سلام من امروز برام اس ام اس اومد که صورتحساب اومده یازده هزار و خورده ای من که وقتی قرداد اوردن شاید هفته ی پیش بود پس چه طور شده که دوباره صورت حساب برام زدن تازه وقتی میخواستم سرویس بگریم گفتن ماه دوم رایگان هستش حالا چه طور شده
Printable View
سلام من امروز برام اس ام اس اومد که صورتحساب اومده یازده هزار و خورده ای من که وقتی قرداد اوردن شاید هفته ی پیش بود پس چه طور شده که دوباره صورت حساب برام زدن تازه وقتی میخواستم سرویس بگریم گفتن ماه دوم رایگان هستش حالا چه طور شده
تا 7 روز قبل از تاریخ سرویس وقت دارید درخواست تغیر سرویس بدید.نقل قول:
اره جدیدا زود فاکتور میزنن 5 روز بعد از سرویس جدید...نقل قول:
یک بار برای من اصلا فاکتور نزدند:31:
ماه دوم رایگان هست برای چی؟! جز مرکز مخابراتی هستید که یک ماه رایگان میدن؟!
نمیدونم وقتی خواستم سرویس بگیرم یارو گفت پول ماه اول رو که بدی ماه دوم رایگان هست حالا نمیدونم چه جوری شدهنقل قول:
من ساعت 4 بعد از ظهر اون روزی که قراردادم تموم میشد رفتم و درخواست 512 اکو دادم (قبلش 128 اکو داشتم) و ساعت 12 شب یعنی 8 ساعت بعد از درخواست تغییر سرویس ، سرویسم 512 شد .:5:نقل قول:
عجب!!!:18:نقل قول:
اینجا که قانونش اینه 7 روز قبل از سرویس جدید:13:
دوستان شاتلی که میگن دوباره باید نامه ببری ... (اینجوری خیلی بد میشه :13:)نقل قول:
به نظر من به خاطر 5 تومن گرونتر بودن 512 نسبت به 128 ، ارزش نداره بخوای دوباره برگردی به 128 . البته باز تصمیم با خودته ...
این تست ها واسه من جواب داده .نقل قول:
من تست امروز رو میخوام . اگه کسی میتونه اینکارو بکنه ممنون میشم .
فکر نکنم دوباره نیاز به نامه باشه، چون نامه تو پرونده شما ثبت شده! ولی بازم بپرسی بد نیست.نقل قول:
جدی!!!خوش بحالت! تا حالا اینو نشنیده بودم! چه سرویس هستی که 11 تومنه؟نقل قول:
منم موافقم، سه ماهش تفاوتش 12 تومنه! یعنی ماهی 4 تومن! به نظر من هم ارزش نداره بخاطر ماهی 4 تومن برگردی 128! البته 128 هم خوبه، ولی شما که 512 داشتی اذیت میشی حامد جون.نقل قول:
درسته مهدی جان ولی 512 نمیگیرم 256 میگیرم که جز سرویس های پرسرعت باشه و ناممون هم اعتبار داشته باشه البته نامه من 1 سال اعتبار داره بعید میدونم بخوان گیر بدن بهشنقل قول:
این لندن رو من برات گرفتم همین الان سرویس 512 اکونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم art home هستشنقل قول:
اونجا 11 تومانه art home یا ....؟!نقل قول:
نمیدونم تو اس ام اس اینجوری گفتن:18:
توی فاکتوری که صادر کردن نگاه کن ببین جریان چیه؟:31:نقل قول:
راست میگی ها توی فاکتور زده 19 تومن:31:
من درست متوجه نشدم . سرویس 64 قیمتش 11 تومان هست یا 19 تومان :19:نقل قول:
چون خودم قراره هفته دیگه سرویس art home را بگیرم:31:
art home 64 قیمتش 20 تومان هستنقل قول:
آره بابا! گفتیم چه خبر شده که هم میخوان یه ماه رایگان بدن هم 19 تومن رو 11 تومن میگیرن! توهمی بیش نبوده!:31:نقل قول:
20 تومنه دوست عزیزنقل قول:
اینجا 20 تومان هست دوست عزیزنقل قول:
سلام به شاتل زادگان عزیز :31:
نه 20 تومن نیست تو شهرما ... با عوارض و آبونمان میشه 30 تومن .... شاید تو تهران 20 تومنه .... :31:نقل قول:
چون خودم قراره هفته دیگه سرویس art home را بگیرم
64 سی تومن!!!:18: مطمئنی؟! این هزینه 3 ماه 128 منه!نقل قول:
شوخی شاتلی کرده متوجه نشدی!:31::27:نقل قول:
جدی؟ بازی بازی با ریش باباجون هم بازی! ما خودمون یه پا شوخی شاتلی هستیم! ولی فکر کنم جدی گفته، آخه قیمت های آرت رو که ما میدونیم برای تهران، مشهد، تبريز، كرج، اصفهان و شيراز هست. فکر کنم قم تعرفه های خودش رو داره. حالا brian بیاد ببینیم قضیه چه جوریاست!نقل قول:
ممنون ، حالا اگه میشه یه تست هم با cmd بگیری ، دیگه کلی حال دادی . از این سایتها تست بگیر :نقل قول:
names.co.uk
yahoo.com
google.com
شما این تست ها رو در هنگام دانلود ( مشغولی پهنای باند ) گرفتی ؟نقل قول:
ما رو باش گفتیم بریم شاتل بگیریم پینگش پایینه ، اگه این وضعیت پینگ شاتل باشه که افتضاحه .
من دنبال یه ISP واسه Online Gaming میگردم .
سلام دوستان منظور از 15 هزار تومان هزینه راه اندازی چیه ایا نمی تونم خودم راه اندازی کنم
پینگ به مرکز مخابراتی و فاصله ی منزلتون تا مرکز مخابراتی هم بستگی داره ..نقل قول:
مثلا بعضی از دوستان همیشه پینگشون خوبه ...
برای من پینگ گوگل هیچ وقت کمتر از 250 نبوده .. و اغلب دور و ور 350 هست ...
پینگ dns خود شاتل هم (85.15.1.10) اغلب برای من 54 هستش ...
قبلا در اینباره صحبت شده ..نقل قول:
شما بالاجبار باید این 15 تومن رو بدی ...
فقط میتونی از دوستانی که کارت طلایی دارن ازشون کارت بگیری و بری 10 تومن تخفیف بگیری ....
همان طور که دوستان گفتن میتونی با گرفتن کارت تخفیف از همشهری هات و تحویل دادن هنگام ثبت نام 10 هزار تومان تخفیف بگیری و 5 تومان تخفیف برای سفارش انلاین (ویژه تهران)نقل قول:
سلامی دوباره بروبچز شاتل آباد :31:
شوخی چی بید ... بخدا تو قم همینجوریه :31:
کلا روی آرت ، 9 تومن میکشن ، بلااستثنا ... فکر کنم از اون پول زوراس :31:
ای نامردا ینی تو بقیه شهرها نمیگیرن .....
من که 512 دارم .... تازه یه چیز دیگه ، برای ما جلوی دانلود شبانه اکو ، نوشتن ( فعلا ) ینی ممکنه برش دارن ... ماله شمام همینطوری بید ؟ :31:
عجب 30 تومان برای 64!!!:18:نقل قول:
نه من که چیزی ندیدم .منظورت کجا نوشته؟!
مطمئن باش شبانه رایگان اکو را بر نمی دارند...
ایول بهم امیدواری دادی ... آخه بردارن کسی دیگه طرفش نمیره :31: ( توی بروشورش نوشته بود )نقل قول:
مطمئن باش شبانه رایگان اکو را بر نمی دارند...
راستی الان ماله من که 512 هستش ، سرعته واقعیم رو فقط تو لینکای مستقیم نشون میده ؟ ...
ماله من فقط رو لینکای مستقیم 65 الی 75 هستش ... ولی لینکای دیگه 35 یا 20 یا اصلا 16 هستش ... ( با کمی بالاو پایین )
تو تورنتم که مزخرفه ... من حالم داره گرفته میشه ... ازکجا میتونم لینک مستقیم چیزایی رو که میخوام گیر بیارم ...
512 ام داره تلف وشه ....
هقهقهقههقهه
میدونم به این چیزا بستگی داره .نقل قول:
مال منم تا dns شرکت 40-50 هست ، از اونجا به بعده که مهمه ، ولی تا اونجا که قبلا دیدم شاتل پینگش نسبت به isp های دیگه کمتره ، حالا نمیدونم چرا این نتیجه بالا به دست اومده ، احتمالا حامد موقعی که داشته تست میزده ، در حال دانلود بوده .
بهترین کار این هست که بری یک اکانت راپیدشر بدون پوینت بخری.5-6 تومن بیشتر نیست.نقل قول:
این هم یکی دیگه در زمان غیر دانلود(تست راس ساعت 4:25 بعد از ظهر) :31:نقل قول:
فاصله خونه تا مرکز مخابراتی نهایت 400 متر :11:
کجا 5-6 تومنه؟؟1نقل قول:
7000 الی 7900 تومنه:دی
پی تی :31: 6 تومانه:20:نقل قول:
معلومه که میتونی خودت راه انداری کنی، خیلی هم راحته! ولی 15 تومنو باید بدی!:31:نقل قول:
بله brain جون سرعت واقعی فقط برای لینکهای مستقیمه. علاوه بر خریدن اکانت که اهریمن جون گفت از سایتهای مستقیم کننده هم میتونی استفاده کنی، البته اعتباری روشون نیست، چون هم محدودیت زمانی دارن هم محدویت حجمی. مثلا 300 مگ در روز اونم برای مثلا 3 ساعته، بعدش لینکت پاک میشه. این آخریه گریه بود یا خنده؟!(هقهقهقهقه...)نقل قول:
پی تی چی بید؟!:31:نقل قول:
یه فرومهنقل قول:
پرشین تولز