براي تنظيم فاصله بين سطرها كافيه پس از انتخاب سطرها روي اونا كليك راست كنيد و گزينه paragraph رو بزنيد و از قسمت line spacing فاصله ها رو كم و زياد كنيدنقل قول:
Printable View
براي تنظيم فاصله بين سطرها كافيه پس از انتخاب سطرها روي اونا كليك راست كنيد و گزينه paragraph رو بزنيد و از قسمت line spacing فاصله ها رو كم و زياد كنيدنقل قول:
خوب تعداد سطور موجود در در یک صفحه رو چه جوری میشه تعیین کرد؟
تعداد سطور به خيلي از عومل بستگي داره عزيز مننقل قول:
حاشيه بالا ، پايين ، چپ و راست - مقدار شيرازه - مقدار تو رفتگي ها - فاصله خطوط - نوع فونت - سايز فونت و ...
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیزم سوالم اینه که مدتیه که حروفی که توی ورد 2003 تایپ میکنم حالت کنگره ای ( بی کیفیت ) داره.البته 2007 رو که نصب میکنم مشکل مرتفع میشه اما توی ورد پد هم این مشکل هست.خیلی دوست دارم بدونم مشکل چیه.اگه از دوستان کسی راهنماییم کنه یه دنیا ممنونش میشم.
دوستان یه حالتی هست که خودش طوری تنظیم می کنه که ابتدا و انتهای خطوط بر هم منطبق باشن...مثلا اگه وسط یه خط یه کلمه جدید اضافه کنی خودش فاصله ها و همه چیو دستکاری می کنه که انتهای سطر از اون حدش جلو تر نره..یا عقبتر نیاد.
اینو چجوری فعال کنم؟
در ضمن میشه تو یه صفحه که گذاشتم رو hindi عدد انگلیسی هم بنویسم بعضی جاهاش؟
سلامنقل قول:
از اين حالتي كه ميگي يه عكس بذاريد تا منظورتون رو متوجه بشيم
اگه منظورت حالت justify هست ميتوني CTRL+J رو بزني تا حل بشهنقل قول:
اگه نه توضيحاتت نامفهومه
سلام دوستان
آيا راهي هست كه در فهرست نويسي به جاي اينكه بين عناوين و صفحات دستي نقطه يا خط تايپ بكني خود نرم افزار اين كارو انجام بده؟ مثل نوشته زير :
عنوان .................................................. ......... صفحه
فصل اول .................................................. ..........2
فصل دوم .................................................. ..........45
بله هست عزيزنقل قول:
شما به منوي format برو و گزينه tabs رو انتخاب كن
از كادر باز شده يك عدد در قسمت اول وارد كن كه معرف مقدار سانتي متر فاصله مورد نياز از ابتداي متن هست
بعد هم زير نقطه چين رو بزن
و بعد در متن هر جا دكمه tab رو بزني همون نقطه چين به مقدار مساوي براي همه تايپ ميشه
این تو 2007 کجاست؟نقل قول:
در سربرگ Home در قسمت paragraph دكمه كنار همين عنوان رو بزنيد تا كادر paragraphباز شود و از انجا دكمه tabs رو بزنيدنقل قول:
من ميخام يك متن در ورد در سايز A3 را به PDF تبديل كنم ولى در اندازه A4 تبديل ميكنه و نصف متن نميافته بايد چه تنظيماتي را در ورد یا اکروبات تغيير بدم تا درست تبديل كنه
از برنامه DOC2PDF هم استفاده كردم ولى كلا خطا ميده و تبديل نميكنه.
اخطاری که در هنگام استفاده از نرم افزار doc 2pdf میده اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا سریعتر جواب بدید خیلی ضروریه
من در 2007 با add-ins خود آفيس (Save as pdf) ذخيره كردم و مشكلي هم تا حالا نداشتم حتي براي سايز A3نقل قول:
نقل قول:
خاب حالا ما که 2003 داریم چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از قسمت پرینت خود افیس 2003 هم استفاده میکنم و در قسمت پرینتر convert to pdf را می زنم ولی بازم ناقص تبدیل میکنه
سلامنقل قول:
از Word to PDF Convertor 3.0 استفاده کن.خیلی راحت و بدون مشکل اینکارو برات انجام میده.حیف که از دیال آپ استفاده می کنم وگرنه برات آپلودش می کردم.
موفق باشید :40:
شما اگه از اول كه سوال ميكنيد نسخه افيس رو بگيد اين مشكلات پيش نميادنقل قول:
از اين نرم افزار هم ميتونيد استفاده كنيد
کد:http://www.maryamsoft.com/Download/pdfMachine.exe
سلام
دو تا مشکل با word2007 دارم
1-همه ي کارهايى که گفته شده رو انجام دادم ولى باز توحالت فارسى اعداد رو انگليسى تايپ ميکنه!!!
2-نميتونم با خو word فايل pdf بسازم.
سلام
من یک فایل PDF را به word تبدیل کردم اما الان همه چیزش در هم ریخته شده و به هیچ دردی نمی خوره اصلا قابل خواندن نیست
چیکار باید بکن؟
نقل قول:یکی از بهترین برنامه هایی که من استفاده می کنم ازش و کوچکترین مشکلی هم نداشته برنامه ABBYY PDF TRANSFORMER هست که از pdf هم به ورد تبدیل می کنه و امکانات خوبی داره.با فارسی هم مشکلی نداره.نقل قول:
با پلاگین مربوط به 2007 بعضی جاها قاطی می کنه واسه من...ولی این خیلی عالیه.
سلام...من میخوام صفحاتم رو شماره گذاری و کادربندی کنم...ولی مشکلم اینه که نمیخوام 2 صفحه ی اول و صفحه ی آخر شماره گذاری و کادربندی بشه....چکار باید بکنم؟خواهش میکنم یکی جواب بده تا 1 شنبه بیشتر وقت ندارم...من آفیس 2003 دارم...
با سلام
من در وورد یک فایلی دارم که فرمولهای اون در 2003 تایپ شده و حالا هم داره در یک کامپیوتر دیگه روی 2003 ویرایش می شه .
اما وقتی که یک فرمول رو تغییر میدهم ، بعد از ذخیره کردن ، تمام فرمولهای فایل به عکس تبدیل می شوند.
در ضمن فایل دیگری در این کامپیوتر وجود داشت که در آن فرمول وجود داشت و تغییرات در آن ذخیره نمی شد و فرمولهای آن هم به عکس تبدیل می شد در حالی که این فایل در یک کامپیوتر دیگر غیر از دوتای اول تایپ شده بود .
آیا کسی هست که سریع جواب این سوال من رو بده ؟
خیلی حیاتیه .
برای اینکار باید فصل بندی کنید به این صورت :نقل قول:
ابتدا یک کپی از فایلتان تهیه کنید تا در صورت درست عمل نکردن راه حل های ارائه شده راه برگشت داشته باشید.
سپس در انتهای صفحه ی دوم رفته و در منوی insert ، گزینه ی break را و سپس گزینه ی next page را بزنید.
به این وسیله شما دارای دو فصل می شوید و در نوار وضعیت که در انتهای وورد به صورت خاکستری رنگ است نوشته می شود sec2 یعنی section 2 .
سپس به صفحه ی قبل از صفحه ی آخر رفته و این کار را انجام دهید در این صورت شما 3 فصل دارید
به منوی veiw/Header and footer بروید و از راست گزینه ی پنجم ، link to previous را غیرفعال کنید. سپس به صفحه ی سوم رفته (یعنی sec2 ) ، و دوباره view/Header and footer را انتخاب کرده و دکمه ی insert page number را بزنید. (از چپ اولین گزینه) و ابتدا format page number را زده و مشخص کنید که شماره صفحه تان از چند شروع شود .
سپس به sec3 بروید و در view/header and footer ، گزینه ی link to previous را غیرفعال کنید. و شماره صفحه ی زده شده را حذف کنید.
همین طور می توانید کادر جدید ایجاد کنید.
نقل قول:
ممنون نرم افزار عالی بود مشکل حل شد:20:
فقط شماره سریالشو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اخرین ورژنش چنده؟؟؟
نه هنوز متاسفانه دنبال كرك و شماره سريال براش نرفتمنقل قول:
ولي پيدا كردم حتما ميذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي مورد دوم هم ميتوني اينو بگيري و نصب كني تا مشكلت رو خود ورد 2007 حل كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خسته نباشید.
لطفا اگه ممکنه آموزش درست کردن بروشور را هم بگذارید.
خیلی ممنون.
نقل قول:
ضمن خوشآمد گويي به شما دوست عزيز :
من معمولاً اين کار رو انجام مي دهم :
ابتدا صفحه رو افقي مي کنم .
بعد منوي Format/ Columns ، سه ستونه يعني Three رو انتخاب مي کنم. اگه بخواهين که بين ستونها خط باشه تيک line between رو مي زنيم. اگه بروشور فارسي باشه تيک Right to left رو مي زنيم. اگه بخواهيم که خود سيستم به طور هوشمند عرض هر ستون و فاصله ي بين ستون ها رو مشخص کنه ، تيک Equal column width رو مي زنيم ولي اگه نخواهيم تيک اون رو بر مي داريم و در قسمت width عرض هر ستون و در قست spacing فاصله بين ستون ها رو مشخص مي کنيم.
بعد از اينکه تايپ ها انجام شد ، ابتدا به دور يکي از ستون ها يک کادر قرار مي دهم سپس آن را cut کرده و به View / Header and footer رفته و آنجا paste مي کنم و سپس همان کادر را براي دو ستون ديگر نيز paste مي کنم.
فقط لازم به ذکر است که بهتر است تمامي متن هاي داخل بروشور در صفحه هاي 1 و 2و 3و 4و 5 باشد و صفحه ي آخر يعني صفحه ي ششم که همان ستون سمت چپي و آخري صفحه ي دوم ورود مي باشد ، را به عنوان صفحه ي اصلي يا Home page ، عکس و نوشته هاي زيبا مي گذارم.
براي شماره صفحه هم در همان Header and footer ، در انتهاي هر ستون و قسمت وسط آن يک text box ايجاد مي کنم و شماره صفحه مي دهم و سپس فايلم را save as گرفته و صفحه ي اول ورود که شامل 3 صفحه ي اول است را در يک فايل و بقيه را در فايل ديگري ذخيره مي کنم.
در هنگام پرينت کردن هم ، اگر پرينتر hp است ، ابتدا صفحه ي اول پرينت و سپس کاغذ را به صورت افقي در دست قرار داده و از سمت چپ برگردانده و وارد پرينتر مي کنيم و صفحه ي دوم را پرينت مي کنيم.
بايد دقت کنيم که فاصله ي بين ستون ها در هر دو صفحه بر هم منطبق باشد و جاي تا کردن کاغذ به اندازه کافي باشد.
راه حلش رو به سختي پيدا کرديم ، مي ذارم شايد به درد بشريت بخوره :نقل قول:
ابتدا Ctrl + A گرفته و Style همه ي متن را به نرمال تبديل مي کنيم. و style هاي بدون استفاده را پاک مي کنيم.
سپس به Tools/ Template رفته و در تب Template ، زير قسمتي که نوشته شده Document template بايد Normal باشد و سپس تيک گزينه ي زيري آن (Automatically update document style ) را مي زنيم .
سپس به Tools/Autocorrect option رفته و در تب Auto format as you type ، تيک آخرين گزينه يعني Define style based on your formatting را مي زنيم
سپس از فايلمان يک save as تهيه مي کنيم.
به اين ترتيب ديگر فرمولهاي نوشته شده از طريق equation در وورد ، به عکس تبديل نمي شود.
سلام
این مشکل رو چجوری حل کنم
مثل اینکه میگه یه فایلی باید نصب باشه قبلش
از کجا پیدا کنم اونو؟
ممنون.
سلام عزيزنقل قول:
اين چه ورژني از آفيس هست كه ميخواي نصب كني!! ؟؟؟
نمیدونم!
چند روز پیش گذاشته بودم سیستمم آفلاین دانلود کنه
این رو هم گرفته بود
حجکش نزدیک 700 مگه.
نکنه این آپدیت باشه؟مثلا باید آفیس اصلی رو نصب کنم بعد اینو روش نصب کنم؟
آدرسش رو ميتوني بذاري؟نقل قول:
يا عنوانش رو هنگام نصب ؟
سلام.
باید Microsoft Office Professional Plus 2010 Technical Preview باشه.
از این صفحه msxml6.msi که حجمش 1.5 مگابایت هست رو دانلود و نصب کنید:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=993c0bcf-3bcf-4009-be21-27e85e1857b1&displaylang=en
آره همونه!
ممنون از همگی
این بود:
...........
جدید هر چی فونت نصب میکنم . توی لیست فونهای آفیس 2007 ام نمیاد !!! توی همون مسیر C/WINDOWS/FONTS میریزم . ولی نمیاد ! ویندوز هم XP SP3
شما ليست فونت زير رو دانلود و نصب كن اگه مشكلي بود اشكل از سرويس پك سه هستنقل قول:
کد:http://wordist.persiangig.ir/other/BFont.rar
حالا امتحان میکنم !!!! ولی من روی همین ویندوز تا حالا فونت نصب کردم ! ولی تا اونجایی هم که یادمه روی ویستا سرویس پک 1 هم همین مشکل رو داشتم ! حالا این فونتهای شما رو تست میکنم خبرت میکنم !
من یه مشکل دیگه هم دارم ! این مشکل توی همه ویندوز ها هست ! تا حالا چندتا آفیس 2007 دیگه هم نصب کردم همین مشکل بوده . مشکل اینه که وقتی از ورد خارج میشم یه ارور dont send میاد بعد یه ارور دیگه میاد بعد از اوکی کردن اون ارور یه صفحه جدید ورد بصورت خالی برام باز میشه !
سلام............مشکل پیدا کردم.............
از دیروز هر فایلی که برای 2007word هست باز که میکنم.......پیغام میده.....این فایل موجود نیستDocx is not available.
اگه لطف کنید .......خیلی خوبه.... قضیه .مرگ و زندگی هست
اینم بگم....2 بار از اول نصب کردم......نشد
به نظر من بد نيست يه بار آفيس رو حذف و سيستم رو Defragment و دوباره آفيس رو نصب كنينقل قول:
شما مطمئني كه اونو با ورد 2007 باز ميكني !!؟؟نقل قول:
اگه بله يه نمونه فايلت رو بذار تا چك كنيم