الان قثمتش چنده؟:31:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
ببخشید قیمتش چنده؟:31::31:
الان قثمتش چنده؟:31:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
ببخشید قیمتش چنده؟:31::31:
سلام
من موقع گذاشتن رمز مشکل دارم...وقتی می خوام رمز بذارم ازم رمز اولیه رو می خواد که من هر چی زدم قبول نکرد ( چهار تا صفر و اینا)...
کسی میتونه بگه رمز دیفالتش چیه؟؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
هشت تا صفرنقل قول:
سلام
یه مورد دیگه هم هست...اینه که عکس هایی که میگیره با کوچکترین تکانی تار میشه!!! راهی داره که اینجوری نشه؟؟؟؟؟؟
ممنون از توجهتون
خیر ، باید دقت کنین دستتون نلرزه ، یه استبیلایزر هم داره که خیلی کار خاصی انجام نمیده . بعضی از دوستان پیشنهاد میکنن از تایمر استفاده کنین چون لرزش دست هنگام فشار دادن دکمه ی شاتر پیش میاد و اگه از تایمر استفاده کنین اول شاتر رو فشار میدین بعد گوشی رو بدون لرزش نگه میدارین
شما anti shake رو اگه فعال کنید تا حد زیادی تاثیر میذاره و عکس های بهتری می تونید بگیرید.البته این گزینه زمانی که فلش زده بشه فعال نمیشه.نقل قول:
نه بابا آنتی شیک اصلا خوب نیست . جاهایی که نور کمه عکس رو سیاه میکنه . امتحان کنید که سیاه میشه تا حدی ...
توی نور کم امتحان نکردم ولی وقتی نور نسبتا کافی باشه با آنتی شیک خوب میشه.یعنی اگه فعالش نکنم کیفیت عکساش از 6630 مرحومم هم پایین تر میاد:13:.متاسفانه...نقل قول:
در کل توی نور کم خیلی بد میگیره که باید توی تنظیمات ساتوریشن رو روی +1 بزارید تا بهتر بگیره
سلام ببخشید من i8910 دارم real player فایلهای ram رو لود نمیکنه لطفا یه نفر کمک کنه
سلام، ببخشید کسی راهنمای نصب دیکشنری این گوشیو داره؟ من خود فایلهای دیکشنری را دانلود کردم ولی هر جا کپیش میکنم بازم دیکشنری اجرا نمیشه، هایپر v8 هم نصبه رو گوشیم، ممنون
والا دیکشنری برای این گوشی زیاد هستش . شما میتونید از unidic استفاده کنید . یه سرچ بزن راحت پیدا میشه ... saradic هم هست ...
ممنون دوست عزیز ولی saradic که تمام صفحه نمیشه، الان دانلودش کردم ولی نصفه صفحه رو میگیره و کیبورد مجازیش هم خیلی کوچیکه نمیشه تایپ کردنقل قول:
خوب ببین عزیز سارا دیک جاواست و شما باید توی تنظیمات جاوا برید و کیبورد رو بردارید . وارد قسمت ستینگ بعد app mrg بعد install apps بعد دنبال اسم برنامه بگرد روش آپشن رو بزن بعد suite setting و بعد گزینه on screen key رو روی حالت off بزارید ..
ممنون دوست عزیز، همینکارو کردم و الان برنامه full screen شده! ولی مشکل من یه چیزه دیگه است، تو خود برنامه وقتی میخوای یک کلمه رو تایپ کنی که معنیشو بفهمی اون کیبوردی که برنامه سارادیک داره خیلی کوچیکه و اصلا نمیشه باهاش تایپ کرد.نقل قول:
تو روم های دیگه خوندم بازی ها وبرنامه های سیمبین3^ رو این گوشی اجرا میشه ایا کسی اینجا امتحان کرده
راهی نیست منم خودم دارم با ذجر تایپ میکنم .... :41:نقل قول:
نه اجرا نمیشه . چون اگه قرار اجرا بشه که سیمبین 3 زیر سوال میره .... فقط یه nfs shift بود که از زیر دست نوکیا در رفت روی آی 8910 هم اجرا شد دیگه از اون به بعد هیچی اجرا نشد ....نقل قول:
شما چرا از UNIDIC استفاده نمیکنی؟ خیلی راحته.نقل قول:
من روی گوشیم هر دوتا رو دارم ولی سالی یه بار هم سراغ ساردیک نمیرم.
اصلا ساردیک برای گوشیای تاچ مقاومتی طراحی شده.
نقل قول:
دوست عزیز اسم دقیق برنامه رو میگی؟
حالا که اپرا مینی رو بستن ، مرورگر دیگه ای وجود داره برای این گوشی ؟ چون مرورگر خودش که افتضاحه
اگه از ورژن 5.1 استفاده کنید و پروتکل رو روی socket بزاری مشکل حل میشه شهاب جان.من الان با اپرا دارم پست میدم.نقل قول:
مرسی ، یه مدت کار کرد اما فکر میکنم دوباره دچار مشکل شده و کار نمیکنه ، نه؟؟نقل قول:
من تا دیروز باهاش وصل میشدم.البته تهران نبودم.ببین با این روش کار می کنه یا نه :نقل قول:
اول اپرا رو باز کن بعد یه سایت قوی که مطمئنی خودش هیچ وقت مشکل پیدا نمی کنه رو سعی کن بازش کنی(مثل همون بی بی سی یا سی ان ان).اگه بعد 7 8 ثانیه دیدی اتفاقی نمیفته اپرا رو ببند و سریع دوباره بازش کن.این کارو انقد تکرار کن تا صفحه رو بالاخره باز کنه(معمولا با 6 5 بار تکرار باز میشه)
اگه یه صفحه رو بتونی باز کنی تا وقتی که به اینترنت وصلی صفحات دیگه رو بدون مشکل و مثل گذشته باز می کنه ولی هر بار که قطع بشی دوباره باید این کارارو تکرار کنی.
میبینیم که، این گوشی اواخر عمرش رو داره می گذرونه.
هایپر اکس که خیلی به این گوشی لطف داشته تا الان، دیگه کارش تموم شده.
دیگه برای این گوشی کاری نمی کنه.
فقط فنیل فکر کنم باشه که هنوز داره رو یه فرمویر جدید کار می کنه.
می خواید دوستان، هر کی برنامه هایی که خیلی براش مهمن رو بگه با کاربردش، بلکن دیگران هم ببینن و شاید تونستن استفاده ی بهتری از گوشیشون ببرن...
آره عمرش تمومه . دوران خوبی داشتیم باهاش. کم کم باید فکر یه گوشی دیگه باشیم
البته تا وقتی که نرم افزار و بازی واسه ورژن 5(و حتی سیمبین 3) میاد میشه با این گوشی هم سر کرد.مخصوصا که هنوز معلوم نیست گلکسی اس 2 و آرک و اپتیموس و... در عمل چقدر حرف واسه گفتن دارن.:46:
سرعت اومدن نرم افزار جدید که خیلی کم شده. کیفیت بازی های ورژن سه هم که خداییش زیاد خوب نیست.
و اون گوشی هایی که گفتین چرا معلوم نیست چند مرده حلاجند؟ اندروید که دیگه امتحانش رو پس داده
درسته ولی من هر سری به موبایلستان سر می زنم یه چند تایی نرم افزار جدید می بینم که اومده.بازیای ورژن 3 چرا خوب نیستن؟مثلا PES2011 یا تنیس روی میز(که مشابه نسخه آیفونه) یا بیلیاردش که خوبن.نقل قول:
آندروید که آره قطعا از سیمبین بهتره،من منظورم سایر امکانات اون گوشی ها بود که هنوز معلوم نیست نسبت به قیمتشون می ارزن یا نه.مثلا موقعی که 8910 اومد همه از امکان ضبط HD ایش میگفتن ولی در عمل این امکان با مشکلات عجیب و غریبی مثل عدم تطبیق صدا و تصویر و کیفیت بد ضبط صدا همراه بود.
من که از روز اول این گوشی رو بخاطر کیفیت صدای هندزفی گرفتم
حالا حالاها برام زندس
آقا من خبر نداشتم این بازی هارو. تاپیک بازی های سیمبین هم توی p30 و هم موبایلستان با تاپیک سیمبین 3 ادغام شده آدم حوصله اش نمیگیره دنبال بازی هاش بگرده.نقل قول:
میگم اگه بازی یا برنامه ی خوبی اومد اگه دوستان زحمت بکشن بذارن توی تاپیک خوبه، اینجوری تاپیک هم زنده میمونه
منم برای همین گفتم برنامه های خوب رو بگیم. که ماهایی که هنوز این گوشی رو داریم، بتونیم بهترین استفاده رو ازش کنیم...
من خودم این برنامه ها ای هست که هر فرمویری بریزم اینا رو هم می ریزم:
spb shell : ببی برو برگرد. اصلا نمی تونم با ظاهر خود سیمبیان کنار بیام. برای همین، همیشه اولین برنامه ای که می ریزم اینه.
free i sms: از بهترین اس ام اس منیجر هایی که کلا دیدم. تو همه ی سیتم عامل ها. مسیج ها رو به صورت چت نشون می ده، ازشون با فایل تکست بکاپ می گیره، خیلی هم روون و سبک اجرا می شه. فقط اولش باید یه اکانت بسازی، تنها مشکلش همینه...
resco photo manager :اینم بهترین فوتو منیجر، که همیشه به جای گالری گوشی از این استفاده می کنم. اینم یه ایراد داره، عکس های مموری خارجی رو برای من نشون نمی ده.
اپرا موبایل و اپرا مینی: نیاز به توضیح ندارن.
xplore: یه فایل منیجر خوب و روون. حیلی کارم رو راه می ندازه. البته، اگر کار های سنگین داشته باشم، از file browser استفاده می کنم که از برنامه های سیمبیان دو ی خودابیامرز بود. خیلی قابلیت هایی داره که خیلی از فایل منیجر دیگه ای تو هیچ سیستم عامل دیگه ای ( حتی سیستم های کامپیوتر.) یه جا نداره...
picsel smart office: این یه افیس خیلی خوبه. البته با فارسی مشکل داره. اا چون من فقط پی دی اف باهاش می خونم، به مشکلی بر نمی خورم. بهترین برنامه ی پی دی اف ریدریه که تا الان دیدم رو این گوشی کار کنه. خیلی سریعه. از ادوب ریدر خود گوشی خیلی خیلی بهتره. تازه، نوشته ها رو یه مقدار سه بعدی ( اناگلیف ) هم می کنه.
برای موزیک پلیر، اگه بتونم از TTpod استفاده می کنم که خیلی خوب و کامله. اما اگر کار نکنه ( که رو اکثر فرمویر هام هم کار نکرده.) از tune wiki استفاده می کنم یا power mp3. این پاور هم خیلی برنامه ی خوبیه، ولی هم باگ داره، هم این که قیافه اش رو اصلا دوست ندارم. ولی از نظر امکانات حرف اول رو می زنه....
بازی خوبی گیر نیاوردم برای این گوشی. بازی ای که کنترلش ساده باشه و برای بازی کردن لازم نباشه حتما مولتی تاچ باشه تا لذت ببره ادم. گرافیک ها هم مسخره اس. معمولا.
حالا، کسی برنامه ی دیگه ای هست که به نظر ش واجب باشه؟
از ویدو پلیر خود گوشی استفاده می کنم. smart note, sound hond, recordoid google map هم برنامه های دیگه ای هستن که استفاده می کنم...
اینایی که میخوام بگم شاید واجب نباشند ولی به درد بخور هستن :
4shared: که میشه راحت باهاش هر فایلی رو توی 4shared آپلود کرد در حالی که همین کار از طریق بروزر خود گوشی خیلی مکافات داره.
Bambuser: اول باید توی سایتش یه اکانت ساخت،بعدش هر فیلمی رو که با این نرم افزار بگیرید خود به خود به اکانتتون نوی این سایت آپلود میشه و میتونید از طریق پی سی مشاهده کنیدش.
Batunist: نرم افزارهایی که میخواید آنیستال بشه رو همه رو با هم انتخاب می کنید و این نرم افزار همه رو آنیستال می کنه.برای صرفه خویی در وقت خیلی خوبه.
Fitness builder: حرکات و تمرینات ورزشی با دمبل و هالترو همراه با شکل آموزش داده،یه تقویمی هم داره که هر روز که تمرین کردید می تونید نوع حرکات و تعداد تکرار ها و ست ها رو توش یادداشت کنید.
Google maps: همون google earth هست منتها روی گوشی.واسه جاهایی که اوی مپس نقشه شونو نداره خیلی به درد می خوره.
Phone gaurdian: باهاش میشه از طریق اسمس گوشی رو قفل کرد.نکته جالبش اینه که حتی اگه باتریو در بیاری وگوشی خاموش بشه دوباره که گوشیو روشن کنی باز گوشی خود به خود قفل میشه.یه سری امکانات دیگه هم داره مثلا می تونه از طریق gps موقعیت جغرافیایی گوشی رو به هر خطی که بخوای اسمس کنه.
SoundHound: چند ثانیه از هر آهنگی که اسمشو نمی دونی رو براش بخش می کنی،این نرم افزار اسمشو بهت میگه،البته اگه سرعت اینترنت گوشی پایین بشه خوب کار نمی کنه.
Snap me: اینم خیلی باحاله.هر وقت فعالش کنی،هر کاری که با گوشی انجام بشه رو مانیتور میکنه و هر وقت که بخوای مثل یه فیلم واست پخشش می کنه.به عنوان فزول یاب خیلی خوبه!می تونی برنامه رو اجرا کنی و گوشیتو بذاری یه گوشه بری،بعد بیای ببینی کسی اومده سر گوشیت یا نه!
Smartcam :برای تبدیل گوشی به وب کم استفاده میشه.خوبه،بدک نیست.
یه سری دیگم هست که بعدا معرفی می کنم.
بقیه اش رو هم بگو لطفا
سلام دوستان
گوشی از دستم افتاده زمین
فلشش مشکل پیدا کرده
فلش میزنه
اما چند صدم ثانیه بعد از اینکه عکس رو میگیره
چیکار باید کرد ؟
سخت افزاریه ؟
فکر کنم کسی بلد نیست، بردیش تعمیر گاه ؟؟
گوشی شما چه تیتش مامانیه .. توی دانشگاه بودم گوشیم در حال ریکوردینگ صدای استاد بود کیفمو که جابجا کردم خورد به گوشیم افتاد زمین .در باتریش پرت شد ولی خداییش هیچیش نشد حتی ریکوردینگ هم قطع نشد ... فقط یه صدای مهیبی توی ضبط افتاد .... :31:نقل قول:
سلام به دوستان
میخوام گوشیمو اپدیت کنم لطف میکنید بصورت تصویری توضیح بدید چکار کنم!!
فریمور فارسیشم بزارید ممنون
جواب بدید لطفا!!!!
این هم 2000 امین پست ما توی این انجمن! که مصادف شد با این تاپیک که از همه بیشتر هم توش پست دارم.
malos1@:
برای آپدیت فرمور، بهتره به سایت موبایلستان برین، اونجا هرچی فرمور هست رو پیدا میکنین. نصب فرمور هم قبلا ها آموزش میخواست، الان در حد یه فایل exe است. فقط باید موبایل رو خاموش کرده، دکمه ی افزایش صدا، دکمه ی قفل و دکمه ی روشن کردن را نگه دارین تا صفحه ی آبی بوت بیاد. اونوقت گوشی رو با کابل وصل کنید به پی سی و روی exe کلیک کنید.
به نظرم بهترین فرمور برای شما آخرین فرمور احسان، کوکر ایرانیه. تاپیکش اینجاست :
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=118077&highlight=i8910
با نصب برنامه سامسونگ روی کامپیوتر وقتی سیمکارت ایرانسل میذارم تو گوشی که به اینترنت وصل بشم رو قسمت مودم گوشی علامت ضربدر میزنه و میگه مودم گوشی رو نمیشناسه در حالی که خود گوشی رو میشناسه و تو برنامه از همه امکاناتش استفاده میکنم به جز اینترنت.