سرعت دانلودتون چقدر هست ؟ کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
Printable View
سرعت دانلودتون چقدر هست ؟ کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
دوستان وضعیت اینترنت رو به راه شد ؟من از داتک adsl گرفتم امروز برا فعال سازی زنگ زدم اپراتور گفت از دیروز مشکل سراسری داره گفت هر وقت بگم سرویسو برقرار میکنه که هدر نره لطفا جواب بدید
اوضاع من که 2-3 روزه جالب نیست نوسان زیادهنقل قول:
دوستان وضعیت اینترنت رو به راه شد ؟من از داتک adsl گرفتم امروز برا فعال سازی زنگ زدم اپراتور گفت از دیروز مشکل سراسری داره گفت هر وقت بگم سرویسو برقرار میکنه که هدر نره لطفا جواب بدید
حالا منظور نظر حضرتعالی اینه که میخوای وایسی تا سرعت بحالت قدیم برگرده بعدا اکانتت رو فعال کنی؟نقل قول:
نه دیگه در اون حد ولی شنیدم این چند روز خیلی افتضاح شده ، منتظرم لااقل یه ذره بهتر شهنقل قول:
دوستان من محدوده کلانتری ام از پریروز (بعد اینکه سرعتا کم شد و اینا) تورنت دانلود نمیکنه، کسی دیگه هم این مشکلو داره؟ سراسریه؟ ممنون میشم جواب بدین
از ساعت 3 صبح امروز سرعت و کیفیت سرویس من درست شد. :31:
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
خوب برادر اینی که واسه رای گیری گذاشتن جوابش معلومه یعنی شما دلت میخواد سرعتت 16 باشه و نامحدود؟نقل قول:
خوب برو از مخابرات بگیر چرا از شرکت خصوصی گرفتی.
باز دوباره اوضاع قیلتر شکن ریخته بهم
یه دقیقه خوبه و یه دقیقه بده
دهن مارو صاف نمود
به من که میگه یوزر نیم پسور غلطه
شانس آوردم هنوز اون یکی سرویسم فعال هستش
داتک داتک که میگفتن همین بود!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق ماکه هزار دفه گفتیم همه جا اوضاع خرابه.نقل قول:
داتک و پارس و شاتل نداره که...!!!
از قدیم گفتن سگ زرد برادر شغاله :27:
شبا /|/p/\ وصل نمیشه؟
شبا /|/p/\ وصل نمیشه؟
اینم که مثل پارس دروغکی حجم کم میکنه. من دیشب همش 1 گیگ دانلود کردم میگه 2 گیگ!!!!!!!!!!!!! این داتک که از پارس هم دروغگو تره که!!
دوستان داتکی وضعیتشون چطوره؟؟
سرعت دانلود نوسان داره برای شما هم؟؟؟
دانلود نوسان نداره
اما این وی پی ان اعصابه آدمو ... میکنه
چی پی ان که مشکلی نداره فقط دانلود خیلی نوسان داره .
احتمالآ چی پی ان شما سرورش شلوغه
زنگ زدم پشتیبانی گفتن که سرویس ها از هفته آینده دیگه مثل قبل میشه و بهتر میشه
برای منم چیزپیان مشکلی نداره چند روزه ساعتی 113 مگ میگیره که البته دوبل حسای میکنه میشه همون 56-57 مگ در ساعته 128
سلام
وايمكس داتك تو قم هم پوشش داره؟؟
أيا از سرويستون راضي هستيد؟؟
چرا دوبل حساب میکنه خوب تنظیم کن فقط یک Interface رو بگیرهنقل قول:
من هیچ مشکلی ندارم.فقط مشکلی قیلتر دارم.دانلودم مثه قبلهنقل قول:
الان دو تا کامپیوتر دارم .رو یکیش قیلتر شکن مثه بنز کار میکنه اما رو کامپیوتر اصلیم که بهش بیشتر نیاز دارم کار نمیکنه
دوستان محدودیت حجمی، آیا حجم باقی مانده از یک ماه، به ماه بعد منتقل میشه؟
والا تنظیمات دیفالتش رو دستکاری نکردمنقل قول:
خیلی با برنامش ور نرفتم فقط یه گوشه افتاده با ویندوز میاد بالا میگه چه قد مصرف شده:31:
این یه خوبی داره اینه که مثلا یه موقع میشه چند روز خونه نیستم میفهمم کیا با اون گرفته کیا دی سی شده معمولی گرفته
چرا؟ میخوای بیا از این یارو که من میگیرم بگیر دو تومنه چند ماهه دارم میگیرم انصافا هم خوب بودهنقل قول:
البته اگه به کارت میاد
مرسی داریوش جان
اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه
قیلتر شکن مشکلی نداره.نمیدونم دقیقا مشکل چیه
تنظیمات خاصی نداره اصلا برای هر کدوم از Connection ها به صورت خودکار جدا حساب میکنه احتمالا.نقل قول:
فکر کنم شما DU meter داری ، من خودم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم ولی فکر کنم از این لحاظ فرقی با هم نداشته باشن.
پیشنهاد میکنم فقط در صورتی بگیرین که کاملا طرف رو بشناسید در غیر این صورت اصلا نمیشه به این ایرانی هاش اعتماد کرد.نقل قول:
اگر خیلی استفاده ازش دارید پول بیشتر بدید ولی یکی از این خارجی های درست حسابی رو بگیرید که چندین پروتکل رو هم ساپورت میکنه ، به هزینه اش میصرفه.
دوست عزیزنقل قول:
به ایرانیش هم میشه اطمینان کرد.
من دو نفر رو میشناستم که از خارجی هاش خیلی بهتر کار میکنن و واقعا سرویس خوبی داره
البته من خودم از سرور شخصی خودم استفاده میکنم اما میگم ایرانی خوب هم پیدا میشه
اما با حرف شمام موافقم که اکثرشون هم اصلا قابل اطمینان نیستند
امروز بعداظهر واسه 5 دقیقه چراغ dsl خاموش شد و از اون موقع تا حالا کیفیتش شده مثل روز اولش, با یک کانکشن فول دانلود میکنه و سرعت آپلودش هم درست شده و متقارن شده.
بالاخره یک تکونی به خودشون دادن. :31:
خواش کاری نکردم که برادر:10:نقل قول:
آره برای منم بازی در میاره نمیدونم هم به کی گیر بدم:31: معلوم نیس از داتکه یا این ولی اوضاع الان همچین ثابت شده برام بدک نیس
نه برادر من bw meter دارم رو هم کله ترافیک کانکشن ها رو میگه که چون دو تاس دوبرابر حساب میکنهنقل قول:
در کل این داتک هم یه نمه حساسه من از خیلی جاها گرفتم سرعتاشون با داتک در حده دایال بود
برادر این چیزا منطقه ای و بعضی اوقات مخابراتیه، اونطوری الان مشکل سرتاسری ای وجود نداره فقط بعضی مخابرات ها میپکن و چند ساعتی ممکنه داون شن که برای همه پیش میادنقل قول:
حالا داریم میریم سمته پاییز و زمسشتون بارون و برف که بشه تازه مشکلاتمون شروع میشه:27: البته ایشالله من تا اون موقع دیگه از مخابرات میگیرم
من که خودم نامحدود دارم اطلاعی ندارم! خودشون میگن که نه منتقل نمیشه! ولی خلافش هم ثابت شده مثلا تا 3ماه هم شده که ماله 2ماه قبلیها را داشت. حالا رویه الآنشو نمیدونمنقل قول:
دوستانی که حجمی دارند بگند:10:
اون موقع که پرسیدم، 2 گیگم مونده بود و نزدیکای آخر ماه شد، دوستان جواب ندادند، خودم امتحان کردم. خیر منتقل نمیشه، البته حجم اضافه ی خریداری شده منتقل میشه، حجم ثابت هر ماه منتقل نـمیشه.نقل قول:
و اگه 3 ماهه تمدید کنید، به جای ماهی 9 گیگ، ماهی 8 گیگ میدند (در مجموع 24 گیگ برای سه ماه) اما در عوض تمام 24 گیگ در دسترس شماست. جالب اینجاست که اگه یه ضرب و تقسیم انجام بدید میبینید که با تمدید سه ماهه، تنها 150 تا تک تومانی(!) تخفیف میگیرید.
/\/p/\ داتکیا مشکلی نداره؟
میزونه برادر مشکلی نداره هم با داتک هم مخابرات
میشه یکی از دوستان میلشو بده من کانکشنمو بفرستم امتحان کنه؟
پورت l-2-tp اصلا وصل نمیشه ، pp-t-p هم وصل میشه هیچیو وا نمیکنه با موبایلم امتحان کردم فایده ای نداشت
دوستان کسی اینجا وایمکس داتک نداره؟ چجوریاست؟ سرعت 128 و 256ش چجوریه؟ دقیقا 16 و 32؟
اون قدیم ندیما یادمه 64 داتک داشتم 0.1 کیلوبایت بالای 8 نمی رفت!
به به برادر فال اوتی:31:نسخه جدید مگه داده بیرون؟
وایمکسش رو والا من تست نکردم ولی یه بار زنگیدم بگیرم گفتن بگیر ببر تست کن تضمینی نداره سرعتش چه طور باشه منطقتون
ممکنه خوب باشه ممکنه بد ولی مسنکه 24 ساعت مهلت تست اینا میدن بهت که ببینی به درد میخوره یا نه
؟؟
کسی اینا هست در مرکز مخابراتی پیام نور از این شرکت سرویس گرفته باشه
پینگش تو چطوره این شرکت؟
قیمتا رو باش مثلا با تخفیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها الان تو پرشین تولز بچه ها گفتن داتک داره سرویس مشابه مخابرات میده ولی 2-3 تومن گرونتره:
دو دلم تغییر سرویس بدم یا نهکد:http://www.datak-telecom.net/adsl/price
شایدم به مخابراته ما ندن باز از این چیزا