تو قسمت فایلهای موجود در صف رو بالاش رو 4 هست اونو 1 کن. تو قسمت زمان بندری.نقل قول:
تو قسمت فایلهای موجود در صف رو بالاش رو 4 هست اونو 1 کن. تو قسمت زمان بندری.نقل قول:
دستت درد نکنه همین دیشب درستش کردم باور کن چشام اونو نمیدید !
سلام به همه و عرض تیریک سال نو
من تا امروز داشتم به راحتی از IDM در WIN7 نصب شده در مک استفاده میکردم ولی بدون هیچ دلیلی قسمت SCHEDULER در IDM از کار افتاده یعنی IDM کار میکنه ولی اتومات شروع به دانلود واسه دانلود شبانه نمیکنه !!! اگه میشه کمک کنین چوت WINDOWS رو فقط برای IDM نصب کردم.لازم به ذکر هست که امروز اخرین ورژن رو هم دوباره نصب کردم فایده نداشت.....
1- فایلا توی Queue هستن؟نقل قول:
2- مطمینید تنظیمات رو دارید به Main Queue میدید؟ نه Synchronize Queue یا...
3- ساعت رو درست میدید؟ با توجه به AM و PM؟
4- فایلها قابلیتِ Resume دارن یا نه؟
5- احیانن اون تعداد دانلودهای همزمان 0 نشده؟
اینارو فعلن بررسی کنید...
کسی در مورد این مشکل اطلاعی نداره؟نقل قول:
همه اینهارو چک کردم.چندین ساله دارم با IDM کار میکنم ......نقل قول:
سلام
من تو idm لینک ده ها فایل توشه
می خوام این فایلارو بدم واسم دانلود کنن
میخوام بدونم راهی هست که بفهمم حجم تمامی فای هایی که تو idm دارم و هنوز دانلود نشدن چقدر هست و تعدادشون کلی چند تا فایل هست که نشینم حجما و تعداد و یکی یکی بشمرم؟
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
اخرین نسخه اش رو دان کن و کرک کن درست میشه. اون سریالشنقل قول:
کسایی که با غیر فعال شدن IDM مشکل دارن به دو دلیل هست. یکی فایروالشون یکی اینترنت سکیوریتیشون .به برنامه گیر میده. یه سری برنامه های سکیوریتی درخواست آپدیت برنامه های تحت شبکه رو میده. شما باید اون رو غیر فعال کنید.
کافیه موقع دانلود کردن فایروال یا انتی ویروس خود رو از حال run time خارج کنید که برا آپدیت کردن وپیدا کرن ورژن بالاتر برنامه های شما رو که با هـــک رجیستر شده از حالت استفاده خارج نکنه.
مورد بعدی اینکه ورژنی رو استفاده کنید که معمولا سایتها بهتون پیشنهاد میکنن و راحت هــــک میشه!
درود
برای دانلود بعضی از ویدیو ها از یوتیوب idm ارور 403 forbidden میده و میگه باید دکمه ins رو فشار بدین برای اجبار دانلود و ...
راهی هست این ویدیو ها رو دانلود کنم؟
سپاس:n16:
درود
من میخوام نرم افزار sdk دانلود کن م و وقتی کلیک میکنم و قوانین قبول میکنم و میگم 32 بیت میخواهم خودکار توی browser دانلود میکنه و با idm نمیاره و این طور به درد نمیخوره و سرعتش کم میشه
از چه سایتی هست؟نقل قول:
پسوند فایل چیه؟
قبل از اینکه دانلود شروع بشه (وقتی روی فایل کلیک میکنید) کلید insert روی کیبورد رو نگه دارید با IDM دانلود میکنه.
اگر نشد بگید تا راهنمایی کنم.
سلام
\سور فایل exe هست و zip
از سایت گوگل هست.راه حل اول نشد.چون صفحه قوانین رو ما باید تائید کنیم و نسخه ویندوز رو مشخص کنیم سپس خودش یک لینک generate میکنه برایمان
اگه فایلی که دانلود میشه zip هست نباید مشکلی باشه.
توی قسمت option در IDM اینجا که گذاشتم رو چک کنید و تنظیمات رو اینطوری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قبل از اینکه فایل از طریق مرورگر شروع به دانلود بشه شما باید کلید insert را نگه داشته باشد. اینجوری فایل هرچی باشه دیگه مرورگر دانلود نمیکنه و IDM دانلود میکنه.
اگر باز هم نشد لینک سایت رو بدید تا من چک کنم
درود
متاسفانه نشد
adt ویندوز رو میخوام دانلود کنم
لینک 32 بیتی:نقل قول:
لینک 64 بیتی:
برای حل مشکلتون هم از firefox و IDM آپدیت شده استفاده کنید، نیازی به هیچ تنظیمی و نگه داشتن کلیدی نیست.
سلام
دوست عزیز این روشی که شمار گفتی رو تست کردم نشد اینو میخوام دانلود کنم.
[PHP]https://www.youtube.com/watch?v=Rka5MqnCn1E[/PHP]
با پسوند MP4
نقل قول:
فایل های ویدیویی فرق میکنه دوست عزیز.
شما نیاز داری IDM رو آپدیت کنی. بعد در گوشه بالا جایی که پخش میشه علامت IDM میاد از اونجا باید دانلود کنی.
یا هم میتونی از سایت هایی که لینک یوتیب مستقیم میکنند استفاده کنی. تو همین فروم فکر میکنم باشه.
سلامنقل قول:
با کیفیت 720 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتی دیشب خواستم ورژن 6.19 با build 6 رو نصب کنم موقع دانلود ارور زیر رو میده حتی آنتی ویروسمم پاک کردم فایروال ویندوزم خاموشه نمیدونم چه مرگشه که اینطوری شده حتی چندبار هم پاک کردم و دوباره نصبیدم ولی درست نشد.:n28:
شما اخیرا از چیلترشکن استفاده نکردید "؟ :S
تو این نسخه فقط مشکل رو دارید ؟
چرا استفاده کردم.ورژن قبلی مشکلی نداشت ولی از وقتی اونو پاک کردم و اینو زدم مشکل شروع شد.نقل قول:
چطور باید چند لینک مختلف دانلود رو در اینترنت دانلود منجیر قرار بدم که باهم شروع به دانلود نکنه و یکی یکی دانلود کنه؟
فکر کنم مشکل از همین باشه !
شما این رو پاک کن تنظیمات پرو کسی رو هم ریست کن یعنی انگار چیلترشکن باز نکردی بعدش اونو نصب کن و بعدش با چیلتر شکن برو d
بلدی از کجا ریست بدی یا بگم ؟
اگه اشتباه نکنم شما باید دنبال این باشید:نقل قول:
بخش Scheduler از تولبار یا منوی Downloads ، تب Files in the queue ، عدد قسمت Download files at the same time (تعداد دانلود هم زمان) را 1 قرار بدین
درضمن شما میتونید در پایین این پنجره ترتیب فایل ها رو واسه دانلود مشخص کنید
نه بلد نيستم اگه ممكنه بگين.ولي مشكلي هم هست كه من قبلا با ورژن قبلي هم از چيلتر استفاده مي كردم مشكلي نداشتمنقل قول:
دوتا نکته اول اینکه ای دی ام رو با نرم افزار your unistaller حذفش کن دوم
این کار هارو بکن من امیدوارم درست بشه اگه نشد نسخه قبلی رو دوباره نصب کن و اگه مشکلی نداشت باید به مساله های دیگه فک کرد ! مشکل جای دیگه ای !
بعد از حذف نرم افزار دانلود منیجر
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی
tools >> internet option
از تب
connection >>lan settings
و تیک همشونو بردارید یعنی نباید تیک داشته باشن
بعدش تب
advanced
دو دکمه
restore advanced settings
va
reset..
رو بزن و ای دی ام رو نصب کن و با چیلتر هم بری مشکلی نخواهد داشت :n12:
حل شد آقا دستت درد نکنه ممنوننقل قول:
دوستان اخیرا idm واسه بعضی فایل ها تا 99% پیش میره بعد یهو یه ایرادی میگیره میگه از اول . چجوری این مشکلو میشه حل کرد ؟
سلام
من ویندوز 7 را هم رو لب تاب و هم پی سی دارم و idm ورژن 6.19 با build رو رو هر دو سیستم نصب کردم حالا در لب تاب به راحتی از یوتیوب دانلود می کنه ولی در پی سی ارور میده که سرور اجازه دانلود نمیده تمام کارهایی که دوستان گفتند را انجام دادم حتی چند بار idm را پاک کردم و دوبار نصب کردم مشکل از کجاست ؟
سلامنقل قول:
چک کنید که حتما لینک های دانلودتون با http:// شروع شده باشه (از https استفاده نکنید)
باید مشکلتون حل بشه...
سلام.مدتی هست وقتی دانلود میکنم تا 99% میرسه میخواهد که دانلود تمام بشه ارور میده.و بعدش هم دان از اول آغاز میشه.مشکل از کجا هست؟ممنون
منم این مشکل دارم یعنی میاد تا 100% بعد دوباره 0% میشه البته با نسخه های جددیدش والا الان نسخه 6.11 دارم به این مشکل بر نمیخورمنقل قول:
سلام.نقل قول:
آخرین ورژن idm رو نصب کن. (بعضی از کرک ها چنین مشکلی دارن)
سلام دوستان
روی سیستمidm ورژن 6.19 با build9 دارم ،هر وقت ویندوز بالا میاد بدون اینکه برنامه ای را اجرا کنم پیامی ظاهر میشه که با تایید اون پیام دیگه ای میا که با تایید اون پیام ، پیام rebooting computer داده میشه ، در تصویر زیر هر دو پیامو قرار دادم ،
دوست عزیزم احیانا قبلا نرم افزارش روسیستمت نبوده؟قشنگ پاک نشده باشه دوباره نصب کرده باشی؟
بله idm خیلی وقته رو سیستمم نصبه و ظاهرا در پست بالا نگفتم که جدیدا اینجور شده ! که ازین بابت پوزش میخوام ،نقل قول:
بهر حال این پیام ها معنیشون چیه ومن چکار باید کنم ؟
سلام به دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
یه فیلم از اینترنت دانلود کردم که قبلا با کاام پلیر پخش می شد ولی حالا هر چی می خوام اجراش کنم هشدار می ده و باز نمی شه و ازم می خواد یا کد اپدیت کنم یا troubleshooting کنم یا ببندمش خلاصه نمی تونم بازش کنم ممنون میشم بفرمایید مشکل کجات و چطور حلش کنم
شاید مرورگرتون رو باید عوض کنید. ولی تو این سایت برید و آدرس رو وارد کنید یه لینک مستقیم میسازه واسه دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: