سوم شهریور ثبت نام.5شهریور فعال میشه.نقل قول:
Printable View
سوم شهریور ثبت نام.5شهریور فعال میشه.نقل قول:
اتفاقا اگر یاد بگیرید با گول کار کنید نیروی قوی ای داره.نقل قول:
جناب الکس من الآن تو سرور یک گول هستم.(گول اصلا پیرفت نداره)
1-الآن که تو سرور جدید می خوام با توتن برم به نظرتون منابع رو باید تا سطح چند بالا ببرم؟
2-اون 22 تا وظیفه رو انجام بدم؟اقتصادی رو بزنم یا تجاری؟
و دفاعش هم که دیگه عالیه.
برای گول برای اینکه از فارم بودن نجات پیدا کنی بهتره سرباز بسازی + تله ساز و یک یا دو مخفیگاه سطح 10 برسونی. (بستگی به تعداد حمله هایی که روته داره)
مخفگیاه های گول دو برابر نسبت به بقیه نژاد ها میتونه مخفی کنه.
شروع به تحقیق رعد کن نیروی پر سرعت و قوی ای هست.
باقی موارد مثل همون توتنه. ولی با دوز کمتر یعنی نیازی نیست بازم همه منابع بره برای نیرو میشه با بخشیش منابع رو ارتقا داد.البته اگر توان غارت داری.
برای توتن هم نیازی نیست همه اون 22 تا رو انجام بدید.
اگر میخواید خیلی سریع پیشرفت کنید و 24 ساعته میتونی اکات رو زیر نظر داشته باشید همون گام هایی که بالا گفتم رو انجام بدید.
اگر فکر میکنید سخته براتون و فرصتش رو ندارید ، همون 22 کوئست رو انجام بدید و این مراحلی که گفتم رو از روز بعدش شروع کنید. ولی در هر صورت یک روز از باقی عقب میفتید.که اگه خوب کار کنید میتونید جبران کنید.
به نظر منم گول بهتره. هم مهاجم خوبیه هم مدافع.
راستی، به یک نفر که باهم بازی کنیم نیاز مندیم (Dual or Gold suport)
کد:http://s3.travian.ir/spieler.php?uid=18648
منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده:31:نقل قول:
آخرش نگفتین اقتصادی رو انتخاب کنم یا جنگی؟
رعد خیلی خوبهنقل قول:
اگر گول هستی هم سعی کن سریعا رعد رو تحقیق کنی
یکی از نیرو های خفن بازی همین رعده.
اگر قهرمانش کنی قدرتش فوق العاده بالاست.
ولی اگه 24 ساعته انلاین باشی
وگرنه اولش باید 100-200 تا پیاده گول بزنی(واسه اول سرور)،وگرنه فارم می شی واسه دفاع کم رعد(اگه نبودی و حمله زدن)...
من خودم تو 5-6(واسه این که یه بار غارت شدم...:دی) روز بعد ثبت نام روز 100تا رعد زدم،همش سر عصر خورد با 200تا گرزی که 20تاش مردن(همین دیروز)
کلا وظایف رو نری بهتره...نقل قول:
منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپ پایینو ببینی واضحهنقل قول:
یه چیزی که من نفهمیدم یعنی چی اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگین این چیه این یه ساختمان جدید تا الان اسم نداره کارش چیه ؟
کارش آهتگری و اسلحه سازی جفتش با هم
زره سازیه
تنها تنها بازی میکنی : دینقل قول:
عد خیلی خوبه
ولی اگه 24 ساعته انلاین باشی
وگرنه اولش باید 100-200 تا پیاده گول بزنی(واسه اول سرور)،وگرنه فارم می شی واسه دفاع کم رعد(اگه نبودی و حمله زدن)...
من خودم تو 5-6(واسه این که یه بار غارت شدم...) روز بعد ثبت نام روز 100تا رعد زدم،همش سر عصر خورد با 200تا گرزی که 20تاش مردن(همین دیروز)
آره سرباز رو باید برای اوایل بازی بسازه تو پست 3402 اشاره کردم
====================نقل قول:
برای گول برای اینکه از فارم بودن نجات پیدا کنی بهتره سرباز بسازی + تله ساز و یک یا دو مخفیگاه سطح 10 برسونی. (بستگی به تعداد حمله هایی که روته داره)
نگاه کلا کار کردن با نژاد های غیر توتن یه تخصص خاصی میخواد که بیشتر تجربی به دست میاد.نقل قول:
منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده
مثلا شاید کسی فکرش رو هم نتونه بکنه که یکی میتونه با رومن پشت سر هم طی 10 هفته مدال غارت بگیره و یک هفته هم مدال طلا بگیره
البته نباید انتظار داشتاه باشین اوایل یه رومن رو تو تاپ تن غارت ببینید (هر چند امکانش هست) اگر دیدین هم باید فوق العاده ازش بترسین : دی
نگاه کن کلا اونارو نری بهتره ولی اگر هم خواستی بری اصلا فرقی نمیکنه کدوم رو انتخاب کنینقل قول:
یه فکر اشتباهی که بجه ها دارن فکر میکنن اگر مثلا اقتصادی رو انتخاب کنن دیگه کلا تا آخر بازی باید اینطوری بازی کنن!
نخیر...
اگر اقتصادی رو انتخاب کنید فقط یه بازار باید بسازید و...
اگر جنگی رو انتخاب کنید باید یه سربازخونه و اردوگاه بسازید
که همه اینارو در حالت کلی هم می سازید بالاخره بعد یکی دوروز.فقط مثلا تو اقتصادی چند ساعت زودتر بازار رو میسازید و یا توی جنگی چند ساعت زودتر اردوگاه و سربازخونه رو میسازید.
همین.
اکانتت وضعیتش چطوریه؟نقل قول:
راستی، به یک نفر که باهم بازی کنیم نیاز مندیم (Dual or Gold suport)
چه نژادیه؟
رنک هجومی و دفاعی و رنک کلیت چنده؟
سرور چند وقته شروع شده؟
وضعیت همسایه هات چطوره؟
چه تعداد troops داری؟
با سلام خدمت همه به یه بازیکن واسه تراوین اسلونی نیازمندیدم
کسی اگه خواست پیغام خصوصی بده
اینم ادرسش
کد:http://speed.travian.co.ee
شما اگه اون سوالات پست 3407 رو پاسخ بدید خیلی راحت تر میتونید دولا انتخاب کنید.
خوب منم بعد از پنجاه قرن به این تاپیک برگشتم ... ! :31:
الکس جان کامل توضیح دادن !نقل قول:
ایشون استاد ما هستند ... :46:
اما اگه اجازه بدید من توضیحاتشون رو کامل میکنم !
از نظر خیلی از حرفه ای ها که چندین سال تراوین بازی میکنن ، نژاد توتن بهترینه نژاده ! به چند دلیل !
1 - اگه اواسط بازی اکانتت فارم شد ... دوباره میتونی شروع کنی ! چون ارزونترین و تهاجمی ترین سرباز های بازی رو داره !
2 - دیوار گلی ای که داره قابل تخریب نیست ... ! درسته که امتیاز دفاعی آنچنانی نداره ! اما خوب ! نقش گلابی رو که نداره ! :31:
3 - غارت فوق العاده بالا !
اما باید به چند تا نکته باید توجه داشته باشی !
