سلام
یه مدته نمیتونم با نرم افزار یلهو کانکت شم. ولی با وب مسنجر یا گوشی میتونم
ورژنهایی مختلف هم امتحان کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟؟
ورؤن فعلی : 10.0.0.1102-US
Printable View
سلام
یه مدته نمیتونم با نرم افزار یلهو کانکت شم. ولی با وب مسنجر یا گوشی میتونم
ورژنهایی مختلف هم امتحان کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟؟
ورؤن فعلی : 10.0.0.1102-US
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم با یاهو تازگی.
یاهو مسنجرم اواتور خیلی از ایدی ها رو نشون نمیده کنار ایدیشون تو ادد لیستم.ولی قبلا میداد.
یه مدت ویروسی شد ویروس رو پاک کردم حتی با Malwarebytes' Anti-Malware هم سیستم رو پاک سازی کردم. ویندوز رو هم عوض کردم. ولی فایده نداره. چیکارش کنم عکس ها رو نشون بده؟؟ هر کار میدونستم کردم ولی دیگه داره میره رو روانم این وضع.
یه کارشناس پیدا شه کمکی کنه صواب داره
یاهوم هم اخرین ورژنه
در انجمن نرم افزار هم جوابگو سوال شما شدمنقل قول:
از جدیدترین ورژن 11 استفاده کردید
در برخی از مواقع مشکل برمیگرده به شبکه اینترنت و مشکلات ISP و محدودیت های اون ها در زمان های خاص
نقل قول:
عکس Display (آواتار) خیلیا رو نشون نمی ده یعنی واسه بعضی هارو نشون میده؟؟؟؟
اگه اینطوریه این بر میگرده به این که اون افرادی که عکسشون دیده نمیشه خیلی وقته آنلاین نشدن
و اونای که نشون میده یعنی انلاین شدن و عکسشون در سیستم شما ذخیره شده که حتی وقتی افلاین هستن عکسو نشون میده.
ممنون . نه مشکلش حاد تر از این حرفاس. نمیدونم چرا. نه عکس یکی دو نفر رو مثلا نشون میده اونم شانسی ولی خیلی های دیگه که همیشه عکس داشتن و نشون میداد برام رو دیگه نشون نمیده. این مشکلش از یه جای دیگس. اینی که شما میگی که عکس رو با توجه به زمان انلاین شدنه طرف نشون نده این بیشتر بر میگرده به سرعت isp ها. ولی این مشکلش یه جای دیگسنقل قول:
__________________________________________________ ____________
اقا مشکل رو حل کردم . ممنون. درست شد. نمیخواد جواب بدین
سلام بچه ها چرا وقتی من با دوستام کنقرانس میزاریم بعضی ها صدا ندارن بعضی ها دارن مشکل چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
غیر فعال بودن Voice و یا کم بودن صدا و یا قطعی و اختلال در بین مکالمه در کنفرانس برمیگرده به دو چیز
1- سرعت اینترنت
2-تنظیمات یاهو مسنجر
شما باید اول از همه از Ping اینترنت خودتون مطمئن بشید و سرعت اینترنت رو بررسی کنید که باعث بروز اختلال نشده باشه
در مرحله بعد باید در کنفرانس همه دوستان تیک گزینه Hands Free رو زده باشند و مهتر از اون اینکه کسی که کنفرانس رو برپا میکنه در همون مرحله اول ازش پرسیده میشه که Voice فال بشه و یا خیر که باید تیک گزینه Enable Voice For This Confrance رو بزنه
دوستان من چند وقتی هستش به یه مشکل عجیب برخوردم که راه حلی براش پیدا نکردم
موقعی که یاهو مسنجر هستم بعضی مواقع وقتی که alt+shift رو میزنم که زبان نوشتاری رو تغییر بدم یاهومسنجر هنگ میکنه و راهی بجز اینکه ازش خارج بشم و دوباره وصل بشم نداره.
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
چه جوریه که عکس آواتارم تو یاهوو واسه خودم تغییر میکنه ولی واسه دیگران این تغییر دیده نمیشه
احتمالاً کش میشه ولی خوب چهخ جوری میشه این کش رو از سرور یاهو پاک کرد
ترفندی چیزی وجود نداره؟؟؟
با سلامنقل قول:
با يه دور log out كردن مسنجر فكر كنم لود ميشه
موفق باشيد.
سلام
وقتی با یاهو موزیک میزارم تو روم یا حرف میزنم اگه کس دیگه ای هم تالک بگیره صدای اون تو صدای من مره و خراب میشه
یعنی صدای اون توسط من دوباره پخش میشه
چطوری باید درستش کنم ؟
سیستم عامل من ویندوز xp ،
سلام یاهوی من نمی دونم چرا وقتی pmمیدم اصلا چیزی تو صفحه نمی یاد یا طرف چیزی بنویسه نشون نمی ده یاهو رو هم عوض کردم بازم نمی شه ویندوز هم نمی تونم عوض کنم چیکار کنم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
داداش این کاری که گفتین رو انجام دادم ولی باز نشد
به جای اینکه quick scan کنید full scan کنید.نقل قول:
شما احتمالا هم بلند گو هاتون روشنه هم هدفونتون وصلهنقل قول:
سلام
وقتی با یاهو موزیک میزارم تو روم یا حرف میزنم اگه کس دیگه ای هم تالک بگیره صدای اون تو صدای من مره و خراب میشه
یعنی صدای اون توسط من دوباره پخش میشه
چطوری باید درستش کنم ؟
سیستم عامل من ویندوز xp ،
از یکیش استفاده کنید و یا تیک کنار talk توی یاهو رو بردارین تا اتوماتیک صدا که میاد فشرده نشه
سلام ویندوز من ویستا هست.اصلا مسنجر برای من باز نمیشه نمیدونم چیکار باید کرد؟
مرسی خوب بودنقل قول:
سلام، من مشکل مشابهی با نرم افزار تری دی مکس 2011 دارم. راه پیشنهادی برای یاهو مسنجر را انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد. مشکل سفید بودن و غیرمشاهده بودن ویوپورتها از زمانی ایجاد شد که ویندوز 7 نصب شد. ممنون می شوم اگه کمکم کنید راه حلی براش پیدا کنم. تحویل پروژه دارم.
dیک سوال تاریخ اخرین انلاین شدن یک ایدی از کجا میشه فهمید
l.comکد:http://www.myspytoo
خودم کشتم نتونستم ثبت نام کن مثل این سایت هست
کد:http://www.myspytool.com/
عضو شدنش که کاری نداره
مشکلی هم نداره
Don't you know simple addition, please input the addition of two values
این پیغام جمع 2 عدد میخواد شما یک لطف میکنید عضو شید ببینید میشه
سلام
گذینه سوم چیه
MER 30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم یاهو واستون باز نمیشه
از من که نمیشه لوگین کنم
شاتل
گزینه سوم یعنی مخفی شدن برای افراد خاصی که مشخص میکنینقل قول:
با برنامه دورش بزن وارد یاهو شو !نقل قول:
یا از سایت های مختلف استفاده کن ...
سلام
چه جوری میشه همزمان با دوتا آی دی وارد شد
از نرم افزارهای مولتی مسنجر باید استفاده کنیدنقل قول:
تاپیک مشابه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا Off های من به صورت پیغام های جدا جدا میان !!
یعنی وقتی آنلاین میشم یهو 30 تا پنجره باز میشه و دیگه پنجره ی آف ها باز نمیشه ...
چرا ؟؟
سلام ،،، یه سوال دارم
یکیو تو یاهو مسنجر اد کردم اما سند فایل و همه ابزارای دیگه که زیره نوار منو هست
غیر فعاله............
چطور میشه فعالشون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
اون فردی که شما اد کردید با نرم افزار یاهو مسنجر نیومده و احتمالا با موبایل هستند و یا از طریق یاهو میل لاگین کردند که اون گزینه های پایین میگید غیر فعاله
ساده ترین راه برای مولتی لوگین در یاهو مسنجرنقل قول:
---------------
تو RUN عبارت regedit رو تایپ کن
بعد برو به مسیر
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Test
موفق باشين..
چرا آیدی خودم هم در لیست friends نشون میده؟
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
چطوری یک پیام رو برای تمامی افراد چه آنلاین و چه آفلاین همزمان بفرستم؟
چون خودتون رو هم اد کردیدنقل قول:
همه افرادی رو که میخواهدی به اونها پی ام بزنید رو انتخاب کنید و کلیک راست کنید روی یکی از اون ها و گزینه Instant Message رو بزنید و در پنجره ای که باز میشه میتونید هرچی خواستید برای همه افراد انتخاب شده ارسال داشته باشیدنقل قول:
جواب بدین بد نیستا ... :دینقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون بابت جواب اینکارارو قبلاً انجام دادم ولی نمیشه
مشکل اینجاست که خودم عکس عوض شده رو میبینم ولی طرف مقابل همون عکس قبلی رو میبینه
حتی خودم که تو ADD لیست خودم هستم عکس عوض شده رو میبینم
میخوام بدونم این عکسهای بقل ID یاهوو کجا تو کامپیوتر ذخیره میشه یا کش میشه و با چه فرمتی
که بشه اونجوری پاکش کرد
:10::5:
سلامنقل قول:
شما برو تو مسيري كه مسنجر رو نصب كردي..
فك كنم همه چي لو بره..
بد نيست يه بارم مسنجر رو حذف كني..
اینکار رو هم قبلاً انجام دادم حتی تو پوشه تمپ خود ویندوز هم رفتم اونجا هم هیچ عکسی ذخیره نشده نمیخوام مسنجر رو پاک کنم واسه خاطر یه عکسنقل قول:
میگم چرا بعضی وقتا چیزایی که طرف مقابلم داره تایپ میکنه نشون داده نمیشه؟
سلام..نقل قول:
ممكنه از سرعت پايين باشه كه set نميشه نحوه تايپ كردن و يا اين كه طرف مقابل با موب داره چت مي كنه..!
تا جائی که میدونم و حتی در انجمن های خارجی هم خوندم این مشکل نرسیدن پی ام ها در یاهو مسنجر که سفید نشون میده به نصب آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر برمیگرده... بعد از نصب اینترنت اکسپلورر 9 یاهو مسنجر هم به این مشکل دچار میشه... اینجا هم یکی پست زده که با نصب یک آنتی کرم خاصی و اسکن سیستم با اون این مشکل مرتفع میشه.. حالا من موندم بلخره این مشکل کاره کرم اینترنتی هست یا نصب آ ای یا هر دو؟
منظورتون اینه که صفحه گفتگو سفید هست و هیچی توش دیده نمیشه؟نقل قول: