با این سیستم همین که بازی اجرا شده و رفته داخل بازی خودش زیاده. اصلا فکرش رو هم نکن با این سیستم GTA IV بازی کنینقل قول:
Printable View
با این سیستم همین که بازی اجرا شده و رفته داخل بازی خودش زیاده. اصلا فکرش رو هم نکن با این سیستم GTA IV بازی کنینقل قول:
دوستان عزیزخیلی ممنون
این هم مشخصات سیستم خودمه
میدونم سیستم ضعیفی است
فقط میخواستم بدونم چقدر باید ارتقاش بدم تا بتونم این بازی رو راحت اجرا کنم
اگه قیمت قطعاتش رو هم ذکر کنید بهتره
کلا برای اجرا بازی های سنگینی مثل GTA IV حداقل چه سیستمی نیاز است؟
با تشکر
مشخصات سیستم
CPU = Intel Celeron 430 @ 1.60GHz
Ram = 2 GB
VGA = Nvidia GeForce 8500 GT
سلام من مشکل texture load دارم یه بارم مشکلمو گفتم کسی راهنمایی نکرد . من سیستمم geraphic 9600 cpu 3full ram1gig هست یه نفر کمک کنه ثواب داره...................................
سیستم مورده نیازه این بازی که از طرف خوده شرکت سازنده ی بازی اعلام شده این هست:نقل قول:
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1GHz
Memory: 2.5GB Vista / 2.5GB XP, 18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
ولی در عمل برای روان بازی کردن این بازی در تنظیمات متوسط به نظره من گرافیک های قوی تری رو مطلبه!
من میخوام مود افزایش فریم رو نصب کنم. تو پست اول نوشته که برای سیستمهای قوی فایل را دانلود کرده و طبق مرحله 6 انجام دهیم. یعنی از اون 6 مرحله ای که برای سیستمهای ضعیفه، ما فقط مرحله 6 را برای سیستمهای قوی انجام دهیم... یا اینکه منظورش هر 6 مرحله بوده؟
سلام بچه ها این مد افزایش فریم زیاد تاثیری نداشت نمی تونید یه راهی پیشنهاد کنید که فریم بالا بره لطفا دارایور کارت گرافیم من 181.25 هست ولی درایور مخصوص iv نیست همین خوبه یا برم مال بازی رو دانلود کنم .
ببخشید من اصلا این بازی رو ندارم ولی می خوام بخرم شما می گید که خیلی مشکلات داره سیستم من هم 2 گیگابایت رم و 512 هم گرافیکمه ببینم ای پچ 1.0.4 به چه دردی می خوره ممنون میشم
سلام: یه سری مد واسه gta اومده ، من نمیدونم واسه pc هست یا نه. اگه کمک کنید ممنون میشم چون میخوام اگه واسه pc باشه دانلود کنم.مرسی. اینم آدرس این مدها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله دوست عزیز تمام مد هایی که ساخته میشه واسه PC هست . برای اطلاعات بیشتر میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :نقل قول:
ازجمله سایت های دانلود مد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
کد:www.gtagaming.com
نصب مد ها هم با کمی تمرین میتونید یاد بگیرید اما یادتون باشه باید روی سیستمتون پچ نصب باشه چون ممکنه به مشکل برخورد کنید .کد:www.gtainside.com
سلام.من تازه بازییو گرفتم و تا جایی رفتم که با Dimitre آشنا میشه.
من یه مشکل دارم و اینه که بعد از مدتی که بازی می کنم کلا بازی تیک دار میشه و CPU Usage میره تا 80 درصد.دمای سی پی یو هم 37.
مدتی پیش کلا CPU Usage رو 100 میرفت(تو ویندوز 7).حالا با XPهم همینجوری میشه.
لطفا راهنمایی کنید>>>
سیستم:
رم:2
گرافیک:ATI Radeon HD4350 1GB
CPU:4000+(AMD Athlon dual core
Main:Giga GA-M52L-S3
در رابطه با پست قبلی...ممکنه CPU مشکل داشته باشه؟
این مسئله طبیعی هست برای منم همینطور میشه. ببین کلا باید بسازیم بازی یه بازی پورت شده هست این مشکلات هست هر چقدر هم سیستمت قوی باشه یه چیزی می تونی گیر بیاری که اذیت کننده هست. سیستم باید خیلی قوی باشه اصولا بازی با این شرایط عرضه نمی شد بهتر بود البته اگه نمی شد محروم میشدیم ولی بهتر بود یک نسخه مجزا برای PC عرضه بشه تا پورت.
سلام دوستان
این بازی فروشش ممنوع هست ؟
من هر جا میرم ندارن
تا آخر سر رفتم ولیعصر گفت که وزارت ارشاد ممنوع کرده
چرا ؟
مگه چی داره ؟؟؟
خب یکم صحنه داره!نقل قول:
اگه از مغازه ها نتونستی گیر بیاری از سایت پی سی ورلد بخر...
وقت کردی یه نیم نگاهی به عنوان تاپیک بنداز.نقل قول:
برای نصبش تو ویندوز 7 چه چیزایی رو باید نصب کنم ؟ ( مثلا Net.Framework یا اینجور چیا )
ممنون
چیزه خاصی نیاز نیست...نقل قول:
من خودم تو ویندوز 7 بازی میکنم....
تو ویندوز 7 روونتر از ایکس پیه ؟
سلام.
آقا تو کامپیوتر شما هم تیک میزنه؟
خب راهی وجود نداره؟نقل قول:
این مسئله طبیعی هست برای منم همینطور میشه. ببین کلا باید بسازیم بازی یه بازی پورت شده هست این مشکلات هست هر چقدر هم سیستمت قوی باشه یه چیزی می تونی گیر بیاری که اذیت کننده هست. سیستم باید خیلی قوی باشه اصولا بازی با این شرایط عرضه نمی شد بهتر بود البته اگه نمی شد محروم میشدیم ولی بهتر بود یک نسخه مجزا برای PC عرضه بشه تا پورت.
شما سیستمت چیه؟رم؟گرافیک؟CPU؟
بعد ممنکنه از پاور باشه؟یعنی برق رسانی؟
نه.من تو 32 بیتش که بازی میکردم وقتی کلیدی میزنی یک تیک میزنه یعنی اگه تند کلید مثلا e رو بزنی هنگ میکنه.نقل قول:
تو ویندوز 7 روونتر از ایکس پیه ؟
تازه خود 7 حداقل 512 تا از رمت میگره.
کلا 7 بدرد بازی نمیخوره.
تو بازیای دیگه این مشکلو داری؟نقل قول:
سلام من مشکل texture load دارم یه بارم مشکلمو گفتم کسی راهنمایی نکرد . من سیستمم geraphic 9600 cpu 3full ram1gig هست یه نفر کمک کنه ثواب داره...................................
اگه نداری که یکبار دیگه بازی رو نصب کن.
بهتره از کس دیگه ای بگیری.
DirectX رو آپدیت کن.(حد اقل تا 37 داشته باشه)
آقا شما یاد دارید به شماره هایی مثل
2423-555-265
زنگ بزنید.میخوام یک ماشین بخرم.
از تو کافی نت شماره رو برداشتم.
اقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
ERROR:DD3D30
پست اول این تاپیک رو خوندم و نوشته بود که خطا از D3D کارت گرافیک -سیستم خود را ریستارت کنید.
من سیستم رو ریست کردم اما بازم همون خطا رو میده باید چه کار کنم؟
یکی واسه حل این مشکل راهی پیدا نکرده؟
سلامنقل قول:
یا گرافیکت رو پاک کن و دوباره نصب کن یا اخرین نسخه از گرافیکت رو دانلود کن و نصب کن یا بازی رو دوباره نصب کن.
دادا شما به این مشکل برخوردید و این جوری ایا مشکل حل شده؟
اخه باید روشش قطعی باشه نمیتونم درایور 76مگی رو دانلود کنم
سلام دوستان
سیستم من اینه :
Ram : 4Giga
CPU: Dual 2.16
VGA : 128 MB Share 1.5 GB
ولی gta رو روون اجرا نمیکنه.شاید از گرافیک باشه.نمیدونم.کسی راه حلی نداره؟ گرافیک بازی رو هم پایین آوردم تغییری نکرد
راستی کارت گرافیکم intel هست.
شما میخواید با گرافیک آنبرد gat iv بازی کنی؟!!!:18:نقل قول:
اصلن فکره روون بازی کدن این بازی رو با این گرافیک از سرتون بیرون کنید!:31:
:11:
در مورده امضات هم آره گوش دادم همشهریمونه!
Net.Framework 3.5 نمیخواد ؟نقل قول:
واسه من که نخواست!نقل قول:
آقا من این همه سوال پرسیدم یکی شو حتی جواب ندادین.:28::45:
والا ما که نتونستیم بخریم الکیه . فقط برای یه مرحله که یه feltezer صورتی رو باید دزدید شمارش بدرد میخوره که زنگ میزنیم به دختره و ... . بیشتر شماره های تو اینترنت الکیه . مثلا شماره Zit برید به سایت تم و رینگتون تبلیغش هست . زنگ میزنی فقط یه اس ام اس میده دوباره زنگ میزنی یه اس ام اس دیگه سه باره زنگ میزنی اسم ام اس میده متاسفیم و از اینجور چیزا . ماشین میخوای چه زیاده تو خیابون !نقل قول:
گلم واسه اینکه سوالات شما با موضوع تاپیک بی ربطه آخه یه نگاه به عنوان تاپیک بنداز. سوالاتتون رو اینجا مطرح کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=46263&page=776
چجوری میشه با پچ جدیدی که خود شرکت سازنده بازی ساخته با نام 1.0.4 بازی gta iv رو اجرا کرد:40:
سلام بر همه.
آقایان نوکرتونم.شما نمیدونید الا ن تو دل من چی میگزره که.تو رو خدا کمکم کنید.بازی رو نمیتونم اجرا کنم.یه ارور میده که عکسشو گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون نو صفجه ی اول توضیح داده بود.ولی من هیچی متوجه نشدم.و اون قسمت که گفت توی contorol panel ویندوز من (xp s3) نبود.
خواهشا کمکم کنید.
با سلام
موقع نصب این خطا رو به من میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
microsoft net compact framework 3.5 رو هم نصب کرد
ویندوزم هم ویستا 32 بیتیه
درایور گرافیکمم ورژن 180.84 geforce
نمیدونم باید چی کار کنم؟
لطفا راهنمائی کنید
maghzae motefaker
دوست من این ارور که فکر نکنم مربوط به سروریس پک باشه ارور سروریس پک چیزی دیگری هست ... مشکلی نیست شما میتونی در پک 2 هم به راحتی بازی کنی حالا بذار این جارو رد کنیم اون هم میگم ....
این اروری که شما در سوشیال کلاب میبینید تا اونجایی که میدونم چندتا دلیل میتونه داشته باشه !!!
1:یوزر ویندوزتون باید ادمین باشه ... یا به parenta control برو ببین بازی توش بلاک شده یا نه ...
کرکت چی هست ؟ ...
سلام...نقل قول:
از چه ویندوزی شما استفاده میکنید؟
موقع اجرای بازی که به اینترنت کانکت نیستی؟!
کرک رو کپی کردی؟
عکس لود نمیشه!نقل قول:
نقل قول:
اول از همه از کجا بفهمم که یوزر ويندوزم ادمين ؟
دوم اینکه parenta control رو از کجا گير بيارم ؟
سوم اینکه کرکم razor
ویندوز که xp sp3نقل قول:
اولین بار که خواستم برم تو بازی بودم.موقع نصب هم کاکت بودم.
کرکم کپی کردم.
سلام دوستان خیلی وقته به این تاپیک سری نزدم برای پچ 1.0.4 کرک درست حسابی اومده پچ نسبت یه نسخه های قبلی تاثیر بیشتری داره؟
کرک پچ یعنی چی چجوری میشه با پچ 1.0.4 بازی رو اجرا کرد
موقعه ی اجرای بازی نباید آنلاین باشی!نقل قول:
برنامه رو دوباره نصب کن....
خطاش اینه:
your system is incompatible with your xp
please follow the link below for more information
میشه یکی بگه چهجوریscript hook .net رو نصب کنم؟
تمام فایلهاس.net رو تو پوشه اسکریپتس میریزم ولی بازم کار نمیکنه.کار دیگه ای باید بکنم؟
کسی میتونه ویندوز ویستا رو به ویستا sp1 تبدیل کنه