1 - بی هیچ عنوان توی دفاع قوی نیستن ! به خصوص اول بازی ! این تجربه ی شخصیه منه ! من خودم بارها و بارها به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده و نتونستم آن بشم اکانتم فارم شده ، پس باید اول های بازی حسابی به اکانتت برسی و شب و روزت رو یکی کنی !
2 - اتک های مداوم ! یکی از مشکلات نژاد توتن اینه که همیشه باید باشی و با سربازات اتک بدی ! من الان برادرم سرور یک ایران رنکش 1000 ــه ! اما چون وقت نداره اتک بده اکانتش رو هواست ! 14*14 رو فارم داره ! اما وقت اتک دادن نداره ! هرچند هر از گاهی من براش اتک میدم اما وقت زیادی میخاد !
در مورد سوالاتون :
شما هرموقع خواستین توی یه سرور ( برای مثال سرور عادی ) بازی کنید هیچوقت از همون اول سرور بازی رو شروع نکنید !
بزارید 2 روز از سرور بگذره و روز سوم ثبت نام کنید ! با این کار یه روز کامل وقت داری که فقط سرباز بسازی و سریعا شروع به غارت کنی !
تا اکانتتو ساختی برو سربازخونه بساز و سرباز پشت سرباز !
توی هیچ سروری هم ( چه اسپید ، چه عادی ) با خود راهنما جلو نرید ! چون یه مدت که بگذره شدیدا احتیاج به منابع دارید اما باید کاری که راهنما میگه رو انجام بدی !
قصد بی احترامی ندارم اما باید بدونید که نژاد گول برای تازه کارها و کسانی که زیاد آنلاین نمیشن خوبه !نقل قول:
اینکه هم مهاجم خوبیه هم مدافع ! بستگی به شرایط اطراف ( همسایه ها ) و شرایط بازی داره !
اما شما زمانی که توی سرور اسپید بازی میکنید میتونید از گول یه مهاجم قوی بسازید !
الکس جان شما خوبی ؟ :31:
یه مدت نبودی ! :13:
راستی کتیبه های سرور اسپیدی که بازی میکنی آزاد شدن ؟!
چاکریم شما خوبی؟
اون رو یه مدتی هست حذف کردم اصلا وقت رسیدگی نداشتیم ده 4 رو که زدم حذف کردم!
ولی وضعیت عالی بود کسی نمیومد دیگه.
اکانت تک نفره و یا حتی با یک دوال فقط تا ده و 5_6 جواب میده بعد اون باید حداقل 3_4 نفر خوب زمان بذارید.
========
خوب دوستان با توجه به اینکه سرور اسپید تا تقریبا 1 ماه دیگه ریست میشه میخوام یه برنامه ریزی کنیم برای تشکیل یه تیم 4 نفره.
کدوم دوستان که تجربه بازی دارن میتونن کمک کنن؟(حداقل تجربه هم اینکه حداقل چنتا ده زده باشن و تو غارت حرفه ای باشن دیپلماسی و... نداریم)
لطفا فقط دوستانی که تا حدی حرفه ای هستن پیغام بدن بر
سایر دوستان که میخوان همکاری کنن ولی حرفه ای نیستن هم میتونن پیغام بدن تا اگر تعدادشون به حد نصاب رسید اکانت دومی رو ایجاد کنیم برای اونها و دو تا تیم تشکیل بدیم روی دو اکانت مختلف.
نژادی که بازی میکنیم هنوز مشخص نیست ولی احتمالا یا توتن یا رومن.بستگی داره بچه ها با چی بیشتر بلد باشن کار کنن.
زمان هم بعدا تعیین میشه لی نیازه همگی هر روز لوگین کنیم فقط ساعت ها تقسیم میشه. مثلا 4 نفر...نفری 3 ساعت...دوباره همین پروسه تا 24 ساعت تکمیل بشه.
تیم رو از همین زمان میخوایم تشکیل بدیم که اون موقع مشکلات هماهنگی و... نداشته باشیم.
تمام پلن هامون رو یکی دوروز قبلش میریزیم.
گلد هم میگیریم همگی!
فقط عرض کنم دوستان میخوایم بصورت حرفه ای بازی کنیم
یعنی برای سرگرمی و... نه!پس پیغامی که میخواین بدین ابتدا مطمئن بشید که میتونید از پسش بربیاید بعد اقدام کنید.
البته یک سرور دیگه هم قراره استارت بخوره تا چند روز دیگه
اسمش مشخص نیست
چون بستگی به سرور 4 داره اگه واندر یکی از بچه ها که 96 تا 100 برسه تا دو سه روز دیگه اینت سرور همون سرور 4 میشه ولی اگه نشه سرور جدیدی به نام سرور 9 میشه.
نقل قول:
دوستان عزیز ثبت نام برای سرور جدید تراوین در تاریخ 3 شهریور 1389 آغاز خواهد شد و بازی در این سرور 2 روز بعد از ثبت نام در تاریخ 5 شهریور آغاز خواهد شد.
قربونت ...
چرا حذف کردی ؟ این همه بازی میکنی بعد میزنی رو حذف !
اولا کو تا 1 ماه دیگه :31: ثانیا بازی توی سرورهای ایران وقت تلف کنیه محضه ! :46:
برو سرور فرانسه و امریکا ... ببین چجوری بازی میکنن !
سرورهای ایران اول تا آخرش تقلبه !
بیخودی وقتتو هدر نده !
چون تا قبل اینکه بیایم بالا میگفتم حتما میتونیم چنتا دوال خوب پیدا کنیم که فقط ارمان اومد.
===============
مشکل اینه که تو سرور های خارجی خرید طلا مشکله!
وگرنه من 100 درصد سرور های خارجی رو قبول دارم همین فیلیپین اگر میتونستیم طلا بخریم حذف نمیکردم.
اتفاقا الان زمان مناسبیهنقل قول:
اولا کو تا 1 ماه دیگه
اگر فروم تراوین ایران رو چک کنی میبینی همه از همین الان شروع کردن دنبال دوال میگردن.
برای بازی بصورت حرفه ای باید خیلی هماهنگ باشیم
خوب ما هم قراره تقلب کنیم دیگه : دینقل قول:
سرورهای ایران اول تا آخرش تقلبه !
===============
راستی اگه کسی اکانت خوبی داره خبر بده دوال بشیم یه مدتی.
لینک حملات والس و تری دات تو سرور 8 رو داشتم چک میکردم کلی حال کردم از هماهنگی بچه ها داخل اتحادشون.ظرف 10 ثانیه 15 نفر نفری 10 تا حمله دادن روی یه نفر!
من الان سرور 4 دات کام و 2 امریکا بازی میکنم ... تازه 1 روزه فعال شدن ! اگه خواستی بیا با هم بازی کنیمنقل قول:
اکانت پا گرفته منظورم بود
حس از ابتدا بازی کردن رو ندارم متاسفانه.
هرجور راحتی !
خنثی. اتحاد وتران، بهم حمله نمیشه.نقل قول:
اکانتت وضعیتش چطوریه؟
گول دیگه.نقل قول:
چه نژادیه؟
رتبه 500 :31:- هجومی 1500 :دی - من یه دوال میخوام که غارتگر این اکانت باشه!نقل قول:
رنک هجومی و دفاعی و رنک کلیت چنده؟
حدود 5 هفتهنقل قول:
سرور چند وقته شروع شده؟
یه عده غیر فعال، یه عده متحد یه دونه هم شاخ، اما باحاش طی کردم.باهام کاری نداره. البته متحد ما هم هستنقل قول:
وضعیت همسایه هات چطوره؟
متوسطنقل قول:
چه تعداد troops داری؟
-------------------------
درسته که توتن بهترین غارت گره. اما با این مخالفم که گول فقط مال آماتورهاست. بازیکنا دو دستن. یه عده فقط بازی میکنن. یه عده هم خوب بازی میکنن.
با گول راحت میشه فقط بازی کرد. اما اگه حرفه ای باشی میشه یکی از شاخای سرور شد. الانم که ماشالله همه توتن بازن به قول خودشون (خدمت دوستان جسارت نمیکنما، اونای رو میگم که تو سرورای دیگه با نژادای دیگه کم میارنو تو سرور بعدب توتن بر میدارن اما بازم... :دی)
به هر حال. بازی های استراتژیک یه قانونی دارن به اسم مساوات. یعنی هیچ تیمی بهترین نیست. میانگین همشون یکیه.تو تراوینم اگه خوب بازی کنید دیگه حرفی نمیمونه.
من اولین بار تو سرور 1 قدیمی بازی کردم. با گول. باور کنید اینقدر با تراوین نا آشنا بودم که... نمیدونستم مخفیگاه چیه.اینقد ازم غارت میشد که وقتی هم که فهمیدم مخفیگاه چیه نمیتونستم بسازمش :18:. اما خوب از یه بازیکن با تجربه کمک گرفم(که گول بود) خودم هم خوب بازی کردم. یه اکانت فارم خالصو رسوندم به رتبه450 (یا همین حدودا)
ببخشید زیاد حرفیدم... :دی
بچه ها کسی این طرفا از آشناهاش کسی هانتر سرور جدیده نیست؟
تو سرور های خارجی بازی کردن مشکله؟یعنی اون جا تقلب نمیشه؟:31:
چطوری تو اون بلاد کفر(:دی)اتحاد پیدا می کنین؟
============================\
.
از شما که با تجربه اید همچین حرفی بعیده !نقل قول:
در ضمن اگه شما متن بنده رو کامل بخونید صواب داره !
من گفتم برای کسایی که آماتور هستن + کسایی که به هر دلیلی نمیتونن همیشه آنلاین بشن !
گول اول کار نژاد افتضاحیه !
اما بعدا که تونستی رعد پرورش بدی اتفاقا نژاد خیلی خوبیه !
اما اگه از بزرگان تراوین بپرسی همشون نژاد توتن رو پیشنهاد می کنن !
این جملتون خیلی مشکل داره ! هرکسی که میخاد توی تراوین بمونه مجبوره خوب بازی کنه ! :46:
رمز موفقیت توی تراوین داشتن 2 تا اکانت با نژاد های توتن و گول هست ... !
من به شخصه چندین سرور تموم کردم ! تجربه ی من میگه شما باید با اکانت توتن غارت کنید و با اکانت گول نیروی دفاعی واسه اکانت توتن بفرستید تا اکانتتون پا بگیره !
من وقتشو ندارم که با 2 تا اکانت بازی کنم وگرنه با این روشی که میگم مطمئن باش نفر اول سرور میشم !
شاد باشید :40:
بستگی به سرور داره !نقل قول:
خوب مثلا سروری مثل سرور اسپد US یا اسپید COM مطمئنا کسایی که توش بازی میکنن همه با گلد بازی میکنن !
خوب مسلما اونجا دوام نمیاری ! مگر اینکه 24 ساعته هوای اکانت رو داشته باشی !
اونجا هم تقلب میشه ! اما نه به شدت سرورهای ایران !
توی سرورهای ایران سرور تازه 5 ساعته شروع شده ! نفر اول Top Raider حدودا 20 هزار منابع غارت کرده !
من به شخصه اکثر کسایی که توی سرورهای خارجی دیدم که تقلب میکنن یا عرب بودن یا ایرانی !
اتفاقا توی بلاد کفر اتحاد پیدا کردن خیلی خیلی راحته !
بدون هیچ شرایط خاصی عضو اتحاد میشی !
اما توی ایران باید فرم پر کنی !
نام و نام خانوادگی : ...
نام پدر : ...
شماره شناسنامه : ...
اسم پدربزرگ : ...
اسم پدر پدربزرگ : ...
اسم جد کبیر : ...
اسم جد صغیر : ...
شورشو در میارن ! کاری میکنن که آدم از عضو شدن توی اتحادها منصرف بشه !
نقل قول:
من کامل خوندم. اتفاقا تنها نژادی که اول بازی زیاد آسیب پذیر نیست گول هست. رومن که همون اول...:2: توتن هم از اول تا آخر اسیب پذیر.
نمیدونم شاید نتونستم منظورمو خوب برسونم.
اتفاقا هیچ کسی توتنو به تنهای توصیه نمیکنه. اگه اینطور بود(توتن بهترین بود) مطمئن باشید یا تراوین فقط توتن داشت، یا همه توتن بر میداشتن.
منم موافقم که سه نژاد اگه باهم کار کنن توپ میشه.اما گول نباید ماست باشه و فقط دفاع بسازه.
توتنها اول بازی مدیون گرزی هستن.وگرنه...
بله. رعد که وارد سرور میشه لرزه به تن همه میندازه.
مشخصه که اونایی که میتونن زیاد آن باشن توتن بردارن بهتره. اما فرض بر این که هم میتونین زیاد آن شین هم علاقه به گول دارین. مطمئنا اگر یه گول زیاد آن باشه از وسطای سرور به بعد شاخ میشه..
بعد یه نکته دیگه. توضیحات صفحه اول تراوین درباره نژادها خیلی تو طرز فکرا تاثیر گذاشته.گولها اونقدراهم که نوشته دفاعی نیست. الان شما شوالیه گول و شوالیه سزارو مقایسه کنید.
گول سزار
حمله 140 180
دفاع 215 185
قیمت 1965 2170
سرعت 13 10
خوب میبینید که اونقدراهم تو حمله با توجه به قیمت و سرعتشون تفاوتی ندارن.
درسته؟
راستش زیاد دقت نکرد چی مینوشتم. شاید بعضی جاها غلط باشه.
ممنون.:40:
یه سوال دارم !نقل قول:
شما اول بازی با گول میتونید غارت کنید ؟!
تموم شد ! جواب این که گفتید اول بازی نژاد خوبیه !
توتن تا زمانی که فقط گرزدار میسازید نژاد آسیب پذیریه ! نمیدونم تا حالا با نژاد توتن دلاور ساختید یا نه ! اما بعد از این که دلاور و شوالیه ی توتن ساختین بهترین و مناسبترین نژاد ، نژاد توتنه !
رومن از نظر من یه نژاد فوق العادس ! تنها مشکلش اینه که خیلی دیر پا میگیره ! اما اگه پا گرفت دیگه کسی جلو دارش نیست ! شوالیه ی توتن قدرت حملش 150 ــاس ولی شوالیه ی سزار 180 ــه !
رعد درسته نیروی خوبیه اما به پای دلاور توتن نمیرسه !
شما هر سروری رو نگاه کنی ( منظورم سرورهایی که دارن تموم میشن ) توی 40 نفر اول اصلا نژاد گول وجود نداره !
بحث علاقه یه چیز دیگست !
توی خود توضیحات هم گفته ! شما میتونی مهاجم بارشون بیاری ! میتونی مدافع ! بستگی به سبک بازی داره !
در کل من توی پست قبلی هم گفتم ! برای کسایی خوبه که مبتدی اند یا کسایی که زیاد نمیتونن آنلاین بشن !
نقل قول:
دوست عزیز. منم گفتم توتن غارتگره و بس.
رومن هم بله، یا نابوده یا غول!
اینو همه میدونن که بهترین غارتگر بازی رعده نه دلاور!:19: غارتگر بودن فقط به قدرت حمل منابع نیست! به سرعت هم هست.
اگه اینو قبول ندارین من از ادامه گفتگو انصراف میدم:27:
شوالیه توتن؟ فقط 440 تااز شوالیه گول ارزون تره. اما فقط 10تا حمله بیشتر داره. سرعتش کمتره ودفاعشم ضعیفتر! پس اصلا با شوالیه سزار و گول و حتی شوالیه رومن قابل مقایسه نیست.
شما شوئالیه رومن و توتنو مقایسه کنید. چه تفاوتی دارن؟ رومن 85 تا ارزونتره. 30تا حمله کمتر داره ولی سرعتش بیشتر از توتنه. اینطور نیست؟
بله. تو 50 تا نیست چون پشت صحنه داره به بقیه کمک میکنه.
اگه میخوای زود پیشرفت کنی باید توتن برداری واما جز سربازات دیگه هیچی نداری.اگه یهو یه سادیسمی پیدا بشه کل نیروهات رو به فنا بده می خوای چی کار کنی؟نقل قول:
گول هم در اوایل بازی اصلا قوی نیست.چون نیرو های قویش گرون هستند.اما گول نژاد مطمئن تری هست.
به این مثال توجه کنید:
شما یه گول هستی برای اینکه خوب غارت کنی و بتونی رعد رو تحقیق کنی باید سطح منابع رو ببری بالا.ما "فرض" می کنیم 1 هفته.خب بعد از مثلا یه هفته شما صبر کردی اما حالا هم رعد داری و هم سطح منابعت بالاست.
حالا یه توتن هستی از اول بسم الله باید سرباز بسازی.یعنی اگه بخوای وایسی تا سطح منابع بره بالا فارم شدی.
فوقش بعد از "فرضا" سه روز اگه همه رو فارم کنی بهترین نیرو رو بدست میاری.حالا فرض کن یکی بهت حمله کنه.اگه آدم قدرتمندی باشه تو سه سوت دودمانت رو به باد میده.و اونوقت دیگه شما هیچی نداری برا جبران چون سطح منابع رو بالا نبردی.
(البته اینایی که گفتم رو بازیکن های حرفه ای راحت حل میکنن.من برا مبتدی ها گفتم)
اما انصافا رومن برا مبتدیا اصلا خوب نیست.همون اول فارم میشن معمولا.
-==================================
حالا یه سوال سرور دوم us تازه ریست شده.به نظرتون بدون گلد اونجا دووم میارم؟
آخه تو ایران همش تقلبه.
من خیلی از بحش هارو میخواستم پاسخ بدم دیدم خیلی طولانی میشه حس تایپش هم نیست
فقط یه قسمتی از این پست رو پاسخ بدم فعلا
توتن برای افرادی خوبه که میخوان از همون ابتدا استارت غارت رو بزنن.نقل قول:
دوست عزیز. منم گفتم توتن غارتگره و بس.
رومن هم بله، یا نابوده یا غول!
اینو همه میدونن که بهترین غارتگر بازی رعده نه دلاور! غارتگر بودن فقط به قدرت حمل منابع نیست! به سرعت هم هست.
اگه اینو قبول ندارین من از ادامه گفتگو انصراف میدم
شوالیه توتن؟ فقط 440 تااز شوالیه گول ارزون تره. اما فقط 10تا حمله بیشتر داره. سرعتش کمتره ودفاعشم ضعیفتر! پس اصلا با شوالیه سزار و گول و حتی شوالیه رومن قابل مقایسه نیست.
شما شوئالیه رومن و توتنو مقایسه کنید. چه تفاوتی دارن؟ رومن 85 تا ارزونتره. 30تا حمله کمتر داره ولی سرعتش بیشتر از توتنه. اینطور نیست؟
بله. تو 50 تا نیست چون پشت صحنه داره به بقیه کمک میکنه.
رومن برای افرادی خوبه که وقت و حوصله بیشتری دارن و میخوان تا آخر سرور برن وگرنه اگر نوع بازیت متوسط رو به پایین باشه تا 2 ماه اول هیچی!و اگر بازیت درست باشه و انلاین زیاد باشی خیلی راحت میتونی شاخ باشی!تو همون سرور فیلیپین دو نفر بودن tempe rassasin و phantom assasin یکیشون گول بود فکر کنم و یکشون هم رومن بود ... اونی که رومن بود رنکش زیر 50 بود اتکی که داد به یکی از بچه های ما هفته سوم 80 تا شوالیه سزار داشت چیزی حدود 1000 تا شمشیر زن.
پس درست بازی کردن خیلی مهمه.
گول هم که ارمان متخصصه میتونید ازش بپرسید با یه مقداری پوشینگ از طرف acc اصلی ظرف 2_3 روز 20 تا رعد ساخت و از اول با 2 رعد شروع به غارت کرد.
برای غارت چنتا فاکتور مهم هست
1-نیروی غارت تا حدی باید سریع باشه
البته بستگی به نوع غارت هم داره
مثلا میخوای 14*14 رو غارت کنی مبینی چیز زیادی گیرت نمیاد در حالی که میدونی تولید منابع طرف بیشتر از این حرفاست
خوب دو مورد پیش میاد یا طرف مخفیگاه داره
یا یه غارتگر دیگه تو منطقه هست که داره میزنه
تو این حالیت بهترین مورد برای غارت نیرویی که سرعت بیشتری داشته باشه
میتونید دو سری نیرو به فاصله 10 دقیقه بفرستید منابع طرف رو حساب کنه و با ضرب و تقسیم تولید ساعتیش رو بدست بیارید.که در زمان ها رعد گزینه خوبیه
.همچنین رعد یکی از بهترین قهرمان هاست و در اکثریت مواقع از شوالیه گول بهتره بعدا اگه نیاز شد توضیح میدم.
من خودم بعضی فارم هام رو اینطوری میزدم:
همون اول 5 تا دلاور و وقتی ارسال شد همون لحظه 6 تا گرزدار....و بعد ارسال همون لحظه 5 تا گرزدار و یک تبر زن.تا با فاصله حدود 10_15 دقیقه به فارم برسن.
2-نیروی غارت باید توانایی حمل خوبی داشته باشه که اینجا دلاور میاد وسطتوانایی حمل 110 تا داره سرعتش هم مناسبه
نیروی غارت حتما نیاز نیست قدرت هجومی زیادی داشته باشه
همین دلاور در ابتدای بازی کملی کمک میکنه برای غارت
مثلا اگر میخواید بدون وقفه 30*30 رو بزنید بهترین کار زدن با دلاوره
مثلا لیستی از فارم ها دارید تو 30*30 مثلا 50 تا فارم هست از ابتدا شروع میکنید 50 تا رو میزنید....
خوب این کار مثلا 10 دقیقه طول بکشه
دوباره قبل اینکه گذارش ها بیاد همین عمل رو تکرار کنید
تو این حالت معمولا چیزی دست بقیه نمیرسه یا خیلی کم میرسه.
دلاور در ابتدای بازی گزینه خوبیه و میشه ازش زیاد ساخت
خوبیش اینه که مدتی بعد میتونه بجای نیروی دفاعی هم استفاده بشه.دفااع خوبی داره.
در مرود قهرمان گول یه توضیحی بدم البته همش نظر شخصیه منه میتونه فرق داشته باشه به نظر سایرین
بهترین قهرمان برای نزاد گول (گل درست حالا ما اشتباه تایپ میکنیم گول) رعده!
در ابتدای بازی شما توانایی ساخته شوالیه رو ندارید
خوب 2 هفته بعد شروع هم هم اونقدر قدرت قهرمان رعدتون بالا رفته که ارزش نداره شوالیه رو جایگزین کنید
در اواسط بازی هم قدرت قهرمان خیلی حساب نمیاد و بیشتر اینکه قدرت کل سربازان افزایش پیدا کنه مهمه.
حالا اصلا فرض رو بر این بگیریم در یک سطح
قهرمان شوالیه قدرتش 2000 تا از قهرمان رعد بالاتره و این اصلا ارزش تایی که برای احیا نیازه رو نداره.حالا منابع به کنار چون تو اواسط بازی اونقدر منابع اصلا به چشم نمیاد.
ولی سرعت رعد خیلی مهمه.
گاهی اوقات نیازه شما قهرمانتون رو از یک دهی به ده دیگه اتون ارسال کنید تا با اون یکی ده اتک بدید اینجا سرعت حرف اول رو میزنه.
هر چند در نصف مواقع قهرمان با تروپس حرکت میکنه و سرعتش زیاد مطرح نمیشه ولی در نصف دیگر مواقع سرعت فاکتور مهمیه.
پس نتیجه میگیریم رعد یکی از بهترین سواره های بازیه که قیمتش نسبت به سایر سواره های هجومی فوق العاده کمتره.
=====
شما دوست عزیز مقایسه کردین سزار رو با شوالیه تون و شوالیه گول
حالا من پایین تر یه مقایسه دیگه انجام میدم
خوبه همه چیز فقط هزینه نیست!یک فاکتوری به نام سرعت ساخت هم اینجا میاد وسط که برای ساخت همر و اصطبل هایی که 24 ساعت روشن هستن خیلی مهمه.در اواسط بازی اونقدر منابع دارید که بدون وقفه حتی اصطبل های بزرگتون که 3 برابر منابع بیشتری میخوان برای هر شوالیه روشن باشه.نقل قول:
در لول 20 اصطبل و لول 20 اسلحه سازی (میشه زره سازی رو هم 20 در نظر گرفت ولی فعلا محاسبه نمیشه)
هر 400 ثانیه یک شوالیه توتن ساخته میشه و قدرتش 191.7
هر 421 ثانیه یک شوالیه گول ساخته میشه و قدرتش 180.2
من بازه زمانی 400 هزار ثانیه معادل 4 روز و نیم رو در نظر میگیرم که بخش پذیر بر عدد 400 ثانیه شوالیه توتن باشه
هر 400 هزار ثانیه 1000 شوالیه توتن ساخته میشه که قدرتش معادل 191700 هست
طی همون زمان یعنی هر 400 هزار ثانیه 950 شوالیه گول ساخته میشه که قدرتش برابره 171211 هست
یعنی طی یک بازه زمانی مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه تون بیشتر از شوالیه گول هست.
حالا این وسط فاکتور سرعت حرکمت هم ممکنه سوال باشه برای دوستان..در اتک همر فقط نیروی سواره وجود نداره و 100 درصد نیروی پیاده هم هست پس اینجا سرعت سواره یکار نمیاد.
همچنین یک نیرو در بازی در انتها فقط برای دفاع یا برای حمله استفاده میشه
مثلا شوالیه گول رو اگر برای همر استفاده میکنید دیگه ارزش نداره همرتون رو به عنوان مدافع جلوی هجومی دشمن قرار بدید. و همرتون رو نصف کنید!
پس اینجا دفاعش مطرح نمیشه و یا اگر قدرت دفاعش رو بخوایم حساب کنیم دیگه قدرت هجومش معنا نداره.
در رابطه با شوالیه سزاز و شوالیه توتن و....تو پست بعدی توضیح میدم.
در رابطه بادغرت این مرد رو هم اضافه کنم.
این طرز فکر هم وجود داره که زندیک هارو با گرزی بزنیدم و دور هارو با دلاور که نیرو ها همزمان بیان.
این برای شخصیه که زمان کمتری نسبت به اون شخصی داره که بدون وقفه با دلاور 30*30 یا 50* 50 رو میزنه.
خوب برسیم سراغ مقایسه شوالیه سزار و شوالیه توتن
هر 400 ثانیه یک شوالیه توتن با قدرت 191.7 ساخته میشه
هر 475 ثانیه یک شوالیه سزار با قدرت 232.6 ساخته میشه
حالا میخوایم محاسبه کنیم ببینم این 75 ثانیه ارزش اون 41.1 قدرت اضافی رو داره یا نه.
(اینجا من عدد 400 هزار رو در نظر میگیریم چون به یکی از این ها تقسیم بتونه بشه)
هر 400 هزار ثانیه 1000 شوالیه توتن ساخته میشه که قدرتش معادل 191700 هست
و هر 400 هزار ثانیه 842 شوالیه ساخته میشه که قدرتش معادله 195849 هست
پس طی یک زمان مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه سزار کمی بیشتر از شوالیه توتن هست.
حالا مقایسه شوالیه سزار با شوالیه گول
هر 421 ثانیه یک شوالیه گول با قدرت 180.2 ساخته میشه
هر 475 ثانیه یک شوالیه سزار با قدرت 232.6 ساخته میشه
هر 421 هزار ثانیه 1000 شوالیه گول ساخته میشه که قدرتش معادل 180200 هست
هر 421 هزار ثانیه 886 شوالیه سزار ساخته میشه که قدرتش معادل 206157 هست.
پس طی یک زمان مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه سزار رقم قابل توجهی بیشتر از شوالیه گول هست.
پس میشه اینطوری طبق بندی کرد قدرت شوالیه هارو
شوالیه سزار
شوالیه توتن
شوالیه گول
یعنی در پایان بازی قدرت هجومی رومی ها از طریق سواره خیلی بیشتر نسبت به سایر نژاد هاست
حالا اگر خواستین میتونی سری بعدی قدرت هجومی پیاده نظام و قدرت دافعی رو هم محسابه کنیم.
البته مشخصا در انتها به یک تعادلی خواهیم رسید.
شوالیه توتن رو با شوالیه عادی رومن رو هم جدا مقایسه کردم و طی یک بازه زمانی قدرت شوالیه توتن 13892.25 بیشتر از شوالیه رومن بود.
همه اینومواردی هم که عرض کردم در شرایطیه که اونقدر منابع داشته باشید که به مشکل کمبود منابع برنخوردید.
در این حالت هایی که گفتم اگر کتیبه جنگ اموز رو هم داشته باشید اعدادی که محاسبه شده همه بیشتر خواهند شد مثلا اختلاف قدرت شوالیه سزار و شوالیه گول در یک بازه زمانی 26 هزار تاست.
وقتی کتیبه رو داشته باشین سرعت ساخت بالاتر میره و احتمالا این اختلاف در یک بازه زمانی مساوی به حدود 40 هزار تا برسه.
خب دوستان اگر اشتباهی در محاسبات و.... پیش اومده به بنده بگید تا تصحیح کنم.
البته یه موردی هستنقل قول:
اتفاقا توی بلاد کفر اتحاد پیدا کردن خیلی خیلی راحته !
بدون هیچ شرایط خاصی عضو اتحاد میشی !
اما توی ایران باید فرم پر کنی !
نام و نام خانوادگی : ...
نام پدر : ...
شماره شناسنامه : ...
اسم پدربزرگ : ...
اسم پدر پدربزرگ : ...
اسم جد کبیر : ...
اسم جد صغیر : ...
شورشو در میارن ! کاری میکنن که آدم از عضو شدن توی اتحادها منصرف بشه !
شاد باشید
اینی که شما میگید راحت توی سرور های خارجی عضو میشید اتفاقا بده!
هر چا که سخت تر گزینش کنه معمولا سختگیر تر هم هست و توی این بازه زمانی که شما درخواست میدین در حال چک کردن شما هستن
مثلا من روز 8_9 ام به اتحاد رنک 1 پیغام دادم اصلا پاسخ ندادن(البته تعداد اعضاش خیلی کم بود ولی چون خوب کار کرده بودن جکیعت هاشون بالا رفته بود و رنک 1بودن توی همه چیز...غارت اتک و....)
چندین بار فرم گنده پر کردم کلی صحبت کردم با یوزر های بالای سرور و....
تاآخرش با کلی شرط و شروط عضو شدم.
تازه شرایطم از خیلی از کسایی که آخر اتحاد بودن بهتر بود.
ولی اتحاد هایی که همینطوری الکی عضو میگیرن خیلی کارشون سخت میشه برای هماهنگی و....
مثلا اتحاد هایی هستن که اصلا کاری به چیزی ندارن فقط عضو میگیرن چون ضرب تعداد اعضا در میانگین جمعیت اتحاد میشه امتیاز اتحاد و باعث بهتر شدن رتبه اتحاد میشه در اویل.
(مثل اتحاد های ایرانی که تو سرور های خارجی اوایل تا 8 مدال هم میگیرن ولی بعدش افتظاح از هم میپاشن)
یه موردی هم هست که اکثریت در موردش اشتباه فکر میکنن!
فعالیت در فروم هیچونه امتیازی نداره.اینرو فقط لیدر برای اینکه فعالیتتون زیاد باشه میگه.
ولی خوب اگر فعالیت زیاد داشته باشید فوق العاده کارتون بهتر و سریعتر میشه.همچنین میتونید یک فروم جدا هم داشته باشد یعنی خودتون جدا بسازید یا لیدر بسازه.
+
چراغ ها هیچگونه تاثیری روی امتیاز ندارن!
مثلا میگن چراغ ابی امتیاز رو میبره بالا یا قرمز و زرد میاره چایین همش الکیه!
عزیز 4 ساعت تایپ کردی :31:
منم که از اول همینو میگم !
شوالیه ی توتن بهترین گزینس !
هرچند شوالیه ی سزار خیلی قویتره !
اما رومی ها خیلی دیر پا میگیرن ! اما اگه راه افتادن دیگه کسی جلو دارشون نیست !
نمیخواستم انقدر تایپ کنم دیگه وقتی دستم میره رو کیبرد خودش تایپ میکنه :دی
اون مقایسه رو هم در پاسخ اون دوستی گذاشتم که شوالیه گول رو برتر میدونست.
توی نژاد گول شاید گزینه خوبی باشه ولی درمقایسه با شوالیه سایر نژاد ها قدرت کمتری داره.
سلام جناب الکس.شما تو سرور فیلیپین چطوری با اونا حرف میزدید؟انگلیسی می گفتید یا اصلا حرف نمی زدید؟نقل قول:
راستی اینم الآن به ذهنم رسید.دوستان من یک دفعه رفتم جاسوسی از یه دهکده ی 400 تایی که گول بود و عضو هیچ اتحادی نبود.گفتم لابد یارو پاپ بازه.مچم رو گرفت و خبرچینم کشته شد.
گفتم لابد بی خیال میشه.منم جمعیتم 175 بود اون موقع.یهو نا غافل بهم حمله کرد.با 2 تا رعد و 49 تا شمشیر زن حمله کرد و همشون افتادن تو تله.:31:
بعدش من خونه نبود نگو این بار حمله عادی زده با 63 تا شمشیر زن حمله کرد منم لشکریان تو دهکده بودن.نامرد زد و 18 تا سرباز پیاده و یک خبر چین و 23 تا شمشیر زن و 3 تا رعد مو کشت :19:
البته خودش هم 26 تا کشته داد.:27:
حالا بعد از حدود یه 4 روزمن وضعم خیلی خوب شده.(نسبت به قبل)
الان میخوام بهش اتک بدم و به اصطلاح باباشو بذارم تو جیبش.:27:
باید برا کشتن 200 شمشیر زن چندتا سرباز و از چه نوعی درست کنم؟(بین رعد و شمشیر زن)
من بحثم اواخر نبود.
گفتگو سر اوایل بود. اوایلم که نه همری هست، نه کشکیو نه دوغی! . درسته؟
جدا از این بحث، همر گول رو میشه با یه سری تعویضات به یه سپر قوی تبدیل کرد.:27:
همچنین سر مقایسه دلاور و رعد
من متاسفم که تو اولین برخوردم با دوستان یکم بحث تند شد. عذر منو بپذیرید...:11:
دوستان میشه خودشونو معرفی کنن؟
راستی این دوستمون آرمان هم که فرمودینو کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون...:40:
نقل قول:
بایددید تله ،دیوار، نیرو دفاعی دیگه و... داره یا نه!
اگه نداشته باشه فک کنم یه بار مشابهش برا هم اتحادیم پیش اومد.
با حدود 60تا شمشیرزن و 30 تا رعد، 180تا شمشیرزنو کشت. اما خودشم تقریبا همه سربازاش مردن!
سلامنقل قول:
سلام جناب الکس.شما تو سرور فیلیپین چطوری با اونا حرف میزدید؟انگلیسی می گفتید یا اصلا حرف نمی زدید؟
راستی اینم الآن به ذهنم رسید.دوستان من یک دفعه رفتم جاسوسی از یه دهکده ی 400 تایی که گول بود و عضو هیچ اتحادی نبود.گفتم لابد یارو پاپ بازه.مچم رو گرفت و خبرچینم کشته شد.
گفتم لابد بی خیال میشه.منم جمعیتم 175 بود اون موقع.یهو نا غافل بهم حمله کرد.با 2 تا رعد و 49 تا شمشیر زن حمله کرد و همشون افتادن تو تله.
بعدش من خونه نبود نگو این بار حمله عادی زده با 63 تا شمشیر زن حمله کرد منم لشکریان تو دهکده بودن.نامرد زد و 18 تا سرباز پیاده و یک خبر چین و 23 تا شمشیر زن و 3 تا رعد مو کشت
البته خودش هم 26 تا کشته داد.
حالا بعد از حدود یه 4 روزمن وضعم خیلی خوب شده.(نسبت به قبل)
الان میخوام بهش اتک بدم و به اصطلاح باباشو بذارم تو جیبش.
باید برا کشتن 200 شمشیر زن چندتا سرباز و از چه نوعی درست کنم؟(بین رعد و شمشیر زن)
انگلیسی
اتحاد های درست حسابی خارجی کاملا باید با هم همانگ بود بخاطر همین پیغام زیاد رد و بدل میشد و خوبی اون اتحادی که من بودم این بود که لیدر اصلی انلیسی زبان بود همه هم مجبور بودن انگلیسی صحبت کنن.
یه موردی رو هم تو اتحاد های ایرانی الان یادم اومد.
سازنده اتحاد معمولا دو تا یوزر داره که هر دوش تو اتحاد عضون یکیش فقط سفارت رو میده بالا و دیگری هم که کار خودش رو میکنه.
و این یه اشتباهه محضه.
و بهتره همون یکی یوزر رو داشت و با همون سفارت رو ارتقا داد.
لیدر اتحاد ما که سازنده اتحاد بود خودش رنک 5 بود.اینطوری خیلی بهتره و منسجم تر هم هست.
نگاه کنید برای زدن یکی که جمعیتش ازتون بالاتره زیاد عجله نکنید
سعی کنید این موارد رو انجام بدید
1-تایمی که طرف انلاینه رو تشخیص بدید
2- رنک هاش رو چک کنید.ببینید شاید اصلا دفاعش خیلی عالی باشه و اصلا نیازی نباشه بهش اتک بدید فعلا
(ممکنه دیوار قوی داشته باشه و احتمالا اقامتگاه بالایی داره چون این جمعت نشون میده که ممکنه در صدد ساخت ده بعدی باشه.)
4-چنتا فیک با تیک نرمال بدید بعد حمله رو بزنید.
5 برای زدن شمشیر زن هم فقط رعد بفرستید و برای زدن رعد شمشیر زن بفرستید.
شمشیر زن خیلی در مقابل سواره ضعیفه
البته ممکنه سرباز ساده هم داشته باشه و یا رعد هاش هم تو ده باشن که در اون صورت
بهتره شمشیر زن هم بفرستید
برای زدن 200 تا شمشیر زن حداقل باید 100 تا رعد بفرستید که تلفات کمتری هم بدید.
البته اگر نیروی دیگه ای نداشته باشه که بعید میدونم و احتمالا داره.
قهرمانتون رو هم بفرستید(اگر رعده) شکار خوبیه.
درسته ولی اوایل هم ساخت شوالیه گول روی تعداد کار صحیحی نیست و همون رعد بهتره.نقل قول:
من بحثم اواخر نبود.
گفتگو سر اوایل بود. اوایلم که نه همری هست، نه کشکیو نه دوغی! . درسته؟
جدا از این بحث، همر گول رو میشه با یه سری تعویضات به یه سپر قوی تبدیل کرد.
همچنین سر مقایسه دلاور و رعد
من متاسفم که تو اولین برخوردم با دوستان یکم بحث تند شد. عذر منو بپذیرید...
دوستان میشه خودشونو معرفی کنن؟
ممنون...
اگه منظورتون از سپر همون دفاعه این کار اشتباه.مگر اینکه تغییرات خیلی زیاد باشه!چون معمولا در همر گول شوالیه گول و شمشیر زن و گاهی رعد موجوده.
شمشیر زن که در مقابله سواره خیلی ضعیفه
رعد هم در مقابل پیاده ضعیفه
فقط شوالیه هست که در مقابل سواره قویه و در مقابل پیاده مانند یک محافظ رومن عمل میکنه
اگر دقت کنید میبینید یک سوم همر هارو معمولا پیاده تشکیل میده پس نتیجه میگیریم این شوالیه گول هم ساختش برای دفاع مناسب نیست.
ولی چون نیروی دفاعی گول(مثلا شوالیه گول ) نیروی هجومی هم هست بهتره به عنوان همر استفاده بشه نه دفاع.
مگر اینکه از اکانت شخص دیگه ای قراره دفاع ارسال بشه! اینطوری با خیال راحت میتونید به عنوان دفاع استفاده کنید چون کارایی دیگه ای نداره. (البته فقط شوالیه گول رو بقیه اصلا بدرد دفاع نمیخورن)
آرمان هم کم و بیش سر میزنه اینجا aran_khan
نقل قول:
من کاملا از ترکیب سپر و همر اشنام. منم نگفتم از شوالیه خالی یا از همر واسه سپر استفاده شه.گفتم یه تعویض انجام بدیم.
منظورم اینه.:
تو یه ده هم سپر بسازی هم همر(هردو تو داشتر شوالیه مشترکن). نیرو های سپر غیر مشترک که فعلا مفت خورنو میفرستیم ده دیگه. پس شد همر. معمولا هم من دیدم که دوتا ده کنار هم میسازن برا اینکار. برا تبدیل همر به سپر هم تعویض بین دو ده با حد اقل زمان(خیلی بکشه تا برسن 30 دقیقه) انجام میشه.
اوایل برا حمله ترکیب شوالیه و رعدو شمشیر زن عالی ترین ترکیبه. (بیشترشو شوالیه تشکیل بده.).
راستی بهتر نیست بگیم نیرو هجومی گول(مثل شوالیه) دفاعی هم هست؟:31:
قربان لطفت،متخصص نیستم،با این حال بدون پوشم تو سه روز بالا اوردم جدیدا:دینقل قول:
گول هم که ارمان متخصصه میتونید ازش بپرسید با یه مقداری پوشینگ از طرف acc اصلی ظرف 2_3 روز 20 تا رعد ساخت و از اول با 2 رعد شروع به غارت کرد.
قهرمان گولم فقط و فقط باید رعد باشه که سرعت رعدهات که همراشون قهرمان می فرستی پایین نیاد،به علاوه قدرت حملش همچینم کم نیست و این که زمانی شما بخوای شوالیه گول بگیری دیگه نیاز به قدرت اتک قهرمان رعدت نداری!
چه دیر و چه زود توتن بهترینهنقل قول:
عزیز 4 ساعت تایپ کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که از اول همینو میگم !
شوالیه ی توتن بهترین گزینس !
هرچند شوالیه ی سزار خیلی قویتره !
اما رومی ها خیلی دیر پا میگیرن ! اما اگه راه افتادن دیگه کسی جلو دارشون نیست !
شما اگه می خوای همرو مقایسه کنی یه همر با گرزدار و شوالیه رو با همر رومی مقایسه کن
+
همر رومی رو با سزار نمی سازن
همر روم رو با شوالیه عادی می سازن
اره...ولی یکی از هم کلاسیامم هستنقل قول:
تنها تنها بازی میکنی : دی
یه اکانت دیگه ی توتن زد تو 3 روز 250تا سرباز ساختیم:دی(روز اول غارت ندادیم:دی)
همش سر افطار خورد
الان صد تا ناقابل داریم:دی
در کل از من می شنوی همونطور که دوستان گفتن نری بهترهنقل قول:
ولی اگه می خوای بری اقتصادی رو بزن به این علت که اگه نمی خوای بجنگی که سربازخونه نمی خوای و این نیازه
اگرم بخوای بجنگی واسه ساخت سرباز اول بازی با داشتن یه بازار می تونی تعدیل کنی و سرباز بیشتری بسازی
اکانتی که وسط بازی فارم بشه اونقدر عقب می مونه که حذفش کنی سنگین تری چه توتن و چه غیر اوننقل قول:
1 - اگه اواسط بازی اکانتت فارم شد ... دوباره میتونی شروع کنی ! چون ارزونترین و تهاجمی ترین سرباز های بازی رو داره !
بهترین دفاع در مقابل سواره رو داره و دلاور هم برای پیاده نظام کم چیزی نیستنقل قول:
1 - بی هیچ عنوان توی دفاع قوی نیستن ! به خصوص اول بازی ! این تجربه ی شخصیه منه ! من خودم بارها و بارها به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده و نتونستم آن بشم اکانتم فارم شده ، پس باید اول های بازی حسابی به اکانتت برسی و شب و روزت رو یکی کنی !
اینو اصلا قبول ندارمنقل قول:
قصد بی احترامی ندارم اما باید بدونید که نژاد گول برای تازه کارها و کسانی که زیاد آنلاین نمیشن خوبه !
اینکه هم مهاجم خوبیه هم مدافع ! بستگی به شرایط اطراف ( همسایه ها ) و شرایط بازی داره !
اما شما زمانی که توی سرور اسپید بازی میکنید میتونید از گول یه مهاجم قوی بسازید !
من و همون هم کلاسیم تو اس=پید 3 ایکس و 2 ایکس تو شرایطی که کلی توتن غارتگر دورمون بودن رعدو ساختیم از دو راه مختلف
تو اسپید 3-4روز طول کشید
و 2ایکس 9 روز(چون اشتباها شمشیرزن تحقیق شد)
بعید میدونم.چون اون زمانی نیروهاش تو تله هام بود قاعدتا باید با همه ی نیروهاش حمله می کرد که اون زمان 63 تا بود.فرض می کنیم 200 تا داشته باشه.نقل قول:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
1-یه چیز دیگه.رییس اتحادم قبول کرده که همگی به این یارو اتک بدیم.(اتحادمون بد نیست)(چون فارم خوبی میشه.)
حالا یه مشکلی هست.آیا میشه که همه ی اعضای اتحاد نیرو هاشون رو به یک نفر بدن تا اون به جای همه حمله کنه؟اونجوری هماهنگی بیشتری داره.میشه؟
2-من تو یه سرور خارجی یه اکانت ساختم.و وقتی بهم گفت که وظایف رو انجام میدی یا نه گزینه ی "نه" رو زدم.اما یهو دیدم برا این که منابع رو بهم بده باید 7 تا 10 ساعت صبر کنم:31: یعنی حالت عادیش همین طوریه؟(این اکانت دست گرمیه زیاد نگران نشید:دی)
3-میشه یه جایی که بهترین آموزش رو برا توتن گذاشته بهم معرفی کنین؟
4-بازی کردن تو سرور آمریکا می ارزه؟یعنی بدون گلد میشه جز تاپ 10 شد؟یا تو همین ایران وایسیم سنگین تریم؟
اره اینطوری بهترهنقل قول:
راستی بهتر نیست بگیم نیرو هجومی گول(مثل شوالیه) دفاعی هم هست؟
و.لی خوب چون بحث در مورد دفاع کردن شوالیه گول بود اینطوری گفتم.
چون در واقع کار اصلیش حمله است و میتونه دفاع هم بکنه ولی پیشنهاد نمیشه.بالاخره توی دفاع باید تلفات بده دیگه
اینطوری همر ناقص میشه.
کدوم سرور؟نقل قول:
اره...ولی یکی از هم کلاسیامم هست
یه اکانت دیگه ی توتن زد تو 3 روز 250تا سرباز ساختیم(روز اول غارت ندادیم)
همش سر افطار خورد
الان صد تا ناقابل داریم
خوب اگه برای استراحت میرید میتونید سربازار رو بفرستید مرخصی یه ده با فاصله زمانی مورد نیاز.
اوایل دلاور فوق العاده میتونه موثر باشه تو دفاع خصوصا زمانی که اکثریت پیاده نظام دارن.نقل قول:
بهترین دفاع در مقابل سواره رو داره و دلاور هم برای پیاده نظام کم چیزی نیست
اون موقع که گرفتار شد قهرمان هم همراهش بود؟اگه بوده ممکنه با 80 تا 100 درصد نیرو هاش حمله کرده باشه ولی خوب کسی که پاپ بازه و جاسوسی ازش میکننی خیلی کم پیش میاد همون موقع اتک بده ، ممکنه نیروی بیشتری داشته باشه.نقل قول:
بعید میدونم.چون اون زمانی نیروهاش تو تله هام بود قاعدتا باید با همه ی نیروهاش حمله می کرد که اون زمان 63 تا بود.فرض می کنیم 200 تا داشته باشه.
اگر با بچه ها اتحاد میخواین بزنیدش که اینطوری عالیه فقط باید لیدرتون درست هماهنگ کنه با این تعداد جمعیت حداقل ساعتی 5000 منابع میده احتمالا.نقل قول:
1-یه چیز دیگه.رییس اتحادم قبول کرده که همگی به این یارو اتک بدیم.(اتحادمون بد نیست)(چون فارم خوبی میشه.)
یکی تو اتحادرو پیدا کنید که کاتا داشته باشه وقتی پاک سازی کردین با کاتا برید روش
ساختمان اصلی
سرباز خانه
اصطبل
رو بزنید خیلی راحت هم میتونید چیفش کنید.با اتحاد هماهنگ کنید ببینید کسی رئیس/ سناتور داره یا نه.
نهنقل قول:
آیا میشه که همه ی اعضای اتحاد نیرو هاشون رو به یک نفر بدن تا اون به جای همه حمله کنه؟اونجوری هماهنگی بیشتری داره.میشه؟
هر نیرویی که برای شما ارسال بشه به عنوان نیروی کمکی شناخته میشه و فقط تو دفاع کمک میکنه.
مشکلی نداره هر چند ساعت یبار بهتون منابع میده.نقل قول:
-من تو یه سرور خارجی یه اکانت ساختم.و وقتی بهم گفت که وظایف رو انجام میدی یا نه گزینه ی "نه" رو زدم.اما یهو دیدم برا این که منابع رو بهم بده باید 7 تا 10 ساعت صبر کنم یعنی حالت عادیش همین طوریه؟(این اکانت دست گرمیه زیاد نگران نشید)
اینجا رو ببین مطالب خوبی دارهنقل قول:
3-میشه یه جایی که بهترین آموزش رو برا توتن گذاشته بهم معرفی کنین؟
کد:http://travianforum.ir
آره بالای 2 نفر باشین خوبه بد نیست.ولی در هر صورت سرور امریکا رو حذف میکنی!نقل قول:
4-بازی کردن تو سرور آمریکا می ارزه؟یعنی بدون گلد میشه جز تاپ 10 شد؟یا تو همین ایران وایسیم سنگین تریم؟
گلد هم میتونید بگیرید از طریق بعضی افرادی که خرید میتونن بکنن. تو بعضی فروم ها میتونیدپیداشون کنید.
بنده هستم،امرتون؟نقل قول:
همر که قبل از استفاده ی اصلی نه باید حمله کنه و نه دفاعنقل قول:
اره اینطوری بهتره
و.لی خوب چون بحث در مورد دفاع کردن شوالیه گول بود اینطوری گفتم.
چون در واقع کار اصلیش حمله است و میتونه دفاع هم بکنه ولی پیشنهاد نمیشه.بالاخره توی دفاع باید تلفات بده دیگه
اینطوری همر ناقص میشه.
در هر حال استفاده از شوالیه ی گول برا دفاع خسارتش از نظر منبع بالاست و نمی ارزه
بوسنی:دینقل قول:
کدوم سرور؟
خوب اگه برای استراحت میرید میتونید سربازار رو بفرستید مرخصی یه ده با فاصله زمانی مورد نیاز.
اره،ولی تو غارت بودن