اینها رو به ترتیب بزن بعد رمز گوشی رو میخوادنقل قول:
*
#
7370
#
اگه نشد ستاره + دکمه سبز+ شماره 3 رو نگه دار روشن کن تا وقتی که منوی گوشی نیومده ول نکن پاور رو
Printable View
اینها رو به ترتیب بزن بعد رمز گوشی رو میخوادنقل قول:
*
#
7370
#
اگه نشد ستاره + دکمه سبز+ شماره 3 رو نگه دار روشن کن تا وقتی که منوی گوشی نیومده ول نکن پاور رو
دوست امتحان کردم..ولی باز هم هیچ اتفاقی نمی افتد.....میره روی شماره گیری
نمیدونم چیکارش کنم....هیچ جوری ریست نمیشه
دوست من شما این کد رو وقتی گوشی روشن هست باید بزنید :
#7370#*
و اگه بخوای راه دوم رو بری باید گوشیتون خاموش باشه ....
این گوشی ما..به این راهها صراط مستقیم نمیره......
باید...یه راه اساسی بذارید جلوی پام
میشه به خاطر اینکه فنلاندی هست این جور کارها نکنه ؟؟؟؟؟
سلام
نکات لازم برای خرید یک باطری خوب + قیمت ؟
با تشکر...
با سلام چند تا سوال و درخواست داشتم ممنون میشم جواب بدین :
چجوری میشه فایل فلش ساعت رو صفحه اول آورد ؟
میشه چند تا از بهترین تم ها برای این گوشی لینکشو بدین ؟
آیا از شآرژر گوشی دیگه مثلا 1200 استفاده بشه ایرادی داره چه فرقی با هم دارن
با تشکر
سلام دوستان.
من یک مدتی هست که گوشی مو گرفتم اما اینفراردش کار نمیکنه و پیغام میده که نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
نمیدونم مشکلش چیه. اگه چیزی هست که باید انجام بدم لطفا بگید.
در ضمن گوشی رو نو گرفتم.
با سلام به کلیه دوستان و بخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارها...
من میخواستم تا 400 تومان یه گوشی توپ نوکیا بگیرم
به نظر شما با اومدن گوشیهای جدیدتر نوکیا آیا بازهم گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه یه انتخاب خوب باشه ...
من که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشم میاد...
تا نظر شما دوستان چی باشه ... :46:
با سلام به کلیه دوستان و بخصوص [N95 8gb] دارها...
من میخواستم تا 400 تومان یه گوشی توپ نوکیا بگیرم
به نظر شما با اومدن گوشیهای جدیدتر نوکیا آیا بازهم گوشی N95 8gb میتونه یه انتخاب خوب باشه ...
من که از N95 8gb خیلی خوشم میاد...
تا نظر شما دوستان چی باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر تونستن كه بله ميتونه...اما شايد دلت بعد ها بسوزه كه مثلا چرا ان 86 نگرفتي كه چند تا چيز بيشتر داره مثل اف ام ترانسميتر با 8 مگاپيكشسل دوربين يا....نقل قول:
ولي نكته اينه كه اگه از قيافه و شكل 95 خوشت اومده شك نكن و همينو بگير...!:46:
بله به نظر منم باید از بین 86 و N95 8g یکیو انتخاب کنی ...
.
من نزدیک به 2 سال 95 8گیگ داشتم و خدائیش تا آخرین لحظه دوسش داشتم و نمیخواستم بفروشم اما امان از .....
.
اگه یه گوشیه سگ جون و زیبا میخوای فقط 8 گیگ ///
با سلام به دوستان عزیز و تشکر از راهنماییتون ...
من هم 95 8 گیگ به دلم نشسته و با سریهای جدید زیاد حال نمیکنم اما در باره سری E نظرتون چیه مثل
E52 E55 E75
این مدلها هم در نظرم هست... آیا سری E مزیت خاصی نسبت به سری N داره ؟
لطفا نظزتونو درباره اینها هم بفرمایید ...
ممنون :11:
با سلام به همه دوستان و تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که ان 95 هشت گیگ داشتید آیا عیب یا مشکل خاصی داشت که عوضش کردید ؟ یا بخاطر مد و این حرفا بود ...
آیا نسبت به گوشیهای جدید نوکیا کمبود خاصی داره یا نه ؟
ممنون
سلام
بچه ها تبریک میگم... فریمور جدید 95 اومد!
Nokia N95 8GB - v35.0.001
تغییرات هم هنوز مشخص نیست! قابل هک هست...
شاد باشید:40:
پس چرا براي من نيومده؟نقل قول:
مال من البته 95 8 گيگ كره اي هست...:41:
یه نفر زحمت دانلود و آپلودش رو بکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیرمور جدید n95 8Gb ورژن (35.0.1)_*فارسی*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4511344&postcount=295
سلام من n95 8 gig دارم .از ديروز تا حالا يه مشكلي باهاش پيدا كردم كه نميدونم علتش چيه؟وقتي گوشيمو به كامپيوتر وصل ميكنم حالت انتقال داده رو انتخاب ميكنم پيغام ميده:امكان فعال كردن حالت انتقال داده وجود ندارد.برنامه ديگري در حال استفاده از حافظه انبوه است. حالا بايد چيكار كنم؟؟؟خاموش روشنش هم كردم نتيجه اي نداشت!:41:
کامپیوتر گوشیرو میشناسه؟
برنامه ی گوشی رو کامپیوترت درست نصب شده؟
وقتی گوشی رو به یواس بی وصل میکنی کدوم حالتو انتخاب میکنی؟
با سلام به همه دوستان
آیا کسی از تغییرات مهم فیرمور جدید n95 8Gb خبر داره ؟
موقع خرید n95 8Gb برای تشخیص اصل بودن اون باید به چه نکاتی توجه کرد ؟
آیا N86 برتری خاصی به غیر از دوربین نسبت به n95 8Gb داره یا نه ؟
اگر شما بودید کدامیک رو برای خرید انتخاب میکردید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
یا حق...
سلامنقل قول:
ازونجایی که این فرمویر کپی فرمویر N82 هست می تونم بهتون بگم تنها تغییراتی که کرده این بوده که فیلم برداری و عکاسیش کمی تا قسمتی بهتر شده. یک عدد انگیج کامل هم افزوده شده. اما کماکان بلندی صدا کم، سرعت گوشی کند، و یه سری از ویژگی ها مانند نگارش پیشین است. به این ها کماکان نبود تم افکت رو هم بی افزایید! :13:
با سلام
با تشکر از آقای DariushGreat
موقع خرید n95 8Gb برای تشخیص اصل بودن اون باید به چه نکاتی توجه کرد ؟
آیا N86 برتری خاصی به غیر از دوربین نسبت به n95 8Gb داره یا نه ؟
اگر شما بودید کدامیک رو برای خرید انتخاب میکردید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
خواهش... :11:نقل قول:
راستی فراموش کردم ورودت رو به تالارهای پی 30 ورلد تبریک بگم :دی انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
1. جعبه دارای برچسب گارانتی رسمی نوکیا ( به رنگ آبی ) و برچسب یکی از نمایندگی ها ( اتصالات، نیا، ایراتل و ارکان ارتباطات ) هست. درون جعبه می بایست یک دفترچه راهنما ویژه کاربران به زبان پارسی باشه. همچنین گوشی نیز بایستی دارای زبان پارسی هم برای نگارش و هم برای محیط سیستم عامل باشه و دست آخر این که شماره سریال گوشی ( زیر باطری ) با شماره درج شده روی جعبه یکی باشه و برای اطمینان از این که خود نوکیا اون رو ساخته یا نه، می تونین اون رو به شماره 200023013 پیامک کنید. اگر تاییدیه گرفتین که هیچ؛ وگرنه مطمئن باشید که یا قلابی است یا قاچاق!!! :13:
2. تنها برتری هایی که شامل این گوشی می شه اینه که : الف) صفحه نمایشش خیلی بهتره / ب) سیستم عاملش تازه تر و به ظاهر کارآمد تره...
3. مسلمه که N95 8G رو گزینش می کردم! چون خیلی گوشی ماهیه... :46:
شاد و پیروز باشی :10:
سلام دوستان گوشيم يه 2.3 باري از دستم افتاده!!!قابش و ريلش يكم لق شده!! ولي نشكسته! خيلي كلافم ميكنه اين موضوع!!!:41: واسه حل اين مشكل راه حلي هست؟؟ ميشه درست كرد قاب رو؟ يا بايد قاب رو عوض كنم؟؟؟ قاب اصل كجا پيدا كنم؟؟ قيمتش چقده؟؟؟
با سلام
با تشکر از آقای DariushGreat
راستش منم با قیافه N86 اصلا خوشم نمیاد...
منتظر نظرات دیگر دوستان هستم
آیا کسی از تغییرات مهم فیرمور جدید n95 8Gb خبر داره ؟
موفق باشید...
فریمور 35 : افزایش سرعت کلی گوشی و بازخوانی پرونده ها !نقل قول:
با سلام و تشکر از همه دوستان
با توجه به اینکه cpu ان 95 هشت گیگ Dual ARM 11 332 MHz و
cpu ان 86 ARM 11 434 MHz
هست در عمل و در اجرای برنامه ها و بازیها کدامیک بهتر و سریعتر عمل میکنن ؟
راستش من بدجور برای خرید بین این دو گوشی گیر کردم... ممنون میشم راهنماییم کنید... :19:
در ضمن در مورد هنگ کردن این دو گوشی هم نظرات خودتونو بگید...
با تشکر :11:
سلامنقل قول:
عزیز دل...! N95 8G دارای دو پردازنده ( یکی برای پردازش کلی و دیگری برای کارهای گرافیکی - دقیقا به سان یک کارت گرافیک ) هست. اما N86 دارای تک پردازنده می باشد!
عقل حکم می کنه که N95 8G خیلی سرتر از N86 8MP هست...
درباره هنگ ها هم باس بگم که همه سیمبین ها هنگی هستن! :13: سیمبین به پادشاه هنگ معروفه...
شاد و پیروز باشین :10:
با سلام و تشکر از دوستان
این مسله هک کردن گوشی رو میشه برام توضیح بدین و ساین کردن برنامه ها ؟
در گوشی های قدیمی تر نظیر N73 این مشکلات رو نداشتیم اما در گوشیهای جدید با سیمبیان جدید مثل اینکه وجود داره ...
آیا N86 رو میشه راحت هک کرد؟ N95 هشت گیگ چی هک کردن لازم داره یا نه ؟
ممنون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا این مشکل در زمان N73 هم بود و هست! و دامن گیر تمامی نگارش های سیمبین 9.1 به بالاست! :13:نقل قول:
امروزه برنامه هک HelooX هست که با اون می شه مانند آب خوردن، تمامی گوشی های سیمبین ( حتی سامسونگ ها و ال جی ها ) رو هک کرد!! :دی
شاد و پیروز باشین :11:
با سلام به آقای DariushGreat و سایر دوستان
آیا برای نصب برنامه ها در ان 95 هشت گیگ هم نیاز به هک گوشی هست یا نه ؟
و برنامه هایی که خودشون قبلا هک شدن یا کی جن دارن هم نیاز به هک گوشی دارن ؟
ممنون...
سلام گلمنقل قول:
هک شدن برنامه ها هیچ ربطی به هک گوشی نداره. برای نمونه برنامه X-Plorer توسط بر و بچ ایرانی هک و فارسی شده. هک یه برنامه یا وجود داشتن یه برنامه و کیجنش با هم، فقط برای خارج کردن برنامه از ویژگی آزمایشی و کامل کردن اون هست. و برای نصب هیچ کاری نمی کنه...
مشکل ما اینه که وقتی می خوایم برنامه ای نصب کنیم، با پیغام های Certificate Expired یا مجوز منقضی شده است مواجه می شیم. یکی از دلایل هک گوشی، خلاصی از شر این پیام خطا و نصب تمامی نرم افزارها روی گوشی است...! :دی
شاد و پیروز باشین :10:
با سلام و تشکر از آقای DariushGreat عزیز...
پس در موقع نصب برنامه روی هر دو گوشی ان 95 هشت گیگ و ان 86 ممکنه به این
اخطار Certificate Expired روبرو بشیم درسته ؟ و را ه حل هک گوشی هست...
در حالت کلی و با توجه به اینکه سیستم عامل ان 86 Symbian OS v9.3 و ان 95 هشت گیگ Symbian OS v9.2 در عمل سیستم عامل کدوم یک از این دو گوشی روانتر و بهتره کار میکنن و برنامه ها بهتر و سریعتر روشون نصب و اجرا میشن و در کل هنگ کمتری دارن ؟
باید بگم واقعا درباره انتخاب بین این دو گوشی موندم ... :wac::wac::wac:
از نظر عقلی قاعدتا N86 بایستی بهتر باشه؛ چون تازه تر و پیشرفته تره... اما در عمل همیشه این گونه نیست. من هم تا به حال N86 برای آزمایش نصب برنامه دستم نگرفتم و نمی دونم چطوریه! :19: اما این رو می دونم که N95 تا ورژن 2.0.019 راحت برنامه نصب می کنه... :46:نقل قول:
شاد و پیروز باشی :10:
سلام
من گوشيم رو فلش كردم (فارسي ساپورت)
حالا تو ديدن مسج و نوشتن مسج فارسي هم مشكلي ندارم
ولي تو سايت هاي فارسي كه ميرم يا تو اينترنت كه فارسي ميخوام تايپ كنم فونت ها رو درست نشون نميده
چكار كنم ؟
بايد فونت نصب كنم؟
دوستان چطور میشه یه کاری کردکه همهی عکسها رو توی گالری نشون نده ؟
می خوام یه سری از عکسها رو از تو گالری حذف کنم .
با سلام
از دوستانی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن لطف کنن بفرمایند در صورتی که صفحه کشویی گوشی نرمی و حالت اولیه خودشو از
دست بده آیا میشه با باز کردن و تمیز کردن درب مشکل رو رفع کرد ؟
آیا قابل تعمیر یا تعویض هست ؟
ممنون...
نقل قول:
با کمک مدیر پرونده به نشونی زیر برو:
Memory Card >> My Videos
درون این پوشه یه پوشه به نام Download هست که بی خیالش می شیم. اکنون شما یه پوشه تازه به هر نامی که دوست داری درست کن.
اکنون هر چیزی رو که می خوای توی گالری نمایش داده نشه بریز این تو! :دی
شاد و پیروز باشین :31::46::40:
با سلام
از دوستانی که [N95 8gb] دارن لطف کنن بفرمایند در صورتی که صفحه کشویی گوشی نرمی و حالت اولیه خودشو از
دست بده آیا میشه با باز کردن و تمیز کردن درب مشکل رو رفع کرد ؟
آیا قابل تعمیر یا تعویض هست ؟
ممنون...
سلام....من یه Samsung I900 Omnia 16 GB تمیز وسالم دارم که 4 ماهه دارمش و کلی باهاش کار کردم و حسابی ازش خسته شدم...الان قصد تعویضش با یه N95 8GB تمیز ولی 2 سال کارکرده (سری اولی ) که قاب اصلیش اصلا کار نکرده و به گفته ی فروشنده طرف یه قاب اصلی دیگه براش خریده و رو گوشی انداخته و یعنی 2 تا قاب اصلی داره...البته منظورم از تعویض فروشش به یه مغازه داره که واسه گوشیم نامردانه 285 بیشتر نمیده و خرید N95 مذکور به قیمته 300 تومان است...نظر شما چیه؟ شما گوشی من رو به قیمت بالا تر میخرید؟؟ یا قصد معاوضه دارید(i900 گوشی خیلی با کلاسیه که دلیل افت قیمتش عقب موندگی مردم تو شهرستانهاست که میگن بلد نیستیم با ویندوز مبایل کار کنیم و طرفداره نوکیا هستند!!) راستی از کجا بفهمم فروشنده سرم کلاه نمیزاره و گوشی و باتریش و قابهاش اصلیه و قیمت منصفانست؟؟؟ تا 2 روز دیگه معامله رو انجام میدم دوستانی که پیشنهادی چیزی دارن بگن لطفا؟...(من ساکن کرمانشاهم) مر C