می تونی از لحاظ املایی متن رو ادیت کنی( مثلا اون 2 تا باشه آخر متن ، یکیشو حذف کنی با کمی اصلاح)
Printable View
می تونی از لحاظ املایی متن رو ادیت کنی( مثلا اون 2 تا باشه آخر متن ، یکیشو حذف کنی با کمی اصلاح)
سلام به همه من شنیدم مودم دی لینک خیلی خوبه میخواستم بدونم d-link بگیرم یا tp-link کسی قیمتاشون رو میدونه حدودا؟ مرسی
با عرض سلام
من به احتمال زیاد به زودی می خوام آسیا تک بگیرم:
1.سرعت دانلود شبان هاش چقدره؟
2.سرعت دانلود روزانه تون چقدره؟
من الان با صبانت روزانه 200 تا 220 دانلود دارم ولی شبانه حذود 60 تا 70 هست و خطم هم 1مگ هست.البته قبلا هم که 512 بود هم همین طور بود.
اقا عکس چی شد؟!
این که خوب نیست اصلا جزییات را نگفته منم وقت ندارم مجبورم همینجوری ببرم:41:
عکس با چی درست کنم ؟نقل قول:
( باید اون نمونه عکسی که می گفتی روی 100 واست بستن رو بذاری یا عکس از حالتی که دیگه امکان تمدید نیست)
نامه اداری همین جور باید باشه ( تازه همین هم زیاده)
اگه بخوای روضه بنویسی که کسی محلت نمی ذاره.
مفید و مختصر باید نوشت : من می خوام تمدید کنم ولی این ها نمی کنن.
نری اونجا بشینی از سیر تا پیاز تعریف کنی!!!
من اكانت 2 مگ از ارم نت گرفتم سرعت تا 250 ميرفت ولي شبانه بين 40 تا 50 بيشتر نبود مطمئن باشنقل قول:
مودم چندون تاثیری نداره چون سرعت های داخل ایران نهایتا 2مگابیت هست!!نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر دو مودم رو داشتم و از هر دو هم راضی بودم!
D-link مدل سادش 25 تومنه و وایرلسش 47 تومن
TP-link هم قیمت دقیق ندارم ولی همون حدود باید باشه!
دوستانی که اسیا تک دارن
امروز صبح تونستن دانلود کنن؟
من وقتی که n رو اضافه میکردم کانکت میشد میومد سایت ارم نت میگفت یوزر و پسورد اشتباهی دادی!! در صورتی که هر شب این طوری دانلود میکنم
ولی وقتی که n ر وبر میداشتم درست میشد!!
میترسم امشب هم نتونم دانلود کنم!
خلاصه کسی هم این مشکلو داشته؟
دوستان چند سوال داشتم
1- حدود 3 سال پیش ای دی اس ال همیار گرفتم که اخرش تصفیه نکردم نمی دونم چی شد منم چون ناراضی بودم و یه مبلغی هم باید میدادم دیگه تماس نگرفتم که از رو خطم جمع اوری کنند حالا بعد از 3 سال این خط ازاد شده یا نه؟
2- مودمی که دارم پلانت 2400 هست که هیچ تنظیماتی داخل خودش نداره . با همین مودم کارم میشه یا باید مودم عوض کنم
دفترچش این نوشته:
The ADE-2400 supports up to 64 pre-defined PVCs and can automatically detect and select the active VPI/VCI from the pre-defined list after ADSL line is synchronized. It is plug-and-play.
ممنون
سلام
یه چند روزیه که هر پنج دقیقه اینترنت قطع میشه چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه باید مودمو خاموش روشن کنم از اینترنت ماتریس استفاده میکنم شما هم چنین مشکلی دارید؟!
دوست عزیز بسیار راحت نگاهی به تقویم بندازین، چهارشنبه سوری 2 سال اخیر رو مد نظر قرار بدین و فکر کنم همهچی براتون واضح باشه که چرا؟!
حذف شود.............
