ميشه اينو يه جاي ديگه اپلودش كني ممنون ميشمنقل قول:
Printable View
ميشه اينو يه جاي ديگه اپلودش كني ممنون ميشمنقل قول:
سلام.
دوستان اگه این کیبورد رو اگه دارین که چه بهتر اگه ندارین پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید.
کیبورد Fingerkeyboard-WVGA.
در کل کیبوردی هست که میشه مثل ایفون تو sms زدن و... با انگشتان به راحتی تایپ کرد و همه حروف (گ چ پ ژ) رو داره.
نمونه عکسی از این کیبورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع کانفیگش کلیه تیکها رو برداشته و فقط بزارید تیک زبان فارسی و زبان انگلیسی بمونه.
در ضمن تنظیمات جالبی توش داره که کار کردن باهاش لذت بخش تر میشه.
لینک دانلود.
یا:کد:http://rapidshare.com/files/226071736/FingerKeyb-2.1-WVGA.cab.html
یا:
نقل قول:
کد:http://www.filezzz.com/download/83903/FingerKeyb-2.1-WVGA.cab.html
موفق باشید.
نرم افزار افزایش صدا
کد:http://www.rapidshare.com/files/226091721/optxperiabeta02.cab.html
سلام
آقا مشکل من با این فارسی سازها مثل اینکه حل نمیشه
بطور مثال در بخش owner information هرچه مینویسم نشان نمیدهد.
این آخرین کیبورد فارسی هم نصب کردم ، نشد.
مثل اینکه مشکل از فارسی ساز است.
لطفا چکار کنم
اين fingerkeyboard دوباره بايد آپ بشه،،داونلود نميشه....
لینک دان fingerkeyboard بررسی بشه لطفاً
داداش من کرمانم !! :46: از allDIGITall خریدم ! می شناسی ؟! :31:نقل قول:
دوست عزیز قیمت امروز 540 با باطری اصلی، 530 با باطری غیر اصل... طبقه 6 علا... موبایل کیوان.نقل قول:
دوست عزیز شما از کدام فارسی ساز استفاده میکنین؟نقل قول:
پیشنهاد میشه یه دونه فارسی ساز روی گوشیتان نصب کنید تا مشکلی نداشته باشین.
شما اگه هر فارسی ساز دیگه ای دارین پاکش کنین و اینی که معرفی میکنم نصبش کنین.
Alireza-multilingual-support.
لینک دانلود.
کد:http://rapidshare.com/files/226376316/AlirezA_Multilingual_Support_3.0_Build_416.rar.html
در ضمن شما میتونید بعد از نصب فارسی ساز Resco.keyboard.pro رو هم نصب کنید که کیبورد خوبی هستش.
لینک دانلود.
فقط اینو بگم حتما این Alireza-multilingual-support.رو نصب کن.کد:http://rapidshare.com/files/226377585/Resco.Keyboard.PRO.v5.11.Full.rar.html
من الان از قسمت owner information گوشی خودم عکس میزارم که همون فارسی ساز بالا رو نصب کرده ام.
اینم عکسش.
نقل قول:
دوست عزیز تو دو سایته دیگه اپ شد و پستمو ویرایش کردم میتونی دانلود کنی.
موفق باشید.
سلام دوستان...من به تازگی x1 خریدم..قبلش n95 داشتم..تو n95 یک آیکون بنامdata GPS بود ولی تو x1 نیست...میخواستم بدونم تنظیمات چی پی اس به چه صورته البته بدون اتصال به اینترنت و فقط با پیدا کردن ماهواره
سلام عمو كوچولو! :دینقل قول:
سلام دوستان...من به تازگی x1 خریدم..قبلش n95 داشتم..تو n95 یک آیکون بنامdata gps بود ولی تو x1 نیست...میخواستم بدونم تنظیمات چی پی اس به چه صورته البته بدون اتصال به اینترنت و فقط با پیدا کردن ماهواره
مبارك باشه و كيبوردش برات هميشه كار كنه! دی
ميگم چند خريدي؟ بي يا با گارانتي؟ از كجا؟ ممنون!
نقل قول:
سلام.
اینجا جواب دادم.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3730183&posted=1#post3730183[/PHP]
دوست عزیز متشکرم از پاسختوننقل قول:
پستهای قبلی شما را در این رابطه خوانده بودم
طبق توصیه شما از همان برنامه استفاده کردم
شما گفته بودید حتما به توضیحات آقای مهران توجه کنید.
در انجا نوشته شده بود اول کیبورد را نصب کنید و بعد فارسی ساز . آیا همین کار را انجام دهم یا اینکه در این پست گفتید؟
مسئله بعدی این فایلها rar هستند آیا در کامپیوتر باز کنم یا در اکسپریا؟
اگر در کامپیوتر باز شود آیا تمامی فایلها به اکسپریا منتقل گردد یا فقط cab
متشکر میشوم کمی به من توضیح دهید.
سلام ...
آخرین مقاله من .
شاید برای دوستان تازه وارد جالب تر باشه ...
دوست عزیز شما اول کیبورد رو نصب کن و سپس فارسی ساز رو.نقل قول:
اینم بگم که اینها رو به مموری خود گوشی اینستال کن نه به مموری کارتت.
شما ابتدا فایل rar رو در کامپیوتر باز کن و سپس فایل cab که داخل همون فایل rar هست رو بردار (Ctrl+c) و به گوشیت کپی کن(Ctrl+v) و برو file explorer و روی برنامه کلیک کن تا نصبش کنه هنگام نصبش هم مموری خود گوشی رو انتخاب کن.
موفق باشی.
متشکرم از شمانقل قول:
مشکل حل شد.
سلام دوستان
راستی این قضیه دو سیم کارته کردن اکسپریا به جائی رسید؟
امکانش هست؟
570 قیمت رسمیه سیتادل
سلام...باگارنتی رسمی یک ساله پارس کامتل 570 خریدم..اومدم تهران علاء الدین...میخواستم بدونم :
1-شارژش به چه صورته ...آیا خیلی سریع باطری خالی میکنه.. یه جا خوندم یک دو هفته ی اول سریع خالی میشه بعدش به حالت عادی... در کل راههای بهینه سازی باطری رو اگه میشه ارائه کنید..
2- چرا ساعت اس ام اس هایی که میآد با ساعت خود گوشی نمیخونه ....
3-چرا ساعت 2 تا از پنل ها یک ساعت عقبتر از ساعت اصلی گوشیه؟
من کیبورد فارسی و فارسی ساز رو که دوستان ارئه کردم روی مموری 4 گیگ نصب کردم...البته مشکلی هم ایجاد نشد..ممکنه بعدها مشکل ایجاد کنه؟
ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدید
سلام.نقل قول:
در مورد سوالات 1 و 2 و 3 شما در همین تاپیک بحث شده با جستجو در صفحات قبل به جواب میرسید. اما در مورد سوال آخر اگر شما مموری کارت رو از گوشی خارج کنید دیگه زبان فارسی رو نخواهید داشت.:11:
در ضمن به مشکل قبلی من هم دچار میشوید. در بخشهائی که لازم است در کادری اطلاعات وارد کنید ،نمیتوانید . مثل owner information .نقل قول:
سلام
آیا علاقمند به ورزشهائی مانند راهپیمائی ، دویدن و دوچرخه سواری هستید؟
خوب اگر هستید از اکسپریا و گارمین ایکس – تی استفاده های خوبی در این زمینه میتوانید داشته باشید.
هر بار که میخواهید ورزشهای فوق را انجام دهید ، بخش trip را ریست کنید و موارد ذیل را پس از ورزش ثبت کنید(میتوانید به map source انتقال دهید).
Total time, driving time, stopped time, max speed, overall avg speed, driving avg speed
و هربار با بهبود آنها کیفیت ورزش خود را ارتقا دهید.
سلام
آیا برنامه ای هست که بتوان sms را به کامپیوتر ( ms outlookمثلا) منتقل و نگهداری نمود . و همچنین مجددا به ppc انتقال داد؟
نقل قول:اين دو برنامه كه معرفي شده هيچكدوم لينك دانلود ندارندنقل قول:
لطفا بررسي شود
دوستان هنوز كيف ارجينال براي گوشي نيومده؟؟؟؟؟؟؟؟ اون دوستي كه كيف خريده بودن، كيفش جوري هست كه بدون در آوردن از توش ، بشه با گوشي كار كرد؟؟/
سلام.
دوستان اگه میخواهین task manager بهتر و حرفه ای تر از خود ویندوز موبایل داشته باشین پیشنهاد میکنم اینو به مموری خود گوشی نصب کنین.
لینک دانلود:
یا:
موفق باشید.کد:http://www.mediafire.com/?kgjl0mjyxdy
من اينو نصب كردمنقل قول:
يه مقدار ايون تسك منيجر بزرگ شده
تين برام كمي اذار دهنده هست
همچنين Always On Top هست و كمي مشكلسااز ميشه
ولي خوبيهايي داره از جمله ميشه گزينه هاي اضافه كرد مثلا ريستارت
سلام
تو ویندوز چه طوری میشه عمل "Mark" کردن رو انجام داد و با بلوتوس چند تا فایل رو بفرستی
ممنون
نقل قول:
سلام.
برنامه رسکو اکسپلورر رو نصب کنید این امکان رو به شما میده.(به همراه امکانات بسیار دیگه)
سلام ...
می خواستم نظر دوستان رو در مورد انتخاب بین X1 و Pro2 بدونم . به چه دلیل کدوم یکی رو انتخاب خواهید کرد ؟
ممنون.
x1 که توی بازار هست و قیمتش افت کرده . پرو 2 هنوز نیومده و اگر هم بیاد چند ماهی طول میکشه که قیمتش افت کنه البته افتش هم خیلی کمه . بنظر من اکسپریا با مشخصاتی که داره و قیمتی هم که داره فوق العادس (خودمم دارم ) من قبلا اچ دی داشتم ولی اکسپریا رو ترجیح دادم .نقل قول:
فكر كنم فعلاً اين سوال رو در مورد diamond2 بكنيم بهتره چون در بازار هست و فعلا قيمتش حدود 620 هست و... بقيه قضايا رو از GSMArena بخونيد. من x1 رو ترجح ميدم، به خاطر شيك بودن، صفحه كليد سخت افزاري و پنلهاي زيبا.نقل قول:
دوستان منم نقره اي رو 540 خريدم.
شما چرا x1 رو بهتر از hd میدونید؟نقل قول:
با تشکر
حتماً کیبورد لازم داره وگرنه دلیل دیگه ای ندارهنقل قول:
اما خداییش این دایاموند 2 خیلی خوشکله الان که با گارانتی اصلش 620 هست / دیگه بدون گارانتیش فکر کنم 550 540 - باید باشه اگه کسی کیبرد لازم نداره اونو بگیره خیلی به نفعش هست تا اکسپریا / اما باز هم اینقدر گفتند باطریش ضعیفه باز تو دایاموند 2 باطری 1100 میلی گذاشتند که بازهم من فکر میکنم کم باشه چون صفحه اش 3.2 هست /
ممنون از دوستان
کاری به بودن یا نبودن Pro2 در بازار نداشته باشید ، نظر حرفه ای دوستان رو می خوام نه تفاوت قیمت ها ، مدت زمان لازم برای افت قیمت و ...
فکر می کنید Pro2 ارزش صبر کردن داره یا خیر ؟
خودم مه چندان مشتاق نیستم ولی نظر سایر دوستان با دید های مختلف می تونه کمک کننده باشه.
بزرگترين عيب pro2 نداشتن audio jack 3.5 هست. وزنش هم كه ماشا الله 175 گرم. اما tv out داره اما كارائي دوربينش حتما پايين تر از x1 خواهد بود.
در مورد diamond2 حتي tv out هم نداره، اما دوربينش 5 مگا هست. يك review خيلي مفصل از Diamond2 در سايت GSMArena هست. بخونيد.
خدمت دوست عزيز reza.mansori هم عرض ميكنم كه بنده hd رو دستم نگرفتم ولي با توجه به گفته ها و شنيده ها و خوانده ها، آش دهن سوزي نيست، خصوصاً نداشتن دكمه اختصاصي دوربين و كيفيت 5 مگا. رجوع كنيد به:
دوستان بالاخره ما هم اکسپریا گرفتیم(نقره ای)
واقعا گوشیه فوق العاده ای هست ، و تنها مشکلی که داریم اینه که زود شارز خالی می کنه ، به یک روز هم نمی کشه؟ مشکل از کجاست؟
باتشکر نیما
مباركتون باشه .... اولش باطريش همينجوريه... ولي تا 1 هفته كاملا تغيير ميكنه(آب بندي ميشه:) ) ... راستي توجه كنيد كه گزينه هايي مثل wifi و چيزهايي تو اين مايه off باشن.....
مباركهنقل قول:
ان 82 را ميخواهي چيكارش كني؟
باطري x1 خوبه
اگه كمتر از يكروز شارژ خالي ميكنه يا خوب اب بنديش نكردين
و يا خيلي ور ميرين باهاش
و يا اينكه برنامه زياد نصب كردين كه بعيد ميدونم چون تازه نصب كردين
البته روشن بودن wifi و gps هم خيلي تاثير داره
بزار يه بار باطريش تا ته خالي بشه بعد بزار فول شارژ بشه مشكلت حل ميشه