سلاااااام
دوستان میشه من رو تو خرید کمک کنید..
اول از همه بگم میخوام زیر 20 تومن باشه.
2-خانوادگی باشه یعنی خیلی شتاب و سرعت مهم نیست
3-زیبایی برام مهمه واینکه ایمنی خوبی هم داشته باشه.
ممنون
سلاااااام
دوستان میشه من رو تو خرید کمک کنید..
اول از همه بگم میخوام زیر 20 تومن باشه.
2-خانوادگی باشه یعنی خیلی شتاب و سرعت مهم نیست
3-زیبایی برام مهمه واینکه ایمنی خوبی هم داشته باشه.
ممنون
سلام.نقل قول:
اول از همه مهم تر اینکه بگید دست دوم یا صفر باشه؟
من زیر 20 تومن با توجه به گفته های شما اگه صفر بخواین سمند سورن رو پیشنهاد میکنم.قیمت: 17 میلیون تومان.
سلام
یه gli مدل 84 رنگ نوک مدادی که البته لکه گیری شده و 167000 تا کار کرده چقدر می ارزه؟؟
ماشین از نظر موتوری بی عیب هست. 50 درصد هم لاستیک داره .
کارکرد نسبت به مدلش زیاد نیست؟
به نظر شما ارزش خرید داره؟ یا همون glx یکی دو مدل پایین تر هم با این حدود قیمت گیر میاد ؟؟؟
کارکردش زیاده این بالاتر از 8 -200/8 نمیارزه.نقل قول:
میتونی با 400/8 - 700/8 خیلی تمیزشترشو پیدا کنی.
قیمتش را دقیقا نمیدونم ولی کارکردش نسبت به مدلش خیلی بالاست.من خودم یک 405 بژ داشتم مدل 83 که کلا 89000 باهاش رفته بودم فروختم 9 میلیون.به نظر منglx بگیری بهتره.نقل قول:
دوستان بعضی از این 405 ها کنسولشون قهوه ای شده جریانش چیه؟! و چه قیمتی داره ؟ منظورم اینه قیمتش فرق داره با این معمولی ها؟!
و اینکه 405 معمولا 100 چند میسوزونه و اینکه قیمت قطعاتش نسبت به 206 چطوریاس؟
مصرف 405 در شهر 8/12 و در خارج از شهر 4/7 در 100 کیلومتر.نقل قول:
قیمت قطعات 405 نسبت به رقباش خیلی ارزون و زیاده بخصوص اصلا با 206 قابل مقایسه نیست و خیلی ارزونه...
سلامنقل قول:
ببخشید یادم رفت بگم اولویتم برای صفر هست.
دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد گل1800 بدونم..
از جوابتون ممنون
گل چه ربطی به ماشین خوانوادگی داره؟؟؟؟نقل قول:
سلام
ببخشید یادم رفت بگم اولویتم برای صفر هست.
دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد گل1800 بدونم..
از جوابتون ممنون
جای پای عقب نداره
صندوق نداره
برچسب انرژیش F هست
و موتورش صدای تراکتور میده
شما باید بری طرف
1- پرشیا صفر
2- سمند LX
3- 206 SD
4-L90
5- فیات سینا
که من نظر شخصیم رو سیناست
خوانوادگی
کم مصرف
موتور نه چندان قوی
امکانات خوب
و از همه مهمتر اینکه الان اکثر قطعاتش ایتالیاییه و شرکتا خیلی توش دست نبردن
اینها انتخاب های صفر هست اگه به کار کرده هم راضی شدی بگو بگم.
محدوده قیمت منصفانه ی پژو 504 جی ال یا ال رو کسی می دونه ؟
اگه قرار بشه گل بخرین به نظر من پرشیا از اون بهتره....اما چون شما گفتین خانوادگی سمند سورن بهترین گزینه برای شما هستش هم از لحاز جاداری،سرعت و شتابش هم که بد نیست،ایمنیش هم که خوبه،اگه سمند نشد سینا از گل با ارزش تره چون گل قیمتش خیلی گرونه نسبت به سواریش اگه اینتوری باشه سینا گزینه خوبیه.اما من نظرم روی سمند هستش.:46:نقل قول:
سلام من میخواستم با 14ملیون ماشین بخرم بهترین گزینه کدامست ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از کمکهاتون ممنونم میشه لینکی چیزی از سورن و سینا ومقایسه اونا لطف کنین.
