فک نکنم فرقی بکنه ولی سرعت لن 100 MBS !نقل قول:
تنظیمات لن رو از سایت شاتل بگیر !
بله میشه!
Printable View
فک نکنم فرقی بکنه ولی سرعت لن 100 MBS !نقل قول:
تنظیمات لن رو از سایت شاتل بگیر !
بله میشه!
دوستان بین این سه مودم کدومشون ارزونتره و بهتره؟
(asus am602)(tp link 1811(d-link 520t
بی زحمت اگه قیمتها رو دارین بگین؟
به نظر من ایسوس از همه بهتره 41 تومن!نقل قول:
اگه کانکشن مودم رو بسازم (PPPoE) و مثلآ با یوزر Admin در حال دانلود باشم و Switch User کنم و با کاربر دیگه ای Login کنم اینترنت برای یوزر Admin همچنان فعال میمونه؟(دانلود Admin قطع نمیشه؟)
تا حالا امتحان نکردم نمیدونم!نقل قول:
سلام
من امروز مودم TP-Link TD-8811 یه مینی سی دی داشت واسه تنظیماتش.
میخوام بدونم اصلن این تنظیماتش ضرورتی داره!؟
بعد اینکه تا مرحله انتخاب bridge میرم sumbite هم میزنم یه پیغام میده بعد اتفاقی نمیفته. تو راهنماش گفته مرحله بعد باید یوزر نیم پسورد بزنی ولی قسمت یوزر نیم پسورد غیر فعاله.
در مورد تنظیماتش کمک کنید خواهشا
سلام
به نظر شما بهترین مودم adsl wireless تا حدود 100 تومان چی هست؟
:دی خودم جواب میدم یه آموزش دیدم که به درد هر کسی که این مودمو خریده میخوره.نقل قول:
سلام
من امروز مودم TP-Link TD-8811 یه مینی سی دی داشت واسه تنظیماتش.
میخوام بدونم اصلن این تنظیماتش ضرورتی داره!؟
بعد اینکه تا مرحله انتخاب bridge میرم sumbite هم میزنم یه پیغام میده بعد اتفاقی نمیفته. تو راهنماش گفته مرحله بعد باید یوزر نیم پسورد بزنی ولی قسمت یوزر نیم پسورد غیر فعاله.
در مورد تنظیماتش کمک کنید خواهشا
من که فعلا مشکلم با این حل شد.
کد:http://www.maxnet.ir/fa/Modem_TP.pdf
هر کی میتونه یه لینک 1.5 گیگ تورنت رو واسم مستقیم کنه, لطفا پ.خ. بده!
نمیدونم منظورت از مستقیم کردن چیه ولی این سایت فایل تورنت رو بدون دردسر به یه فایل اجرایی تبدیل میکنه که اینطوری از شر تنظیمات کلاینت راحت میشی!امتحان کن و نتیجه رو بگو...
کد:http://torrent2exe.com/beta
مارك linksys هست كه تو مودمهاي وايرلس فوق العاده هست قيمتهاي مختلف هم داره كه فكر كنم از 92 به بالا باشه . مدلهاش رو دقيقا اسمش رو نميدونم . دوستم داره ميگه عاليه .نقل قول:
همين ايسوس هم هست مدل AM604 G كه فكر كنم 85 بتوني بخري . اين هم خيلي مودم خوبيه . يه سر به اين لينك زير بزن اكثر مودمهاش توايران هست .
کد:http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/Routers
سلام....من یک مودم بیسیم لینکسیس WAG54G2 خریدم, مودم قبلیم از طریق router کانفیگ شده بود این مودم رو از طریق روتر که کانفیگ می کنم چراغ اینترنت روی مودم روشن می شه ولی به اینترنت وصل نمی شه. وقتی از طریق RFC 1483 bridged کانفیگ می کنم به اینترنت وصل می شه و از طریق پورت لن می شه از اینترنت استفاده کرد. 2 تا سیستم هم همزمان تست شد و جواب داد, ولی در این حالت بی سیم کار نمی کنه . من سوالم اینه که وقتی مودم کانفیگ شده و به اینترنت وصل شده چطور بیسیم اون وصل نشده؟
فقط در صورتی که مودم رو bridged معمولی کانفیگ بشه و IP رو تو کامپیوتر وارد کنیم بیسیم کار می کنه که فایده نداره چون فقط یک سیستم همزمان کار می کنه.
کسی می تونه کمکم کنه؟
آقایون مهندس، یه مدل معرفی کنید لطفا! که شرایط زیر رو داشته باشه
-هیچ آپشنی لازم ندارم! فقط برای استفاده خونگی و برای یه پی سی
-قیمتش بالا نباشه که البته با انتظاراتی که من دارم حتما بالا نیست! اصلا قیمت رو هم اگه دارید لطف کنید بدید
ممنون می شیم:11:
نقل قول:
سلام.
به نظرمن Asus Am602 رو با قیمت 41 تومن بگیری عالیه!
دی لینک D200 حوالی 35 چوق برای شما بهتره.
سلام
من می خوام سرویس بگیرم، فقط سر مودم گیر کردم. پژوهش کردم و به این نتیجه رسیدم که ایسوز AM602 خیلی خوبه. و اما پرسش های من از اساتید گرامی:
1. ایسوز چه چیزایی داره؟
2. LAN و USB با هم داره؟
3. حداکثر تا چند کامپیوتر رو پشتیبانی می کنه؟
4. نسبت به TP-Link که خود شرکت بهم پیشنهاد داده چطوریه؟
5. پیکربندیش آسونه؟
6. آیا در ایران شرکتی هست که به طور رسمی گارانتیش کنه که اگه مشکلی پیدا کرد برم یخه شون رو بچسبم؟ :31:
7. شنیدم ایسوز، دی لینک، یو اس روبوتیک، و چند مارک دیگه همشون ساخت سه کارخونه در چین هستن؛ با چینی بودنش مشکلی ندارم اگه چینی با کیفیت باشه، اما اگه اینجوری نباشه... این درسته؟ :13:
بعد ببینم رفقا... اسپلیتر قیمت دارم 2500 تومن، همین حدوده؟!
مچکرم :11:
سلامنقل قول:
بهترین گزینه را انتخاب کردی
1- همنه چی و هیچی ! :دی سوال گنگ است در پاسخهای بعدی جواب داده میشود
2- بله یک پورت یو اس بی و یک پورت لن داره
3- 2 تا یکی با یو اس بی و دیگری با لن
4- مسلما خیلی سرتره چون شرکت به فکر شما نیست به فکر نفع خود و سود بردنشه
5- آره یو اس بی دیگه کاری نداره
6- بله شرکت دالای کامپیوتر نمایندگیش یکیش تو خیابان میر عماد هست
7- در با کیفیت بودن و عالی بودنش شکی نیست
در خود پک مودم یک عدد اسپیلیتر هست اگر بیشتر نیازتونه خود شرکتها هم دارند بله حدودا همینقدرها است
آقا من همين ايسوس am602 رو دارم اما وقتي كامپيوتر رو خاموش ميكنم دكمه پاور پشت مودم رو هم off ميكنم و وقتي سيستم رو روشن ميكنم دوباره مودم رو on ميكنم .
خاموش و روشن كردن مودم كه ايرادي نداره ؟؟؟؟؟؟
نه آقا چه اشکالی ؟
من خودم به این نتیجه رسیدم که مودمهای adsl خیلی خر کار هستن
تی پی لینک 8811 من تو 20 روز اخیر فقط 10 ساعت خاموش بوده!
روشن و خاموش کردنش هم فکر نکنم ایرادی داشته باشه،در هر حال گارانتی داره دیگه.
دوستان کسی قیمت tp-link 8811 رو داره؟؟؟
دیروز خریدم پاساژ ایران 29 تومن.نقل قول:
دوستان کسی قیمت tp-link 8811 رو داره؟؟؟
نقل قول:دستت درد نکنه
می شه بپرسم منظورت از همه چی و هیچ چی چیه؟! :31::27: این رو که گفتی یاد حد های صفرصفرم و بی نهایت در بی نهایت افتادم که می باس رفع ابهامش می کردیم...
و اگه می شه شماره شرکت دالای کامپیوتر رو لطفا بده. البته اگر داریش.
و دیگه این که من می خوام برم از بازار کامپیوتر ایرانیان واقع در میدون ولی عصر (عج) بخرم. پس با این حساب باید روی این گارانتی پاپی بشم... درسته؟!
باز هم مچکرم :11:
نقل قول:
قیمت یوزر یا عمده فروشی؟ ادرس و تلفن جایی که خریدید رو لطف کنید.
نقل قول:
خواهش میکنم
آخه کلا سوال غیر استاندارد بود :دی
میگی چی داره خوب مودم که نباید پرواز کنه که یه مودم که چند تا پورت داره (که تو شماره های بعد توضیح دادم) و باهاش از ای دی اس ال لذت میبری. دیگه فکر نکنم توضیح دیگه ای بخواد :دی
شما به دالای کامپیوتر چی کار داری !؟ :دی
اون فقط شرکت گارانتی کننده است و فروش محصول که نداره. ایرانیان هم آخه شد پاساژ (واقعا من موندم کاربیش چیه لباس فروشی داره کامپیوتر داره موبایل داره لوازم ارایش داره و ...) شما کمی بیا پایینتر بعد برو اونور خیابان مجتمع کامپیوتر ایران اونجا پیدا میکنی طبقه دوم چندین فروشنده داره. من از راهرو کوچیکه خریدم.
Asus Am602
d-link D200
tp-link 8811
من زیاد آمار مودم ندارم! داستان تفاوت قیمت این سه مدل چیه؟!! کارایی که نیستش به احتمال زیاد!
خر کاریه!!! یا گارانتی؟! من که هر کسی رو می بینم از مودم خودش تعریف می کنه...
راستی وضعیت گارانتی این 3تا چجوریه؟!
بازم پیش پیش تشکر
حالا پرواز نکرد هم نکرد... ولی ای کاش می شد شب ها آشغال ها رو ببره و بگذاره دم در!!! :31: :38:نقل قول:
من رفتم سایت دالای کامپیوتر دو تا مودم ایسوز بیشتر توی محصولاتش نزده بود که یکیش AM604 بود. اون هم به قیمت 156 هزار تومن :18::18::18::18:
مال خودت الان همین گارانتی هست؟
نقل قول:
اولی رو که استفاده نکردم تا حالا
فرق بین دومی و سومی توی تعداد پورت و تنظیماتشه
دی لینک یه پورت یو اس بی داره فقط،تغذیه خارجی (آداپتور) نمیخاد، فقط به صورت بریج (کانکشن) میشه ازش استفاده کرد
ولی 8811 دو تا پورت داره یه یو اس بی و یه لن ، و همزمان دو تا سیستم میتونن ازش استفاده کنن
به 5 صورت کانفیگ میشه ؛ که مهمترینش pppoe هستش که دیگه نیازی به استفاده از کانکشن نیست و مودم وقتی روشن میشه خود به خود کانکت میشه.
هر سه تاش هم داخل ایران با گارانتی موجود هستن.
این مودمASUS که توبازار هست WL-AM602 هست یا AM602
جواب نه دو مدل مختلف هستند
حالا فرقشون چیه؟ دارم برسی میکنم
خب دویگه 2 تا بود یکی 602 و دیگری 604 که 604 وایرلس داره به کارت نمیاد و البته گرونتره و ای ام 602 در لینک زیر هست که میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
کد:http://www.dalay.ir/products/product.php?id=153&sort=2&thispage=1
نقل قول:
مثل اینکه واجب شد برم پیش چشم پزشک... :18: باورت می شه AM602 رو ندیدم و حتی قیمت هاش رو هم اشتباه دیدم...؟
دستت درد نکنه.:11: گفتی داخل جعبش اسپلیتر هم هست دیگه...؟
دوست عزيز داخلش اسپليتر هم هست و كابل USB كابل LAN و آداپتور و خود دستگاه .
من كه دارم راضيم . البته يه هفته ميشه خريدم . 41 تومن از پاساژ ايران ميدان وليعصر .
اگه ميخواي مودم ADSL بگيري همين ايسوس AM602 رو بگير .
سلام .
می خواستم بدونم برای راه اندازی مودم وایرلس و راه اندازی سیستم قفلش و ... کدوم تاپیک باید دنبالش بگردم؟
سرچ کردم ولی بی نتیجه بود.
مدل level one wbr-3600
ممنون
-----------------------------------------------------------
خودم یاد گرفتم .
باید config میکردم.
اولین بار سخته ولی آسون میشه کم کم.
نه قیمت مصرف کننده. از فروشگاه شبکه اندیشه.تلفن: 88907533 و 4 . وارد پاساژ که شدی طبقه همکف سمت راست انتهای راهرو بزرگ نوشته adsl .نقل قول:
قیمت یوزر یا عمده فروشی؟ ادرس و تلفن جایی که خریدید رو لطف کنید.
سلام دوستان
ما دو تا کامپیوتر تو خونه داریم یکی با usb می رفت و یکی که جدید آوردیم رو میخوام با lan تو اینترنت برم شبکه به شاتل وصل میشه و مانیتور های کوچیک شبکه آبی میشن ولی هر دو تا کامپیوتر با هم وارد اینترنت نمیشه و ارور 691 میده ؟
کامپیوتر اول به یو اس بی usb وصل هست
کامپیوتر دوم مستقیم به مودم وصله. و کابل lan استفاده میکنه
اگه که کامپیوتر اول تو اینترنت هست دومی نمی تونه بره یا بلعکس
اگه کامپیوتر اول دیسکانکت کنه کامپیوتر دوم که lan هست میتونه بره تو اینترنت
یعنی بین این دو تا کامپیوتر فقط یکیشون میتونه بره
علتش چیه؟
ما میخوایم با هر دوتا توی اینترنت بریم لطفا من رو راهنمایی کنید
ممنون راهنماییی کنید
باید یوزر پس رو روی مودم کانفیگ کنید.
اگه مارک مودم رو بگید شاید بیشتر بشه کمکتون کرد.
من فکر کنم ایراد از ip باشه . چون وقتی یه کامپیوتر وصل میشه ،اون یکی وصل نمیشه (و بلعکس) حتما ایراد از ip یه.نقل قول:
چون همزمان نمیشه با یک ip دو نفر به شبکه وصل بشن.
ولی من چون مودم usb ندارم ،نمیتونم خودم امتحان کنم
خب معلومه که ایراد یه همچین چیزیه
وقتی شما یوزر پس رو روی مودم تعریف کنید ، فقط یه بار مودم وصل میشه و اینترنت بین دو تا خروجی شیر میشه
ضمنا این مشکل رو آی اس پی هم میتونه حل کنه.
سلام
از شاتل گرفتم
thyonet
md-1102
چجوری برم تو تنظیمات مودم؟
ممنون
برای ورود به کنسول معمولا تو آدرس بار اینترنت اکسپلورر میزنن 192.168.1.1
بعضی مارکها از آدرسهای دیگه استفاده میکنن که معمولا روی جعبه یا منیوال مودم نوشته
بعد یه شماره vci-vpi میخایید + یوزر پس ، که هر دو رو isp باید بهتون بده.
مرحله بعدی تو مودم های مختلف فرق می کنه.
من رو نت گشتم نتونستم manual ش رو پیدا کنم
اگه بتونید پی دی اف منیوالش رو که احتمالا تو سی دیش هست بزارید من کاملا عرض میکنم خدمتتون چیکار باید بکنید.
سلام دوستان.
لطفا یکی راهنماییم کنه!!!!
مودم من d-link 2640t هست.
هر وقت تلفن برداشته میشه adsl قطع میشه.اگه مدت صحبت زیاد باشه باز وصل میشه و هر وقت تلفن رو قطع کنی باز قطع میشه.
تلفن تو حال هست و بهش یک splitter d-link وصل هست(به پورت phone)
و به مودم تو اتاق هم یم splitter d-link وصله(به پورت DSL)
مشکل کجاست؟چرا اینجوری میشه؟
همه حالت ها رو امتحان کردم.یک بار به همین حالت درست شد که قطع نمیشد ولی دیگه نشد.
splitter هم سالم 100%.
چه جوری میشه اول خط spliiter گذاشت؟باید بازش کنم؟سیم اول که سوکت نداره!!
سلام من میخوام یه مودم ارزون بگیرم در حد 30 تا 40 اینا که هم خوب باشه و هم با شرکت شاتل و صبانت مشکلی نداشته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید ؟ منتظرم