یه مدل از HP رو دیدم که خیلی نظرمو گرفته، و مشخصاتش هم خوبه ولی مشکلی که هست با این وضعیت دلار هی قیمتش میره بالاتر
HP Pavilion g6-1326sx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات اینه:
پردازنده : Intel® Core™ i5-2450M
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك : 1 گيگابايت Radeon
گارانتی شرکت مادبران هم هست . مشخصات بیشترش رو میتونی بری تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اولا اینجا تاپیک مخصوص ایسوس هستش/دوما این لبتاب هم سی پی یو قدیمیه هم گرافیکش ضعیفه.موفق باشینقل قول:
سلام دوستای گلم من میخوام یه نوت بوک بگیرم که باهاش بتونم بازی های روز رو راحت و روون و بدون لگ انجام بدم برندشم ترجیحا همین asus باشه قیمت هم تا 2 تومن راستی تو انجمن لپ تاپ های مالتی مدیا هم یه تایپک زدم اگه میشه اونجام بیاین و ی کمکی به این دوستتون بکنین:20:
سلام دوست عزیز من خودم یک ماه پیش k53sm را خریدم خیلی هم راضی هستم
به هیچ عنوان هنگ نمیکند اینها همه شایعاته ، سنگین ترین برنامه ها را با هم باز کردم مشکلی نداشت
کیبوردش خوبه و مزیتش اینه صفحه کلید عددی دارد
usb3 هم دارد برخلاف نظر برخی دوستان در سایتها
فقط fullhd نیست
از همه مهمتر اینکه icecool دارد یعنی به مدت طولانی با لپ تاپ کار کنی داغ نمیکنه من الآن 13 ساعته مدام پ تاپ روشنه در قسمت تاچ پد و اینطرفها داغ نمیکند
سوالی داشتی در خدمتم
:11:
ممنون عزیز فعلا ک وایسادم تا بینم چی میشه این قیمت ارز :31:
.........
اشتباه:حذف شود
سلام
دی وی دی رایتر asus k52 jk از کجا بخرم مطمئن باشه؟(تهران)
سلام..
دوستان من ASUS X44H دارم.
حدود 6 ماهی میشه دارمش.
قبلا یکبار به خاطر نوسانات برق بود که هاردش معیوب شد.
بعد یک هارد دسته دوم از لپتاپ Dell پسرخالم اورد وصل کردم(مادربوردش سوخته بود قابل تعمیر هم نبود)
بعد از یکماه وقتی لپتاپ رو روشن میکنم تا میخواد روشن بشه خاموش میشه.ولی لامپ پاور روشنه.بعد 3بار این کارو تکرار میکنه بلاخره روشن میشه.
دقیقا همیشه 3 بار اینکارو انجام مبده.
اگه به شارژ وصل نباشه باید خودت 3بار پاور رو بزنی ولی پاور ظاهرا روشنه و چراغ پاور هم روشنه.
وقتی خاموش میشه با صدای تیییییییی.. همراه. خیلی توجه کردم ظاهرا از طرف هارد سمت جپ راست تاچ پده.
یعنی بازم از هارد است؟
حدس میزنم مشکل از رم باشه
اما بهتره به گارانتی و یا اگه گارانتی نداره به تعمیراتی بدی.
سلام...نقل قول:
مرسی بابت پاسخ..
من هارد رو عوض کردم مشکل پا برجا بود.
رم رو هم عوض کردم مشکل پا برجا بود.
از ویندوز 7 به8 امدم بازم مشکل پا بر جاست.
دیشب چندین ساعت با نرم افزار مختلف تست و بنچمارک لپتاپ رو تست کردم حتی وقتی سی پی یو و رم تا اخر درگیر بودند پایداری کامل داشتن و هیچ نقصی دیده نمیشه.
من خودم در روز بیشتر از 12 ساعت همیشه ازش استفاده میکنم.
تنها مشکلی هست الان یک هفته هست موقع که روشنش میکنم به محض اینکه پاور میزنی مثل این میمونه 1 ثانیه بعدش کامپیوتر رو از برق بکشی. بعد دوباره روشن میشه مجددا خاموش. 3بار پشت سر هم خاموش روشن میشه بعد روشن میشه راحت کار میکنه. لازم به ذکره ولی در بین دفعات روشن خاموش بودن چرا پاور روشنه.
اگه لپتاپ رو از شارژ جدا کنم باید خودم 3بار پاور بزنم یعنی بعد از اینکه خاموش شد چراغ پاورروشنه ولی سیستم خاموشه. دقیقا با 3 بار پاور زدن روشن میشه.ولی وقتی به شارژر متصل باشه خودش 3بار روشن خاموش میکنم..
ولی لپتاپ موقع کارهای سنگین یا... هیچ مشکلی نداره..
بهنظرتون مشکلش کجاست....
رو بعضی از لپ تاپ های این سی پی یو رو میبینم . آیا این سی پی قوی هستش؟ چقدر ؟
Processor: Intel Pentium Dual Core B970 (2.3GHz, 2MB Cache)
دوستان یه مشکلی برای کیبورد من پیش اومده
مثلا P+Fn که عدد 6 می شد الان تنها 6 رو میزنه و به همراه fn خود p رو..برعکس شده کلا
نمی شه گفت قویه ولی همچین ضعیف هم نیست.ASUS X44H از این سی پی یو استفاده می کنه.6.2 تو ویندوز 7 رتبه گرفته.نقل قول:
برای کارهای متوسط با توجه به قیمت مناسب توصیه میشه.
سلام به همه دوستان آقا ما رفتیم تو بازار n56vz بگیریم انگار غیب شده بود تونستیم یکدونه n56vm بگیریم
لب تاب عالی هست ولی گرافیکش رو که دیگه می دونید 630 هست زیاد خوف نیست ولی بدم نیست
خوب رفقا من توی فیلم های تبلیغاتی و چیز های دیگه دیده بودم که صفحه کلیدش چراغ داره
ولی یا من بلد نیستم روشن کنمش یا اصلا نداره
یک راهنمایی چیزی می کنید که چه جوری هست. چه جوری می تونم روشنش کنم
دوستان دو تا سوال دارم
1.ایا وقتی دمای n6VZ بالاای 85میره وقتی اورکلاک فعال باشه میادش پایین خودش
2.اینکه N56 VZ با VM چه فرقی داره تو کانفینگش واینکه ایا گرافیک 630 VM رو میشه برد روی 650 عوض کرد
من هم دنبال n56vz بودم ولی گیر نیاوردم و مجبوری vm رو گرفتمنقل قول:
من باهاش رندر هنوز نکردم ولی با نرم افزار های اتو کد و مایا هیچ کم و کسری نمیاره و همینطور بازی های خر من با این 630 بازی sleep dog رو بازی می کنم
از نظر دمایی که من می تونم بگم حتی دما رو تو کیبورد تا بیشتر از 2 ساعت حس نمی کنم بعدش تازه یکم گرم می شه خنک ککنده ی قوی داره
تا اونجایی که من خبر دارم نمی شه راک بورد رو عوض کرد ولی خوب اطلاعات زیاد در این زمینه کافی نیست شاید بشه
اگه بشه که خیلی عالی هست
خوب ببین فرق vm و vz در کارت گرافیکشون و این back light کیبوردشون هست
من که تو اینترنت گشت و گذار کردم دیدم که بعضی از 56 دارای نور led در کیبورد هستن ولی نسخه های لب تاب اینگلیس یا همون لندن کیبورد نوری نداره
ولی vm و vz فقط همون کارت گرافیکش هست
دوستان کسی n57vm داره میخوام بدونم فول اچ دی گرفتن یا همش hd هست
با سلام
یکی از دوستان دیروز یه asus n53 خریده.میگه وقتی روشن میکنم موقعی که ویندوز داره بالا میاد تصویر پرش داره.
زنگ زده به فروشنده و اونم بهش گفته چون در گرافیک هست اینجور میشه و این مشکلی نیست
حالا میخام ببینم واقعا از دو گرافیک بودن لپ تاپه؟
سلام .
لپتاب ASUS K55VD گرافیک 2 گیگ داره . مثل اینکه یه گرافیک onboard هم داره که در مواقع نیاز بین این دو سوویچ میشه . اما توی screen resolution و advanced setting ،
dedicated memory رو 64 میزنه و من تا حالا ندیدم 2 گیگ بزنه . کارت گرافیک رو هم از سایت خودش و هم از سایت nvidia دانلود و نصب کردم ولی جوابی نداد .
این مشکل رو زمانی متوجه شدم که بازی جدید pes 2013 رو نصب کردم و ارور کم بودن کارت گرافیک رو داد اولش فکر کردم از بازیه ولی با نصب یه نسخه دیگه بازم همین مشکل بود .
یه تنظیماتی هم توی nvidia control panel که مثلا همیشه از کارت گرافیک استفاده کنه و از onboard استفاده نکنه اونم انجام دادم که جواب نداد .
ممنون میشم کمکی کنید
سلام یه ایسوس خوب معرفی میکنی به من که بگیرم
اگه دیزاین براتون مهمه که ایسوس بهتره ولی از نظر امکانات و کیفیت ایسوس خیلی خوبه !
شما اگه قیمت برات مهم نیس یه n56 اگه پیدا کردی بگیر ! سری زن بوک ها رو هم یه نگا بنداز خیل ظریف و زیبا هستن !
کدوم نوع n56 و یکم در مورد زن بوک ها برام توضیح میدی فرقشون چیه با سری n
خب بسته به نیاز هاتونه ! اگه کاره خاصی با لپ تاپ به غیر از گشت تو نت و آهنگ گوش دادن و این جور کار ها ندارید بهتره یه زنبوک بخرید ! که خیلی هم نازک هستش و زیابیی خاصی دارن ولی خیلی هم گرونن مثلا 3 و 700 با سیستم پایین !
n56 هم دو تا مدل داره vz و vm که فرقشون تو hd و fhd بودن و کارت گرفیک هست ! ( vz گرافیک 650 داره ولی vm 630 ~)
به نظر من که یا یکی از مدل های زنبوک رو انتخاب کنید یا هم که n56vz !
سوالی بود در خدمتم @
خب بسته به نیاز هاتونه ! اگه کاره خاصی با لپ تاپ به غیر از گشت تو نت و آهنگ گوش دادن و این جور کار ها ندارید بهتره یه زنبوک بخرید ! که خیلی هم نازک هستش و زیابیی خاصی دارن ولی خیلی هم گرونن مثلا 3 و 700 با سیستم پایین !
n56 هم دو تا مدل داره vz و vm که فرقشون تو hd و fhd بودن و کارت گرفیک هست ! ( vz گرافیک 650 داره ولی vm 630 ~)
به نظر من که یا یکی از مدل های زنبوک رو انتخاب کنید یا هم که n56vz !
سوالی بود در خدمتم @
با سلام
برای من که کارهای پردازشی و در واقع سرعت پردازش لپ تاپ واسم خیلی مهمه چه برندی پیشنهاد میدین؟ البته واسه رنج قیمتی 1.5 تا 2تومن
در بین لپ تاپهای Asus کدوم مدلش بهتره از لحاظ سرعت پردازش و کارهای گرافیکی با نرم افزارهای مهندسی؟
به فکر بازی و اینجور چیزا اصلا نیستم.
مرسی
با عرض سلام خدمت دوستان
من متاسفانه سی دی درایور لپ تاپ رو گم کردم در همین فوروم از دوستان تقاضای کمک کردم و دوستان محبت کردند و آدرس سایت دانلود درایورهای لپ تاپ را
به من معرفی کردند من تمام درایورهای مربوطه را دانلود ونصب کردم تنها مشکلی که هست هرچی که درایور wireless رو دانلود و نصب می کنم اما wifi رو نمیشناسه
مدل لپ تاپ من n61jq-jx014v
از دوستان تقاضای کمک دارم
سلام
دوستان نظرشون راجع به مدل k45VD-VX037 ]d ?
این تاپیک میتونه کمکت کنه(یکی از بچه هاس که این مدل رو خریده و بررسیشو گذاشته)نقل قول:
با سلام
من میخوام یه دونه لپ تاپ ایسوس بخرم.
کارم : نرم افزارهای گرافیکی مثل GIS و Autocad و .....+اینترنت+موسیقی+فیلم
خواسته هام : "core i5+15.6 +گرافیک و کیفیت صفحه نمایش خوب+مقاوم
خودم دو تا مدل مد نظر دارم :
1-N53sn-sx370
2-K55vd
میگن سری N بهتره ولی سری N53 هم میگن مشکل سندی بریج داشته و احتمال اینکه یه سیستم معیوب بندازن بالاست.
به نطر شما کدومو بگیرم؟
ممنون.
سلام. من قصد خريد لپتاپ ايسوس دارم. فقط موندم كدوم سريشو بگيرم.
cpu corei3
ram4
vga1
hdd 500
نظر خودم سري X هستش ولي شنيدم خرابي زياد داره؟
آيا صحت داره؟
نقل قول:
اون سري n53 كه مشكل داشت n53sv بود. n53sn مشكلش حل شده. كيفيت صدا و تصوير سري n بي نظيره.
بچه ها یک سوال چرا ویندوز 7 روی n56 کرک نمی شه هر حرکتی که می زنیم نمی شه
رو چند دستگاه تست کردم نمی شه
من 56 خودم رو که رچیستریش رو کلا پاک کردم
دلیلش رو کسی می دونه
دوستان آیا جایی در تهران سراغ دارید که نت بوک 1225C - ایسوس داشته باشه ؟ (الخصوص رنگ نقره ایش )
فکر کنم حدود 1200 - 1300 باشه ( آیا نسبت به مشخصاتش ارزش خرید داره ؟ ) :