تلفن هم بد جور خش خش میکنه زنگ زدم پشتیبانی میگه سیم کشی اتصالی داره . گمون کنم مربوط به بارون باشه:13:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم همین مشکلات رو با ماتریکس دارم
پینگ بالای 1000 و پر از timed out !
DC تا دلتون بخواد ! معمولا هم باید مودم رو از برق بکشم تا درست بشه !!
سرعت شبانه دقیقا نصف شده !
حتی در طول روز هم دیگه سرعت ثبات نداره ...
و همه این اتفاقات از زمانی شروع شد که برگردون کردند به Dslam آسیاتک !!!
همیار که مزخرف، ماتریکس اینجوری شده، شاتل و پارس آنلاین و ... که بچه ها میگن هر روز داره بدتر میشه!
پس تکلیف یکی مثل من که به ADSL احتیاج داره چیه ؟؟؟
پست قبلی 2 بار ارسال شد! ، ظاهرا امکان حذف وجود نداره !
پس ویرایش کردم.
حذف شود.............
دوستان پارس آنلاینی برن حالشو ببرن توی ایام نوروز ترافیک رایگان هست :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود
دوستان آیا این طرح شامل کسانی که به تازگی بخوهند نام نویسی کنند هم می شود؟
خوش به حالتون.نقل قول:
باعث تاسف برای شرکت های دیگه ای که زورشون میاد خدمات اینجوری بدن مثل همیار که من ازش دارم!
زیاد غصه نخور !نقل قول:
پارس آنلاین اولین باره که چنین کاری می کنه.
همیشه ما پارس آنلاینی ها حسرت شاتل و ... که ترافیک رایگان میداد رو می خوردیم.
سلام دوستان. من بعد از مدت ها سروکله زدن با شاتل تصمیم به تغییر ISP گرفتم:41: .
میخوام از همیارنت سرویس بگیرم , نظرتون چیه؟ اگه پیشنهاد بهتری دارید لطف کنید بفرمایید؟!! (مرکز مخابراتی ولیعصر{ستارخان})
شاتل هم 3 گیگ ترافیک رایگان برای دوره جاری به عنوان عیدی داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
یک نکته دیگه که من تازه فهمیدم در مورد شاتل :
همیشه بذارید ترافیک تون که تموم شد بعدا گیگ اضافه خریداری کنید، این جوری به محض اتمام ترافیک ، در هر دوره فقط
یکبار شاتل 200 مگ هدیه می ده ( تحت عنوان اتمام کارهای ناتمام)
منهمیشه قبل از اتمام میرفتم ترافیک می خریدم ولی این دفعه یادم رفت و دیدم تازه اینجوری 200 مگ هم بنفعه.
دروودنقل قول:
1:همیار پهنای باند بیشتر از میزان خرید را ارائه نمی کند اما کیفیت خوبی دارد ولی همانگونه که گفتم مانند دیگر شرکت ها پهنای باند بیش از آنچه شما دارید را نمی دهد و مثلا 256 بیشترین سرعت آن 34 می باشد!
2:نمی دانم این دشواری فراگیر می باشد یا تنها مربوط به همیار می شود اما شوبختانه چند روزی است مدام قطع می شود،پینگ بالا می رود،و هزار گونه دشواری دیگر.
3:بهای سرویس ها را می تاوند ببینید و براورد نمایید که کدام سرویس مورد استافده بیشتری برایتان دارد.
:11:
تشکر از سعید عزیز.
تا حدودی از شرایط همیار خبر دارم به همین خاطرم اگر بخوام سرویس بگیرم 1024 را بر میدارم .دلیل اصلی این انتخابم دانلود شبانست چون شنیدم همیار هیچگونه محدودیتی روی سرعت شبانه نداره و این برام مهمه. نظرتون چیه؟
ارم نت یا همون آسیا تک چی ؟؟؟
من سرويس 1 مگ هميار رو روي پيش شماره 626 چك كردم سرعت شبانه اون بين 40 تا 50 بيشتر نبودنقل قول:
با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟
سلام. شما کی چک کردین؟نقل قول:
من ماهه پیش رفتم دفتر همیار که سرویس بگیرم گفتن فعلا پورت نداریم همون موقع درباره سرعت ها هم سوال کردم .گفت شبانه با روزانه سرعتش فرقی نداره.اگه بخواد کم کنه که 2زار ارزش نداره :5:
سلام دوستانم منم دارم به جمع پارس انلاین می پیوندم البته اگر پورت خالی گیرم بیاد ولی فکر نکنم قبل از 13 وصل بشه و ترافیک رایگان گیرمون بیاد:41: امروز پول را ریختم به حساب فردا درخواست میدم...
شاتل هم انداختم سطل آشغال فعلا که مدیر کل فناوری اطلاعات سفارشم کرده به پارس انلاین...
خدا رو شکر هنوز زنده ای.نقل قول:
ما گفتیم حبس ابد برات بریدن:31:
:18::31:نقل قول:
مگه چیکار کرم :دی
در پی قطع رانژه کردن غیر قانونی شاتل و شکایت ها ی من تنظیم مقررات که فعلا داره می پچونتمون مدیر کل فناوری اطلاعات هم براشون نامه فرستاد جوابشو ندادن بهم گفت اگه دولتی بودن میکشوندمشون اینجا یقشونو میگیرفتم ولی خصوصی هستن! سفارشم کرد به پارس...
بهشتی گفت اگه بشه 10 میلیون خرج میکنیم دیگه به تو سرویس نمیدیم : دی یعنی سرویسشون کردم...
:11:نقل قول:
بازم تو یک حرکتی کردی.
ما هرچی میکشیم، از سوء مدیریت بعضی از مدیران ترسوی نسل اول و دوم هست ولی حرکت خوبی بود از طرف شما.
گرچه میشه جواب مدیر خائف را که سعی کرده با تطمیع شما به قول خودش نه سیخ بسوزه نه کباب ، را داد، تا بفهمه خصوصی و دولتی نداره.
دروودنقل قول:
دمت و گرم و سرت سلامت باد!!!بابا بورو یه سر به همیار بزن.چیز بدی نیست!
:11:
نقل قول:
مشکل وقتی از لینکتون باشه همین میشه. یه همتی بکن سیم کشی خونه رو کامل عوض کن شاید مشکل از داخل خونه هست...
دقیقا من هم همین مشکل رو باشون دارم همش میگن از سیم کشیه خونست کل سیم کشیه تلفنو عوض کردم بازم مشکل دارم:41:نقل قول:
یه چند هفته ای هست که چنین مشکلی دارم
سلامنقل قول:
ممنون
همیار مرکز ما را ساپورت نمیکنه...
سلامنقل قول:
ممنون
همیار مرکز ما را ساپورت نمیکنه...
من چند ماهه پيش چك كردم اتفاقا قبلش زنگ زدم به من هم همينطوري گفتن من باور نكردم بعد يكي از دوستان كه هميار داشت زنگ زدم همون موقع چك كرد تازه اكانت راپيدشير هم بهش دادم سرعت بيشتر از 40 يا 45 نرفتنقل قول:
معلومه كه اونا از خودشون تعريف ميكنن
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
الان بنده هم يك هفته هست اين مشكل رو دارم اگه تاپيك رو بگردي ميبيني كه چندين نفر از مراكز مخابراتي مختلف اين مشكل رو دارن بعد زنگ زدم پشتيباني ميگن اصلا مشكلي نيست دروغ ميگن الان ماتريكس مشكل داره و در مواقع اسفاده از چيز پي ان مشكل بيشتر ميشه و لينك هر چند دقيقه يكبار قطع ميشه اصلا ربطي به سيم كشي نداره خودت رو اذيت نكننقل قول:
در راستای تایید حرف دوستان بنده هم در یک ماه اخیر بشدت با ماتریکس مشکل داشتم.
زنگ زدم مخابرات قبل از 13 که رانژه نمیکنن هیچ پورت خالی هم ندارن :41: