سلام......
دو تا سول داشتم:
1:چه جوری میشه بدون اجازه طرف اون رو ادش کنیم؟؟؟
2:چه جوری میشه فهمید طرف ignor کرده ما رو یا نه؟؟؟
Printable View
سلام......
دو تا سول داشتم:
1:چه جوری میشه بدون اجازه طرف اون رو ادش کنیم؟؟؟
2:چه جوری میشه فهمید طرف ignor کرده ما رو یا نه؟؟؟
دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدید وقتی کسی رو میخوایم بوت کنیم باید پسورد اونو بلد باشم بعد یه سوال دیگه من هر وقت میخوام یه بوتر رو باز کنم این ارور میاد
component 'mswinsck.ocs'or one of dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
لطفا کمک کنید
دوست عزیز من گشتم ولی چیز خوبی پیدا نکردم لطفا یه بوتر بدید که خودتون امنحان کرده باشید و یه توضیحم بدید خیلی نیاز دارم
دوستان من یه سوال دارم لطفا جواب بدید وقتی کسی رو میخوایم بوت کنیم باید پسورد اونو بلد باشم بعد یه سوال دیگه من هر وقت میخوام یه بوتر رو باز کنم این ارور میاد
component 'mswinsck.ocs'or one of dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
لطفا کمک کنید
با تشکر از شما slambovich
سلام....نقل قول:
1. الآن دیگه نمیتونید بی اجازه کسی رو اد کنید.. قبلا برنامه هایی بودن که میشد باهاش این کارو کرد....... اما الآن همگی از کار افتادن و هنوز هم برنامه ای نتونستن بنویسن......
2. نمیتونید بفهمید تا زمانی که خودش به شما بگه..... یا هم یه چیزی واسش بفرستید که مطمئن باشید وقتی بخونش یه جوابی بهتون میده....... اگه نداد یعنی ایگنور هستین......
سلام.......نقل قول:
خیر، احتیاجی به دونستن پسورد قربانی نیست...... اون پیغام هم به دلیل نبود فایل mswinsck.ocx یا رجیستر نشدن اون به وجود میاد........ عبارت mswinsck.ocx Download رو توی گوگل سرچ کنید و این فایل رو دانلود کنید و در پوشه ی Windows/System32 کپی کنید.......
عزیزم من خودم چندتا بوتر خوب رو معرفی کردم.......نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1165132&highlight=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1#post1165132
موفق باشید :)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1071277&highlight=%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C+%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1#post1071277
دوستان آیا راهی برای Sign In شدن با چند تا ID برای یاهو مسنجر 8 وجود دارد یا خیر؟
سلام......نقل قول:
بله میشه....... فقط باید یه مقدار رو توی رجیستری تغییر بدین........ متاسفانه وقت ندارم سرچ کنم....... توی همین انجمن هم هست........ یه سرچ کنید حتما پیدا میشه :)
موفق باشید :)
دوست عزیز اون بالا شما نوشتید username:password در حالی که من پسورد طرف رو نمیدونمنقل قول:
وبسیار تشکر میکنم بخاطر جوابگویی شما
سلام........... عزیزم متن رو دوباره به دقت بخون...... شما خودتون باید برید آیدی بسازید........ و آیدی ای که شما میسازین پسوردش دست شماست............ بعد که ساختین به جای یوزر نیم و پسورد وارد کنید....... و آیدی قربانی رو توی قسمت Victim بنویسید..........نقل قول:
نقل قول:
جالبه اینجا همه جواب گرفتن الا من!!!:41::41:
میتونم یکی وارد کنم و اون ایمیل اصلی من باشه چون من نمیتونم با مسنجر Yahoo! Messenger with Voice آیدی بسازم دوست عزیز
و بسیار تشکر میکنم از شما
دوست عزیز شما که اینقدر زحمت کشید یه آموزشم واسه این دو بوتری که معرفی کردین بذارین لطفا با عکس باشه چه بهتر دوست عزیز اگه اگه هم دیدین وقتشو ندارین ننویسین ولی خیلی نیاز دارم دوست عزیز
سلام یاهو مسنجر شما الان کار میکنه؟ مال من ساین این نمیشه
آره برايمنم اينجوريه گفتم حتما از ي اس پي من هستش ولي انگاري مشكل داره الان گذاشتم رو no firewall وصل شده ولي پيغام ميدم 1ساعت بد ميره
بچه ها تو اين ياهو مسنجر جديد ميشه status رو ابي رنگ كردش من ديدم ميكنن نميدونم چطوري حتي يه نوشته مينويسن بهش آدرس ميدن. اينجا تو پستهاي قبلي گذاشته بودين چطوري ولي كار نكردش. برنامه خاصي هست در اين زمينه خوب باشه با كارايي بالا
اين پستهاي اول تاپيك برنامه webcam hiddein و اكثرا لينك هاشون خرابه ممنون ميشم رسيدگي كنيد
اختلال ازخود سایت یاهو است؟
سلام یاهو مسنجر من قطع و وصل میشه مشکل از یاهو هست؟یا چیز دیگه
آره
خیلی ها این مشکل رو دارن
یاهو باز نمیشه
مشکل سراسریه (لااقل تو ایران)
من گزینه firewall with no proxiesدر connection perefrence انتخاب کردم کانکت میشه اما دوباره بعد از چند دقیقه قطع مشه
عزیز من سرچ کردم ولی چیزی نیافتمنقل قول:
دوستان اگه در این زمینه اطلاعی دارند بنده را حتما در جریان بگذارند
با تشکر
سلام....... آبی رنگ شدن واسه اینه که اون نوشته یه Hyper Link هست............ هر چی میخواین بنویسید و بعد بنویسید www.نقل قول:
در واقع یاهو فکر میکنه شما یه لینک گذاشتین......... میتونید آدرس سایت رو کامل بدین که بعد از کلیک روی اون نوشته سایت مورد نظرتون باز بشه........
دوست عزیز باور بفرمایید نمیتونم...... شما اگه توی گوگل یه سرچ کنید حتما جوابتون رو پیدا میکنید! خیلی وبلاگ هست که در این زمینه فعالن!نقل قول:
دوست عزیز شما که اینقدر زحمت کشید یه آموزشم واسه این دو بوتری که معرفی کردین بذارین لطفا با عکس باشه چه بهتر دوست عزیز اگه اگه هم دیدین وقتشو ندارین ننویسین ولی خیلی نیاز دارم دوست عزیز
متاسفم :sad:
سلام مجدد........نقل قول:
Ship Storm جان از این کپی بگیرید و توی Note Pad پست کنید........ بعد بالا روی File کلیک کنید و Save as رو انتخاب کنید و بعد از مشخص کردن اسم فایل پسوند رو به .reg تغیر بدین........ بعد بازش کنید........
یا هم از رجیستری به آدرس HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test برید و یه مقدار از نوع Dword بسازید و اسمش رو به Plural تغیر بدین......... بعد هم روش دابل کلیک کنید و مقدارش رو به 2 تغییر بدین :)کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"=dword:00000002
نگفتین دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز من در Random Violence و read me رو load میکنم ولاگین میکنم این ارور میاد
run time error 9
subscript out of ranfe
آقا دمت گرم دستت دردنکنه کارم را افتادنقل قول:
خیلی خیلی ممنون:10: :11::40:
دیگه اصابمو خورد کرده
مسنجرم ساین این نمیشه
هر کاری که فکرشو بکنین کردم
از نصب مجدد برنامه
تعویض Isp و سایر اعمال ممکنه
ولی فایده نداشته
یه چیزی روی همین سیستم ولی با یه اکانت دیگه (برای داداشم) برنامه راحت باز میشه
چرا؟
آخه چرا؟
سلام......نقل قول:
مهدی جان شما میتونید وارد ایمیلتون بشید؟
دوست عزیز،نقل قول:
اول شما یه فایل نوت پد رو باز کنید....... توش آیدیتون رو به این صورت(دقیق) وارد کنید:
Username:Password
حالا بوتر رو باز کنید....... دکمه ی Load رو بزنید و فایل نوت پد رو انتخاب کنید........ بعد دکمه ی Login رو بزنید...... بعد که آیدی لاگین شد تو قسمت Victim آیدی قربانی رو وارد کنید........ بعد هم یکی از دکمه های بوت رو بزنید!
شما با کجای برنامه مشکل دارین؟:eh:
من همه این کارا رو کردم ولی بوت نکرد لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
آره عزیز وارد ایمیل هم میشم....نقل قول:
میگم فقط از روی کامپیوتر خودم نمیتونم مسنجرمو باز کنم
ولی دیروز از روی سیستم دوستم راحت مسنجرم باز شد...
نقل قول:
سلام
از چه فایر والی استفاده میکنی ؟
احتمالا دسترسی یاهو مسنجر به اینترنت بوسیله فایر والت قطع شده
در صورتی که از فایر والهائی مثل کومودو استفاده میکنی حتی با دیزیبل کردن فایر وال باز هم مشکل وجود داره و باید کل حافظه فایر وال رو پاک کنی تا مشکلت برطرف بشه
سلام......
چه طور میشه تو Yahoo 360یکی رو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه ID طرف رو دارم نمیدونم چه جوری صفحه Yahoo 360 رو ببینم؟؟؟؟؟؟؟
من فقط از اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 6 استفاد همکنمنقل قول:
دااشمم روی همین سیستم کار میکنه ولی به یه اکانت دیگه..
اون مشکلی نداره
ولی من فقط نمیتونستم ساین این بشم
سلام.......نقل قول:
من همه این کارا رو کردم ولی بوت نکرد لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
شما دوتا آیدی بساز یکیشو توی بوتر لاگین کن یکی دیگه رو با یاهو مسنجر....... بعد خودتون رو بوت کنید......... ببینید میشه یا نه!
:نقل قول:
جوابم رو بدید..........خواهشن.
دوست عزیز من بااین مسنجر نمیتونم ایدی بسایزم لطفا یه ایدی ساز میدین لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
سلام مجددنقل قول:
البته با نصب مجدد ویندوز مشکلم فعلا حل شده
ولی میخوام بدونم که آیا راه حل مناسب دیگری هم وجود داره که بدون نصب ویندوز بتونم مشکلمو حل کنم
چون بازم ممکنه این اتفاق برام بیافته؟
جوابم رو بدیییییییییییییدددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددد:19:
آقا من چنین کاری رو کردم وتونستم با 4 تا ID که میخواستم On بشم ولی یک مشکلی بود فقط چراغ ID اولیم برای طرف مقابل روشن میشد و 3 تا دیگه بکل خاموش بود.نقل قول:
به نظر شما مشکل کجاست؟
با تشکر
نقل قول:
اتفاقا من همین امروز ویندوز عوض کردم..ولی دوباره این مشکل برام پیش اومد..