دوست گل من سپنتا 30 هزار تومان وثيقه ميگيره كه من نديدم هيچ شركتي اين كارو بكنه و پارس انلاين هم قيمتاش نسبت به بقيه بالاتره.نقل قول:
Printable View
دوست گل من سپنتا 30 هزار تومان وثيقه ميگيره كه من نديدم هيچ شركتي اين كارو بكنه و پارس انلاين هم قيمتاش نسبت به بقيه بالاتره.نقل قول:
امپراتور نمايندگي صبانت هست. از خود صبا بگيري بهتره.نقل قول:
چجوری ممکنه؟؟؟؟نقل قول:
امپراتور می گه 512 kbps ماهی 10000 تومن!!!!
اما صبانت همچین چیزی نداره!!!!!!!!!!!؟؟
با سلام
می خواستم بدونم با روزی 3 یا 4 ساعت وبگردی چقدر حجم مصرف می کنم؟
با تشکر
قبلاً كه تعرفه هاشون يكي بود و نمايندگي صبا بود. شايد الآن مستقل شده :31:نقل قول:
زنگ بزنين بهشون ببينين بپرسين شما نمايندگي كدوم شركت هستين... من به هركدوم از اين منايندگي ها زنگ زدم راستش رو گقتن.
سلام
و 7745 برای من
ممنون
سلامنقل قول:
2 گیگ
اگه 3 گیگ بگیری دیگه کامل تضمینی:31:
ممنون:11:
من با شرکت oracle تماس گرفتم میگه 7gb ماهیانه 15.000 یه جورایی شک کردم ، خواستم ببینم کسی از oracle استفاده کرده ؟؟ کیفیتش چطوریه ؟؟ من الان پارس آنلاین دارم 3 gb ماهی 18.500 میدم البته 128 ، سرعت دانلودشم 30 کیلو بایته .
پیش شماره 8809
نقل قول:
سلام دوست خوبم شما سرعتهای این شرکتو امتحان کردین که چنگی به دلتون نزده:11:
من الان زنگ زدم به شرکت مضخرفی که ازش اینترنت میگرفتم(نیمرخ)
بگم خطم رو از رانژه در بیارن یارو برگشت بهم گفت باید 5 تومن بریزی به حساب
من اونموقع که میخواستم از اسیاتک(رییس دزدا) بیام بیرون هیچ پولی برای جمع کردن رانژه ندادم
شرکتهای دیگه چجورین انا هم پول میگرن یا نه؟
والا تا اونجایی که میدونم نباید پولی بگیرننقل قول:
خوب به نظرم اگه شرکت بدیه و میبینی مزخرفه خوب 5000 تومن رو بده و از شرش راحت شو
من که بودم اینکارو میکردم
نه همچنین حقی را ندارند.نقل قول:
من هم حوصله ندارم ولی اگر یه موقع حال داشته باشم شرکت را به عزا تبدیل میکنم که الکی پول نچاپند آشغالها .
یه پیشنهاد ...نقل قول:
یه کاری بکن ، مثلا نامه ای ، تلفنی ( ضبط مکالمه فراموش نشه ) یا هر کاری ، بکن و مدرک اش دست ات باشه ، که بهشون می گی که می خوای از رانژه در بیاری ، بعد هم هر چی گفت ، جوابش رو بده که طبق قانون و قرارداد این هزینه اضافیه و اینا ...
بعد که تو کله اش نرفت ، بی خیال شو ، شارژ نکن ، مجبود می شه از رانژه در بیاره ، اگر هم حرف تو کله اش نرفت ، یه سر به مرکز بزنی ، بدک نیست ، درگیری داره ، ولی خب ، حال می ده ، سرویس کردن شرکت ها و آدم های پر رو ...
*** زورم تا حالا به پلیس نرسیده خدایی ، هر کاری دلشون می خواد می کنن .... :13:
اخه خیلی سوختن داره این شرکت حتی 10 روز هم به من اینترنت درست حسابسی نداد همش قطع بود تازه یارو گفت این ده تومن رو که ریختی 15 روز طول میکشه تا ها برای این 10 روز اینترنت(باسرعت تقریبا 400 و محدودیت2 گیگ شبانه رایگان) بیشتر از 50 تومن خرج رو دستم گذاشتن(تازه برای رانژه شدن هم 3-4 ماه طول کشید)نقل قول:
من یک مدتی اسیاتک داشتم خودشون واقعا دزد بودن ولی سرویسی که میداد واقعا فوق العاده بود سرعتش دقیقا همونی بود که میگفت ولی بعد از تغییر تعرفه ها منم اومدم بیرون 1 روزه هم خطم رو جمع کردن
دوستان چرا شرکت های معتبر به پیش شماره ی 6650 خدمات نمی دن ولی مثلا این میده ؟
128 نامحدود میده 23500 !کد:http://hayahoo.ir/adsl/price.html
کسی این یارو شرکت رو می شناسه ؟
راستی کسی امپراتور رو میشناسه ؟ خوبه ؟ شب ها نوشته مجانی یعنی ترافیک واسه دانلود نداره شبا ؟
علی آقا شما که اینقدر صبر کردی یکم دیگه صبر کن از یک شرکت معتبر سرویس بگیر.نقل قول:
شاتل وضعیت شماره شما را به شکل زیر زده.به وزدی باید روی این پیش شماره هم سرویس بده.
شاتل به نظر من بهتر از بقیه شرکت ها هست.حداقل توی اصفهان که اینجوریه شاید وضعیت تهران متفاوت باشه.
شرکت هایی که نوشته شبانه رایگان بستگی به شرکت ساعاتی ازشب را به صورت مجانی میتونید استفاده کنید.مثلا این ساعات برای شاتل 1 تا 7 صبح هست.
من با شرکت oracle تماس گرفتم میگه 7gb ماهیانه 15.000 یه جورایی شک کردم ، خواستم ببینم کسی از oracle استفاده کرده ؟؟ کیفیتش چطوریه ؟؟ من الان پارس آنلاین دارم 3 gb ماهی 18.500 میدم البته 128 ، سرعت دانلودشم 30 کیلو بایته .
پیش شماره 8809
آخه من یه 4 سالی هست صبر کردم !:دينقل قول:
همون موقع ها هم اینا می نوشتن در دست برنامه ریزی و این حرفا
نمی دونم والله خوشم نمیاد هی قطع بشه به خاطر همین مجبورم صبر کنم
شاتل من زیاد دیدم قطع بشه
ولی فک کنم لایزر خیلی خوب باشه
سلام.
اینجا کسی سرویس 1Mbps صبانت(نداگستر صبا) رو داره؟
معمولا سرعت دانلودش چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟
معمولا چقدر قطعی داره؟
و اگه نکته ی دیگه ای هم راجع به اون هست لطفا بگید.
با تشکر!
من ندارم ولی میگن همون 128 هست فقط رو خطت توربو میزارند !
توجه : من اینو از خیلی ها شندیم که سرعتای صبانت هیچ فرقی نداره حتی مدیر نمایندگی هم همینو می گفت .نقل قول:
از نظر من برو شاتل بگیر اگه صبانت هم خواستی بگیری همون 128 بگیر ولی پیشنهاد من شاتله !:2:
چی؟! چطوری؟! یعنی چی؟! اگه ممکنه توضیح بدید.نقل قول:
لااقل upstream باید فرق کنه، وگرنه چه فیلمی هست که چند سرویس بدن؟! البته ممکنه به خاطر ترافیک هیچ وقت کسی به upstreamش نرسه و سرعت همه یکی باشه. به نظر شما همینه که گفتم یا حتی upstream هم یکسان هست؟ | +من الان چند جا خوندم که ملت با 128 صبانت 112kbps دانلود کردن! خیلی عجیبه! یعنی برعکسش هم ممکنه! / 1mbps صبا فقط 15000تومن هست، اما شاتل چی؟ قیمت 1mbps اون چقدره؟نقل قول:
---
به هر حال ممنون. بازم نظر بدید و کمک کنید!
نقل قول:
پیش شماره 8809
هیچ کس جوابمو نمیده ؟؟
آخر oracle خوبه یا نه ؟؟؟؟
دوست عزیز شک نکن Oracle خیلی خوبهنقل قول:
شاید میتونم بگم بهترینه ولی خوب روی تبلیغات زیاد کار نمیکنه
بگیر ضرر نمیکنی
دوستانی که از فن آوا adsl گرفتند لطفا اعلام کنند که آیا میتونند به این پیج برند یا نه؟
لطفا بقیه دوستان هم اعلام کنند
ممنون
کد:https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi
اینجا مطرح کنید زودتر به نتیجه می رسیدنقل قول:
Adsl/ شركت فن آوا
من شاتل دارم و مشکلی نیست/کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150916
این oracle سایتش چیه؟
سرعت دانلود 128 اوراکل و لایزر چند هست ؟
ممنون
نقل قول:کد:www.oracle.ir
من یه مدتی نه اینجا بودم نه سایت صبانت رفتم... کسی اگه میدونه یه توضیحیم به ما بده در مورد تعرفه های جدید صبانت... من یه ماه دیگه باید شارژ کنم اگه کسی با این لیست جدید شارژ کرده بگه که 128 هنوزم 512 هستش یا سرعتا واقعیه...؟؟؟ الان قیمت 512 و 128 و 1 مگ رو جدا کرده یعنی 128 قراره از این به بعد واقعا 128 باشه و باید بریم 512 یا یه مگ بگیریم........؟؟؟؟؟؟؟
کسی اگه میدونه بگه....!!!!
هوم...
درضمن جدیدا چه این سرویس ما باحال شده... پینگم رو توهمه...!!! مدتیه پینگم اومده 250... سرعتشم رو توهمه... اصلا همش روی توهمه نمیدونم... پریروز سرعتم رسیده بود به 120KBps ولی الان بازم شده همون 70KBps احتمالا داشتن سرویس یه مگشون رو امتحان میکردن :?
دوست من , من از فن آوا 512 گرفتم .....نقل قول:
این آدرسی هم که شما دادین باز نمیکنه .... ارور میده ..... با Opera خواستم باز کنم نشد ....
.
حالا قضیش چیه ....؟ چیزه خاصی هست ؟
از چیز خواص هم واجب تره! این پیچ لوگین راپیدشیر!نقل قول:
احتمالا همه فن اوا ای ها مشکل دارن باhttps یا فقط این صفحه!
با چیزشکن باید بازش کنی!
زنگ بزن پشتیبانی!
دوست من لطف میکنی زیر لیسانس حرف بزنی .....
متوجه نمیشم ..... به چه دردی میخوره ....؟؟
زیر لیسانس بود دیگه!نقل قول:
اون صفحه login سایت راپیدشیر هست!
سایت راپیدشیر هم که دیگه اشنا هستید که سایتی معروف برای اپلود و دانلود هست!
سلام. من از اصفهانم و تازه امروز اشتراک adsl نداگستر را گرفتم. سرعتش (اسمش) 128 هست ولی نمیدونم چرا سرعت دانلود با اپرا نهایتا 7 kb/sهست. یعنی از dial up سرعتش واقعا" فقط 3kb/sبیشتره؟؟؟
البته اگه با لینک مستقیم و با دانلود منیجر دانلود کنم سرعت به طور میانگین 12kb/s میشه
ممنون میشم اگه یه نفر راهنمایی کنه و بگه اشکال این سرعت کم از چی هست. اخه من شنیدم سرعت دانلود باید به طور متوسط 16-17kb/sرا باشه!!!
لینک غیر مسقیم عادی هست سرعتش کم باشه!نقل قول:
دانلود منیجر چون فایل ها را چند قسمت میکنه و دانلود میکنه و... سرعتش بیشتر میشه!ترجیحا از idm استفاده کنید و تعداد حداکثر ارتباطات را با سرور را روی حداکثر که حالت معمولی 8 قسمت هست برای idm را تبدیل به 16 کنید!
اره در شرایط عادی 128 سر عت دانلوش 16 باید باشه! اگه 128 بسته شده باشه!
شاید امروز شبکه مشکل داشته باشه! فردا تست کنید اگه حل نشد با پشتیبانی! تماس بگیرید...
یه سوال؟
این adsl با adsl2+ واقعا فرق داره ؟
فرقشون تو چیه ؟؟؟؟؟؟؟
تو ایران تفاوت زیادی ندارهنقل قول:
فقط تفاوتش تو ایران اینه که adsl2+ قابلیت ارائه به کسانی که از مرکز مخابراتی دورتر هستن رو داره همین
تایید میشه توی ایران زیاد تفاوتی نداره!نقل قول:
تفاوتی که من دیدم این هست: سرعت کانکت در 3 ثانیه! ولی برای adsl در 10 ثانیه!
تفاوت های دیگه هم:
سرویس بهتر در محدوده 5 کیلومتر برای adsl و 7 کیلومتر برایadsl 2+
میگن نویز هم کمتر روش تاثیر میگذاره!
توی خارج سرعت download دادهها و اطلاعات در روش ADSL حداكثر 8MBps و در روش +ADSL2 حداكثر 25MBps يعني بيش از 3 برابر است.
در خارج(ایران را خبر ندارم):
adsl2+
نکتهي ديگر آن كه در فناوري DSL دسترسي به خدمات با فاصلهي مشتري از مركز مخابراتي ارتباط مستقيم دارد. براي ارايهي خدمات به مشتركاني كه در فاصلهاي بيش از 8 كيلومتر از مراكز مخابراتي قرار گرفتهاند و امكان ارايهي خدمات به آنها وجود ندارد، از فناوري Reach DSL كه از فناوريهاي روز جهان و راهكاري موثر براي ارايهي خدمات اينترنت پرسرعت است، استفاده ميكند.
این مطلب هم توی سایت یکی از شرکت هایی که سرویس adsl2+ میده دیدم!
چند تفاوت بین سرویس ADSL و +ADSL2
1-ADSL تکنولوژی سال 1987 هست ولی ADSL2 تکنولوژی سال 2003 هست.
2-ADSL تا 5 کیلومتر برد داره ولی ADSL2 تا 7 کیلومتر.
3-ماکزیمم سرعت ADSL2 از ADSL بیشتره
4-در مودم های ADSL با افتادن نویز (NOISE) مودم DC میشه ولی در ADSL2 نه.
5-مودم های ADSL وقتی بیکار هستن هم برق مصرف می کنن
ولی مودم های ADSL2 به حالت Standby میرن و برق کمتری مصرف می کنن.
6-مودم های ADSL در موقع بیکاری الکی Send و Recieve می کنن ولی مودم های ADSL2 نه