خوب شد گفتم به من تلگرام بزننقل قول:
دعوت شدی
Printable View
خوب شد گفتم به من تلگرام بزننقل قول:
دعوت شدی
بچه که هی نباید پولاشو خرج کنه اگه این کارو بکنه باید بهش تیپا زد :46:نقل قول:
سلام بچه ها.چه خبرا؟
یکی از افراد شهر dead wood رو الان دیدم تو پاسارگاد فکر کنم اومده با یکی دوئل کنه!
ویرایش ......
سلام من تا پاسارگاد 9:25 ساعت !!!!:18: فاصله دارم 100$ هم دارم ميشه منم دعوت كنيد؟
نتیجه دوئل هاتون رو اینجا بگید.
شاید بتونیم تجارب خوبی کسب کنیم.
سلامنقل قول:
خبرا پیش شماست
پاسارگاد 10 نفر ظرفیت داره، الان شصت نفر پشت درهای پاسارگاد منتظر دعوت هستن.نقل قول:
بهتره یک شهر خوب همون اطراف خودت پیدا کنی.
اقا بیاین شهرای بغلی رو تصرف کنیم ، ظرفیتمون هم بیشتر میشه
این بهترین راهه
پاسارگاد تا سال دیگه جا ندارهنقل قول:
رزروه
خسته نباشی انقد زود فهمیدی :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم زود تر بگم یادم رفتش الان گفتم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این شهر جدیده 100$ کمک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شکلک های ضد اسلامی چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا که ضده اشلامی نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسلامی هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 18 دقیقه دیگه میرزم سر دارک ولیج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منکه دارم میرم شهر رنک 1 اسلحه بخرم حال همرو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من میگم دوک رو بیشتر کنین
چون هم این داش مهرداد ما خسته شده و هم بعضی موقع شاید براش مشکلی پیش بیادش و نتونه بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دوک بیشتر باشه هم مسئولیت داش مهرداد کم میشه و هم کار ها تقسیم میشه و بهتره و یه نفر انقدر خسته نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اومدم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان برین بخوابین که از وقت خوابتون گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کجایید پس؟
امروز خیلی خلوته اینجا!
امروز من تا اینجا یه دوئل بردم و یکی باختم...
آفرین خیلی خوبه.نقل قول:
این یارو رو من هم دیروز زدم لهش کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی بیاد برای من دعوت نامه بفرسته ...
رفتم 160$ دادم اسلحه خریدم اونوقت عضو نمیکنن !! : دی معکوس
می گم مهرداد منو دعوت می کنی به شهر من برم یه بنده خدا رو بزنم ؟
باید تو بازی بهش میل بزنی...نقل قول:
این مهرداد کجاست ؟
میلاد هستش ؟
رفتم بعد عمری یه اسلحه خریدم بیاین منو دعوت کنین هرچی در اوردم میدم خزانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چزا نمیتونم Login بشم ؟
بچه ها حال کردین ؟ ظرف 2 روز هم خر خریدم هم اسلحه
توی یه روز 160$ برای اسلحه جور کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 مین دیگه بعد فیلم منو بنداز بیرون دارم 2 تا duel می کنم بعدشم sleep کنم بعد بنداز بیرون ( باگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی الان منو بیرون ننداز 30 دقیقه دیگه لطفا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سایت برای آپلود عکس بگید.
tinypic امشب برام باز نمیشه.
نامردا چرا با ضعیفا دوئل میکنید
من با یه لول16 دوئل کردم پدرم در اومد
با 2تا 14
2تا 13
و یه 12 هم دوئل کردم
(هیچکدوم لولشون از من پایینتر نبود)
زورتون به بچه رسیده :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیستش که از کی داری خواهش میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اینا رو یکی راپورت بده بن میشیانقل قول:
نکن این کارو با خودت
میگم تو چند سالته ؟ :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه که مثل تو خر شانس نیستن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا یه سایت آپلود بگید.
tinypic باز نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما هم تو هستی که راپورت میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه چیز بدی نیستش ، میگه 1 ساعت دیگه گروه C براشون Invite فرستاده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.خودم نمیدونستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به شانس ربطی ندارهنقل قول:
به اسلحه و اسکیلهات مربوط میشه
من نمیدم ولی اگه قاطی کنم میدم :دی ( چی فهمید کی گفتم ؟! :دی )نقل قول:
نگفتی چندسالته ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا من یه مدت از پرشین گیگ استفاده میکردم راضی هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: