سلام.نقل قول:
نه نیازی به پاک کردن اوبونتو نیست.
پس از نصب ویندوز شما باید گراب رو تعمیر کنید.
این هم راهنما :
کد:http://www.hackourlives.com/restore-grub-2-0-after-windows-7-install-ubuntu-10-04-or-9-10/
Printable View
سلام.نقل قول:
نه نیازی به پاک کردن اوبونتو نیست.
پس از نصب ویندوز شما باید گراب رو تعمیر کنید.
این هم راهنما :
کد:http://www.hackourlives.com/restore-grub-2-0-after-windows-7-install-ubuntu-10-04-or-9-10/
ممنون.
راستی من خيلی تازه کارم.
2 سؤال ديگه:
1.چرا ubuntu اينطوريه؟من برای پخش يه فايل تصويری 40mg فايل دانلود کردم؟
من ميتونم از اينا backup بگيرم تا يه موقع بعد از نصب دوباره مجبور نباشم اين همه فايل دانلود کنم؟
2.من زبون فارسی رو نصب کردم ولی از ظاهرش خوشم نيومد.ميتونم با english بودن منو ها
فارسی تايپ کنم؟
مجدد سلام.نقل قول:
1-نرم افزاری که دانلود میکنی هر کدوم یه حجمی داره دیگه ...
تمام اطلاعاتی که دانلود میکنی در پوشه ی زیر ذخیره میشه و شما میتونی اونا رو روی یه DVD رایت کنی تا بعدا ازش استفاده کنی:
2-بله میتونی. شما باید Keyboard Layout فارسی انتخاب کنی. اون موقع میتونی هر جا که خواستی فارسی تایپ کنی و ربطی به زبان منوها هم نداره.کد:/var/cache/apt/archives
موفق باشی.
یک سوال چه جوری اوبونتو 10.04 را منو هایش را فارسی کنیم و دوم چگونه با اوبونتو به اینترنت دایل آپ برویم مودم من مودلش BROADXENT V.92 PCI FAX MODEM VALUE
نقل قول:
ممنون.
يک مشکل تازه!
ديرز بد 4-5 ساعت ور رفتن با ubunto تونستم درايور کارت --- رو نصب کنم .
الان وقتی که ubunto رو خاموش ميکنی روی ارم ubunto ميمونه و خاموش نميشه
يه نرم افزار مثل tuneup برا windos نيست برای ubuntu؟
--برای اوبونتو ubuntu tweakنقل قول:
lموندن آرم احتمالا بدلیل اینه که سیگنال مثلا ماله یه سخت افزار Kill نمیشه بعبارتی درست شناخته نشده و درایورش نصب نیست یا مشکل conflict داره
سلام.
يه نرم افزار مثل en2fa برای windows نداريم برای ubuntu؟
با wine اجراش کنید.
همه نرم افزار ها رو ميشه با wine اجرا کرد؟نقل قول:
من ميخوام u997 رو با wine اجرا کنم error ميده!
برای اجرا کردن u997 به چند تا فایل .dll نیاز دارید.نقل قول:
فایل زیر رو دانلود کنید:
حال از فشرده خارج کنید سپس به پوشه خانگی خود بروید و تنظیم کنید که فایلهای مخفی نمایش داده شوند سپس به این مسیر بروید :کد:http://www.mediafire.com/?dmf4ztgpmdy
کد:/home/user/.wine/drive_c/windows/system32/
به جای user نام کاربری خودتان را در نظر بگیرید ! و ان چند فایل dll را که دانلود کردید درون این پوشه system32 کپی کنید حالا امثال u997 بسادگی توسط wine اجرا میشود.
موفق باشید.
بله تقریبا همه
ولی نرمافزار هایی که نیاز به انترنت دارند و یا اتصال به اینترنت دارند
در wine کاملا بی فایده هستند
برای اون نرم افزار هم از معادل های ساپورت دار استفاده کنید.
مشکل ران شدن نسیت مشکل عدم کارایی نرم افزار در wine است
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
نقل قول:
در مورد دوم شما یک :
بذارید اگر چیپست اون سائورت کرد مشکلی نیست و می تونید ادامه کار رو انجام بدید.کد:lspci
در مورد اولی هم قبل از ورود به مجیط زبان رو انتخاب کنید.
من یک مشکلی دارم هر بار می خوایم یک کانکشن با اوبونتو بسازم پورت مودم را می خواد حالا این چه پورتی می شود پورتی که مستقیم جایی که گارت گرافیک می خورد وصل شده باشد
سلام به دوستان و همکارن لینوکس که همیشه نسبت به من لطف داشتن و کمکم کردن
راستش بنده یه vps دارم . که لینوکسه
وقتی با putty وصل میشم به سرور, اونجا میتونم یه سری دستورات .... و یه سری ابزار هایی مثل حلقه و شرط که تو برنامه نویسی کاربرد داره رو مثل اون اجرا کنم.
حالا من خودم ubuntu دارم میخوام بدونم اینم چنین ابزاری داره ؟ اسمش چیه ؟ کلا اینا همش اسمش چیه ؟
ssh چه ربطی به این داره ؟
CentOS Linux سیستم vps است ایا ؟
نرم افزارهایی از قبیل u997 , Freegate و ... به راحتی با روشی که گفتم قابل اجراست و هیچ مشکلی هم نداره!نقل قول:
سلام.نقل قول:
چطوری کانکشن میسازی ؟
میتونی از طریق ترمینال کانکشن بسازی ( البته منظور من کانکشن ADSL هست)
برای این کار بزن:
و پس از وارد کردن اطلاعات برای کانکت شدن بزن:کد:sudo pppoeconf
و برای دیسکانکت شدن:کد:sudo pon dsl-provider
کد:sudo poff dsl-provider
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
سلام.نقل قول:
راجع به VPS من یه سرور داشتم که البته رایگان بود و برای VPS هم یه Client گرفتم به نام NX-Client.
شما برای کانکت شدن باید نرم افزارهای Remote Desktop داشته باشی که مثلا یکی از اونا Real VNC هست.
ssh هم که نسخه ی امن همون telnet هست که این امکان رو میده تا از سیستم خودت به ترمینال سرورت وصل شی.برای وصل شدن به ssh هم که باید دستور
و ... رو بزنی.(بیشتر از این بلد نیستم.)کد:sudo ssh USERNAME@SERVERDOMAIN
CentOS هم توزیعی است که روی سرور ها نصب میشه.
دوستان چه جوری میشه یه لینک رو از youtube دانلود کرد؟
من دایل آپ دارم و با ترمینال اکانت می سازمنقل قول:
از نرم افزار های معادل استفاده کنید.نقل قول:
یه نکته دیگه دوست عزیز این نرو افزار ها پ********ر***ک*********سی رو به طور اتوماتیک در IE ست می کنند و در نسخه ی جدیدشون این قابلیت رو دارند تا در مرورگر های دیگه هم ست بشه ولی در لینوکس عملا بی فاده است
:13:
استفاده از ادآن های فایرفاکس راحت ترین راه ممکن هست:نقل قول:
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=youtube&cat=all&lver=any&pid=1&sort=&pp=20&lup=&advanced=
بلی بنده اجرا کردم ! و از چیزی که مطمئن نباشم حرف نمیزنم!نقل قول:
من زمانی که V-P-N نداشتم ، از همین u997 استفاده میکردم و بدون هیچ مشکلی و با سرعت بالا برام کار میکرد.
شما میگی این کار در لینوکس کاملا بی فایده اس!!! یعنی چی بی فایده ؟؟ وقتی بدون هیچ مشکلی کار میکنه چرا بی فایده باشه ؟
نمیدونم اسم این کار شما اگر گمراه کردن نیست، چی میتونه باشه!؟
این هم عکس از دسکتاپ من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
یک ترمینال باز کنید و دستور زیر را در آن وارد نمائید:نقل قول:
کد:sudo pppconfig
- صفحه Main Menu را خواهید دید. روی Create a connection رفته و دکمه Enter را فشار دهید.
- در این قسمت از شما نام سرویس دهنده پرسیده میشود. این نام را با دقت وارد نمائید چون هر بار برای اتصال به اینترنت به این نام نیاز خواهید داشت.
- این قسمت مربوط به پیکربندی DNS میباشد. روی گزینه Dynamic رفته و آنرا به کمک کلید space از صفحه کلید ستارهدار نموده و سپس دکمه Enter را فشار دهید.
- این قسمت مربوط به نوع تعیید نام کاربری/ کلمه عبور شماست که بسته به نوع سرویس ممکن است متفاوت باشد. ISP های ایرانی اغلب از سرویس PAP استفاده میکنند. شما نیز در این بخش گزینه PAP را انتخاب نموده و برای ادامه کار دکمه Enter را فشار دهید.
- این قسمت مربوط به نامکاربری است که از ISP خود دریافت نمودهاید. نام کاربری خود را وارد نموده و کلید Enter را فشار دهید. در صورتی که از سرویسدهندههای IN یا هوشمند سرویس اینترنت دارید به جای نام کاربری یک space زده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
- این قسمت مربوط به کلمه عبوری است که از ISP خود دریافت نمودهاید. کلمه عبور خود را وارد نموده و کلید Enter را فشار دهید. در صورتی که از سرویسدهندههای IN یا هوشمند سرویس اینترنت دارید به جای کلمه عبور یک space زده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
- سرعت مودم خود را وارد نمائید. در صورتی که از سرعت مودم خود اطلاع ندارید میتوانید با مشاهده عدد 115200 در این قسمت برای ادامه کار کلید Enter را فشار دهید.
- نوع شمارهگیری Tone یا پالس را در قسمت مشخص نموده و برای ادامه کار دکمه Enter را فشار دهید.
- در این قسمت شماره تلفنی که ISP یا سرویس دهنده جهت اتصال به اینترنت در اختیار شما قرار داده است را وارد نموده و جهت ادامه کار کلید Enter را فشار دهید.
- در این بخش در صورتیکه مایلید درگاه مودم شما به صورت اتوماتیک تشخیص داده شود روی گزینه Yes رفته و کلید Enter را فشار دهید.
- در صورت عدم تشخیص خودکار مودم شما، صفحه جدیدی خواهید دید که به با فشردن کلید Enter شما را به صفحه انتخاب دستی درگاه مودم خواهد برد.
- در صفحه انتخاب دستی درگاه مودم شما میبایست از قبل بدانید که مودم شما روی چه درگاهی کار میکند. به عنوان مثال در صورتیکه مودم شما از طریق درگاه Serial به سیستم شما وصل شده است این درگاه dev/ttyS0/ خواهد بود. در صورتیکه نمیدانید مودم از چه درگاهی به سیستم وصل شده است به کمک دستور sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf یک بار مودم خود را آزمایش نموده و درگاه مورد نظر را ببینید. پس از وارد نمودن درگاه مودم برای ادامه کار دکمه Enter را فشار دهید.
- این صفحه، صفحه پایانی تنظیم اتصال به اینترنت است. پس از مشاهده و بررسی اطلاعاتی که وارد نمودهاید روی گزینه Finished رفته و دکمه Enter را فشار دهید.
- کلید Enter را فشار دهید.
- برای خروج از pppconfig روی گزینه Quit رفته و دکمه Enter را فشار دهید.
- اکنون برای اتصال به اینترنت میتوایند از دستور pon provider_name و برای قطع شدن از دستور poff استفاده کنید. لطفا توجه کنید که provider_name را در قسمت ۲ مشخص نمودهاید.
منبع: wiki.ubuntu.ir
موفق باشید.
سلام و خسته نباشید
من رو سیستمم ubuntu9.10 نصبه.
خیلی وقته باهاش کار میکنم که این اتفاق براش افتاد
وقتی سیستم بوت میشه ومیخواد بیاد بالا این ارور رو میده
Mount of filesystem failed
A maintenance shell will now be started
Control-D will terminate this shell and re-try
root@parsa: starting initCrypto disks….
احتمالا فایل سیستم دچار مشکل شده.
آیا تا الان fsck کرده دیسک رو یا نه (منظورم اتوماتیک ااست)
خودتون اپهم می تونید چک دیسکش کنید.
نقل قول:و شاید مجبور باشید چند دفعه fsck رو اجرا کنید تا مشکلات رو کامل بر طرف کنه.نقل قول:
سلام
چطوری ميشه يه درايور رو کامل از روی ubuntu پاک کرد؟
کارت --- رو نصب کردم اما نرم افزار های مربوطه نميشناسه فکر ميکنم خراب نصب شده.
چیجوری میشه fsck دیسک رو
اط طریق سینائتیک قابل unistall است. البته باید بینید که شما تمامی مراحل لازم رو برای اون انجام دادید یا نه؟نقل قول:
در گوگل سرچ کنید و طریقه ی نصب کارت --- رو بخونید. منظ.رم مراحل کارش است...
نقل قول:که به جای /dev/sda2 باید آدرس ئارتیشن روت رو بذارید.کد:# fsck -yvf /dev/sda2
برای پارتیشن home اگر دارید نیز همین طور.
نقل قول:
Introduction
fsck (File System Check) is a frontend utility that checks your file systems and if it founds some problem ask you about an action to take.
Sintax
fsck [options] [filesystem-list]
Some Options
Global Options-A (all) means that it is going to process all the file systems listed in /etc/fstab file in parallel if this is possible, you should not use the filesystem-list when using this option, See the -s option for serial file system check, you can also use -t option to specify a specific file system type.-R (root-skip) This option force fsck to skip root filesystem, if it is mounted as read-write.-N (no) This option respond automatically no to all questions it may appear so you get the analysis but no action is take-t filesystemtype (file system type) Here you can specify the file system type to be checked if combined with -A option fsck will only check those File System listed in that file that are of the specified file sytem.
-s (serial) This option forces fsck to do a serial and not parallel scanningSpecific to ext2 and ext3 file systems-f (force) This option forces fsck to check a file system even if it is clean, as fsck skips by default clean file systems to do a quickly job The exit code returned by fsck is the sum of the following conditions:
0 - No errors
1 - File system errors corrected
2 - System should be rebooted
4 - File system errors left uncorrected
8 - Operational error
16 - Usage or syntax error
32 - Fsck canceled by user request
128 - Shared library error
You can run fsck in interactive or batch mode, if in interactive you will be prompted before it takes any action, if running in batch mode it will take the better action automatically. Use -r option to make fsck run in interactive mode.
Also, this options makes fsck runs in batch mode.
-a (automatic) Makes fsck runs in batch mode-p (preen) Same as -a-y (yes) Opposite to -n, so it assumes yes to all questions that may appear
سيينايتيک چيه؟نقل قول:
پکیج منیجر گرافیکی اوبونتونقل قول:
1) میخواستم بدونم نرم افزار های لینوکس مثل ویندوز رجیستری دارند یا نه؟
2) بهترین دانلود منجر چیه واسه لینوکس؟ هر کی یه حرفی میزنه نمیدونم چکار کنم؟ یه چی میخوام تو مایه های IDM باشه
3) وقتی ویندوز 7 رو عوض میکنم اوبونتو دیگه کار نمیکنه راهی هست که بعد از عوض کردن ویندوز اوبونتو رو بتونم دوباره بالا بیارم که مجبور نشم دوباره نصبش کنم؟
یه جا خوندم اینو نوشته بود:
(ابتدا پیش از هر کاری در ویندوزخود از منوی Start به Control Panel بروید.
سپس بر روی Folder Options دوبار کلیک کنید.
حال به تب View بروید.
در این صفحه تیک گزینه Show hidden files and folders بایستی فعال باشد. همچنین دو گزینه Hide extensions for known file types و Hide protected operating system files نبایستی تیک خورده باشند.
پس از تنظیم نمودن این قسمت بر روی دکمه OK کلیک کنید و Folder Options را ببندید.
اکنون در صورتی که Ubuntu را نصب کردهاید به درایوی که ویندوز XP در آن نصب است بروید.
در همان root درایو، سه فایل به نامهای boot.ini ،wubildr و wubildr.mbr وجود دارد.
این سه فایل را Copy کرده و در محلی مطمئن (به غیر از این درایو) Paste نمایید. این فایلها جنبه فایل پشتیبان را دارند و وجودشان برای احیای Ubuntu ضروری است.
حال فرض کنید ویندوز را تعویض نموده و ویندوز جدید نصب کردهاید.4) واسه ابونتو internet explorer وجود داره؟
Ubuntu شما از دست رفته است.
برای بازگردانی و احیای آن کافی است سه فایلی که در بالا از آنها پشتیبان تهیه کردهاید را مجدد Copy نموده و در درایوی که ویندوز جدید نصب شده است Paste کنید.
با این کار امکان دسترسی مجدد به Ubuntu فراهم میگردد) تو وین 7 هرچی گشتم همچین چیزی نبود.
5) یاهو مسنجر چی ؟ وجود داره یا نه؟
6) یه مدیا پلیر خوب می خوام؟ راهی واسه زیر نویس کردن فیلم تو ابونتو هست؟ یه چی تو مایه های KMplayer باشه؟
دوست عزیز یه باره میخواید کل مطالب رو یه تضیح بدیم براتون دیگه!!نقل قول:
شما یکم سرچ بزنید توی انجمن جواب تمامی این سوالات رو پیدا میکنید .
اگر بعد از جستجوتون سوالی بود در خدمتیم.
اهل اصفهانی دیگه:31: کاریشم نمیشه کردنقل قول:
ممنون از جواب هاتون رفتم یه فروم دیگه.
1- نمیدونم.نقل قول:
2-بهترینش به نظر من Jdownloader هست. همچننین میتونی از افزونه ی فایرفاکس به نام down themall استفاده کنی.من خودم از همین استفاده میکنم و راضیم.البته هیچ کدوم از اینها به خوبی IDM نخواهند بود.
3-بله شما باید Grub رو تعمیر کنی.
4-این هم یک افزونه براش هست توی فایرفاکس به نام User Agent که میتونی سایتهایی که فقط به اینترنت اکسپلورر باز میشن رو توی فایرفاکس ببینی.مثل سایتهای دانشگاهها.کد:https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows
5- بلی شما میتونی از نرم افزارهای مسنجر مخصوص لینوکس استفاده کنی مثل Pidgin و...
6- بله.از kmplayer هم بهتره.نرم افزار VLC.
در کل شما هر کاری که توی ویندوز انجام میدادی، همه ی اونها رو توی لینوکس میتونی انجام بدی.
موفق باشی.
[QUOTE=masoud45;5352962]1) میخواستم بدونم نرم افزار های لینوکس مثل ویندوز رجیستری دارند یا نه؟
/QUOTE]
دوست عزیز اول خواهشمندم، با استفاده از فونت های غیر معمول شکل کلی تاپیک رو بر هم نزنید، الآن خودتون اگه نگاه کنید می بینید که چه وضعی شده!
سپاس گذارم از همکاریتون.
در مورد رجستری هم خیر، در لینوکس مانند ویندوز یک سیستم متمرکز برای تنظیمات وجود نداره، و به صورت سنتی تنظیم هر برنامه در یک فایل تکست ذخیره میشه، این سیستم هم مزیت های خودش رو داره و هم کاستی هاش رو.
که جای بحثش اینجا نیست، ولی جواب سوال شما منفی هست.
چطور میشه فونت یشفرض فارسی مرورگر رو تغییر داد ؟؟ (یا کل فارسی)
شما مثلا توی فایرفکس برو و فونت پیشفرض رو Tahoma انتخاب کن.نقل قول:
اگر فونت Tahoma نداری، باید بریزی رو سیستم.
برو توی پوشه ی Home و فایلهای مخفی رو روی حالت Show بزار.
سپس یه پوشه بساز به نام fonts. و برو از توی درایو ویندوز از windows=>fonts فونت Tahoma رو کپی کن توی اون پوشه ای که ساختی.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
دو راه دیگه هم هست:
از توی system settings و قسمت fonts گزینه install font رو میزنید و مسیر فونت مورد نظر رو میدید و تمام.
در مسیری که فونت مورد نظر وجود داره روی فونت کلیک راست کرده و install font رو بزنید.
در هر دوی این مراحل از شما سوال میشه که فونت رو برای کل سیستم system نصب کنه یا به صورت شخصی personal (که در شاخه home/ قرار میگیره )
Maverick Meerkat در فارسی به معنی “میمون پوزه دراز بی صاحب” یا “میمون پوزه دراز مستقل” هست برای آشنایی بیشتر می توانید به اینجا هم مراجعه بفرمایید
کد:http://www.markshuttleworth.com/archives/336
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Meerkat
و در 10-10-2010 نسخه 10.10اوبونتو ریلز می شود.
شمارش معکوس چند تا معرفی شده ولی هنوز مشخص نشده که کدام رسمی هستند
برای دیدن تمام کانتردان و گرفتن کد می توانید به اینجا مراجعه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://wiki.ubuntu.com/Website/MaverickCountdownBanner
منبع
کد:http://gnupc.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
سلام.
کسی میدونه پکیج Glib ماله چیه؟چی کار میکنه؟
وقتی اوبونتو داره بوت میشه یه چیزی تو این Glib ارور میده.
راسی کسی میتونه قدم به قدم به من بگه این Conky چه جوری راه میفته؟
مرسی
>>>>>>نقل قول:
GLib provides the core application building blocks for libraries and
applications written in C. It provides the core object system used in GNOME, the main loop implementation, and a large set of utility functions for strings and common data structures.
<<<<<<
نقل قول:
کسی میدونه پکیج Glib ماله چیه؟چی کار میکنه؟