بازم ممنون
سلام یک 206 ذغالی خریدم مدل 83
طرف میگفت گیربکس فرانسویه ایا امکانش هست؟! و مزیتش چیه؟!
بعد اینکه رو سپر یک قسمت پلاستیکیه اگر بخوام عوضش کنم جفتی چنده؟!
به نظر من بهترین گزینه برای شما ثبت نام تندر e2+lp پارس خودرو است که کلا 13800 در مییاد وموعد تحویلش هم فروردین 89 است البته اگه عجله نداشته باشین . در غیر این صورت میتونید تندر e2 کارکرده-405 صفر ویا تندر e1 صفر بخرین به نظر من تواین رنج قیمت این موارد بهترین گزینه ها هستن.نقل قول:
منم تندر e2 و 405 slx رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
سلام من میخواستم با 14ملیون ماشین بخرم بهترین گزینه کدامست ؟
اگه بگین که انتظارتون از ماشینی که میخواین چیه بیشتر میتونیم کمک کنیم.
البته بین این ماشینا خیلی بحث شده اگه شما یه گشتی بزنی متونی بخونی.نقل قول:
سلام دوست عزیز
از کمکهاتون ممنونم میشه لینکی چیزی از سورن و سینا ومقایسه اونا لطف کنین.
بازم ممنون
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=344165
دوستان یه پژو پارس مدل82 بدون رنگ چند می ارزه؟
از 500/11 تا 500/12 قیمت نرمالش است.نقل قول:
دوستان بنظرتون 206 هاچبک صفر ارزش خرید داره نسبت به صفر مثلا مال 86 ؟
منظورم اینکه کلا کیفیتش چقد افت پیدا کرده ؟
ممنونم .
sala, khedmate asatite mohtaram.mikhastam geymate pershiya elx modele 83 va 84ro bedonam bedone rang va tamiz
سلام.نقل قول:
اینکه تو ایران روز به روز کیفیت ساخت ماشین ها افت میکنه این طبیعیه اما 206 کلا از کیفیت ساخت خوبی برخورداره به نظر من صفر بگیری مطمئن تره.
بله! کیفیت ساخت فوق العاده اش رو از روی رگلاژ مضخرف در عقب! صندلی های نیمکت مانند ساخت مهرکام پارس و رادیو پخش ایرانی که روش میزارن(باز قبلا سونی میزاشتن الان دیگه موج نیکان رادیو پخش میزنه!) کاملا معلومه!نقل قول:
اما 206 کلا از کیفیت ساخت خوبی برخورداره
حرف های شما کاملا صحیحه اما هرچی هم باشه 206 تو ایران تو کیفیت ساخت حرف اول رو میزنه.(البته تو ماشینای زیر 20 تومن).نقل قول:
دوستان عزیز سمند LXمدل85دوتا در سمت شاگرد رنگ شده چند می ارزه؟ ممنون
از 800/10 تا 500/11 قیمت نرمالشه و بستگی به تمیز بودنشه.نقل قول:
سلام دوستان
من قصد خرید یه پاترول دو درب تمیز رو دارم.
دوستان اگه میشه در مورد قیمت منو راهنمایی کنن که قیمتش چنده حدودآ ؟
راستی درسته که پاترول به خاطر مصرف زیاد بنزین قیمتش افت کرده؟
در ضمن در مورد بنزین بنده مشکلی ندارم!!
ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.
شما یه سری به اینجا بزن:نقل قول:
با دود.به عنوان اولين ماشين با بودجه حدود 8 تومن براي كسي كه مي خواد رانندگي رو شروع كنه چه چيزي پيشنهاد مي فرماييد؟آيا خريد پرايد منطقي تره يا ماشين هايي مثل گلف نسل 2 يا شبيه به اون؟در صورت دوم آيا مورد تميز و كم دردسري گير مياد؟(گلف-اپل-...
با تشكر
دوست عزیز بنظر من پراید برای شما بهتره اگه خدایی نکرده مالیدی به جایی و تصادف کردی و... راحت همه جا لوازمش هست و ارزوننقل قول:
ممنون از اقا فرشاد !
