اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنینقل قول:
Printable View
اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنینقل قول:
یادش به خیر یادمه داشت که در میرفت تیر زدم صاف تو مغزش بعد دفعه بعد تیر نزدم فقط دنبالش رفتم دفه بعد زدم تو پاش
بعد تیر که میزنی بعد نشون میده ghost و mctavish"soap" توی گاراژ میمونن ghost سیم برق دستش هست گمون کنم می خوان طرف رو عقیم کنند بیچاره یارو:27:
نقل قول:
دمت قیژ بابا خوب یادته ها :31: (رنگ ماشینه رو هم یادت مونده :31:)
با سلام می خواستم عید رو به همه تبریک بگم امید وارم در زندگی پیروز باشید
امید وارم این Spam حساب نشه
سلام عیدتون مبارک..بچه ها من تو مرحله ای که سقف داره ریزش میکنه تو یه محطوطه گیر افتادم باید چطوری از اون جا خلاص شم؟وسط محوطش هم یه موشک مانند افتاده..ممنون:41:
خب عزيز يه عكس بذار از همونجا كه هستي راهنماييت مي كنم
فکر کنم همون مرحله ای هست که باید دنبال یارات بریو و آخرش به یه طناب می رسی که میگیری و میری بالانقل قول:
همونطور که دوستمون گفت یارامون رو که دنبال می کنیم می رسیم یه جا که سقف ریزش می کنه بعد دوباره به هوش میایم میبینیم پرایس کنارمونه به مکتاویش منور می زنه یه طناب از helicopter میفته میری نزدیکش f رو که بزنی خودشو به طناب متصل می کنه و بعد میری بالا اون مرحله در نقش خدا بیامرز روچ هستیمنقل قول:
ممنون بازی قاطی کرده ید اخه طنابی پایین نیومد واصلا بیهوش نشد..ولی دفهی بعد که رفتم درست شد...بازیش تموم شد:37: راستی مگه این بازی چند تا شخصیت داشت...من دیدم هر وقت میمیرم دوباره زنده میشما... ولی من شخصا من دلم واسه اونی که تو اتیش سوزوندند خیلی سوخت ...پس اون مرگا اخر عمرشون بودند من فمکر میکردم 7تا جون داره طرف:18:
شرمنده دوستان..من تا با بازیای codاشنا شدم نسخه های قبلی این بازی رو میشه به ترتیب نام ببرید؟شرمنده ها اینقد سوال میکنم:20:
یکی راهنمایی کنه. میخوام تو Garena آنلاین بازی کنم؟
بازی فوق العاده ای هست ولی ای کاش بیشترش رو تو روشنایی و محیط باز مثل پادگان و امثال اون که نور آفتاب مسلط هست بهش طراحی میکردن بعضی جاهاش واقعا چشم دم دیگه هیچی رو نمیدید که چی به چیه از بس تاریک بود
والا این بازی سری 6 هست یعنی 5 تا بازی دیگه قبل این هست .نقل قول:
ولی شما از نسخه ی 4 یعنی COD Modern Warfare (همون قسمت یک این بازی) و نسخه ی 5 یعنی COD World At War رو بخری بیشتر حال می کنی البته نسخه ی 2 هم بد نیست .:46:
دیگه طوری نیست که ادم چیزی نبینه شاید تنظیماتون درست نیست یکم رو شنایی رو درست کنید شاید بهتر بشهنقل قول:
دیگه به تنظیم نکشید بازی تموم شد :31: چقدر کم بود مراحلش
خوب بچه ها بیاین جاهایی که intel enemies پیدا می شه رو به هم معرفی کنیم
یکیش توی مرحله اخر قبل از این که سوار قایق بشید روی بشکه ی کنار اون هست
بقیشو یادم نمیاد از کجا برداشتم هر کی میدونه و یادشه بگه
تشکر هم خواستین بکنین بابت او یکدونه :31:
اينتل ها رو با يك تقلب ساده ميشه بدست آورد...
مرحله Gulag وقتي از هليكوپتر پايين اومديد كنار كمپ يك لپ تاپ هست كه اينتل نيست...اونجا برو:
Shift+Alt+F رو بزن اونو به اندازه 10 تا اينتل حساب ميكنه.!
موفق باشيد!
سلام
دوستان چرا برای من تنظیمات رو سیو نمیکنه؟!!
تو x360 نمیشه این کارو کرد ؟:دینقل قول:
من یادمه که اینجا چند وقت پیش در مورد رد کردن مرحله ی موزه بحث شد . اگه کسی حوصله داره یه توضیحی بده اگه نه لطفا حدودی بگید تو چه صفحاتی بود ؟
ممنون
فكر نمي كنم!
من یه سوال دارم دوستان 360 جواب بدن
چطوری میشه دو نفره این بازی رو انجام داد . با دو تا دسته و صفحه از وسط نصف بشه و تو یه محیط قرار بگیریم و هدف کشتن همدیگه باشه؟؟ به نظرم باید بشه.
من ایکس باکس ندارم ولی فکر نمیکنم که این کار بشه. تازه اگر هم بشه زیاد جالب به نظر نمیاد چون محل و موقعیت همدیگرو میتونین ببینین و این باعث میشه که حواس آدم پرت بشه و در نتیجه بازی زیاد نمیچسبه و همش باید حواست به تقلب کردن باشه :31:نقل قول:
سلام
چطور میشه این نسخه رو انلاین بازی کرد؟
برای من این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آنلاین بازی کردن باید بازیت اصل باشه (قیمت : فکر میکنم 50 هزار تومن!) یا اینکه باید منتظر بمونیم تا تکنوگاد واسمون امولاتور راه اندازی سرورش رو در بیاره چون توی این نسخه اینفنیتی وارد خسیس بازی در آورده!
سلام
وقتی میخوام وارد مرحله Act 3 بشم از بازی پرت میشه بیرون!
نیاز به کرک یا پچی هست؟
شما اول با هر دو تا دسته sign in می شی ( البته نشی هم عیب نداره ! ، برای ثبت لول هایی که میگیرید و تفنگ آزاد میشه میگم )نقل قول:
بعد میرید تو قسمت مولتی پلیر و بعد فکر کنم split screen ( تا حالا دقیق نخوندم ببینم چیه سریع ردش می کنم :دی )
بعد با هر دو تا دسته استارت رو میزنی و رد می کنی و تنظیماتو انتخاب زمینو اینا !
البته اول یه سری تو تنظیمات بکش که خیلی چیزای مهمی داره !
زمین پیشنهادی من اسمش فکر کنم rush باشه یه جای خاکیه :دی
توی تنظیمات زمان و مقدار امتیاز مورد نیاز که سرش کل میندازینو ( مثلا هر کی زود تر به 5000 برسه ) و ... رو انتخاب می کنید .
موفق باشید
بله دوست عزیز به پست اول مراجعه کن و پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC را دانلود کن آخرای پست اول لینک دانلودش هست!نقل قول:
سلام اگه ممکنه نحوه استفاده از این پچ رو هم بگیدنقل قول:
ممنون
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)نقل قول:
سلام
اهه
این چه زود تموم شد؟
پریروز خریدم بازیو :13:
محتوای مخفی:
البته من که داستان بازیو نمی دیدم همرو skip کردم
نفهمیدم Roach که مرد رمیرز چی شد؟
اسکیپ نمی کردی می دونتستی داستان رو .....
اینو که خودمم می دونمنقل قول:
فقط می خوام بدونم رمیرز چی شد حاا ماکارو مهم نیست
نقل قول:محتوای مخفی: spoiler
البته اگه اشتباه نگفته باشم:46:
سلامنقل قول:
اتباه که نگفتی
فقط می خواستم ببینم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد که انگاری شد!
عجب داستانی داشت این MW2
سلام دوستانن
من دیروز این بازی را خریدم و اولاش هستم
در قسمتی از بازی میگه که کاپیتان را دنبال کن و از کوه یخ بالا برو و وقتی که بالا میری به دره ای میرسی که باید بپری و و تیشه که داری کوه مقابل را بگیری هر کاری میکنم رد نمیشه
راهنماییم کنید
توی هر لحظه باید دستت روی یکی از دکمه های ماوس باشه وقتی کلیک چپ رو نگه داشته به منزله اینه که تیشه چپ رو نگه داشته وقتی برداری دستت رو خوب اونم درمیاره و اگه با تیشه راست خودت رو نگه نداری میافتی یه چیز منطقی هست خودت رو بذار جای اون ببین وقتی از یه دیوار وقتی بالا میری می تونی بدون اینکه دستت رو نگه داری همونجا بمونی؟ قبل اینکه از روی یک کلیک برداری باید کلیک دیگه رو بزنی. کافیه یک لحظه هیچ کدوم از کلیک ها نذاشته باشی. می افتی دیگه
گفته شما کاملا درسته مشکل من بالا رفتا نیست مشکل من پریدن و گرفتن دیوار مقابل هست که 1000 بار به شیوه های مختلف انجامش دادم ولی نشد تیشهاول در دیوار فرو میره وحتی تیشه دوم هم ولی بازم سقوط میکنمنقل قول:
کاری که من میکنم گرفتن شیفت حرکت با سرعت رو به جلو در اخرین لحظه پریدن و همزمان کلیک های متوالی موس
ولی نمیشه :41:
نباید متوالی کلیک کنید
وقتی که کوه های یخ می ریزند اصلا موس رو ول نکنید صبر کنید تا مک تاویش بیاد نجاتتون بده
ولـی خدایی بچه ها Ghost شهید گمنام شد هاااا راستی میدونستید توی Cod 4 هم MacTavish هست :دی ؟
"What the hell kind of name is Soap"نقل قول:
این جمله خاطره انگیزی هست که توی ابتدای بازی CoD MW کاپیتان پرایز خطاب به ما می گه...