اقا یونس من دیروز گوشیمو برای اولین بار اپدیت کردم .... کلاینت 1345 روش نصبه ولی سکمن دیگه کار نمیکنه :( باید چطوری هکش کنم ؟
اقا یونس من دیروز گوشیمو برای اولین بار اپدیت کردم .... کلاینت 1345 روش نصبه ولی سکمن دیگه کار نمیکنه :( باید چطوری هکش کنم ؟
شما داری میگی بازی سیس نصب نمیشه...من نمیدونم از کجا دانلود کردی که..!نقل قول:
امید تو دیگه چرا اینو میپرسی؟ یا باید با روش DeltaFox هکش میکردی که الان نخوای دنبال Cert بگردی...یا الان که آپ کردی Cert بگیری واسه نصب HelloOXنقل قول:
شاد باشید:40:
قبلا یه تاپیک بود واسه راه انداختن دکمه های بالای n95 توی بازیها .
الآن چطور میشه این کارو کرد ؟
تو پست 2 لینک پستش رو دادم...1نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام
من فکر کردم میگید تاپیک مربوط به بازی های sis تو سایت خودتون.
با عرض سلام و خسته نباشید خمت دوستان
من قبلا هم شوال کرده بودم که آیا میشه روی سری 60 ویرایش پنجم این بازی هارو نصب کرد و شما به من گفتید نه البته این وضوع مال مدت ها قبل بود
الان می خواستم بدونم هنوز هم راهی پیدا نشده :31:
سلام بر دوستان
گوشی من 5320
ولی این بازی ها رو اجرا نمی کنه
ارور
the File cou....
چی کار کنم ؟؟؟
نه هنوز راهی پیدا نشده .نقل قول:
گوشیتون رو از حالت هک در آوردین ؟نقل قول:
سلام دوستان
آقا ما داشتیم گوشیمونو انگولک میکردیم که ناخواسته یه برنامه ای رو پاک کردم که باعث شد N-GAGE م دیگه بالا نیاد!!!!
بعد از ریستارت کردن گوشی آیکون n-gage هم رفت!!!
گوشی رو مستر ریست هم کردم ولی درست نشد!
خواستم گوشی رو آپدیت کنم اما چون آپدیتش جدید بود،آپدیت نکرد!
چیکار کنم؟
کمک!
راستی گوشیم N79 ه!
خوب میتونی DownGrade کنی ...
همون طور که OMID=KING گفتش ... راهی نیست...نقل قول:
اما با اومدن کلاینت N97 هکر خا و کرکر های محترم برای Repack کردن دست به کار میشن...
شما نگران نباش ... یه مدیت دیگه S60V5 هم انگیج دار میشه (5800)
دوستان من با آپدیت گوشیم اون مشکل ندیدن عکس و انگیج پوینت دوستان حل شد ... ولی یونس من نمیتونم گوشیمو هک کنم تا بازی ها نصب شن ..... بعد از آپدیت کلاینت خودش نصب بود و بازی فیفا 08 و اسنیک هم به صورت تریل روش بود .
در قسمت هک به روش HelloOX هم مشکلمو گفتم : ( HelloOX رو ساین میکنم ولی دوباره همون اروره ساین رو میده )
خیر...ولی به زودی ارائه میشه...نقل قول:
سعی کردید کلاینت رو از اینجا دانلود و نصب کنید؟نقل قول:
دوست عزیز آخرین راهه حل رو اول نمیدن!!!نقل قول:
همونجا رسیدگی میکنم!نقل قول:
یونس من با 1001 بدبختی گوشیمو هک و بازی رست جنریشن رو نصب کردم ............. بعد از چند ساعت وقتی خواستم وان رو نصب کنم بدون هیچ اروری از کلاینت خارج میشه !!! نمیدونم گوشیم چش شده : دی بایداز این روزها بفروشمش :دی
unpatch كردي؟:31:نقل قول:
آره ................................ یونس یک آموزش از نصب کلاینت جدیده بزار ............ این طور که معلومه بدون اون دیگه نمیشه بازی های جدید رو اجرا کرد !!!نقل قول:
فعلا که وقت ندارم..الانم زوری اومدم...باید بریم حمایت کنیم...!نقل قول:
ولی میزارم..
سلام
من یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومد که مجبور شدم با کد *#7370# کل گوشی رو پاک کنم.ولی حالا هر کاری می کنم هک نمیشه.خود hellox برنامه rompatcher رو نصب نمیکنه.دستی نصبش می کنم.ولی هنوز ارور untrusted رو میده.فایل hnstallserver مخصوص FP2 نیست؟
سلامنقل قول:
گوشیت چیه؟ آپدیت هست گوشیت؟ یه بار هارد ریست کن.
کلاینت 1.20 (1511) ریلیز شد که 86 رو ساپورت میکنه...!
این نسخه ریپک شده رو یکی با بازی های کرک شده تست کنه...(مخصوصا" وان و آسفالت) ببینه مشکلی داره یا نه...چون من تریل 30 روزه Dance Fabulous رو فعال کردم نمیخوام کلاینت رو پاک کنم...!!:20:
ممنون، شاد باشید:40:کد:http://rapidshare.com/files/246596128/N-Gage.Installer.v1.20.1511_For_All.sisx
نقل قول:
نصب نشد ارور میده !!!
ممنون اميد... يه كاري كن...اول كلاينت 1318 BiNPDA رو نصب كن...بعد اينو روي اون نصب كن...نقل قول:
امید بی زحمت این ریپک رو هم تست کن:
یاکد:http://rapidshare.com/files/246657816/N-gage_v1.20.1511All-_B_o_d_y_Z_-.zip
این توسط یکی دیگه ریپک شده...هیچ دنگ و فنگی هم نداره...اگه جواب بده فردا میزارم آموزش...!کد:http://depositfiles.com/files/sf8p795k9
توضیح:
first install N-gage_v1.20.1511All B_o_d_y_Z then N-gageLangpack.
ممنون، شاد باشی:40:
سلام.نقل قول:
الان من آن هستم به جای امید تست می کنم. تو جریان کلاینت من که هستی.
الان چی کار کنم؟:20:
کلاینت قبلی رو پاک کن...اینو نصب کن جای اون...روی E51 که جواب داده...توام یه تستی بزن...!نقل قول:
ممنون
ممنون...من که نمیتونم با این دایل آپ تست کنم....ولی ممکنه برای FP2 ها یه معجزه رخ بده؟:20:یعنی میشه روی fp2 ها جواب بده؟حالا کی ریپکش کرده؟بچه های BiNPDA ؟نقل قول:
وان و آسفالت همون ارور Unable to install رو داد. با بقیه بازیها مشکلی نداره.نقل قول:
اي بابا...من فكر ميكردم حل بشه...!! :(نقل قول:
===============
رو FP2 هم هيچ فرقي نكرده...
منم امتحان کردم .... وان و آسفالت همون ارور Unable to install رو داد . بقیه بازی ها تا اونجایی که من نصب کردم مثل رست جنریشن کار کرد.
تا حالا کلاینت جدید مشکلی نداشته فقط نمیدونم چرا نمیشه on شد :دی ولی فکر نکنم مال کلاینت باشه .....
اینم یک عکس از گوشی خودم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
اونجوری که من فهمیدم رو این کلاینت هم باید از اون 2 نسخه DeltaFox که ریپک کرده بود استفاده کرد...
ویرایش: کراش هم همون ارور رو داد.نقل قول:
زرشک...!!: دی پس بیخیاله کلاینت جدید...!:13:نقل قول:
ممنون مهدی جان و همینطور امید عزیز:10:
مهدی مطمئنی ؟ برای من نصب شد و کارم میکنه :8: یک بار دیگه امتحان کن حتما نصب میشه !!! :10:نقل قول:
بچه ها 2 تا نسخه ریپک جدید شده اومده...!
کد:http://rapidshare.com/files/247352891/Asphalt3_fixed_by_BodyZ.n-gage
تست کنید.کد:http://rapidshare.com/files/247354421/ONE_fixed_by_BodyZ.n-gage
من که فعلا دیگه حال ندارم تست کنم انشاالله 5شنبه جمعه تست می کنم.نقل قول:
اسفالت رو دانلود کردم : کار کرد :8::8::8:نقل قول:
وان هم آخر شب خبرشو میدم :46: الان حوسله دانلود کردن ندارم :31:
آقا این کلاینت جدید چی شد ؟؟؟
کسی رو FP2 چک نکرده ؟؟؟
فرق نميكنه رو fp2 ...نقل قول:
ممنون.نقل قول:
وان هم آخر شب خبرشو میدم
شاد باشيد:40:
بچه ها تو سایت gsmarena نوشته (در نهایت N97 N-GAGE رو ساپورت میکنه ! )
یعنی 5800 هم میشه ؟!
بعد N-GAGE روی E71 نصب میشه ؟