راستی بچه ها به نظرتون ارزش داره پراید رو بفروشم یه پاترول 2 درب تمیز بخرم؟
ممنون
نقل قول:
ممنون.ميشه نظرتون رو درباره ماتيز هم بفرماييد.سرحالش گير مياد؟چه جور ماشينيه؟MVM چي؟
اگه همون طورکه گفتی مشکل بنزین نداشته باشی تعویض با پاترول بهترین کارهنقل قول:
mvm خودروی چینی هست اصلا ولی ماتیز دوو هست اگه لوازم ایناش گیر میاد خوبه ! البته اگه مثل من یکم چاق باشین فکر نکنم توش جاتون بشه :31:نقل قول:
دوستان سلام به نظر شماه سمند LX85 بگیرم یا پارس مدل82 البته سمند ABSداره و...وقیمت هردو تو یه رنجه ممنون
سلام
من حدود 9تا 10 تومن بودجه دارم و در مورد دوو سی یلو سوال دارم...
با این پول چه مدلیشو میشه خرید(ترجیحاً تر و تمیز)
و سوال مهمتر اینکه قطعات و لوازم یدکی این ماشین تولید میشن؟ کلاً میخوام بدونم در صورت خراب شدن یه قطعش با مشکل گرونی و کمیاب بودن قطعاتش مواجه میشم یا نه؟ ( نسبت به 405 و 206 و سمند)
در نهایت خریدش رو توصیه میکنید یا نه ؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم و بیشتر توی جاده میرونم .
مدل های سیلو بستگی به تمیز بودنشه با 10 تومن میتونی تمیزشو پیدا کنی.نقل قول:
در مورد قطعات هم هیچ مشکلی نداره اما نمیدونم چون گفتین تو شهر کوچیکی زندگی میکنید شاید به مشکل برخوردین اما تا جایی که من میدونم تو همه جا میتونی قطعات سیلو رو پیدا کنی در ضمن قیمته قطعاتش هم مناسبه میشه از عهدش بر اومد مثل 206 کمر شکن نیست.خریدش رو 100% توصیه میکنم.
یه سری هم به اینجا بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353120
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=357846
من سمند lx رو پیشنهاد میکنم کلا سمند نسبت به پرشیا ارزش پولش رو داره اما چون هر دو دست دوم هستن بستگی به کارکردشون و تمیز بودنشون است در ضمن سمند که مدل 85 هستش 3 سال از پرشیا مدلش بالاست اگه تمیز و کارکردش مطلوب باشه سمند رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
دوستان سلام به نظر شماه سمند LX85 بگیرم یا پارس مدل82 البته سمند ABSداره و...وقیمت هردو تو یه رنجه ممنون
امکان گازسوز شدن که نداره؟نقل قول:
سیلو واقعا ماشین خوبیه از نظر قطعات هم مشکل چندانی نداره واصطحلاک هم پایینهنقل قول:
سلام
من حدود 9تا 10 تومن بودجه دارم و در مورد دوو سی یلو سوال دارم...
با این پول چه مدلیشو میشه خرید(ترجیحاً تر و تمیز)
و سوال مهمتر اینکه قطعات و لوازم یدکی این ماشین تولید میشن؟ کلاً میخوام بدونم در صورت خراب شدن یه قطعش با مشکل گرونی و کمیاب بودن قطعاتش مواجه میشم یا نه؟ ( نسبت به 405 و 206 و سمند)
در نهایت خریدش رو توصیه میکنید یا نه ؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم و بیشتر توی جاده میرونم .
ولی سیلو بیشتر یه ماشین شهری هست و به درد شهر بیشتر میخوره و تو شهر واقعا سواری راحتی داره ولی برای شما که بیشتر میخواید خارج از شهر رانندگی کنید به نظرم 405 مناسب تره
مورد دوم عمر سیلو هست شما با 10 تومن میتونی سیلو 81 تمیز پیدا کنی و بخری ماشینی که 8 سال کارکرده ولی با همین پول میتونی یه 405 یا 206 خیلی سالم با چند سال کارکرد کمتر بخری
در کل به نظرم مناسب ترین گزینه برای شما 405 هست
سلام.آقایون من چند صفحه قبل یه سوالی کردم اما جوابی داده نشد.من قیمت پرشیا ای ال ایکس مدلهای 83-84-85رو میخواستم و میخواستم بدونم مدل 84 و85 رنگ سفید دارن یا نه مرسی
پرشیا elx که نمونه دست دومش افت قیمت زیادی داره به همین خاطر میتونی با 15 تومن مدل 85 تمیزشو پیدا کنی من چند وقت پیش مدل 85 با 20 هزار کار کرد بدون رنگ 500/14 بهم میگفتن حالا یکم اینور اونور هم میشه پیدا کرد.نقل قول: