نه گرون نیست.سرویس 1 مگ با 2 گیگ ترافیک با شبانه 1 تا 10 ماهی 22 میده.نقل قول:
من الا ن شبها فیکس 1.68 دانلود دارم.
حساب کردم میشه 119 کیلوبایت بر ثانیه.
توی روز هم تقریبا روی 250 ثابته.
Printable View
نه گرون نیست.سرویس 1 مگ با 2 گیگ ترافیک با شبانه 1 تا 10 ماهی 22 میده.نقل قول:
من الا ن شبها فیکس 1.68 دانلود دارم.
حساب کردم میشه 119 کیلوبایت بر ثانیه.
توی روز هم تقریبا روی 250 ثابته.
من امروز به تمام پرسنل پیشگامان امروز ایمیل زدم.این متن ایمیل:
از طرف مدیر عامل،آقای حسین شمس این جواب برام اومد:نقل قول:
سلام
من حدود یک ماهه که از 1 مگ به 2 مگ سرعتم رو ارتقاء دادم.هدف از این کار دانلود بیشتر در ساعات شبانه بود.اما بیشتر که نشد هیچ،کمتر هم شده.من قبلا از ساعت 1 تا 7 حدود 2.5 گیگ میگرفتم اما الان از 2 تا 6 حدود 1.6 میگیرم.سرعتم در ساعات شبانه نصف میشه
هر بار هم که با پشتیبانی تماس میگیرم جواب سر بالا میدن
متاسفانه سرویس 3 ماهه گرفتم.اگر اینطور بمونه به محض اینکه سرویسم تموم شد درخواست جمع آوری میدم و میرم از جای دیگه میگیرم. نه تنها من،خیلی از کاربران سرویس شما رو برای دانلود شبانه انتخاب میکنند.سرعت روزانه همه شرکت ها از شما بیشتره.قیمتشون هم پایین تر
میدونم که ایمیل زدن فایده ای نداره ولی چون یک سال و نیمه ازتون سرویس میگیرم وظیفه خودم دیدم بهتون بگم.این ایمیل رو واسه همه پرسنل فرستادم
موفق باشید
به نظرتون درست میشه؟نقل قول:
با تشکر از ایمیل شما
به یاری خداوند ، تا 2 هفته آینده کلیه سرویسها به حد واقعی خود خواهند رسید و چنانچه مشکل شما مرتفع نشد ، لطفا نتیجه را به اینجانب مجددا ارسال فرمایید . قبلا از صبر و تحمل و همراهی شما متشکرم .
نقل قول:
یعنی اصلا کمو زیاد نشده ؟کمترین چند بوده اگه ازین بیشتر شده تا چند رفته ؟
بد نیست سرعتش اما جالب نیست
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
نقل قول:
بازم شکر جوابتو دادند چون من تاحالا چندین بار میل زدم اما هیچ کس جوابمو نداد
به نظر من نه دیگه همینه و بدتر نشه بهتر نمیشه حالا ایشاالله که بشه
من احتمال داره سری بعد از پیشگامان 2 مگ یکساله بگیرم قیمتش هم خیلی عالیهههههه
نه.رنجش همینه.شاید 30-40 مگ تفاوت داشته باشه.نقل قول:
قبلا که 3.2 گیگ هم گرفتم.میانگینش 2.5 بود.الان خراب شده.طبق گفته مدیر عاملشون باید درست بشه.
قيمت هاي 128 با 256 خيلي با هم فرق نداره،سرعتشون چقدر تفاوت داره؟واقعآ سرعت دانلود 256 دو برابره؟ در حد معمول سرعت دانلود 128 روزا و شبها بايد چه قدر باشه؟نقل قول:
چرا قيمت مودم هاي پارس آنلاين دو برابر شبكيه اس؟!
نقل قول:
من جفتش رو داشتم توی روز 128 سرعتش 49 بود 256 حدودا 60 بود
اما شبها سرعت کاملا واقعی میشه یعنی 128 فیکس 15.9 و 256 مثل اینکه میگند 32 نیست یه کم کمتره
حتما مودلاش فرق داره یا اینکه پارس زورش بیشتر میرسه تو انداختن به مردم
چی کار مودمای سرویس دهنده ها داری برو بازار طالقانی یا پگاه (اولی بهتره)خودت بهترین و ارزون ترینشو به سلیقه و انتخاب خودت بخر
در ضمن از من میشنوی به هیچ وجه سراغ سرعت های پایین پیشگامان نرو که دیوانگیه محضه اما اگه سرعتای بالاشو میخوای کارت درسته و حتما این کارو بکن که به سودته
من ميخوام شبكيه بگيرم!مگه شبكيه و پيشگامان يكيه؟نقل قول:
نقل قول:
آهان من فکر کردم میگی پیشگامان یا پارس آخه هر کی میاد این تاپیک همین سوالو میپرسه
ولی اون قسمت مودمشو درست گفتم ولی سرعتا هم نباید تفاوت زیادی با پیشگامانی که گفتم داشته باشه
من یکی از دوستام شبکیه داشت 2 ماه پیش میگفت خیلییی عالیه و چه سرعتی داره و.....
مرسی،پس شما میگین سرعتای بالا بگیرم ،128 فایده ای نداره؟نقل قول:
نقل قول:
چرا 128 دیگه برا مصارف خونگی کافیه چون دیگه سرعتت 50 کیلوبایته اگه هم پارسو صبا بگیری سرعتت 140 هست یعنی 1 مگه در اصل سرویست
اما برای دانلود شبانه سرویس 128 خیلی مسخرست و در عمل هیچ دانلود شبانه ای نمیتونی بکنی یه فایلو که بخوای بگیری سالها و قرنها باید بشینی پا دانلودش که استهلاک کامپیوترشو با پول برقش میبینی اصلا نمیصرفه
اما اگه دانلود شبانه اصلا نداری بهت اینترنت مخابرات-پارس آنلاین-- صبانت رو پیشنهاد میکنم که پوله 128 رو میدی 1 مگ تحویل میگیری
سلام
کسی از شبکیه سرویس میگیره یا نه؟ بنظر میرسه شبانه ی خیلی خوبی داشته باشه !
شبانه ی سرویس 1 مگ با 128 فرقی داره یا نه؟
من الان صبا نت هستم ، هیچ فرقی نداره که 128 شارژ کنی یا 1 مگ !! حداکثر سرعت رو برای روزانه میده
و از روزانش که راضی هستم ، اما شبانش خوب نیست ، از 3 شرع میشه تا 7 و اینکه سرعتش هم متوسطه(حدود 15 تا 20)
سلام
بهترین سرویس 128 محدود هم برای روز ودانلود شبانه چیه؟
کسانی که مودم tp link 8901g را دارند به چه قیمتی خریدند؟واز کجا؟
من طالقانی را دور زدم از 44 تا 50 قیمت می دادند.
درود
بالاخره پیشگامان هم منطقه ما رو ساپورت کرد حالا موندم بین پیشگامان و پارس انلاین کدوم رو انتخاب کنم با مسیول پیشگامان که صحبت میکردم میگفت سرویس 1 مگ برای ماه اول 17000 + 10000 رایزه میشه
من واسم دانلود شبانه مهم نیست چیزی که واسم مهمه اینه که سرعت نسبتا پایداری داشته باشه
بنظرتون از پیش بگیرم یا پارس؟؟
به نظر من که پارس بگیری بهتره.تنها بدی پارس اینه که خیلی از حسابت کم میکنه.البته این شانسیه.ممکنه واسه تو اینطور نباشه.نقل قول:
شماره تلفن نمایندگی اصفهان پارس انلاین چنده؟/نقل قول:
بروبکس پیشگامان ...
قصیه این چیه : جشنواره نوروزی پیشگامان نصف جهان
================================کد:http://www.pnj.ir/SC.php?type=component_sections&id=5&t2=DT&sid=51
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی برای عید 2 گیگ میخوان بدن ؟!!
من که سر در نیاوردم!
من که سه ماهه بودم.یه ماه پیش سه ماهه گرفتم چی؟ :20:
یه سوتی عجیب! 750KB :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یه یاهو باز کنی که تمومه!
فکر کنم منظورشون مگابایت بوده!
یعنی چی؟ یعنی من که سه ماهه دارم، اگه 6 ماهه بگیرم، 4 گیگ بهم رایگان میدن؟
نقل قول:
اره دقیقا
به نظر من هدیاش برا مشترکین سابقش اصلا جالب نیست و بهترین هدیه ها ماله مشترکین جدیده
کسی نمیدونه این هدیه ها تا کی هست ؟یعنی تا آخر فروردین که من سرویسم تموم میشه میمونه این سرویسا؟
الان وضع پارس عالییییییییییه من 2 شبه 1700 مگ میگیرم با سرویس 256
اقا سعیدو دیگر پیشگامانی ها وضع دانلود شبانشون چطوره ؟واسه سرویس 2 مگ همون 1600 مگ شبی ؟؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نقل قول:
نماینگی اصفهان
6280580
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
نقل قول:
فکر نمیکنم سوتی باشه چون برای سرویس های 256 و.... هم اینو نوشته ولی 750mb عاقلانه تره یعنی کمتره از 1 گیگ
آقا دست رو دلمون نزار که خونه!نقل قول:
کمتر هم شده.الان 1.5 میگیرم.شما که 256 داری بیشتر دانلود میکنی.الان اصلا به صرفه نیست.منم طبق گفته خودشون صبر میکنم.امیدوارم که تا 10 روز دیگه درست بشه.این ایمیل مدیر فنی پیشگامان آقای امیر حسین بهادرانی به من هست:
نقل قول:
جناب آقای سعید ...
ضمن تشکر از صبر و شکیبایی جنابعالی به امید خدا تا 10 روز آینده سرویس ها به بیش از سرعت واقعی خود خواهد رسید
لطفا در حالت شبانه از لینک های مستفیم استفاده و نتیجه را اعلام فرمایید
با تشکر
تایید میشه!نقل قول:
آقا دست رو دلمون نزار که خونه!
واسه من تقریبا مثل قبله.
شبا سرعت بین 30 تا 70 متغیره و تا صبح بین 700 مگ تا 1 گیگ میگیرم. :13:
آخر این ماه 3 ماهه م تموم میشه. به نظرتون چیکار کنم؟
من که میرم شبکیه.هیچکس نداره ببینیم چطوریه!
ساعت شبانش از 1 تا 10 صبحه!
این پیشگامان مسخرشو در آوردهنقل قول:
من با 256 شبا سرعت دانلودم 24 هستش. (تو روز روی 60 تا 64)
سر ساعت 1 شب هم یه دیسکانکتی دارم.
هرکی دسترسی داره بهشون نارضایتی ما را بهشون ابلاغ کنه.
آخه من با 256 باید حداقل سرعت دانلود 32 را همیشه داشته باشم.
آره.شبها دقیقا سر ساعت دانلود رایگان یه قطعی داره.واسه همینه سرعت کم میشه.لینکت رو عوض میکنند.
قبلا من با همین روش که قبلش وصل میشدم دانلودم خوب بود.
دیشب واسه من افتضاح بود.1.27 گیگ.کم کم داره صبرم تموم میشه.
تقریبا 3 برابر سرعت مننقل قول:
چون اینترنت شما هم 3 برابر من هست( 1 مگ 256 گیلو)
من الان یه زنگ میزنم بهشون
زنگ زدم، خانومه میگه یکم افت سرعت شبا عادی هست
میگم یعنی از 64 برسه به 24 یکمه؟!!!!
گفت ظهر آقای مهیاری میاند از ایشون بپرسید
همه زنگ بزنید فحشش بدید!!!!! (2204393 پشتیبانی شرکت پیشگامان)
عزیز چجوری حساب کردی 1 مگ 3 برابر 256 هست؟!!! :20:نقل قول:
256*4=1024 تازه من 2 مگ دارم.باید 8 برابر شما بگیرم :20:
این آقای میهاری رو سخت بشه پیداش کرد.من یه بار مشکل داشتم 1 هفته زنگ زدم تا آخرش یه بار جمعه بعد از ظهر باهام تماس گرفت :18:نقل قول:
کلاً اونم همین رو بهت میشه."تا 10 روز دیگه سرعت به بیش از سرعت واقعی خواهد رسید"
پیشگامان هم خودش رو خراب کرد :13:
کسی اطلاع داره چجوری میشه پول رو پس گرفت؟
راست میگیا!!!!نقل قول:
2 مگ؟!!!!! پس خیلی داری میسوزی!
الان زنگ زدم مهیاری بودش
میگه تا شما که 7 کیلو به جایی نمیخوره!!!!!!
از شما را هم گفتم. گفتم همه مشکل دارند گفت تا قبل عید حل میشه!!!
کلا اینا همشون آموزش دیدند یه چیز جواب بدند!
نقل قول:
یه بار من بشون اون روزا گفتم میخوام پولمو پس بگیرم گفت بیا اینجا با مدیریت حرف بزن نسبت میبندیمو یه چیزیشو کم میکنیم پولو پس میدیم
از من به شما نصیحت هیچ وقت روی یه سرویس دهنده وای نسید و همیشه عوض کنید ضررش 4 روز اینترنت نداشتنه که به جاش 6 ماه یعنی 180 روز جبران میشه و 5 تومن یا 10 تومن ضرر که اونم ماهی 1 هزارتومن یا کمتر توی 6 ماه از دست دادید به جاش اگه شبی 500 مگم سود کنید خودش میشه خودش میشه 90 گیگ در 6 ماه
من که تاحالا هر وقت این کارو کردم به شدت راضی بودم فردا هم که بشنوم شاتل خوب شده یا پیشگامان یا صبا و.... دوباره بر میگردم الانم دارم واسه اول اردیبهشت که سرویسم تموم میشه تصمیم میگیرم ببینم بهتر از پارسم داریم یا نه
سلام
بچه ها من رفتم شبکیه بگیرم فرمشو پر کردم پول هم واریز کردم با رانژه شده 30 تومن سرویس یه مگ ویژه یه ماهه
حالا بهم زنگ میزنند؟ امیدوارم زود رانزه بشه قبلا ها یه هفته طول میکشید
پیشگامان واسه من 24ساعت طول کشید!نقل قول:
امیدوارم زود رانزه بشه قبلا ها یه هفته طول میکشید
کسی از جشنوارهی نوروزی پیشگامان سردرآورده؟
یعنی هدیهای در کار هست یا نه؟
اونقدر ساده مینویسن که خودشونم اشتباه میکنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تا یه هفته دیگه وصله
1 ماهه ؟چند گیگ ترافیک ؟
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
نقل قول:
آره ،کجاشو نفهمیدی ؟
مثلا اگه 3 ماهه داری این دفعه 6 ماهه بگیری مثلا 4 گیگ هدیه بهت میده
یا اگه 1 ماهه داری 3 ماهش کنی ......
مشترکین جدیدم که دیگه کاملا مشخصه
خوبه.ایول! :27:نقل قول:
تو پیش برو ببینیم چطوریه! :21:
همون شبانه زیاده رو گرفتی دیگه؟
سرعت من از امروز صبح تاحالا از 30 بالاتر نمیره و نرمالش روی 15 تا 20 هست
پارس آنلاین زنگ ردم میگه مشکل سراسریه و از ما نیست
گفتم کی درست میشه ؟گفت معلوم نیست ما نکردیم که بخوایم درست کنیم اونا که خرابش کردند خودشون هر وقع صلاح دونستند درستش میکنند
راست میگه ؟بقیه هم همین مشکلو دارند ؟
اره همون رایگان طولانیه:31:
اگه فردا زنگ نزنند میرم یه سر پیششون تو مجتمع کوثرند(بالاخره یه جا ادم وار پیدا شد)
اخه خط من 2 هفته طول کشید از رانژه در بیاد حالا رانژه شدنش رو خدا داند
البته من تا 8 ام عید فکر کنم بیشتر ازش استفاده نکنم ولی خوب دارم میمیرم از بی اینترنتی
نه.واسه من کم هست ولی نه اونقدر.الان حدود 200 هست.نقل قول:
نقل قول:
الان وضع پارس عالییییییییییه من 2 شبه 1700 مگ میگیرم با سرویس 256
علی جان در کل راضی هستی ازش؟ در مقایسه با پیشگامان چطوریه؟نقل قول:
سرعت من از امروز صبح تاحالا از 30 بالاتر نمیره و نرمالش روی 15 تا 20 هست
==
منم به فکر افتادم!
موندم عوض کنم یا نه، اگه آره از کی بگیرم؟
نظرتون چیه؟
نقل قول:
در کل خیلیی
امروز اولین باری بود که یهو این قدر سرعت شد البته الان که دوباره سیستمو روشن کردم درست شده اما بازم مثل همیشه نیست
به نظر من همین الان بگیر که هدی نوروزیه 1 ماهه رایگان بگیری
اگه عجله نداری بزار دوستمون فرزان که شبکیه گرفته ببینیم چی در میاد یهو اون بهتر باشه
با سلام
من از پیشگامان ای دی اس ال گرفتم در اصفهان:
1.چیجوری میتونم بفهمم چقدر ترافیک برام باقی مونده؟از طرفی تو سایتش هم که میرم سر در منیارم هرچی هم که یوزر و پسورد می زنم قبول نمی کنه.
2.شبانه پیشگامان باید با یوزر و پسورد خاصی رفت؟