مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدننقل قول:
چه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدننقل قول:
چه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
جزييات طرح ساماندهي سهميهها دركنكور 88
عباسپور: تخلف در کنکور 87 محرز شدکد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3944
کپی ذخیره شده در گوگل
http://74.125.93.132/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBF_enIR323IR323&q=cache:http%3A%2F%2Fwww.daneshnews.com%2Fnews%2Fview.aspx%3Fmid%3D1%26bid%3D9%26nid%3D3944
سایت دوم:
http://www.afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=47346
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3577
کپی ذخیره شده در گوگل
http://74.125.47.132/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBF_enIR323IR323&q=cache:http%3A%2F%2Fwww.daneshnews.com%2Fnews%2Fview.aspx%3Fmid%3D1%26bid%3D9%26nid%3D3577
سایت دوم
http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100896641916
اینا خودشونم نمیفهمند چی میگن اگه بخوای به حرفای اینا دقت کنی هزاران تناقض پیدا می کنی که این یک نمونشه در مورد سهمیه ها باید صبر کرد تا ببینیم مجلس طرحی که داره چیه وچه جوری میخوان به این سهمیه ها سروسامان بدن خدا کنه کمی تدبیر رو چاشنی کار کنند و سهمیه رزمندگان رو یه خرده معقولش کنند تا هر کی واقعا حقشه بتونه از دانشگاهها استفاده کنهنقل قول:
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن
یاحق
در مورد صبر کردن با شما موافق نیستم ایراد شما اینه که فکر می کنید می خوان یه جوری درستش کنن ولی اگه تاکید برخی روحانیون رو در مورد بومی گزینی ببینید نظرتون عوش میشه مجلس خودشو در مورد بومی گزینی کشیده کنار (یه ذره تهدید زیادشونم هست)
با توجه به این که در رشته های خوب درصد زیادی از سهمیه رزمندگان پر میشه یعنی خدود 20 در صد (مجلس هم همین فدر می خواد تغییرش بده) 20 در صد بقیشو نصف کنیم میشه 10 درصد یعنی تکمیل ظرفیت پارسال رو قبل از کنکور اعمال می کنن و اعتراضا دوباره بالا میاد و با دروغ گفتن تو تلویزیون همه چیزو عین پارسال ماسمالی می کنن تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که این خبر همه جا پخش شه تا اون موقغ نتونن فحشمون بدن
چرا نمیشه برای مرحله بعد سنجش اینترنتی ثبت نام کرد؟
هی میگه کارت نداریم بعدا مراجعه کنید.
منظورم اینکه طراحاش خوب باشن و سوال استاندارد بدن!!نقل قول:
مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدن
حالا کسی نمی خواد چیزی معرفی کنه؟؟!
سلام. من اومدم. دوستانی که پشت کنکوری نیستند ، تاکید میکنم پشت کنکوری نیستند و امسال پیش دانشگاهی بودند ، لطفا کتاب شیمی 2 خودشون رو باز کنند. فصل آخر تعریف گرافیت را با این مقایسه کنند.اگر تفاوتی بود بنویسند. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا م به همگی من تازه واردم انتگرال رو خوب بلد نیستم از کجا شروع کنم .........................
کدوم مرحله رو میخواین ثبت نام کنین؟نقل قول:
واسه آزمون این هفته که دیگه مهلتش تموم شده!
فقط واسه سوم میتونین ثبت نام کنین
خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهار:18::18:نقل قول:
اگر تفاوتی بود بنویسند
به نظر من از الان فکرتونو واسه سهمیه و بومی گزینی و .... مشغول نکنین ضرر میکنین....نقل قول:
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
یعنی چی؟!!!!نقل قول:
خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهار
بلاخره کدومه؟!!
واقعا که با این کتاباشون !!!!!
اینو همون سال دبیرمون بهمون گفت اول اونجوری بوده بعد دیدن این درست تره عوضش کردن مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385نقل قول:
واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !نقل قول:
مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!! :31: )
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره ! :13:
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ... :46:
بچه ها آزمون بعدی سنجش چه تاریخیه؟
جامع 2 : 18 اردیبهشتنقل قول:
جامع 3 : 8 خرداد
واسه ما چیزی نگفته بود! دبیر ما کلا پرت بود!نقل قول:
واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برن کتاب بگیرن ؟! دیر نیس یکم عسیسم... : دی
ولی مرسی از توجه تون... : )
سلام....
آقایون و خانوما (Lady $ jentelman ) :
کسانی که آزمون های کانون شرکت میکنند میدونید که خورده به سنجش ...
لطفا بگید شماها کدومشو میرید ... سنجش یا کانون ؟
نه ! :31:نقل قول:
چون کل مطالب که عوض نشده ممکنه فقط یه سری تفاوتهای خیلی جزئی وجود داشته باشه ! :27:
من خودم حتما میگیرم ! :31:
درستش به نظر من هم 3 هست ...
آخه اگر درستش 3 باشه که نمیشه. حتی اگر همپوشانی هم بکنند ، باز هم ناپایدار میشه و تشکیل رادیکال میده. نمیدونم چی بگم والا .... باید 4 پیوند کوالانسی داشته باشه.من مطمئنم. من کتاب شیمی آلی موریسون و بوید رو 2 دور خوندم. این نمیتونه درست باشه. ولی خب چاره ای نداریم که همینو قبول کنیم...:8:نقل قول:
گیجم کردین !!
زیاد رو این موضوع فکر نکن چاپ جدید 3 رو نوشته و همینم ازت تو کنکور سوال میشهنقل قول:
جمله کتابو دقت کنین لطفا :
گرافیت دگرشکل دیگر کربن ، ساختاری لایه ای دارد . در هر لایه ، هر اتم کربن با سه پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به سه اتم کربن دیگر متصل شده است .
حالا شکل سمت راست کتابتون رو ببینین . ساختار گرافیتو به صورت لایه ای نشون داده ( سه لایه رو نشون داده ) کهتوی هر لایه هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگه پیوند کووالانسی داده ... یه پیوند دیگه واسه هر کربن میمونه که اون یکی پیوند بین لایه ها برقرار میشه ! همون که تو شکل با رنگ نارنجی نشونش داده ! )
پس هر اتم کربن کلا 4 پیوند کووالانسی داره ولی تو هر لایه هر اتم کربن 3 پیوند تشکیل داده !
مشکل برطرف شد ؟! :46:
OK ؟! :31:
نقل قول:
درسته چون در گرافيت 3 پيوند كووالانسي در هر لايه وجود داره ولي 1 پيوند ديگه هم وجود داره كه بين 1 صفحه و صفحه ديگر هست كه پيوند ضعيفي در حد لاندون هست واسه همين گرافيت نرمه ولي الماس سخته.اين اطلاعات من بود.
ولی این جور که من یادم میاد اون الکترون آخری بیشتر باعث رسانایش میشه و چیزی شبیه رزونانس به وجود میاره که بین سه پیون تقریبا پخش میشه و اون الکترون از سر بالایی هم پوشانی میده :دی
میشه گفت اون الکترون یک الکترونه تقریبا آزاده و زیاد تو کار پیوند و اینا نیست (مجرده :دی ) :دی
پس زیاد نمیشه بش گفت پیوند و همون سه تا به نظر من درسته :دی
میگم که : ( مخصوص رشته ی تجربی :دی )
سراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
و اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
و يه سوال ديگه هم اينه که بالاخره يک يوکاريوت چند نو RNA پليمراز داره ؟
سه نوع يا 4 نوع ؟
سلام
كتابي كه تست تاليفي جامع سخت تر از كنكور رو داشته باشه چي تو بازار هست ؟
خوشخوان ...نقل قول:
4 نوع . RNA پلی مراز 1 و 2 و 3 و پروکاریوتی(درون میتوکندری و کلرو پلاست)نقل قول:
در مورد 2 سوال دیگه هم مطمئن نیستم.تا 2 روز دیگه جواب میدم.:5:
نقل قول:نقل قول:
این نظر شما 100% غلطه . اگر 4 پیوند کووالانسی میداد که میشد جامد کووالانسی و هیچ فرقی با الماس نمیکرد . پیوند بین لایه ها بسیار ضعیفه و کووالانسی نیست.
نقل قول:
بحث ما هم سر همین 1 پیوند باقی موندست. لاندون نمیتونه باشه.چون لاندون اون قدر قوی هست که نذاره لایه ها روی هم سر بخورند.
این جوری که گرافیت بار دار میشه.نقل قول:
--------------------------------
--------------------------------
ببینید با توجه به اینکه گرافیت بار دار نیست(خنثی است) ولی رسانا هست ، میبایست یه جوری دست الکترون آخر رو بند کنیم. + کربن با 3 پیوند تشکیل رادیکال میده و بایستی ظرفیتش که همون الکترون چهارم هست کامل بشه.
--------------------------------------------------------------
===============================
--------------------------------------------------------------
حالا نظریه ی شخصی بنده را گوش کنید ::11:
در هر لایه ، کربن سه پیوند کووالانسی با 3 کربن مجاور خود که همگی در یک صفحه قرار دارند ، تشکیل میدهد.
الکترون های چهارم ، همگی به سمت پایین لایه میروند.پس سمت بالای لایه تقریبا بار مثبت ضعیفی میگیره (لایه 2 قطبی میشه) .حالا بار منفی حاصل از الکترون های پایین هر لایه به بار مثبت لایه ی پایینی ، رابطه ی بسیار ضعیفی بر قرار میکنند . بصورتی که بتوان گفت هر لایه یک جامد کووالانسی دوقطبی و هر قطعه گرافیت یک جامد مولکولی،کووالانسی است:21:
چطور بود؟!؟!؟!؟!:27:
مگه الکترونه اضافه جذب کرده که باردار شه ؟نقل قول:
این جوری که گرافیت بار دار میشه.
اینجوری که شما میگی باید همه ی فلز ها باردار باشن
من هم نگفتم که آزاد ه آزاده ( پیوند کربن-کربین کمی خصلت دوگانه داره )
در ضمن پیوندی که یک الکترون میده خیلی قوی تر از لاندون و قطبی و ... هستش چون که تقریبا میشه گفت کوالانسیه
باید بگم که اصلا این توجیه قابل قبول نیستنقل قول:
هر لایه ، کربن سه پیوند کووالانسی با 3 کربن مجاور خود که همگی در یک صفحه قرار دارند ، تشکیل میدهد.
الکترون های چهارم ، همگی به سمت پایین لایه میروند.پس سمت بالای لایه تقریبا بار مثبت ضعیفی میگیره (لایه 2 قطبی میشه) .حالا بار منفی حاصل از الکترون های پایین هر لایه به بار مثبت لایه ی پایینی ، رابطه ی بسیار ضعیفی بر قرار میکنند . بصورتی که بتوان گفت هر لایه یک جامد کووالانسی دوقطبی و هر قطعه گرافیت یک جامد مولکولی،کووالانسی است
چطور بود؟!؟!؟!؟!
الکترون اگه پایین بره بار مثبتی پیدا نمیشه
اگه هم پیدا بشه نیروش خیلی قوی میشه و توجیه نمی کنه
نیروی بین لایه ها هم فکر کنم لاندون باشه
چون نیروی لاندون اونقدر قوی نیست که بتونه در مقابل حرکت لایه ها مقاومت کنه
نیروی بین لایه های گرافیت از نوع واندروالسی ضعیف هستش
بعد از اون گندی که بالا اوردن مثل اینکه سایت دانش نیوز(daneshnews.com) به تیر غیب دچار شدنقل قول:
وقتی 3 پیوند در یک صفحه و یک الکترون در پایین باشه ، بالا بار مثبت جزئی نمیگیره ؟!
سلام دوستان
یک سوال دارم ایا نرم افزاری هست که بشه در ان امتحان تست کنکوری داد (یعنی خودش سوال داشته باشه از یک بانک اطلاعاتی و سپس بعد از زمانی که خودش مقرر میکنه درست و غلط بودن رو نیز انتشار بده)
نچ :دی بار جزیی زمانی میگیره که اولا بین دو اتم باشه و ثانیا یه ذره از ابر الکترونی یک اتم به سمت اتم دیگه بره :دینقل قول:
بله آزمون یار هست قیمتش هم 10 تا 12 تومنه و از این نظر بینظیره درصد میده نمودار رسم میکنه فقط رتبتو تو کنکور نمیگه هر چی بخوای داره نما یندگیش هم تو خیابان کارگرنقل قول:
من اصن نمی فهمم چی میگین ! :18:
اینا همش حرفای دبیرمون بید ! :18:
سلام
از کارت سنجش باید پرینت رنگی گرفت؟