صبا نت واسه شما وصله الان؟؟
Printable View
صبا نت واسه شما وصله الان؟؟
صبانت پارسالم که من داشتم خیلی قطع میشد
هر دو روز مجبور بودم زنگ بزنم پشتیبانی
شبانه هم که هز 1 ساعت اتومات قطع میشد
اما شاتل خیلی بهتره
حداقل احترام بیشتری به مشترکا میذارن
مثل هدیه ها , 200 مگ آخر سرویس , شارژ(قبل از اینکه پول بدید خودشون سرویستون رو تمدید میکنن) و ...
پشتیبانی بهتری هم داره
در کل صبانت نسبت به بقیه isp ها کیفیتش پائینه
فقط مخابرات دوست عزیز همه ی شرکت ها مثل هم فقط دنبال خالی کردن جیب من و شما هستد انتخاب بین بد و بدتر هست:3:نقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب اوج فاجعه زماني هست كه فيبر نوري نباشيم و از مخابرات نتونيم سرويس بگيريم :13:
ولی هر چی باشه پینگش از همه بهتره و خوراکه بازیه آنلاینه.نقل قول:
ما آنلاین میزنیم بین مخابرات و آشنا و پارس آنلاین و صبا.صبا نت از همه بهتره
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
زنگ زدم مخابرات گفتن شما یا با v p n وصل میشی یا broadband . اگه الان با v p n وصلی دیگه نمیتونی با broadband وصل بشی.نقل قول:
دوستان منطقه طلاب از کجا سرویس بگیرم خوبه؟
سلام بروبچ مشهدی.
من 128 فن آوا دارم. سرعت شب و روزش هم یکیه.(حتی یه خورده هم تغییر نمیکنه)
شبانه از 1-7 + جمعه ها.
ازش راضیم. سرعت دانلودش هم قابل قبوله و به طور متوسط 60-70 و تا 80-90 هم بعضی وقتا میرسه.(نوسانش خیلی کمه فقط بعضی وقتا هندی میشه و یکم میره بالاتر. ولی تا حالا پایین تر نیومده)(دو ماهه دارم استفاده میکنم)
پینگش برای گیم هم عالیه.(من خودم مهمترین چیز برام پینگه، که خوشبختانه با این تا حالا اصلا تو گرنا لگ و دلی نداشتم)(WOW که به هیچ وجه نباید لگ داشته باشم)
این وسط فقط یه مشکلی دارم. هر پنج ساعت یه بار به طور اتوماتیک DC میشه.(دقیقا هر 5 ساعت بدون کم و کاست)
برای دانلود مشکلی پیش نمیاره چون اکانت پرمیوم رپیدشر دارم و معمولا لینکای دانلودی یا رپیدن یا مستقیم یا تورنت.
فقط برای AFK که میخوام بکنم یکم اذیت میکنه، چون بعد هر بار DC(هر 5ساعت یکبار) باید دوباره Rejoin بدم.
میخواستم ببینم مشکل از کجاست و باید چیکارش کرد.
سلام بچه ها
خدا صبانت رو لعنت کنه {به خصوص نمایندگیش ماورا }
دو روزه که قعطه تا الان سومین بار تو دوماهه اخیره ولی مدت قعطی خیلی زیاد شده
هر چی هم زنگ میزنی برعکس شما ها خیلی سریع بر می دارن ولی چیزی به جر گفتن{کلن از تهران قعطه}ندارن
راستی شما lich king wowبازی می کنید ساعتی چه قدر مصرف میشه
سلام بچه محل خوفییییییییینقل قول:
اول بگو ببینم کدوم خیابون طلاب میشینی ؟؟ تا دقیق بگم چیکار کنی !
بچه ها اسم فناوا رو اصلا نیارید مضخرفترین سرویسی بود که تو عمرم باهاش کار کردممممممم . خدایی فاجعه بودددددد . دیوانه شده بودم یک ماه اینترنت نداشتم و میگفتند باید با تهران هماهنگ کنیم و ....... آخرش گفتم ما رو به خیر و شما رو به سلامت .
طرف پنجتنه :d:27::27::27:نقل قول:
جمالت رو عشقهنقل قول:
خوب ببین من خودم شخصا الان از 2 تا شرکت دارم اینترنت میگیرم .
یکی از صبا نت
یکی هم از شاتل
حالا شما اول از همه یک زحمت میکشی میری مخابرات منطقه ببینی خطتتون فیبر نوریه یا نه . اگر دیدی خطتت فیبر دستات رو میبری بالا و خداوند رمهربونت و شکر میکنی . اگرم دیدی روی فیبر نوری نیست سرت و میندازی پایین و میای خونه و میشینی ادامه مطلب من و میخونی .
ادامه مطلب :
بعد از اینکه از مخابرات آویزون برگشتی باید بری از یکی از شرکتهای فوق که من ازشون اینترنت دارم سرویس بگیری .
پیشنهاد خودم شخصا شاتل هستش . خدایییش اصلا قطعی نداره و دزدی مزدی فعلا که تو کارشون نیست .
همه سرویس دهنده ها سرعت شبانه هاشون یکی شده یعنی به عبارتی همه با هم توافق کردند که سرعت شبانه از 30 الی 35 بیشتر نشه حالا بعضی شبها که ناپرهیزی میکنند و میشه 45 رو دیگه خوش خوشانمونه .
قبلا سرعت شبانه همه سرویس دهنده ها رقابتی بود و از همه بهتر صبانت بود اما الان صبا هم از 30 بیشتر نمیشه چون خودم دارم .
سرعت روزانه که وقتی 128 بگیری در واقع سرعت 1 مگ رو بهت میدند که بری حالشو ببری و زودتر هم تمومش کنی . شاتل سرعت دانلود روزانه اش 150 الی 180 برای من هستش . گاها تا 240 هم میره .
فداتتتتتتتت رفیق
باز خوبه شما تو دو ماه اخیر دفعه سومه که قطع شده پس من چی میکشم که برای خونه از مخابرات اینترنت گرفتم و هفته ای یه روز قطعهنقل قول:
سلام به همشهريان
من صبا نت دارم اما قعطيش خيلي كمههه
شايد در ماه 2 روز
اما سر كار شاتل داريم با سرعت 512 اما اصلا جالب نيست و به نظر من با 256 صبا نت كه من دارم يكي هست
یعنی ماله مخابرات خوبه ؟؟نقل قول:
خط منطقه ی ما نوری هست به نظرتون Adsl مخابرات خوبه یا نه ؟؟
با این دلال بازی و مسخره بازی شرکتهای اینترنتی خیلی از دوستان تمایل دارند که ای کاش خطشون فیبر بود و از مخابرات میگرفتند!نقل قول:
سرعتی که مخابرات میده واقعی هست و محدودیت حجم هم نداره. به نظر من از مخابرات بگیرید.
درسته اینترنت شرکتی دردسر و مسخره بازی داره اما سرعتش فرق میکنه. من خودم صبانت دارم و با یکی از اقوام که از مخابرات داره مقایسه میکنم واقعا سرعت خیلی تفاوت داره.نقل قول:
یعنی اگه صبانت داشته باشی بعد بری مخابرات بگیری میخوره تو ذوقت! ولی خب اینترنت مخابرات محدودیت نداره که این خیلی خوبه. گرچه نمیشه درست و حسابی با اون سرعت دانلود کرد.
من بالاخره 256 مخابراتم وصل شد:31:
سرعت دانلودم 28-32
سرعت آپلودم فرقی نکرد!
همون 6-8:2:
اقا یا الله به مشهدی های عزیز من خودم ساکن کرج هستم که تا قبل اینکه استان بشه زیر نظر تهران بود خوب این و گفتم که بگم اینجا هم تعرفه ها و سرویس ها مثل تهران هست اکثرا
خوب اینا رو گفتم که بگم من دانشگاه مشهد قبول شدم می خوام بیام مشهد
از اونجایی هم که ADSL جزیی از زندگیمه :31: می خواستم ببینم مشهد بهترین شرکت کدومه تو مشهد
من این جا پارس انلاین هستم و از بهترین خدمات بهره می برم
سرعتم تو کرج 130 کیلو هست
و در بعضی شب های رویای به 208 هم می رسه البته ایت اتفاق نادر هست و خیلی کم میوفته و شب ها از 1-6 رایگان دانلود هست و........
خلاصه می خواستم ببینم بیام مشهد باید با کدوم ISP وارد مذاکره بشم :20:
ایا سرویس های مشهد به پای تهران می رسه اصلا؟
کاربرد هم انواع گیم انلاین و دانلود بصورت 24/7 هست
البته از اول تاپیک اومدم بخونم تا20 اومدم جلو مخم پوکید (خون اومد مخم):19:
خلاص
سلامنقل قول:
قبول شدنت مبارك
اولا كدوم دانشگاه قبول شدي ؟ ميخواي بري خوابگاه يا خونه بگيري چون منطقه با منطقه فرق داره
الان بهتربن تو مشهد صبا نت هست هم قيمتش مناسبه و هم دانلود شبانه داره من خودم دانشجوي تهران بودم در اون موقع كيفيت سرويس ها در مشهد بهتر بودند شايد به دليل جمعيت زياد دز تهران اين مشكل وجود داشت اما الان ظاهرا همه يك جور شدند البته من كيفيت رو تو كرج نميدونم شايد اونجا جمعيت كمتره براي همين سرعت بيشتر باشه
هر چه قدر هم شركت هاي PAP سرعت پائين بدن باز هم از مال مخابرات بالاتره سرعت 16 با 7 دايال آپ فري نداره من كه خودم از صبا و مخابرات دارم و تفاوت رو ميبينمنقل قول:
آخه با اين سرعت چي كار ميشه كرد اگر بخواهيد دانلود كنيد ساعت 60 ميگ ميگيريد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رو نميدونم ولي من كه با اين پول برق و استهلاك كامپيوتر، سيستممو براي 60 ميگ يك ساعت روشن نميزارم
خوب مگه مجبورید 128 بگیرید؟ رئیس مخابرات مشهد که داره 256 میده! تادو هفته ی دیگه هم رفع محدودیت تو مجلس تصویب میشه! وسرعت نسبتا بالای این شرکت های دله دزد به ارامش نامحدود مخابرات نمی ارزه(نسبتا دیگه خیالت راحته که نامحدوده:5:)نقل قول:
بعد مگه شما تو روز دانلود میکنی؟:18::18: شب هم که سرعت رو میارن پایین!دیگه چیش خوبه؟!
اینو من الان 7 روزه adslندارم تازه اینو می فرستند
ا سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربران گرامی از بابت قطع و وصلی های بعضی از مراکز مخابراتی در چند روز گذشته عذرخواهی میکنم و از صبر و بردباری شما سپاسگذارم. علت قطع و وصلی ها بروزرسانی سخت افزار شبکه بوده است.امیدواریم بتوانیم با خدماتی متمایز در روزهای آینده در خدمت شما عزیزان باشیم. با تقدیم احترام. مدیریت کامپیوتر ماورا
نه تو روز دانلود نميكنم ولي تو شب اگر با روش درست دانلود كنيد سرعت تا 225 هم ميرسه يعني سرعت پائين هم نمياد بالا هم ميره ولي چون شير ميشه ديگه براي وب گردي مناسب نيست براي اطلاع بيشتر به تاپيك صبا نت مراجعه كنيدنقل قول:
با سرعت 225 من كه فعلا حاصر نيستم با مال مخابرات دانلود كنم
شما صبانت میگیرید؟؟؟؟؟؟؟تو مشهدین دیگه درسته؟وضعش اینجا خوبه؟کدوم منطقه مخابراتی هستین؟نقل قول:
كاش تصويب نشه:27:نقل قول:
سلام
سه چهار شبه سرعت دانلود شبانه م 5-10 كيلو بالاتر نميره .
واقعآ كه ما ايرانيا...
ببخشید خیلی بی ربطه اما میخواستیم بیایم مشهد اما میترسیم خیلی شلوغ باشه کسی میتونه یه اماری بده که چه جوریه
یه دنیا ممنون
سلام دوست خوب
اینجا بخش اینترنت پرسرعت هست نه بخش مهاجرت
موفق باشید
جیگر کاش جواب میدادینقل قول:
اخه بخش مهاجرت نداریم:31:
سلام دوباره
نکته اول من اهل مشهد نیستم که جواب بدم فقط به عنوان همکار این بخش جواب شما رو دادم
نکته دوم میتونید از دوستانی که مشهدی هستن تو پروفایلشون ازشون سوال بفرمائید
موفق باشید
بیا از خودم بپرس دیگه :31:نقل قول:
نه خوبه زیاد شلوغ نیست
ای جیگرتو جیگر بسیار ممنوننقل قول:
پس ماشین هارو تو شهر راه میدن نه
برات دعا میکنم اخه میدونی من کارم درسته (تقربم زیاده) البته نمیخواستم بگم که ربا ببخشید ریا نشه :31:
boy iran از شما هم ممنون ایشالا قسمت شما هم بشه:10:
بازم ممنون:11::40:
آره جیگر راه میدن:31:نقل قول:
ممنون جیگر فردا صبح خروس خون راه میافتیم
:11:
دوستان کسی میدونه مخابرات محدوده کلاهدوز رو ساپورت میکنه؟
اسم مرکز تلفن تون یا پیش شماره تون رو بگید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند. ابتدا تا انتهای کلاهدوز که واسه یک مرکز تلفن نیست که. مثلاً من هم کلاهدوز هستم هم بابک اما مرکز تلفن انقلاب هستم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز شما توي لينك زير برو شماره تلفنت رو كامل بده
اگه فيبر نوري باشيد و بهتون بتونه امكانات رو ارائه بده واستون فرم ثبت نام باز ميشه
موفق باشيد.کد:http://www.tci-khorasan.ir/tabid/82/ctl/IsKafoNoori/mid/867/Default.aspx
سلامنقل قول:
البته اگه از سرویس دهنده دیگه ای ADSL داشته باشیم نمیتونیم بفهمیم فیبر هستیم یا نه. چون مینویسه سرویس دایر است. راه دیگه سوال از مرکز مخابرات منطقه است؟
با سلامنقل قول:
خوب درسته، اما شركت ها كه روي فيبر نوري adsl نميدن
اگه شما از شركت قبلا گرفته باشي پس صددرصد فيبر نيستي ديگه
موفق باشيد.
بچه ها کسی می دونه صبانت 512 نا محدود داره