خوب یه تستی کنن ببینن مشتری داره یا نهنقل قول:
چرا شرکت باید برای پنلی که مشتری نداره هزینه کنه ؟
Printable View
خوب یه تستی کنن ببینن مشتری داره یا نهنقل قول:
چرا شرکت باید برای پنلی که مشتری نداره هزینه کنه ؟
معمولا سرویسی رو برای تست میزارن که مشتری بالای سرش باشه و مطمئن باشن که در مرحله ی اول سوود هم نکنه ضرر نمیکنه
این نوع سرویس ها یوزر خص خودش و داره و این یوزر های خاص به هیچ وجه از شرکت ها خدمات نمیگیرن !!!
سلام.
مسعود اون نمودار پهنای باندی که تو صفحه قبل گذاشتی مربوط به کدوم سرویس بود؟
همین 512 محدود حجمی؟
پس چرا برای من اینطوری نیست؟!
:11:
هر دوش مربوط به سرویس 1 مگ هست
یکی از ماکس نت و یکی از همارا
هر دو هم در یک روز و یک ساعت گرفتم
اين سرويس خيلي خوبه و چون همه مشخصات و ..ثبت ميشه ديگه نميشه هر حرفي رو به اسم پشتيباني زد..:21: همارا هم نشون داد كه به انتقادات توجهي ميكنه و دستش درد نكنه :46:نقل قول:
راستي ميگم همارا نمي خواد سرويس 2 مگ رو راه بندازه؟ يكي از دوستان كه اين سرويس رو از يه شركتي گرفته خيلي تعريفشو ميكرد قيمتشم حدود 54 بايد باشه :19:
نه ماکس که بیشتر میده
تازه ماکس قیمتاشو یه چند تومنی هم زیاد کرده
سرعت بالاتر تلفات بیشتری رو داره و 100% برا یوزر خانگی زیان ده هست
هزینه ی تصادی ش هم بکنار
سلامنقل قول:
الان هم همارا سرويس 2 مگ رو مي ده :27:
همارا كجا سرعت 2 مگ ميده؟ من كه الان حدود يه سالي هست كه سرويس يك مگ رو استفاده ميكنم و برا استفاده اي كه دارم خيلي بدردم ميخوره و اگه 2 مگ باشه كه ديگه چه بهتر
قيمت هم فردا ازش ميپرسم ولي فكر كنم همون 54 يا 55 باشه كه عاليه البته ماكس نبود و اگه اشتباه نكنم يكي از نمايندگيهاي صبانت بود
سلام دوستاني كه از سرويس دهنده ي ماكس نت استفاده ميكنن ، سرويس دهي خوبي داره ؟ ميخوام يه adsl 128 نامحدود ازشون
بگيرم . حداكثر سرعت دريافت و ارسال داده در اين سرويس دهنده چقدره ؟
ممنون
سلام دوستان.یاهو و جی میل برای شما هم بسته شدن؟
الان با پشتیبانی همارا تماس گرفتم گفت مشکلی نداره.میتونین وارد بشین.میخاستم ببینم واسه همه اینطوریه یا واسه من؟
سلام دوستان ، من یک مشکلی داشتم نمی دونستم کجا بپرسم گفتم بیام همین جا بپرسم !
من تازه ویندوز 7 رو نصب کردم ولی درایور مودمم رو نصب نکرد و درایور جدیدی هم پیدا نکردم !
خواستم از طریق Lan نصب کنم ولی هیچ اطلاعی از این چیزا ندارم ، چجوری باید این Ip ، DNS و ... رو وارد کنم ؟؟؟
ممنون/
سوالتو اینجا بپرس.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
آره مشکل است . پشتیبانی همارا فرمودن که هیلترینگ !!!!!! همیننقل قول:
نقل قول:
مزیت lan به همین هست که هیچ درایور دیگری نمیخواد
شما کابلا رو وصل کن خودش یه کانکشن میاره
همه چیز رو default یا auto بزار
يك سوال و جواب ولي خدا وكيلي درست جواب بدين
از اينترنت كدام شركت استفاده مي كند آيا راضي هستيد و چرا؟
خواهشن شركتها هم تحمل حرفهاي دوستان را داشته باشند.
اين نظر خواهي كل است لطفا با ديد فني و آماتوري به سوال نگاه كنيد
سلام.من قبلا از 3 ماهه نامحدود و 64k maxnet استفاده می کردم و خیلی راضی بودم ولی متاسفانه شرکت ماکس نت دیگه این سرویس رو ارائه نمی ده و من هم مجبور شدم از 64 همارا استفاده بکنم.باید بگم اصلا قابل قیاس نیستند و ماکس نت سرعت آپلود و دانلودش خیلی بالاتر بود.خلاصه خیلی حیف شد.الان هم با یاهو مشکل دارم که نمی دونم به شرکت مربوطه یا خیر...
سرعت سرویس فرقی نمیکنه.شما یه تست از بزار.به هر حال سرعت دانلود 64 از 8 بالاتر نمیره.چه ماکس نتنقل قول:
باشه چه همارا.با یاهو هم مشکلی ندارم.(مسینجر)
عزیزم چرا بحث کنیم در این چند سال شرکتا و کارشون معلوم شده لازم به توضیح نیست فکر کنم چون بحث کلیشه ای شده و هیچ سودی برای کاربران ندارد . اگر صفحات قبلیو ببینی و بحث هایی که شده را مشاده کنید می فهمید .نقل قول:
شما هم زیاد گیر ندین چون همه شرکتا چرترنی های کره زمین هستند و شما باید میان بد و بدتر ، چرت را انتخاب کنید همیننننن
سلانقل قول:
من از اینترنت همارا استفاده میکنم.
همون سرویس رایج.
تا حدی راضی هستم
البته راضی بودن در این مورد نسبی هست.
البته چند روزی هست که سرعت دانلود شبانه همارا بدجوری پایین اومده :13:
2-3 روزه سرعت شبانه همارا خیلی کم شده.امشب حدود 500 مگ دان داشتم.
با سلام منم یکی از کاربران شرکت همارا سیستم هستم که از خدمات اینترنتی آن شرکت راضی هستم
سلامنقل قول:
در ضمن زیاد قطع و وصلی داره که فکر کنم ایندفعه تقصیر مخابراته
همون روزی پست قبلی رو نوشتم شبش دانلود خوبی داشتم.امشب هم وضعیت دانلود خیلی خوب بود.نقل قول:
فکر کنم مشکل ها منطقه به منطقه فرق میکنه.
بنده جند وقت مشترک صبا نت بودم الان اشتراک ماکس نت دارم ولی بعد از اتمام میخوام اشتراک رو از همارا بگیرم چون قیمت از نظر من مهمه وقیمت های هم ارا از دیگران مناسب تره
منم يه مدتي از سرويس 128 مكس نت استفاده ميكردم خوب بود و راضي بودم اما قيمت هاي مكس نت براي سرويس نامحدود زيادهنقل قول:
براي محدود هم فقط بايد سه ماهه به بالا بگيري تا بصرفه بخاطر همين قيمتهاش مجبور به وداع با مكس نت شدم
من هم چنین فکری میکنم منطقه ما هم 2 ساعتی کل قطع بود . نمیدونم چمار میکنند . همارا هم خودش میگه دست ما نیست و فقط از هیلترینگ .که در این شرایط راس میگن چون وقتی من با شیلتر شکن online میشم سرعت مرور صفحاتم کمتر از 12 13 پایین نمیاد و خیلی سریعتر بالا میاد ولی در غیر این صورت برای باز کردن بلاگفا باید 10 ثانیه معلق بمونه تا برادران بلاگفا را کنترل کنند و مجوز بدن و بعدا هم با 2 تا 3 کیلوبایت در هر ثانیه سایت کم کم بالا میادنقل قول:
در کل فقطی کاهش سرعت به علت همارا است همه چی تابلو است اما وقتی دست اونا نیست اتهام از اونا ساقط میشه !!!
همین پی سی ورلد رو با چند بار ریفرش کردن صفحات میتونم باز کنم.سرعت دانلود امشب هم کم بود.
تو سایت همارا یه نظر سنجی زده.بیشتر به زیاد کردن ساعات دانلود شبانه رای دادن.
فکر کنم همارا از الان داره سرعت شبانه رو کم میکنه که ساعاتش رو بیشتر کنه.شاید هم مشکل فقط برای چند روزه.
الله اعلم!!!
سلام.نقل قول:
دوست من، به نکته بسیار خوبی اشاره کردید.
با اجازه تون میخوام یه تحلیل عجیب بکنم :دی
توی جلسه ای که متعاقبا برگزار شد، آقای جلیل زاده چندین بار گفتند که اگر سرعت دانلود شبانه بیشتر بشه، احتمال داره که در برخی ساعات، یوزرها با مشکل سرعت روبرو بشن (البته به نوع دیگه ای گفت... من ساده ش کردم اینجا)
شما حاضرید قبول کنید که سرعت رو یک مگ کنیم ولی با مشکلات عدیده روبرو بشید؟؟؟؟
خب جواب من قطعا "نه" بود
به نظر من الان سرعتها کاهش پیدا کرده (عمدی یا غیر عمدی مهم نیست) تا ببینن چند درصد یوزرها اعتراض میکنن.
البته من نمگیم برید اعتراض کنید.
خداییش بعضی ها حتی بلد نیستن چطور اعتراض کنند
هر چی فحش و بدو بیراه و عقده تو دلشونه خالی میکنن.... :13: :31:
ولی اگر اعتراض ها جنبه پیشنهادی داشته باشه، مثلا اینکه طوری باشه که علاوه بر انتقاد در یک مورد، یه مورد جدید هم پیشنهاد داده بشه، به نظرم کارسارتر خواهد بود
موفق باشید :11:
الانش هم با مشکلات روبرو شدیم.پس بگو دارن چه نقشه ای میکشن.
مگه شرکت هایی که یک مگ میدن هم همین مشکلات رو دارن؟!!!
بله....نقل قول:
دقیقا همین مشکلات رو دارند.
همین صبانت که سرعتش 2 مگ هست، در منظقه مخابراتی ما، اکثرا شبها، با سرعت 5 کیلوبایت میشه دانلود کرد...
و غیره....
سلام آقا توحیدنقل قول:
جالب شد . من که بدون شیلتر شکن نمیتونم یه صفحه را لود کنم . اگر تقصیر مخابراته که میسپاریم به خدا ... اما اگر تقصیر همارا است اون دیگه راه حل داره ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدن دوستان
تو کشور همسایمون ترکیه دارن VDSL با سرعت 32 میدن.حالا ما نمیتونیم یه یک مگ یا دو مگ رو جمع و جورش کنیم.:13:نقل قول:
تقصیر تهران...نقل قول:
دیتا سنتر منبع...
ظاهرا برای همه اینطوری هست
البته من میتونم لود کنم.
ولی کامل لود نمیشه
سرویس Cash دوباره فعال شده... :13:
همارا که cash نداره ؟ خودشون گفتندنقل قول:
نه سرعتی ، نه قیمت مناسبی ، نه کیفیت و پشتیبانی مناسبی !!! دیگه چی بگیم والا ! ... همارا هم میبینی که وسط دانلود 300 مگی از رپید شیر یه لحظه قطع شد و ... ! (البته همه ISP ها همینن !)نقل قول:
تو کشور همسایمون ترکیه دارن VDSL با سرعت 32 میدن.حالا ما نمیتونیم یه یک مگ یا دو مگ رو جمع و جورش کنیم.:13:
این که دیگه شده کار هر روزمان اگر فرصت شد لیستی از دانلود های idm را میذارم که ببینید وسط چه فایل هایی همارا قاط زده . نمیدونم گاهی طوری می کنند که دیگه Resume هم نمیشه !!!نقل قول:
به هر حال باید بسوزیم و بسازیم و. امیدوارم به آینده چون دیگه هیچ ندارم فقط امید :31:
سرویس رایگان همارا 1 ساعت اضافه شد !
یه ساعت اضافه رو میخام چیکار وقتی با سرعت نصف قبلی دانلود میکنه.صفحه هم باز نمیکنه.:13:نقل قول:
برای همارا متاسفم!!!نقل قول:
من خیلی ازش راضی بودم و همیشه مشتاق سیاستهاش. :46:
ولی...
اینکه فکر کنن کاربرهاشون یه عده آماتور هستن که چیزی از نت حالیشون نمی شه جای بسی تعجبه.!
اومدن با یه سیاست زیرکانه با افزایش 1 ساعتی استفاده رایگان فقط ذهنیت مردم رو گول زدن.
در پشت پرده سرعت دانلود به کمتر از نصف معمول (روایت در روز یکشنبه 29 آذر 88 ساعت 2:45 ) یعنی بین 18 تا 29 KB رسوندن. با این اوصاف با یه حساب سر انگشتی می تونید ببینید که نه تنها دانلود شبانتون که معمولا با سرعت قبلی و در شرایط ایده آل چیزی در حدود 900 M بود الان با این افزاشی مضحک 1 ساعته حتی نمی تونید 600 M هم دانلود کنید!! :13::41::41:
اکثران شرکتها سیاستهایی رو انتخاب می کنن که کاربرای بیشتری جذب کنن. و صد البته کاربرایی که می دونن چی دارن خریداری می کنن. چون یک فرد با تجربه برابر با چندین مشتری جدید هستش.
با این اوصاف من دیگه از همارا نا امید شدم. ای کاش حتی 1 دقیقه هم اضافه نمی کرد تا اینجوری بخواد به صود بیشتری برسه اونم با عوام فریبی !!! :18::18:
اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه فکر کنم خیلی ها از همارا کوچ کنن.
تازه داشتیم به یه شرکت بومی و به قول معروف وطنی افتخار می کردیم. :41: حالا باید بازم دست به دامن شرکتای اجنبی و پایتختی بشیم. مثلا پارس آنلاین.
هماراااااا نذار نا امید شیم.
:41::41::41::41::13:
ممنون دوستان
بابا این همارا چش شده.امشب سرعت دانلود خوب بود.یه روز در میون سرعت خوب میشه شب بعدش باز خراب
میشه.امروز با این یه ساعت اضافی حدود 1.1 گیگ دانلود داشتم.
شرکت مالاریا گرفته.هر 48 ساعت یه بار تب میکنه.:27: