با سلام
لطفا در مورد بهترين محل خريد دوربين panasonic fz28 و قيمت ان در تهران و كرج اگر دوستان اطلاعي دارند اعلام كنند(نمايندگي پاناسونيك در كرج اين دوربين را ندارد)
با سلام
لطفا در مورد بهترين محل خريد دوربين panasonic fz28 و قيمت ان در تهران و كرج اگر دوستان اطلاعي دارند اعلام كنند(نمايندگي پاناسونيك در كرج اين دوربين را ندارد)
دوست عزيز تو پست قبلي هم گفتم اين دوربين مدتيه كه كمياب شده و فروشنده هايي هم كه اين مدل رو دارن ممكنه هر قيمتي رو اعلام كنن .نقل قول:
سری به جمهوری بزنید شاید در انجا پیدا بشه . بهترین محل هم همین مکان است. سری به پاساژ حافظ روبروی علا الدین بزنید که بورس دوربین هست.نقل قول:
همون سمت علاءالدین هم یه فروشگاه بود که محصولات پاناسونیک رو داشت ممکنه اونجا داشته باشه. عجب بازار مسخره ای داریم ما. یه زمانی FZ28 زیاد بود و SX10 تو بازار نبود.نقل قول:
دست نگه دارید!
همون طور که از مدتی پیش وعده شو داده بودم اومد.
new POWER O.I.S, ultra high-speed AF and AVCHD Lite motion recording
کد:http://www.dpreview.com/news/0907/09072704panafz38.asp
دست نگه دارید!
Panasonic Lumix DMC-ZR1/ZX1 معرفی شد
- 12 مگا پيكسل با سنسور 1/2.33" Type CCD
- فيلمبرداري HD با رزولوشن 1280x720 pixels @ 30fps
- لنز لايكا
- حدود 30 مود مختلف عكاسي ( مود منوال ندارد)
- ويو فايندر ندارد
- LCD با سايز 2.7 اينچ و رزولوشن 230.000 پيكسل
- باتري ليتيوم يون و شارژر
- مموري SD و SDHC و 50 مگابايت حافظه ي داخلي
-زوم اپتیکال 8 برابر
کد:http://www.dpreview.com/news/0907/09072705panazx1.asp
این دوربین مشخصات خوبی داره اما نکته ای که فکر منو مشغول کرده اینکه با افزایش مگاپیکسل سیز سنسور تغییر نکرده و این می تونه در رفتار نویزی دوربین تاثیر بزاره. باید منتظر بمونیم تا dpreview یک ریویو از این دوربین منتشر کنهنقل قول:
درسته به احتمال زیاد همین اتفاق افتاده ولی خب پردازنده ش هم عوض شده.نقل قول:
دوستان سلام
بعد از كلي بررسي تصميم گرفته ام كه Panasonic fz28 بخرم.نظرتون چيه؟؟؟ خيالم راحت باشه كه در محدوده قيمتي 400 بهترين انتخاب را داشته ام؟؟؟؟؟؟؟
اهواز قيمت گرفتم 410
لطفا" فوري امروز مي خوام برم بخرم
برترين دوربينهاي دنيا در دستانه CANON است از نظر شفافيت
هيچوقت Panasonic نگير هيچ ماركيش
LCD مزخرف درمقابل پول زيادي كه مي دهي
تلفنش بعداز مدتي قاط ميزنه فقط پول بايد بدي
پول زياد در مقابل كيفيت كم = Panasonic البته شايد اينهايي كه توي ايران وارد مي شوند اينجوري هستند
واقعا آشغال هستند ضبطهاشون مزخرفند اصلا شفافيت صدا ندارند
فقط پول براي ماركش بايد بدي
:18:نقل قول:
شما دقیقا مواردی رو مثال زدی که پاناسونیک توشون اگه بهترین برند نباشه از بهترین برندهاست.
من كه ديگه واقعا" توي انتخاب مانده امنقل قول:
مي دونم كه كانن از نظر رده بندي بين الملي حرف اول را مي زنه
ابتدا مدل SX200 IS رو انتخاب كرده بودم ولي در آخرين لحظات يكي از دوستانم FZ 28 رو معرفي كرد
و هنوز منتظر نظرات جديد هستم
فکر کنم تو بانکوک کمی گرونتر باشه. تا 450 دلار حتما می خرم.نقل قول:
ضمن تایید مطلب prowler 88 ، به نظر من بهتر است از تعصب خاص و خشک و خالی خودداری شود.نقل قول:
در مورد همین تلفن که فرمودین کمپانی من 6 ساله از 3 گوشی بی سیم پاناسونیک استفاده می کنه و خیلیم عالیه تا حالام هیچکدوم خراب نشده.... LCD رو نمی گم ولی دوربین های عکاسی دیجیتال پاناسونیک بهترین و در واقع گرونترین اونهاست. کنون هم دوربین خیلی خوبیه و کیفیت عکساش عالیه. در مورد ضبط هم تا اونجایی که می دونم از بهترین مارک هاست.
منم اجازه دارم یه بار دیگه بپرسم بین این 3 تا کدوم؟؟؟
خواهشا همه دوستان نظر بده
Canon PowerShot SX110 IS
Sony CyberShot DSC-H20
Canon PowerShot SX200 IS
FZ28 خوبه ولی اگه دوست داری جمع و جورتر باشه ZS1,ZS3 هم بسیار عالین...نقل قول:
ترجیحا بین این سه تا Canon PowerShot SX200 IS بهتره.نقل قول:
بدون توجه به فاکتور قیمت SX200 بهتره ولی بهتر از SX200 هم ZS3 هست که البته اون ظاهرا تو ایران گرون تره.نقل قول:
Canon SX200 با سنسور 12 مگاپيكسل و لنز وايد 28 ميليمتري با زوم اپتيكال 12 برابر كه در كنار اون Canon SX110 سنسور 9مگا پيكسل و زومنقل قول:
10 برابر و وايد 35 ميليمتري و Sony-H20 هم سنسور 10 مگاپيكسل و زوم 10 برابر و وايد 38 ميليمتري دارن .
انتخاب اينكه كدوم يكي از اينها بهتره بر مي گرده به اين كه شما چه مشخصاتي مد نظر داري .
بودجه اي كه براي اين كار در نظر گرفتيد چقدره ؟نقل قول:
Canon SX200 = 385000 toman
Canon SX110 = 259000 toman
Sony H20 = 325000 toman
توي اهواز نمايندگي فروش دوربين هاي ديجيتال پاناسونيك نيست اكثرا" كانن و سوني هستند.نقل قول:
از اينكه نمايندگي فروش نداره نگرانم كه نماندگي تعمير هم نداشته باشه و با مشكلات بعدي مواجه بشم
خوب دوستان بالاخره نگفتید پیشنهادهای شما چیه ؟
کلا عکاسی حرفه ای انجام ندادم و فکر نکنم موقیتش برام پیش بیاد اما به عکاسی خیلی علاقه دارم
حالا میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم حداکثر تا 400 تومن اما اگر کمتر بشه و کیفیتش افت زیادی نداشته باشه چه بهتر
یکی از دوستان کمی راهنمایی کرد اما به نتیجه صددرصد نرسیدم
در ضمن اگه تنظیمات دستی هم داشته باشه بهتره تا بشه یه وقتهایی یه سری کارها رو باهاش تجربه کرد
؟؟
panasonic-fz28 بهترین گزینه برای شماست ! شک نکنید !
نقل قول:
ممنونم دوستان.من اون یکی کنون رو اشتباهی زدم.SX10 بود نه 100:31:
یعنی این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون.برتری های این ZS3 چیه؟
نقل قول:
ممونون.من واسه استفاده معمولی میخوام مثل مهمونی و مسافرت و اینها
نقل قول:
بازم ممنون
من میخوام آنلاین بخرم عزیز
SX200:315$
SX10:350$
h2b:260
حالا دوستان به نطرتون ارزش داره 40 تا بیشتر بدم sx10 رو بگیرم یه مثلا 60 تا بیشتر بدم جای H20 بیام SX200 رو بگیرم؟
اگه اندازه ی دوربین واست مهم نیست که دلیلی نمی بینم یه دوربینی مثل SX200 و یا ZS3 بخری. این دوربین ها شبیه دوربین های سوپرزوم هستند ولی با اندازه ی کوچکتر. کیفیتشون از دوربین های سوپرزوم یه مقدار پایین تره و قیمتشون هم به خاطر کوچک بودنشون زیاده. اصطلاحا به این دوربین ها میگن: Compact Super Zoomنقل قول:
ZS3 در مقایسه با SX200 لنزش وایدتره. فلاشش قوی تره. سرعت عکاسی پیاپی بهتری داره. کیفیت ال سی دیش بالاتره. و فیلمبرداریش هم بهتره. مهمتر از همه ی این ها اینه که کیفیت عکساش بهتر از SX200 هست. H20 هم واید 38 میلیمتری داره و به این دلیل اصلا توصیه نمیشه.
بین دو دوربین SX10 و FZ28 تفاوت های اصلی در این هست که FZ28 فیلمبرداری HD, سرعت عکاسی پیاپی بالاتر, وزن کمتر, باتری لیتیومی, قابلیت RAW, فلاش قوی تر, و دیافراگم بازتر داره. و SX10 هم در مقابل کیفیت ساخت بهتر, قابلیت اتصال فلاش خارجی, ال سی دی چرخان و چشمی بزرگتر داره. هر دو دوربین های خوبی هستند. البته FZ38 هم به تازگی توسط پاناسونیک معرفی شده که فیلمبرداری بهتر و پروسسور سریع تر و لرزشگیر کارآمدتری نسبت به FZ28 داره.
مطمئن باش اینا دوربین هایی نیستن که به آسونی مشکل پیدا کنن. در ضمن نمایندگی ها کار خاصی انجام نمی دن و یه تعمیرکار ماهر هم می تونه یه دوربین دیجیتال رو تعمیر کنه چون سیستمشون خیلی شبیه همه.نقل قول:
علاوه بر مزایایی که شما در مورد ZS3 نسبت به SX200 شمردید می شه به موارد زیر هم اشاره کرد:نقل قول:
- قابلیت زوم حین فیلمبرداری
- رنج ایزوی بیشتر
- ضبط صدای استریو
- قابلیت افزایش زوم با کاهش رزولوشن تا 22.4 برابر
- موقعیت خوب فلاش
بين w230 و w290 كدامشون انتخاب بهتريه؟
برد فلاش دوربينهاي پاناسونيك بيشتره نسبت به دوربينهاي سوني و اين عامل در كيفيت عكسبرداري در شب و فضاهايي بسته خيلي تاثير داره؟
همينطور محدوده ديافراگمشون در كيفيت عكاسي چه تاثيري داره؟
W300 از هر دوشون بهتره، اگه سونی دوست داری اونو بگیر.
علاوه بر برد فلاش که در شب و محیطهای تاریک بر کیفیت عکس تاثیر می ذاره موارد دیگری از جمله رنج ایزو هم نقش دارن که هرچه بیشتر باشه بهتره.
من میخوام فردا ZS3 رو بگیرم آیا خبر دارید که قیمتش هنوز 470 هست یا نه ؟ یا تغییر کرده؟ 2- درضمن نمیدونم از کجا بگیرم که جای معتبری باشه و قیمتهاش مناسبتر باشه یا اصطلاحا رو بورس باشه ؟ (خلاصه سرمو کلاه نزارن ) 3- چه گارانتی برای پاناسونیک معتبره؟؟ 4 - واینکه خریدن یک کارت 16 گیگی که تو دیجیکالا زده بود 54 هزار تومن الان به صرفه هست یا نه؟ اگر دوستان کمک کنند خیلی ممنون میشوم
خوب البته پولش هم بيشتره!نقل قول:
اگه ميشه بين اين دوتا مدلي كه گفتم يكي را بگيد(w230 و w290). همينطور يه توضيحي در مورد عواملي كه در كيفيت عكس (چه در روز و چه در شب) تاثير دارند را ذكر كنيد.
با تشكر
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.حالا به نظرت ارزش داره من 100 تا بیشتر بدم به جای sx200 بیام Zs3 رو بگیرم؟
بعد تفاوت های zs3 رو با یه دوربیم مثل W300 رو میگین.و اینکه ارزش پول 2 برابر رو داره؟(w300=200$ , ZS3=400$)
FZ28 رو هم با قیمت 300$ پیدا کردم!
دوست عزیز من که گفتم بهت اگه اندازه ی دوربین برات مهم نیست FZ28 خیلی بهتر از ZS3 هست. (نه این که FZ28 خیلی بزرگ باشه ولی خب تو جیب جا نمیشه!) و این قیمت هم اگه بتونی بگیری خیلی عالیه. دلایل برتری ZS3 رو نسبت به SX200 هم گفتم. دوستمون هم اشاره کرد به این قضیه که SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره. پس تفاوت بین این دو تا محسوسه.نقل قول:
W300 هم اصلا کلاسش با ZS3 فرق میکنه. البته در این که W300 دوربین با کیفیتیه هیچ شکی نیست. سنسورش بزرگ تره و رزولوشنش بالاتر. ولی نمیشه دوربین compact رو با compact super zoom مقایسه کرد. به محدوده ی زوم لنز توجه کنید تفاوتشون رو متوجه میشین.
W300: 35-105
ZS3: 25-300
با توجه به توضیحات دوستان فکر کنم fz28 انتخاب خوبی باشه اما این وسط w300 و w290 هم توجه منو جلب کرد راستی اصلا به فیلمبرداری نیاز ندارم چون یه panasonic hd 60gb دارم اگه بخوام از فیلمبرداری کلا صرفنظر کنم آیا انتخاب دیگه ای هم دارم و اینکه کیفیت عکاسی fz28 در حالت اتوماتیک با حالت دستی چقدر تفاوت داره/
ممنونم
بهترین انتخاب همین FZ28 هست. کیفیت عکاسیش در حالت اتوماتیک هم خیلی عالیه. حالت iA که خودش بهترین تنظیمات رو انجام میده با توجه به وضعیت سوژه و محیط. تجربه ای که خود من داشتم این بود که یک بار که دو تا عکس گرفتم در حالت دستی و اتومات, حالت اتومات وایت بالانس دقیق تری داشت.نقل قول:
W290 که وضعش مشخصه. قیمتش هم به FZ28 نمی خوره. ولی W300 رو باید با یه دوربینی مثل LX-3 مقایسه کنین که در یک رده قرار دارند. البته باز هم LX-3 کیفیت و مشخصاتش بهتره.
ممنونم داداش بابت توضیحاتت.بعد میگم با این SLR ها فیلم گرفتن یه کم سخت نیست.چون بزرگه.منظورم اینه که ضایع نیست:31:.دارم کم کم قانع میشم همین رو بگیرم.نقل قول:
فقط اگه میشه یه بار دیگه بین sx10 وfz28 یکی رو بگو.برتریهای هرکدوم رو که گفتی میدونم.
تفاوت فیلم برداریشون محسوسه؟
آخه تا حالا کنون نداشتم یه کم عشق کنون دارم:31:هرچند 80 تا هم گرونتره...
راستش نمی تونم با قاطعیت بگم کدوم بهتره. من خودم FZ28 دارم و اون موقع دلیلی که باعث شد بین این دو تا FZ28 رو انتخاب کنم قیمتشون بود. از نظر مشخصات خیلی به هم نزدیک هستند و هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن ولی اختلاف قیمت کنان طوریه که به نظر من ارزش نداره.نقل قول:
(البته اینا SLR نیستند. SLR اون حرفه ای هاییه که لنزشون عوض میشه. اصطلاحا به اینا میگن SLR-Like چون طراحیشون شبیه دوربین های SLR هست)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=315510
یه SX10 پیدا کردم تو Ebuy نوشته Refurbished.منظورش چیه؟قیمتش 310!
در مورد فیلم برداریشون هم ممنون میشم بگین که تفاوتشون محسوسه یا نه؟
يكي از اساتيد جواب بدن لطفا:46:نقل قول:
كلا بگيد به چه فاكتورهايي در انتخاب دوربين كامپكت بايد توجه داشت؟
سايت dpreview قيمت FX37 را زده 270$ كه متاسفانه اين قيمت تا بياد ايران و بعد هم اصفهان مطمئنا همينقدر نميمونه و ميشه 400،000 هزار تومان كه اين قيمت ZS1 هم هست !
مثله اينكه بايد قيد اين FX37 را هم زد ( به خاطر قيمت بالاش - البته در اصفهان)
حال با اين اوصاف من اگر بخوام يه دوربين كامپكت در رنج قيمتي 200 تا 300 هزار (فوقش 20 يا 30 تومن بيشتر) بخرم بايد چكار كنم؟
ميشه نظرتون را درباره W230 , W290 سوني بهم بگيد.
باسپاس