فقط با زبان فارسی مشکل دارید یا انگلیسی هم همین طوره؟
Printable View
فقط با زبان فارسی مشکل دارید یا انگلیسی هم همین طوره؟
از پاسختون ممنونم. منظورتون از آپدیت درایو، درایو --- هست؟ اخه ویندوز اصلا سخت افزار رو نمیشناسه که من بخام درایوش رو نصب کنم. شاید منظور شما این باشه که من بدون شناسایی سخت افزار درایو رو نصب کنم و بعد اون رو از روی نت آپدیت کنم. آیا همین منظورتون بوده یا روش دیگه ای داره؟نقل قول:
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
البته دوستان لطف کردند و پاسخ شما رو دادند اما من همون شب جوابتون رو دادم که احتمالا ندیدید.نقل قول:
در موردTune-Up Utiliies 2010 هم باید بگم که من دارم ازش تو 7 استفاده می کنم و در لپ تاپ دل برادرم هم روی 7 نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداره و اتفاقا فلش ها رو هم باهاش برداشتم.
شاید نسخه شما مشکل داره؟!
یه توصیه برای همه:نقل قول:
خواهشاً به هر جای ویندوز میخواید ور برید، برید...ولی به این Security دست نزنید....:46:
من نمی دونم به کجاش ور رفتی اگه یادت هست بگو شاید بتونم کمکت کنم....:46:
سلام
من دو ماهه که ویندوز هفت رو نصب کردم و خیلی خوب کار می کرد 24x7
تا اینکه از چند روز پیش بعضی وقت ها هنگ (freeze) میکنه!
هیچ نرم افزار یا سخت افزار جدیدی هم نصب نکردم.
درایو گرافیک را هم آپدیت کردم
توی قسمت power options هم گزینه full performance را انتخاب کردم (فریز شدن کم شده ولی باز هم هست!)
کسی این مشکل را داشته؟
مشخصات سیستم:
athlon 5600 - nvidia 8500 - 3 gb ram - win7 ultimate activated
بازم سلام.
2 تا مشکل اعصاب خورد کنی.
1) من می خوام عین xp بعضی از فایل هام رو بر اساس Modify مرتب کنم. اینجا Date Modify و Date داره ولی هیچ کدوم درست کار نمی کنن و فایل هارو نامرتب نشون می دن. من می خوام آخرین فایل های اضافه شده رو اول یا آخر هر فولدر ببینم. می شه این کارو کرد؟
2) بعضی از فایل ها مثل AVI ها رو من می خوام بصورت پیشفرض با Jet Audio باز کنم. پیشفرض روی وینمپ هست. با کلیک راست و اون قسمتی که می شه این کارو کرد، انجام می دم ولی وقتی ری استارت می کنم یا خاموش می کنم بازم بر می گرده رو همون وینمپ. اینو چطوری حل کنم؟
البته فکر می کنم هیچ راه حلی نداره ... ولی بازم منتظر شما دوستان با تجربه هستم.
سلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
ممنون ولی فرقی نمی کنه. کلا اون شکلی که من می خوام مرتب بشه نمی شه. قاطی پاتی میادنقل قول:
سلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
1) یعنی چطوری میاد فایلها؟؟ بیشتر توضیح بدید...نقل قول:
2) برو توی منوی استارت بعد از سمت راستش روی default programs کلیک کن...
Set your Default Programs: با این گزینه می تونید بعضی از برنامه ها رو که لیست شده ، به حالت پیش فرض در بیارید...
Associate a file type or protocol with a program: با این گزینه می تونید برنامه پیش فرض رو برای هر فرمت به طور جدا گانه انتخاب کنید...
Set program access and computer defaults: با این گزینه میتونید اجرای برنامه ها رو به صورت پیش فرض مایکروسافت در بیارید...(مثل روز اول نصب ویندوز7)
به نام خدا.
آقا قضیه این ویندوز XPای که میگن توی ویندوز هفت جاسازی شده چیه؟
سپاسگزارم. :46:
سلامنقل قول:
شرکت مایکروسافت قابلیت ویژه ای را با نام xp mode برای سیستم عامل ویندوز 7 معرفی کرد که کاربران به واسطه آن می توانند با داشتن سیستم سخت افزاری مناسب، نسخه مجازی سیستم عامل ویندوز xp را در ویندوز 7 اجرا کنند.
همین دوست من.
موفق باشید
یه کم با همین بخش Permission بازی کردم !!!!!! :31::31::31::31: (مگه عروسکه؟:18:)نقل قول:
1. یعنی مثلا من الان یه عکسی رو از نت سیو می کنم، 5 دقیقه دیگه یه عکسو بافتوشاپ سیو می کنم، 2 دقیقه بعد یه عکسیو کپی می کنم و ... می خوام به ترتیبی که فایل ها اضافه شده یا تغییری روشون صورت گرفته لیست بشه. ولی اینطوری نمی شه. جابجا می شه.نقل قول:
2. حل شد فکر کنم. خیلی ممنون.
متشکرم.نقل قول:
حالا نحوه اجرا کردنش چجوریه؟
سلامنقل قول:
با برنامه
( Virtual Windows XP for windows SE7EN )
Set Up and Use XP Mode in Windows 7
Windows 7's new XP Mode lets you seamlessly run virtualized applications alongside your regular Windows 7 applications—so your outdated software will continue to work. Before we begin, you'll want to make sure your system meets the requirements:
- Processor: Processor capable of hardware virtualization, with AMD-V™ or Intel® VT turned on in the BIOS.
- Memory: 2GB of memory recommended.
- Hard disk requirement: 20MB hard disk space for installing Windows Virtual PC. Additional 15GB of hard disk space per virtual Windows environment recommended.
Make sure that your processor supports hardware virtualization, and double-check that the hardware virtualization setting is enabled in your BIOS (the setting is often not enabled although your processor may be supported). You can use the official Intel Processor Identification Utility if you are running Intel, or you can can use previously mentioned SecurAble to determine whether or not your AMD or Intel processor will support XP Mode.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Next, you'll need to install two software packages on your PC:
- Download and install the Windows Virtual PC Beta, which is the virtualization software that powers "XP Mode".
- Download and install the Windows XP Mode Beta, which is a specially crafted XP virtual machine.
Once you've completed those steps and restarted your computer, run the Virtual Windows XP item in the start menu, add in a password and make sure to choose to remember the credentials if you want the integration features to work smoothly.
Once the wizard is complete, hopefully you will see a dialog that sets up XP for use, which will take quite a while. If you receive a message that hardware virtualization is not enabled, reboot your computer and check that the BIOS option is enabled, usually found under the advanced settings page.
If all goes well, you'll see a Virtual Windows XP window, complete with a notification to install antivirus software—since XP Mode is nothing more than Windows XP in a virtual machine, you should take the advice and install your favorite antivirus application, especially if you'll be downloading files in the VM.
At this point you will need to install your applications in Windows XP, and make sure to choose "All Users" anytime you are asked who to install the software for—the integration features won't work with software that installs just for your user account. If you can't install for everybody, you can simply choose "Open All Users" on the start menu, and copy a shortcut to the application into the start menu's programs folder.
Once your applications are installed and shortcuts are in the All Users start menu, they will magically show up in the Windows 7 start menu under the Windows Virtual PC -> Virtual Windows XP Applications folder.
Depending on the state of the virtual machine, you will be prompted to close it in order to switch into "virtual application" mode. If the virtual machine was hibernated, you will see a slightly different prompt, but the general idea is that it can't be running while you are in application mode.
And now, success! The Chrome window in the front is an XP-mode window—you'll notice that windows running in XP mode don't seem to take advantage of the slick Windows 7 drop-shadows, and you won't see a thumbnail preview in the taskbar or Alt-tab
سلامنقل قول:
با تشکر از محمد جان.
اینجا هم کامل توضیح داده شده :
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334750
سلام دوستان
نمیدونید چرا زیر نویس های که فرمتشون srt هست توی این ویندوز درست باز نمیشه
یعنی وقتی میزاری روی فیلم به جای زیر نویس یک سری حروف چرت و پرت میزاره
البته با زبان فارسی ایطوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام خدمت اساتید فن !
متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
(مثلا مثل تم مشکی ویستا وقتی رو حالت غیر aero هستش)
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم !!!
control panel /region and language /administerative/change system local برو و persian انتخاب کننقل قول:
بعد از ریست مشکل حله
شما نیتونید رنگشو عوض کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم 2 مشکل دارم یکی با همین فایلهای srt ولی متاسفانه windows 7 من persian نداره
2 سیستم من وقتی دارم تو web می گردم هنگ میکنه و کل لب تابم قفل میکنه البته لب تابم sony و ویندوزشم ارجینال خودش هست
نمیدونم ولی اگر راهی گیر نیارم احتما لا ویندوزش رو عوض کنم
راستی از کجا می تونم نوع ویندوز 7 رو که رو سیستمم نصب هست بفهمم
من از مدم وایر لس استفاده می کنم می تونه از اون باشه
خلاصه یه راهنمایی ممنونم
آفیس 2003 تو se7en نصب نمی شه؟
سلامنقل قول:
نخیر نصب نمیشه.
2007 میشه.
سلام
من gtaiv رو روی ویندوز 7 اجرا میکنم تو زمانی که دارم بازی میکنم گاهی موقعی گیر میکنه هی درست میشه هی گیر میکنه هی درست میشه تا....:13:
من روی xp راحت اجرا میکردم.ولی روی ویستا کند میاره.
چیکار کنم تا بهتر بشه اینم سیستمم:
گرافیک 9400 512 gt
ram 2
cpu:4600 amd
سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری
میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه
میکنید یا اینکه ویستا رو پاک کنم و 7 رو نصب کنم؟
مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟نقل قول:
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
با سلام خدمت اساتید فن !
متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
(مثلا مثل تم مشکی ویستا وقتی رو حالت غیر aero هستش)
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم !!!
مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟نقل قول:
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
desktop-->right click-->personalize-->window color
سلامنقل قول:
میشه گفت بعضی برنامه ها شاید شاید اجرا نشن.
در کل من با تجربه ای که دارم پاک کردن و نصب کردن 2باره را پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
سلام.
دوتا سوال از اساتید داشتم:
من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟
ویندوز ویستا رو پاک کن بعد 7 نصب کن...نقل قول:
1) من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...نقل قول:
من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم:13:....
اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....
2) بعضی از نرم افزارها به فایل های سیستمی نیاز دارند که در یوزر استاندارد، اجازه دسترسی به بعضی از این فایل ها رو ندارید ....
نقل قول:اگه از این راه شما تونستی رنگ تم رو تغییر بدی منم تونستم !!!!!!!!نقل قول:
احتمالا" شما به مشکل من دقت نکردی !!!!
مشکل اینه که window color فقط یه رنگ basic داره که اونم یه آبی خیلی بدرنگ ومرده ای هست !!!!!!
سلام.
چرا تغییراتی که من توی ویندوز می دم ذخیره نمی شه ؟ مثلا به قسمت Sort یک سری آیتم اضافه می کنم. یا باز شدن یک نوع فرمت رو می ذارم برای یک نرم افزار خاص. ولی بعد از ری استارت هیچ کدومون ذخیره نمی شه. اعصاب خورد کنیه. راهی داره؟ نداره می رم همون xp رو می ریزم. اینا هم با این ویندوز ساختنشون. همچیش خوبه فقط نمی دونم چرا تنظیماتی که ما بهشون عادت کردیمو دیگه حذف کردند ... :41:
با سلام من یه مشکل دارم
چرا بیشتر بازی ها در ویندوز 7 بصورت کامل (با رزولوشن کامل) اجرا نمیشن؟راه حل لطفا!!!!!!!
بعد از بستن یه فایل صوتی یا تصویری پیغتم می ده ؟
error updating db file on disk . this should never happen
مشکل از کجاست ؟
سلام
اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟
نقل قول:
من نسخه اورجینال شو دارم برای لپ تاپم
7 تا اصلی و 34 optional که مربوط به زبان هاشه
سلام من چند ماه پیش روی ویندوز xp سون نصب کردم.وقتی ویندوز بالا می اومد 2 تا گزینه داشت یکی برای ورود به xp یکی هم برای سون.
چند روز پیش خواستم ویندوز xp رو به سرویس پک 3 اپگرید کنم ولی به دلیل اینکه ویندوزم ویروسی بود ستاپش ناقص انجام شد.از اون موقع به بعد وقتی ویندوزم بالا میاد دیگه گزینه مربوط به سون نیست و بجاش گزینه ستاپ اکس پی اومده.چجوری اون گزینه رو برگردونم؟؟؟